Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam krajankę:)

idziecie jak burza!!!będę do was zaglądać

my na razie walczymy już od 2 mcy o PnB...czemu to tyle trwa??

Witam :)

Bardzo będzie nam miło, zapraszamy!

Czekanie na PnB jest okropne, ale pewnie już na wiosne zaczną się namacalne działania ??? :wink: :D Jaki domek budujecie ?

Pozdrawiam!

Łaaał

idziecie jak burza :o :o :o

Pięknie u was będzie - zresztą już jest!!!

Potrzebuję koniecznie namiary na tę umywaleczkę z waszego dziennika plisssss

http://images44.fotosik.pl/230/1e9190c7522bed9b.jpg

Witaj :)

Miło nam,że nas odwiedziłaś :D

Zdjęcie tej umywalki zrobiliśmy w centrum handlowym GALA w Lublinie.

To link do sklepu gdzie jest ta umywalka :D

http://gala.com.pl/s/tenant/s/24555605/0/

niestety nazwy nie znam :-?

Jeżeli nie znajdziesz na stronce to ja jak będę w tym sklepie w styczniu to sprawdzę i dam znać :wink:

Pozdrawiam!

no tak, tyle się działo kominek już macie nawet już sprawdzony :) fajnie :) Wasz domek każdego dnia pięknieje :)

co do zmiany menu to mi też by się przydało :) święta spędzaliśmy we dwoje więc hm..... jedzonko, filmik , łóżeczko :) i tak się tłuszczyk odkłada :)

miłego leniuchowania w górach :)

hej:) Wiem coś o tym tłuszczyku, u nas też było leniwie :oops:

Może w górach poobijamy się "aktywnie" :roll: :wink:

Pozdrowionka :D

Cześć Karolina!! gdzie się wybieracie na narty?

Hej Beauty :D

My śmigamy do Zakopanego, ja mam cały czas kontuzję z zdeszłego roku ( naderwane więzadło krzyżowe :-? ) więc pewnie nie poszaleję na nartkach w tym roku ale rekreacyjnie... degustując grzane winko, spacerując po krupówkach i korzystając z kompieli w gorących źródłach w PL i na Słowacji czyli pełen relaksik :wink:

Pozdrowionka!

My właśnie w tym ,a raczej w przyszłym roku :lol: śmigamy na Słowację ,do Terchowej.Włączamy niestety wariant oszczędnościowy i włochy muszą poczekać,dopóki się nie wprowadzimy do nowego domku.Ale tez się cieszę i to nawet bardzo, z prostej przyczyny ,ze wtedy jestem cały dzień na powietrzu.A tego mi tak strasznie brakuje :wink:

Cześć Karolina!! gdzie się wybieracie na narty?

Hej Beauty :D

My śmigamy do Zakopanego, ja mam cały czas kontuzję z zdeszłego roku ( naderwane więzadło krzyżowe :-? ) więc pewnie nie poszaleję na nartkach w tym roku ale rekreacyjnie... degustując grzane winko, spacerując po krupówkach i korzystając z kompieli w gorących źródłach w PL i na Słowacji czyli pełen relaksik :wink:

Pozdrowionka!

a ja zapraszam wszystkich na kulig:

http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm

:lol: :lol:

hejcia :D :D :D

domek pieknieje w oczkach hihihihi, a ja Wam zazdroszczę ze juz robicie powoli instalacje i dach juz macie nad głową prawie skonczony ,kiedy ja ten dasz daszek będe miec ,na razie zima na całego i prace stoją oj i to chyba na dłużej tak będzie, :roll: :( ,ja juz wiosnę chcę !!! :p 8) buziaki przesyłam

Hej Zuz@nka :D

Za oknem masakra! Ekipa od dachu ma pojawić się jutro.... :roll: zobaczymy. Naszczęście dzięki kominkowi w domku nadal działa pan elektryk :)

Buziaki NOWOROCZNE :****

To ja im współczuję w taką pogodę - ale co zrobić aura ma swe prawa i kalendarzowe przywileje :roll:

może spraw im termos z herbatą ( ale bez prądu 8) ) to przyjemniej im bedzie znosić pogodę :wink: