Karolina i Artur 23.12.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Dziękujemy wszystkim za piękne życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.12.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Witam krajankę idziecie jak burza!!!będę do was zaglądać my na razie walczymy już od 2 mcy o PnB...czemu to tyle trwa?? Witam Bardzo będzie nam miło, zapraszamy! Czekanie na PnB jest okropne, ale pewnie już na wiosne zaczną się namacalne działania ??? Jaki domek budujecie ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 zdrowych radosnych świąt oraz spełnienia najskrytszych marzeń życzy Ania http://img685.imageshack.us/img685/7051/kartkiswiatecznezdjecia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 24.12.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Marzeń, o które warto walczyć, Radości, którymi warto się dzielić, Przyjaciół, z którymi warto być I nadziei, bez której nie da się żyć... Wszystkiego najlepszego na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.12.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no tak, tyle się działo kominek już macie nawet już sprawdzony fajnie Wasz domek każdego dnia pięknieje co do zmiany menu to mi też by się przydało święta spędzaliśmy we dwoje więc hm..... jedzonko, filmik , łóżeczko i tak się tłuszczyk odkłada miłego leniuchowania w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Łaaał idziecie jak burza Pięknie u was będzie - zresztą już jest!!! Potrzebuję koniecznie namiary na tę umywaleczkę z waszego dziennika plisssss http://images44.fotosik.pl/230/1e9190c7522bed9b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.12.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Łaaał idziecie jak burza Pięknie u was będzie - zresztą już jest!!! Potrzebuję koniecznie namiary na tę umywaleczkę z waszego dziennika plisssss http://images44.fotosik.pl/230/1e9190c7522bed9b.jpg Witaj Miło nam,że nas odwiedziłaś Zdjęcie tej umywalki zrobiliśmy w centrum handlowym GALA w Lublinie. To link do sklepu gdzie jest ta umywalka http://gala.com.pl/s/tenant/s/24555605/0/ niestety nazwy nie znam Jeżeli nie znajdziesz na stronce to ja jak będę w tym sklepie w styczniu to sprawdzę i dam znać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cześć Karolina!! gdzie się wybieracie na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.12.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no tak, tyle się działo kominek już macie nawet już sprawdzony fajnie Wasz domek każdego dnia pięknieje co do zmiany menu to mi też by się przydało święta spędzaliśmy we dwoje więc hm..... jedzonko, filmik , łóżeczko i tak się tłuszczyk odkłada miłego leniuchowania w górach hej:) Wiem coś o tym tłuszczyku, u nas też było leniwie Może w górach poobijamy się "aktywnie" Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.12.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cześć Karolina!! gdzie się wybieracie na narty? Hej Beauty My śmigamy do Zakopanego, ja mam cały czas kontuzję z zdeszłego roku ( naderwane więzadło krzyżowe ) więc pewnie nie poszaleję na nartkach w tym roku ale rekreacyjnie... degustując grzane winko, spacerując po krupówkach i korzystając z kompieli w gorących źródłach w PL i na Słowacji czyli pełen relaksik Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 My właśnie w tym ,a raczej w przyszłym roku śmigamy na Słowację ,do Terchowej.Włączamy niestety wariant oszczędnościowy i włochy muszą poczekać,dopóki się nie wprowadzimy do nowego domku.Ale tez się cieszę i to nawet bardzo, z prostej przyczyny ,ze wtedy jestem cały dzień na powietrzu.A tego mi tak strasznie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cześć Karolina!! gdzie się wybieracie na narty? Hej Beauty My śmigamy do Zakopanego, ja mam cały czas kontuzję z zdeszłego roku ( naderwane więzadło krzyżowe ) więc pewnie nie poszaleję na nartkach w tym roku ale rekreacyjnie... degustując grzane winko, spacerując po krupówkach i korzystając z kompieli w gorących źródłach w PL i na Słowacji czyli pełen relaksik Pozdrowionka! a ja zapraszam wszystkich na kulig: http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://img526.imageshack.us/img526/9679/nr4.gif życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy............. kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/71cb00eea34bfdc18757872a1b044f8d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 hejcia domek pieknieje w oczkach hihihihi, a ja Wam zazdroszczę ze juz robicie powoli instalacje i dach juz macie nad głową prawie skonczony ,kiedy ja ten dasz daszek będe miec ,na razie zima na całego i prace stoją oj i to chyba na dłużej tak będzie, ,ja juz wiosnę chcę !!! buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Bry w nowym roku niezłą macie temperaturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.01.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej Zuz@nka Za oknem masakra! Ekipa od dachu ma pojawić się jutro.... zobaczymy. Naszczęście dzięki kominkowi w domku nadal działa pan elektryk Buziaki NOWOROCZNE :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej Zuz@nka Za oknem masakra! Ekipa od dachu ma pojawić się jutro.... zobaczymy. Naszczęście dzięki kominkowi w domku nadal działa pan elektryk Buziaki NOWOROCZNE :**** To ja im współczuję w taką pogodę - ale co zrobić aura ma swe prawa i kalendarzowe przywileje może spraw im termos z herbatą ( ale bez prądu ) to przyjemniej im bedzie znosić pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts