Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Dzięki Kochana :wink:

U nas wcześniej pracowalo 7 osób, ale właściciel firmy kiedy jest gorsza pogoda wysyła do nas tylko 3osoby a reszte na inne juz przykryte budowy :-? My mieliśmy zacząć w połowie sierpnia czyli miesiąc wcześniej ale wiadomo jak to jest załatwienia formalności przesuneły całość na połowę września :(

No nic nie ma co narzekać, trzeba "zmotywować!!! " ekipę i niech działają! Bo na 16 listopada mamy więźbę :o

Pozdrowionka :wink: :)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Witam i pozdrawiam kolejnych budujących z lubelszczyzny :) Macie działeczkę w super miejscu, też w tamtych okolicach szukaliśmy, ale w końcu ta nasza trafiła się po zupełnie przeciwnej stronie Lublina :) Też jest fajnie, choć nieco dalej od Lublina :wink: A łóżko też superowe, no to teraz musicie migiem domek kończyć, żeby je na swoim docelowym miejscu umiescić :wink: :lol:

Karolinko.....z czego jest to łóże do sypialni??? :o

wiklina?? bambus??? :p ..jest poprostu PIĘKNE!!!!!!

napisz jaka cena?? :oops: :oops:

Dzięki Kaluś :oops: :D

Łóżko wykonane jest z hiacynta wodnego... :)

Cena za lóżko z szafeczkami to 3829 zł plus materac, którego jeszcze nie wybraliśmy. Troszke sporo :roll: :oops: , ale to będzie najważniejszy element sypialni :D

Witam i pozdrawiam kolejnych budujących z lubelszczyzny :) Macie działeczkę w super miejscu, też w tamtych okolicach szukaliśmy, ale w końcu ta nasza trafiła się po zupełnie przeciwnej stronie Lublina :) Też jest fajnie, choć nieco dalej od Lublina :wink: A łóżko też superowe, no to teraz musicie migiem domek kończyć, żeby je na swoim docelowym miejscu umiescić :wink: :lol:

Witamy :D

Dzięki za dobre słówko :wink:

Fajnie,że też budujecie w Lublinie :) Z przyjemnością będziemy sledzili wasz dziennik! A co do umiejscowienia łóżeczka to robimy co mozemy żeby staneło na swoim miejscu jak najszybciej :wink: :)

Pozdrawiam!

Ja myślę, że to fajny pomysł kupować pewne rzeczy wcześniej, też bym tak zrobiła, jakbym mogła :D Ale niestety mogłoby się zdarzyć, że mielibyśmy meble a nie mielibyśmy dachu, więc biorąc pod uwagę że bez mebli da się przeżyć a bez dachu nie bardzo, taka opcja upadła :wink: :lol: Tak że jeżeli macie możliwości finansowe, to na pewno fajniej kupować na spokojnie i to co się podoba, a nie potem na szybko. Zresztą później to już się ma trochę dosyć zakupów i wybierania, przynajmniej ja tak mam :roll: i czasem już mam ochotę podjąć decyzję dla świętego spokoju a nie dlatego że jestem do niej przekonana :oops:

Więc Arctico nas rozumiesz :wink: :D

My rzeczy które zdecydowaliśmy się kupić wybraliśmy wstępnie jeszcze przed rozpoczęciem budowy w wakacje i od tamtej pory rozglądaliśmy się dalej....

Szukaliśmy i stwierdziliśmy że skoro dane rzeczy nadal najbardziej nam się podobają i nie znaliźliśmy fajniejszych to możemy juz sobie kilka kupić :wink: :wink: :wink:

Może to troszke szalone i nierozważne :roll: ale...

NIKT NIE MÓWIŁ,ŻE JESTEŚMY NORMALNI :wink: :lol: :lol: :lol:

Pozdrowionka dla wszystkich małych szaleńców :wink: :lol: