Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Współczuję bardzo, że Cię tak rozłożyło :( Zdrowiej szybko! Ja nie cierpię chorować, antybiotyk to chyba raz w życiu brałam i to na zęba :lol: Mam nadzieję, że Tobie pomoże od razu i samopoczucie się poprawi :)

Dzięki Agatko :D Od razu ciut mi lepiej :wink:

Ja niestety już nie raz antybiotyki brałam :-?

Ostatnio jakiś rok, półtora temu :roll: Czasmi człowiek był bardziej poważnie chory, ale jakoś funkcjonował, a tym razem oczy łzawią, skóra boli, nos czerwony i zakatarzony non stop :evil: i już wszystko od tego kaszlenia mnie boli :(

Nawet gorączki nie mam tylko na zmiane stan podgoraczkowy i duże osłabienie :-? Masakra jakaś :cry: :cry:

No ale podobno co mnie nie zabija, to... :wink:

Mam nadzieję,że za kilka dni będzie zdecydowanie lepiej :)

Pozdrawiam gorąco! ( ale tak z daleka na wszelki wypadek,żeby nie zarazić :wink: )

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej kochana:)

wracaj szybko do zdrówka ( od kiedy czytam Twój dziennik to już drugi raz cie dopadło choróbsko )

domek wygląda ślicznie nawet bez kolorku :)

ostatnio mało się udzielam w Twoim dzienniku ale zaglądam codziennie bo tu zawsze można znaleźć coś nowego :)

pozdrawiam

hej :D

dzięki waszemu wsparciu choróbsko musi sobie wreszcie pójść!!! :wink:

Dokładnie to już 2 raz mnie dopadło odkąd jestem na FM wtedy wyleczyłam się sama , niestety tym razem jest troche gorzej i nie obyło się bez silnych leków i lekarza :(

Dzięki za komplementy dla BENIA :D To baaaardzo cieszy!

Zapraszam oczywiście jak najczęściej! Czuj się jak u siebie :wink: :lol: :lol:

Buziaki Kochana :***

Witaj...

Jak się dziś czujemy... tylko odp. "lepiej" przyjmuję :wink:

Cześć kochana:)

Tak więc... :roll: lepiej ... nie mówić :( :wink:

Byłam u innego lekarza, bo całą noc prawie nie spalam i tak jak podejrzewałam inną diagnozę mi postawił :evil: stwierdził,że infekcja bardzo szybko postępuje i zaczyna wchodzić na płuca :( dał inne leki i powiedział,że jak organizm przez 2 dni nie zareaguje to czekaja mnie leki dożylne :cry:

mam nadzieję,ze do soboty coś się poprawi :roll:

Pozdrawiam serdecznie :)

hej! fajnie że już trochę lepiej się czujesz, siedź w łóżeczku a do pon będzie ok :)

jaki masz pomysł na schody? pochwal się może coś ściągnę :p

Hej :D

Co do naszych sschodków to będą dość proste, chcemy zrobić dębowe podstopnice (trepy), mają być pomalowane na ciemny brąz... :roll: prawdopodobnie... jeszcze nie jesteśmy zdecydowani :roll:

Pierwszy stopień będzie prawdopodobnie szerszy i zaokrąglony...

Poręcz ma także być drewniana, natomiast słupeczki mają być pokryte chromem. Ogólnie rzecz biorąc mają byc nowoczesne... zrobiliśmy także kilka punktów halogenowych do podświetlenia schodków( widać to na fotkach w dzienniku ).

To wszystko wstępna koncepcja, jak znajdę w necie konkretne wizualizacje to wrzucę oczywiście :wink: :D

Pozdrowionka :***

Witam Was, Karolinka od niedzieli przebywa w szpitalu.... :cry: :cry: mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje. Myślę, że za kilka dni będzie w stanie się z Wami komunikowac ..... ze szpitalnego łóżka.

Dzięki wszystkim za miłe słowa.

Artur

:o :o :o :o o kurcze to cos powaznego ,zaczynam sie martwic :cry: :cry: :cry: :cry: ,pozdrów ja od nas tu i powiedz że wszyscy czekamy na nia i życzymy zdrówka !!!! :wink: