Karolina i Artur 13.01.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Współczuję bardzo, że Cię tak rozłożyło Zdrowiej szybko! Ja nie cierpię chorować, antybiotyk to chyba raz w życiu brałam i to na zęba Mam nadzieję, że Tobie pomoże od razu i samopoczucie się poprawi Dzięki Agatko Od razu ciut mi lepiej Ja niestety już nie raz antybiotyki brałam Ostatnio jakiś rok, półtora temu Czasmi człowiek był bardziej poważnie chory, ale jakoś funkcjonował, a tym razem oczy łzawią, skóra boli, nos czerwony i zakatarzony non stop i już wszystko od tego kaszlenia mnie boli Nawet gorączki nie mam tylko na zmiane stan podgoraczkowy i duże osłabienie Masakra jakaś No ale podobno co mnie nie zabija, to... Mam nadzieję,że za kilka dni będzie zdecydowanie lepiej Pozdrawiam gorąco! ( ale tak z daleka na wszelki wypadek,żeby nie zarazić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ojejej tu trzeba dużo zdróweczka zostawić co czynię http://www.humor.sadurski.com/p1_materialy/NmJjNjdjNjVkNTVl/org_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.01.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzięki Zuz@nko! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.01.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hej kochana:) wracaj szybko do zdrówka ( od kiedy czytam Twój dziennik to już drugi raz cie dopadło choróbsko ) domek wygląda ślicznie nawet bez kolorku ostatnio mało się udzielam w Twoim dzienniku ale zaglądam codziennie bo tu zawsze można znaleźć coś nowego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.01.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 hej kochana:) wracaj szybko do zdrówka ( od kiedy czytam Twój dziennik to już drugi raz cie dopadło choróbsko ) domek wygląda ślicznie nawet bez kolorku ostatnio mało się udzielam w Twoim dzienniku ale zaglądam codziennie bo tu zawsze można znaleźć coś nowego pozdrawiam hej dzięki waszemu wsparciu choróbsko musi sobie wreszcie pójść!!! Dokładnie to już 2 raz mnie dopadło odkąd jestem na FM wtedy wyleczyłam się sama , niestety tym razem jest troche gorzej i nie obyło się bez silnych leków i lekarza Dzięki za komplementy dla BENIA To baaaardzo cieszy! Zapraszam oczywiście jak najczęściej! Czuj się jak u siebie Buziaki Kochana :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witaj... Jak się dziś czujemy... tylko odp. "lepiej" przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.01.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witaj... Jak się dziś czujemy... tylko odp. "lepiej" przyjmuję Cześć kochana:) Tak więc... lepiej ... nie mówić Byłam u innego lekarza, bo całą noc prawie nie spalam i tak jak podejrzewałam inną diagnozę mi postawił stwierdził,że infekcja bardzo szybko postępuje i zaczyna wchodzić na płuca dał inne leki i powiedział,że jak organizm przez 2 dni nie zareaguje to czekaja mnie leki dożylne mam nadzieję,ze do soboty coś się poprawi Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No to nieźle się zaprawiłaś ,kochana.Zdrowiej szybciutko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To faktycznie... niewesoło Ale taka silna kobitka to szybciorem infekcję przegoni... a kyszzzzz... Trzymaj się, tej gangrenie infekcji nie poddawaj, z wyrka nosa nie wyściubiaj, i ... zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.01.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzięki dziewczyny!!!! Kochane jesteście ! Buziaki Wam przesyłam :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.01.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 hej! fajnie że już trochę lepiej się czujesz, siedź w łóżeczku a do pon będzie ok jaki masz pomysł na schody? pochwal się może coś ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.01.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 hej! fajnie że już trochę lepiej się czujesz, siedź w łóżeczku a do pon będzie ok jaki masz pomysł na schody? pochwal się może coś ściągnę Hej Co do naszych sschodków to będą dość proste, chcemy zrobić dębowe podstopnice (trepy), mają być pomalowane na ciemny brąz... prawdopodobnie... jeszcze nie jesteśmy zdecydowani Pierwszy stopień będzie prawdopodobnie szerszy i zaokrąglony... Poręcz ma także być drewniana, natomiast słupeczki mają być pokryte chromem. Ogólnie rzecz biorąc mają byc nowoczesne... zrobiliśmy także kilka punktów halogenowych do podświetlenia schodków( widać to na fotkach w dzienniku ). To wszystko wstępna koncepcja, jak znajdę w necie konkretne wizualizacje to wrzucę oczywiście Pozdrowionka :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 cieszę się że zdróweczko wraca Karola, mam pytanko odnoście wielkości okna w kuchni ??? bardzo mnie ciekawi jego szerokość pamietasz może ile ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 hej inwestorko rozwiąż to http://forum.muratordom.pl/zapraszamy-na-kurs-na-inwestora,t178237.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Oj niepokoi mnie ta nieobecność naszej inwestorki Karola co się dzieję - martwimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 hello ja tak samo jak Zuza sie nie pokoje o Ciebie nic nie piszesz taka tu cisza ,żadnych nowych zdjątek na które ja tak bardzo czekam wracaj szybciutko do nas i wrzucaj nowe zdjątka domku i opisz co tam u Was sie dzieje i co juz zostało zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.01.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Was, Karolinka od niedzieli przebywa w szpitalu.... mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje. Myślę, że za kilka dni będzie w stanie się z Wami komunikowac ..... ze szpitalnego łóżka. Dzięki wszystkim za miłe słowa. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Was, Karolinka od niedzieli przebywa w szpitalu.... mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje. Myślę, że za kilka dni będzie w stanie się z Wami komunikowac ..... ze szpitalnego łóżka. Dzięki wszystkim za miłe słowa. Artur o kurcze to cos powaznego ,zaczynam sie martwic ,pozdrów ja od nas tu i powiedz że wszyscy czekamy na nia i życzymy zdrówka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.01.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dzięki, z dnia na dzień jest na szczęście coraz lepiej. Dziś juz zawożę jej laptopa więc będzie sama pisac ... mam nadzieję, że mnie nie zabije, że wtrącam się do jej bloga a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Napewno nie zabije, tylko pochwali... Serdeczne uściski proszę Jej zawieźć z tym kompem, i wiadro zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts