Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Witajcie kochane!!! :D

Witam sie niestety ze szpitalnego łóżka :(

W niedziele nagle, niespodziewanie :roll: ogólnie rzecz ujmując sprawy kobiece :roll: )[/size] karetka zabrała mnie do szpitala, mega ból , nie byłam w stanie funkcjonować, na szczęście trafiłam na świetnego lekarza, super specjalistę który sądziąłm, że poda mi jakiś lek itd... a on powiedział,że natychmiast na stół i OPERACJA RATUJĄCA ŻYCIE! :o

Rozpoczął się krwotok wewnętrzny, potem okazało się ,że straciłam 2 litry krwi i za kilka godzin było by już dla mnie za późno :o

Do tej pory nie moge uwieżyć w te słowa...............................

przyczyny tego nagłego powiedzmy "zajścia"podejrzewał dwie, powiem tylko,że na moje ogromne szczęście, okazała się ta pierwsza,którą uważał za mniej prawdopodobną i nie będzie ona miała dla mnie poważnych (już teraz) konsekwencji. :)

Przez ostatnie dni czułam się fatalnie ale jest od wczorejszego popołudnia duuużo lepiej i z każdym dniem mam coraz więcej sił, nie dam się tak łatwo! :wink: :D

Pozdrawiam moje kochane koleżanki inwestorki a potem o ile siły pozwolą postaram się skrobnąć coś o domku, bo ekipy nie próżnują a Artuś zdaje mi relacje :D

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cieszę się że zdróweczko wraca :D :D

Karola, mam pytanko odnoście wielkości okna w kuchni ???

bardzo mnie ciekawi jego szerokość :roll:

pamietasz może ile ma ?

Zuzanko u nas w kuchni są dwa okna, to okno na ścianie frontowej domku (dłuższa ściana w kuchni), pod którym ma być zlew ma 180cm szerokości, a to na bocznej elewacji domu ma 150cm szerokości.

pozdrawiam! :D

Ty kochaniutka lepiej nam zdrowiej, a nie po budowie latasz..... myślami :roll:

Wiem... od tego zdrowiejesz :D ...

Dobrze, że już tylko lepiej będzie :p

Dopiero dzisiaj latać zaczełam :wink: :p Wcześniej nawet w myslach rady nie dałam :(

No ale dzisiaj pomyslałam i odrazu lepiej! :wink: :lol:

Buziaki :***

Karolinko... jak wspaniale popatrzeć jak budowa staje się DOMEM :p

Zdrówko mam nadzieję wraca do normy, niedługo sama będziesz cieszyć oczęta tą przemianą :) .

Pozdrawiam serdecznie

Naprawdę tak się cieszę! :oops: :oops: :oops:

Sama najlepiej wiesz co czuje, bo przerabiałaś to już kilka razy i za chwilkę będziesz miała to znowu :D

Zdrówko zmierza w dobrym kierunku! :D :D :D

Buziaki przesyłam :***

hmm...... super :)

zupełnie inaczej wygląda w środku jak już są tynki :)

więc jeszcze raz : wracaj szybko do zdrówka i zmykaj do Benia i Artura :)

pozdrawiam :)

Hej :)

Mnie też mile zaskoczyły te foteczki z tynkami, taki Benio domowy się robił :wink: :lol:

Do zdrówka staram się wracać jak najprędzej, bo bardzo się stęskniłam za "moimi chłopakami" :wink: :lol: :lol: :lol:

Pozdrowionka :D

Cześć kochana Arctico :D

Zdrówko już dobrze, gdyby nie szwy i troche ograniczone ruchy zapomnialabym,że coś mi było :)

U nas też super słoneczko :D Niestety rano było -24C :evil: w nocy pewnie jeszcze zimniej i samochodzik Artura nam nie odpalił, :-? :( nie mówiąc o moim który już 2 tyg nieużywany stoi na mrozie. Na szczęście jakoś tam sobie poradział, bo na budowe musiał śmigać, żeby nagrzewnice uruchomić i w kominku napalić. W domku było 10C , bo do wieczora wszystko działało, więc bez tragedii, ale trzeba było już rozgrzać domek :)

Buziaki przesyłam i milego dzionka życzę! :***

super super super!!!!!!! juz u Was ,pewnie sie doczekac nie umisz lkiedy pójdziesz do siebie na budowę i zobaczysz na własne oczęta wasz domek sliczniusi

P.S zajrzyj na forum -gleria zdjec domów ,pojawiła sie osoba która ma wybudowany domek nasz !!! cudo mówie Ci !!!! moze niebawem wstawi tez zdjecia ze srodka ,juz urządzonego domku !!! :D :D :D

Cieszę się że zdróweczko lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u mojego męża było wczoraj pogotowie bo zaczął się osuwać i tracić siły ( niby od środy leży w łózku bez konkretnych objawów) stwierdzono wirusa i tyle....

Właśnie zrobiłam mu czekoladę ze spirytusem licząć że z potem wydali tego cholernego zwira,

ale nwiązują dlatego że jak jest w domu to śledzi domy na fm i twój bardzo mu się spodobał a jak zobaczył tempo prac to już w ogóle chyli czoła :wink: