Karolina i Artur 21.01.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witajcie kochane!!! Witam sie niestety ze szpitalnego łóżka W niedziele nagle, niespodziewanie ogólnie rzecz ujmując sprawy kobiece )[/size] karetka zabrała mnie do szpitala, mega ból , nie byłam w stanie funkcjonować, na szczęście trafiłam na świetnego lekarza, super specjalistę który sądziąłm, że poda mi jakiś lek itd... a on powiedział,że natychmiast na stół i OPERACJA RATUJĄCA ŻYCIE! Rozpoczął się krwotok wewnętrzny, potem okazało się ,że straciłam 2 litry krwi i za kilka godzin było by już dla mnie za późno Do tej pory nie moge uwieżyć w te słowa............................... przyczyny tego nagłego powiedzmy "zajścia"podejrzewał dwie, powiem tylko,że na moje ogromne szczęście, okazała się ta pierwsza,którą uważał za mniej prawdopodobną i nie będzie ona miała dla mnie poważnych (już teraz) konsekwencji. Przez ostatnie dni czułam się fatalnie ale jest od wczorejszego popołudnia duuużo lepiej i z każdym dniem mam coraz więcej sił, nie dam się tak łatwo! Pozdrawiam moje kochane koleżanki inwestorki a potem o ile siły pozwolą postaram się skrobnąć coś o domku, bo ekipy nie próżnują a Artuś zdaje mi relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 biedactwo trzymaj się i wracaj do zdrowia jak najszybciej. hm..... nie wiem co napisać współczuje ci takich przeżyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Karolina, Współczuję bardzo Przykro, że musiałaś przez to przejść, ale całe szczęście, wszystko dobrze się skończyło. Wypoczywaj i wracaj szybciutko do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.01.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dzięki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.01.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 cieszę się że zdróweczko wraca Karola, mam pytanko odnoście wielkości okna w kuchni ??? bardzo mnie ciekawi jego szerokość pamietasz może ile ma ? Zuzanko u nas w kuchni są dwa okna, to okno na ścianie frontowej domku (dłuższa ściana w kuchni), pod którym ma być zlew ma 180cm szerokości, a to na bocznej elewacji domu ma 150cm szerokości. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ty kochaniutka lepiej nam zdrowiej, a nie po budowie latasz..... myślami Wiem... od tego zdrowiejesz ... Dobrze, że już tylko lepiej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ty kochaniutka lepiej nam zdrowiej, a nie po budowie latasz..... myślami Wiem... od tego zdrowiejesz ... Dobrze, że już tylko lepiej będzie Dopiero dzisiaj latać zaczełam Wcześniej nawet w myslach rady nie dałam No ale dzisiaj pomyslałam i odrazu lepiej! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Tęskinie za naszym BENIEM! No nie wiem... nie wiem ... chyba trzeba donieść gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.01.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Tęskinie za naszym BENIEM! No nie wiem... nie wiem ... chyba trzeba donieść gdzie trzeba :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Karolinko... jak wspaniale popatrzeć jak budowa staje się DOMEM Zdrówko mam nadzieję wraca do normy, niedługo sama będziesz cieszyć oczęta tą przemianą . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.01.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Karolinko... jak wspaniale popatrzeć jak budowa staje się DOMEM Zdrówko mam nadzieję wraca do normy, niedługo sama będziesz cieszyć oczęta tą przemianą . Pozdrawiam serdecznie Naprawdę tak się cieszę! Sama najlepiej wiesz co czuje, bo przerabiałaś to już kilka razy i za chwilkę będziesz miała to znowu Zdrówko zmierza w dobrym kierunku! :D Buziaki przesyłam :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Zdrówko zmierza w dobrym kierunku! :D No to się bardzo cieszę , bo wiesz... nie ma to jak relacje "na żywo" Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 hmm...... super zupełnie inaczej wygląda w środku jak już są tynki więc jeszcze raz : wracaj szybko do zdrówka i zmykaj do Benia i Artura pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.01.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 hmm...... super zupełnie inaczej wygląda w środku jak już są tynki więc jeszcze raz : wracaj szybko do zdrówka i zmykaj do Benia i Artura pozdrawiam Hej Mnie też mile zaskoczyły te foteczki z tynkami, taki Benio domowy się robił Do zdrówka staram się wracać jak najprędzej, bo bardzo się stęskniłam za "moimi chłopakami" Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.01.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 http://forum.muratordom.pl/nasz-benedykt-iii,t178891.htm przesyłam Ci kolejnego benia jakbyś się nie dokopała sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.01.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 http://forum.muratordom.pl/nasz-benedykt-iii,t178891.htm przesyłam Ci kolejnego benia jakbyś się nie dokopała sama DZIĘKI OGROMNE DOBRA KOBIETO!!!!!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam, witam... i o zdrówko pytam Piękne słonko za oknami, aż patrzeć się nie daje, oczy mrużyć trzeba , tylko ten mróz Pozdrowionka zostawiam i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.01.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Cześć kochana Arctico Zdrówko już dobrze, gdyby nie szwy i troche ograniczone ruchy zapomnialabym,że coś mi było U nas też super słoneczko Niestety rano było -24C w nocy pewnie jeszcze zimniej i samochodzik Artura nam nie odpalił, nie mówiąc o moim który już 2 tyg nieużywany stoi na mrozie. Na szczęście jakoś tam sobie poradział, bo na budowe musiał śmigać, żeby nagrzewnice uruchomić i w kominku napalić. W domku było 10C , bo do wieczora wszystko działało, więc bez tragedii, ale trzeba było już rozgrzać domek Buziaki przesyłam i milego dzionka życzę! :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 super super super!!!!!!! juz u Was ,pewnie sie doczekac nie umisz lkiedy pójdziesz do siebie na budowę i zobaczysz na własne oczęta wasz domek sliczniusi P.S zajrzyj na forum -gleria zdjec domów ,pojawiła sie osoba która ma wybudowany domek nasz !!! cudo mówie Ci !!!! moze niebawem wstawi tez zdjecia ze srodka ,juz urządzonego domku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Cieszę się że zdróweczko lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mojego męża było wczoraj pogotowie bo zaczął się osuwać i tracić siły ( niby od środy leży w łózku bez konkretnych objawów) stwierdzono wirusa i tyle.... Właśnie zrobiłam mu czekoladę ze spirytusem licząć że z potem wydali tego cholernego zwira, ale nwiązują dlatego że jak jest w domu to śledzi domy na fm i twój bardzo mu się spodobał a jak zobaczył tempo prac to już w ogóle chyli czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts