Karolina i Artur 25.01.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 super super super!!!!!!! juz u Was ,pewnie sie doczekac nie umisz lkiedy pójdziesz do siebie na budowę i zobaczysz na własne oczęta wasz domek sliczniusi P.S zajrzyj na forum -gleria zdjec domów ,pojawiła sie osoba która ma wybudowany domek nasz !!! cudo mówie Ci !!!! moze niebawem wstawi tez zdjecia ze srodka ,juz urządzonego domku !!! Dzięki kochana! No ja juz nóżkami przebieram i chce tak baaaardzo do Benia! Widziaąłm tego BENIA ! Super jest, pięknie zrobiony! Napisalam nawet do nich żeby jeśli mogą foteczek dodali! Buźka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.01.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cieszę się że zdróweczko lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mojego męża było wczoraj pogotowie bo zaczął się osuwać i tracić siły ( niby od środy leży w łózku bez konkretnych objawów) stwierdzono wirusa i tyle.... Właśnie zrobiłam mu czekoladę ze spirytusem licząć że z potem wydali tego cholernego zwira, ale nwiązują dlatego że jak jest w domu to śledzi domy na fm i twój bardzo mu się spodobał a jak zobaczył tempo prac to już w ogóle chyli czoła Dziękuje Zuz@nka Dbaj o mężusia, przeganiaj choróbsko, żeby szybko wracał do zdrówka ale przy takiej żonie szybciutko powinno się poprawić Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cieszę się że zdróweczko lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mojego męża było wczoraj pogotowie bo zaczął się osuwać i tracić siły ( niby od środy leży w łózku bez konkretnych objawów) stwierdzono wirusa i tyle.... Właśnie zrobiłam mu czekoladę ze spirytusem licząć że z potem wydali tego cholernego zwira, ale nwiązują dlatego że jak jest w domu to śledzi domy na fm i twój bardzo mu się spodobał a jak zobaczył tempo prac to już w ogóle chyli czoła Dziękuje Zuz@nka Dbaj o mężusia, przeganiaj choróbsko, żeby szybko wracał do zdrówka ale przy takiej żonie szybciutko powinno się poprawić Pozdrawiam serdecznie!!! Oj Karolciu, jak on jest w domu to przeczytał juz stos gazet o tematyce budowlanej (więc nareszczcie mamy w domu dialog bo do tej pory ja mówiłam a on słuchał ) co wcześniej mu się nie zdażało to jedyna korzyść z tego zalegania w domu, ale że nic lepiej to dziś będzie drugi lekarz bo zaatakowało mu zatoki A jak twoje zdróweczko, jak szwy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej Karolina!Dawno mnie nie bylo na FM , a tu teraz o takich przykrych sprawach sie dowiaduje?Boszszsze ,co to chorobsko sie przyplatalo Bogu dizeki ,ze juz Ci leüpiej .Zdrowiej dziewczyno-Benio czeka,przesylam duuuuuzo dobrej energii (sorry za pisownie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.01.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cieszę się że zdróweczko lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mojego męża było wczoraj pogotowie bo zaczął się osuwać i tracić siły ( niby od środy leży w łózku bez konkretnych objawów) stwierdzono wirusa i tyle.... Właśnie zrobiłam mu czekoladę ze spirytusem licząć że z potem wydali tego cholernego zwira, ale nwiązują dlatego że jak jest w domu to śledzi domy na fm i twój bardzo mu się spodobał a jak zobaczył tempo prac to już w ogóle chyli czoła Dziękuje Zuz@nka Dbaj o mężusia, przeganiaj choróbsko, żeby szybko wracał do zdrówka ale przy takiej żonie szybciutko powinno się poprawić Pozdrawiam serdecznie!!! Oj Karolciu, jak on jest w domu to przeczytał juz stos gazet o tematyce budowlanej (więc nareszczcie mamy w domu dialog bo do tej pory ja mówiłam a on słuchał ) co wcześniej mu się nie zdażało to jedyna korzyść z tego zalegania w domu, ale że nic lepiej to dziś będzie drugi lekarz bo zaatakowało mu zatoki A jak twoje zdróweczko, jak szwy ???? Zuz@nko grunt,że potraficie odnaleść w tej chorobie jakieś pozytywy, a to już coś Przykro mi,że zdrówko nic się nie poprawia ale dobrze,że zobaczy go inny lekarz przecież muszą mu dać coś skutecznego! Trzymam kciuki i daj znać co tam powiedział lekarz. A mi dziś rano zdjeli szwy Od godzinki leżę już we własnym łóżku!!! Teraz musze kilka tygodni na siebie uważać a za kilka miesięcy lekarz "zalecił" staranie się o maleństwo w sumie i tak planowaliśmy, a tak motywacja zwiększona Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.01.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej Karolina!Dawno mnie nie bylo na FM , a tu teraz o takich przykrych sprawach sie dowiaduje?Boszszsze ,co to chorobsko sie przyplatalo Bogu dizeki ,ze juz Ci leüpiej .Zdrowiej dziewczyno-Benio czeka,przesylam duuuuuzo dobrej energii (sorry za pisownie) Dziękuję Ci Beauty baaaardzo! Na szczęście szybko dochodzę do zdrówka A dobra energia zawsze baaaardzo potrzebana Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A mi dziś rano zdjeli szwy Od godzinki leżę już we własnym łóżku!!! Teraz musze kilka tygodni na siebie uważać a za kilka miesięcy lekarz "zalecił" staranie się o maleństwo w sumie i tak planowaliśmy, a tak motywacja zwiększona Pozdrawiam serdecznie! wiesz że zaleceń lekarza trzeba słuchać wszak to tak jak byś dostała receptę - teraz trzeba ją zrealizować a Benio pozyska nowego mieszkańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A to zalecenie to na piśmie dostałaś . Trzeba było poprosić jak o receptę, bo jak by się Pan A. raczył wykręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.01.2010 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Zuza oczywiście,że receptę trzeba bezwzględnie zrealizować Buziaki i miłego dnia życzę :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.01.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A to zalecenie to na piśmie dostałaś . Trzeba było poprosić jak o receptę, bo jak by się Pan A. raczył wykręcać Arctico obawiam się,że Pan A. najchętniej sam by mi taką receptę wypisał! Także na piśmie nie trzeba Buziaki przesyłam i milusiego dnia życzę :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SpejsiKN 26.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dolączam się do protestu. PRECZ Z ZIMĄ!! U mnie z powodu zimna uciekli wykonawcy - Panie to się nie da robić w takie zimno A co do zaleceń jako lekarz potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Arctico obawiam się,że Pan A. najchętniej sam by mi taką receptę wypisał! Aaaaa.... to przepraszam Pozdrowionka przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.01.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dolączam się do protestu. PRECZ Z ZIMĄ!! U mnie z powodu zimna uciekli wykonawcy - Panie to się nie da robić w takie zimno A co do zaleceń jako lekarz potwierdzam Witam! Dziękuję za potwierdzenie diagnozy Zamierzam się zastosowac do zaleceń Zima troszeczke ma ustąpić pod koniec tygodnia tzn. ma być -4C Ale to zawsze juz lepiej Pozdrawiam i idę podejrzeć Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.01.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Arctico obawiam się,że Pan A. najchętniej sam by mi taką receptę wypisał! Aaaaa.... to przepraszam Pozdrowionka przesyłam Spoko kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dopiero teraz witam się u Ciebie, bo mi chłop marudził o neta, więc poszłam spać.... i właśnie wstałam... i nie płaczę .... Miłego dzionka życzę, owocnego leżakowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam!! Karolinko....gdzie jestes??? co taka cisza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.01.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cześć Kaluś Jestem, jestem kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cześć Kaluś Jestem, jestem kochana chora byłaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Łoj Kaluś... musisz się tulgnąć troszku do góry ... Karola w szpitalu wylądowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Łoj Kaluś... musisz się tulgnąć troszku do góry ... Karola w szpitalu wylądowała... łojeju to ja nic nie wiedziałam bidulko Ty moja......już wszystko ok???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts