Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

super super super!!!!!!! juz u Was ,pewnie sie doczekac nie umisz lkiedy pójdziesz do siebie na budowę i zobaczysz na własne oczęta wasz domek sliczniusi

P.S zajrzyj na forum -gleria zdjec domów ,pojawiła sie osoba która ma wybudowany domek nasz !!! cudo mówie Ci !!!! moze niebawem wstawi tez zdjecia ze srodka ,juz urządzonego domku !!! :D :D :D

Dzięki kochana! :oops: :D

No ja juz nóżkami przebieram i chce tak baaaardzo do Benia! :wink: :lol:

Widziaąłm tego BENIA ! :D

Super jest, pięknie zrobiony! :) Napisalam nawet do nich żeby jeśli mogą foteczek dodali! :lol: :lol: :lol:

Buźka:*

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cieszę się że zdróweczko lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u mojego męża było wczoraj pogotowie bo zaczął się osuwać i tracić siły ( niby od środy leży w łózku bez konkretnych objawów) stwierdzono wirusa i tyle....

Właśnie zrobiłam mu czekoladę ze spirytusem licząć że z potem wydali tego cholernego zwira,

ale nwiązują dlatego że jak jest w domu to śledzi domy na fm i twój bardzo mu się spodobał a jak zobaczył tempo prac to już w ogóle chyli czoła :wink:

Dziękuje Zuz@nka :D

Dbaj o mężusia, przeganiaj choróbsko, żeby szybko wracał do zdrówka ale przy takiej żonie szybciutko powinno się poprawić :wink: :lol:

Pozdrawiam serdecznie!!! :D

u mojego męża było wczoraj pogotowie bo zaczął się osuwać i tracić siły ( niby od środy leży w łózku bez konkretnych objawów) stwierdzono wirusa i tyle....

Właśnie zrobiłam mu czekoladę ze spirytusem licząć że z potem wydali tego cholernego zwira,

ale nwiązują dlatego że jak jest w domu to śledzi domy na fm i twój bardzo mu się spodobał a jak zobaczył tempo prac to już w ogóle chyli czoła :wink:

Dbaj o mężusia, przeganiaj choróbsko, żeby szybko wracał do zdrówka ale przy takiej żonie szybciutko powinno się poprawić :wink: :lol:

Oj Karolciu, jak on jest w domu to przeczytał juz stos gazet o tematyce budowlanej :D :D :D (więc nareszczcie mamy w domu dialog bo do tej pory ja mówiłam a on słuchał :lol: ) co wcześniej mu się nie zdażało :oops:

to jedyna korzyść z tego zalegania w domu, ale że nic lepiej to dziś będzie drugi lekarz bo zaatakowało mu zatoki :(

A jak twoje zdróweczko, jak szwy ????

Oj Karolciu, jak on jest w domu to przeczytał juz stos gazet o tematyce budowlanej :D :D :D (więc nareszczcie mamy w domu dialog bo do tej pory ja mówiłam a on słuchał :lol: ) co wcześniej mu się nie zdażało :oops:

to jedyna korzyść z tego zalegania w domu, ale że nic lepiej to dziś będzie drugi lekarz bo zaatakowało mu zatoki :(

A jak twoje zdróweczko, jak szwy ????

Zuz@nko grunt,że potraficie odnaleść w tej chorobie jakieś pozytywy, a to już coś :wink: :lol:

Przykro mi,że zdrówko nic się nie poprawia :cry: ale dobrze,że zobaczy go inny lekarz :roll: przecież muszą mu dać coś skutecznego!

Trzymam kciuki i daj znać co tam powiedział lekarz.

A mi dziś rano zdjeli szwy :D :D :D

Od godzinki leżę już we własnym łóżku!!! :D

Teraz musze kilka tygodni na siebie uważać a za kilka miesięcy lekarz "zalecił" staranie się o maleństwo :o w sumie i tak planowaliśmy, a tak motywacja zwiększona :wink: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam serdecznie!

Hej Karolina!Dawno mnie nie bylo na FM , a tu teraz o takich przykrych sprawach sie dowiaduje?Boszszsze ,co to chorobsko sie przyplatalo :o Bogu dizeki ,ze juz Ci leüpiej .Zdrowiej dziewczyno-Benio czeka,przesylam duuuuuzo dobrej energii :D (sorry za pisownie)

Dziękuję Ci Beauty baaaardzo! :D

Na szczęście szybko dochodzę do zdrówka :wink:

A dobra energia zawsze baaaardzo potrzebana :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie!

A mi dziś rano zdjeli szwy :D :D :D

Od godzinki leżę już we własnym łóżku!!! :D

Teraz musze kilka tygodni na siebie uważać a za kilka miesięcy lekarz "zalecił" staranie się o maleństwo :o w sumie i tak planowaliśmy, a tak motywacja zwiększona :wink: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam serdecznie!

wiesz że zaleceń lekarza trzeba słuchać wszak to tak jak byś dostała receptę - teraz trzeba ją zrealizować :wink: :wink: :wink:

a Benio pozyska nowego mieszkańca :wink: :D

:lol: A to zalecenie to na piśmie dostałaś :roll: . Trzeba było poprosić jak o receptę, bo jak by się Pan A. raczył wykręcać :lol: :wink: :lol:

Arctico obawiam się,że Pan A. najchętniej sam by mi taką receptę wypisał! :wink: :lol: :lol: Także na piśmie nie trzeba :wink:

Buziaki przesyłam i milusiego dnia życzę :***

Dolączam się do protestu. PRECZ Z ZIMĄ!! U mnie z powodu zimna uciekli wykonawcy - Panie to się nie da robić w takie zimno :evil: :evil: :evil: A co do zaleceń jako lekarz potwierdzam :wink:

Witam!

Dziękuję za potwierdzenie diagnozy :wink: Zamierzam się zastosowac do zaleceń :wink: :lol:

Zima troszeczke ma ustąpić pod koniec tygodnia tzn. ma być -4C :roll: Ale to zawsze juz lepiej :wink:

Pozdrawiam i idę podejrzeć Twój domek :)