Karolina i Artur 29.01.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Łoj Kaluś... musisz się tulgnąć troszku do góry ... Karola w szpitalu wylądowała... łojeju to ja nic nie wiedziałam bidulko Ty moja......już wszystko ok???? Dzięki Tak, tak ... już,że tak powiem " po wszystkim" Troche mnie wymęczyło, ale jest znacznie lepiej, obijam się teraz w domku, leże, odpoczywam podobno pomaga mi to odzyskać siły ale już mnie trafa! Bo mi się działać chce! Na budowie już chyba ze 3 tygodnie nie byłam A tu sporo zakupów nas czeka... a ja uziemiona w domciu Nie wspomnę już o tym,że za 3 miesiące z kawałkiem bierzemy ślub, weselicho czeka a rzeczy do załatwienia w tym temacie też multum... Więc rozbie co mogę,żeby szybko do siebie dojść i rzucam się w wir załatwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 29.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Karolcia, dasz radę, trzy miesiące to mnóstwo czasu Ale doskonale Cię rozumiem, tez nie lubię przymusowych odpoczynków A w domku postępy super, jak już pojedziesz to go nie poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.01.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dzięki Agatko No muszę dać radę.... wyjścia nie mam. Trzy miesiące to niby dużo ale biorąc pod uwagę,że chcemy równocześnie ciągnąć wykończeniówke i przygotowania do ślubu... a wiem ile przed nami to aż lekko słabo mi się robi Chociaż im więcej mam do zrobienia tym lepiej się mobilizuję więc jakoś to przetrwamy A w przyszłym tygodniu planuję już wychylić troche nosek na dwór, oczywiście tylko szybciutko do samochodu, powolutku, ostrożnie itd... I może coś w końcu załatwię, kupię ... No i Benia chcę odwiedzić! A on coraz bardziej domek zaczyna przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Tylko ostrożnie z tym wystawianiem noska... bo siem martwiem o Ciebie a zakupy... tylko z tragarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.01.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Tylko ostrożnie z tym wystawianiem noska... bo siem martwiem o Ciebie a zakupy... tylko z tragarzem Kochana, tak będzie! Zgodnie z Twoim zaleceniem, tylko z tragarzem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.02.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tylko ostrożnie z tym wystawianiem noska... bo siem martwiem o Ciebie a zakupy... tylko z tragarzem Kochana, tak będzie! Zgodnie z Twoim zaleceniem, tylko z tragarzem! hm...... biedny Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.02.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Tylko ostrożnie z tym wystawianiem noska... bo siem martwiem o Ciebie a zakupy... tylko z tragarzem Kochana, tak będzie! Zgodnie z Twoim zaleceniem, tylko z tragarzem! hm...... biedny Artur Spokojnie nie taki biedny Zakupy będą leciutkie raczej... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 haha pierwszą parapetówkę...... no tak planuj planuj a jeśli można zapytać to ile ich planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Tylko ostrożnie z tym wystawianiem noska... bo siem martwiem o Ciebie a zakupy... tylko z tragarzem Kochana, tak będzie! Zgodnie z Twoim zaleceniem, tylko z tragarzem! hm...... biedny Artur Spokojnie nie taki biedny Zakupy będą leciutkie raczej... Pozdrawiam! Taaaa.... leciutkie.... 100m2 gresu i paleta atlasu do niego ... no i parapety.... granitowe.... na parapetówkę ... tyż leciutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Taaaa.... leciutkie.... 100m2 gresu i paleta atlasu do niego ... no i parapety.... granitowe.... na parapetówkę ... tyż leciutkie o tym samym pomyślałam ale się uśmiałam aż się popłakałam ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam ale dziewczynki rozprawiają hihihi ,to kiedy ta pierwsza parapetówka ,trzeba oblac to aby domek dobrze słuzył ja juz sie pisze na nia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.02.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześć dziewczyny Arctica, Jessi, 87anam87.... Parapetówek będzie kilka... chyba W sumie im więcej tym lepiej! Pierwszą spartańską planujemy na 20 lutego! aż strach się bać No ale będą tynki, wylewki, parapeciki w domku, ogień w konimku i nagrzewnice w pobliżu Jak do tego dorzucimy jedzonko, lekkie trunki i dobre towarzystwo CHRZCINY BENIA powinny być udane Kolejna parapetówka, to nasza forumowa lubelska w czerwcu!!! Mam nadzieję,że nie zapomniałyście o niej ??? przecież w Lublinie i Agatka77 i dardurdka w okolicy... no i kilka osób wylicytowało zwiedzanie Benia! Robimy objazdowe spotkanie forumowe po lubelskich domkach! Buziaki dziewczyny :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 04.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wpadłam się przywitać, bo czytam Twój dziennik, ale w ukryciu. Idziecie jak burza z tą budową, a właściwie już prawie wykończeniówka. Macie tak wszystko zaplanowane, ze na pewno parapetówka będzie w terminie Super domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czeeee Karola Chyba przestanę do Ciebie zaglądać, bo aż mnie skręca .... a zaczynałyśmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.02.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wpadłam się przywitać bo łaskawy iPlus zaczął chodzić i widzę że maraton parapetówkowy się szykuję ja się wpraszam na jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wpadłam się przywitać, bo czytam Twój dziennik, ale w ukryciu. Idziecie jak burza z tą budową, a właściwie już prawie wykończeniówka. Macie tak wszystko zaplanowane, ze na pewno parapetówka będzie w terminie Super domek! Witaj madison22 Bardzo fajnie,że się ujawniłaś Odzywaj się częściej Dzięki za miłe słowa, to zawsze dodaje sił A gdzie Twój dziennik ?? Pozdawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czeeee Karola Chyba przestanę do Ciebie zaglądać, bo aż mnie skręca .... a zaczynałyśmy razem Arctica!No wiesz co! ja Ci dam "przestane zaglądać" Klapa dostaniesz za te groźby! Kochana zaczynałyśmy razem i prawie razem skończymy! Zobaczysz Poprostu nasze ekipy działają zdecydowanie wolniej niz wy we dwoje, więc musimy nadganiać zimą! Przeciez w wakacje już zamieszkacie, a jak ruszycie na wiosnę to jak Was znam , to tylko dymek za wami bedzie widać Buziak :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wpadłam się przywitać bo łaskawy iPlus zaczął chodzić i widzę że maraton parapetówkowy się szykuję ja się wpraszam na jedną Fajnie,że z netem juz lepiej, mam nadzieję,że tak juz zostanie! I częściej będziesz na FM A na parapetówce nie może Cię zabraknąć!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czeeee Karola Chyba przestanę do Ciebie zaglądać, bo aż mnie skręca .... a zaczynałyśmy razem Arctica!No wiesz co! ja Ci dam "przestane zaglądać" Klapa dostaniesz za te groźby! Kochana zaczynałyśmy razem i prawie razem skończymy! Zobaczysz Poprostu nasze ekipy działają zdecydowanie wolniej niz wy we dwoje, więc musimy nadganiać zimą! Przeciez w wakacje już zamieszkacie, a jak ruszycie na wiosnę to jak Was znam , to tylko dymek za wami bedzie widać Buziak :* Nooooo dooobra... ale mnie połechtałaś , naginajcie, naginajcie... będziemy deptać po piętach... teraz tylko takie fory dostaliście Tylko to "prawie" ... i to z porządnym naciskiem na "p" Wiosna... już gdzieś pisałam, u Agatki chyba, że dzwoniłam do mojej babci i uświadomiła mnie, że do końca marca w pogodzie niewiele ma się zmienić . Nie wierzyła bym, ale w listopadzie mi powiedziała, że w tym roku będzie od groma śniegu... dosłownie "od groma" , taką mam fajową mabcię ... i jak tu nie wierzyć A wogóle to przecież żartowałam .... z tym nie zaglądaniem ... a klaps... na gołą pupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nooooo dooobra... ale mnie połechtałaś , naginajcie, naginajcie... będziemy deptać po piętach... teraz tylko takie fory dostaliście Tylko to "prawie" ... i to z porządnym naciskiem na "p" Wiosna... już gdzieś pisałam, u Agatki chyba, że dzwoniłam do mojej babci i uświadomiła mnie, że do końca marca w pogodzie niewiele ma się zmienić . Nie wierzyła bym, ale w listopadzie mi powiedziała, że w tym roku będzie od groma śniegu... dosłownie "od groma" , taką mam fajową mabcię ... i jak tu nie wierzyć A wogóle to przecież żartowałam .... z tym nie zaglądaniem ... a klaps... na gołą pupę Kochana zdaję sobie sprawę,że fory są chwilowe, tym bardziej musimy tą chwilę wykorzystać Co do babci... to mam nadzieję,że skoro raz przepowiednia się sprawdziła, to ... kolejny raz się jednak pomyli ... Rodzaj klapsa możesz sobie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts