Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej!

no no miło popatrzeć :) super!

a teraz będę zaglądać jeszcze chętniej :) bo jak już napisałaś zaczynasz wykończeniówkę a to najciekawszy etap :)

Hej kochana :)

Ja oczywiście zapraszam Cię jak najczęściej! :D :D :D

No ale do wyczekiwanej wykończeniówki to jeszcze "chwilka" najwcześniej zacznie się 15 lutego i troooochę potrwa :wink:

Ale mam nadzieję,że będziesz wpadać codziennie :wink:

Kiedy przylatujecie do PL ???

Buziaki i dobrej nocki życzę :***

I bardzo dobrze! :D

Nieważne jak tu dotrzecie, ważne,że zobaczycie swój domek!

Pewnie już się stęskniliście, a jak zobaczycie jak powstaje wasz daszek to energii nabierzecie na caaaaały sezon :wink: :D

Każdy etap do przodu, to tyyyyle radości :D zrozumiałam to dopiero jak zaczeliśmy sami budować :wink: :lol:

Czasami mam wrażenie rozmawiając z moimi znajomymi,że patrzą na mnie jak na wariatkę :o zadają sobie pewnie pytanie : " ... jak można tak się podniecać, kawałkiem :ściany, kominem, oknami czy szaro- różowym "czymś" na ścianach ???? A tu można! :D A ile przy tym radości! :lol: :lol: :lol:

To zrozumiec może tylko inny inwestor :wink: :wink: :lol:

Kurczę jestem pod wrażeniem!!Budujemy z mężem Benia IV od maja 2009 ,stoi teraz w stanie surowym otwartym i "oddycha"przez zimę.Ponoć tak trzeba,ale wydaje mi się,że ten "oddech" jest wskazany przede wszystkim dla inwestora.Nasz Beniu jest z podwójnym garażem w związku z tym mamy troszeczkę więcej metrów.Wasze tępo budowy przyznam Ci się szczerze powaliło mnie na kolana.

witaj Karolcia

ale u Ciebie sie dzieje, tynki duzo dały od razu w srodku inaczej wyglada ,to teraz patrzec jak zaczniecie lada dzien wykonczeniówke :wink: :D :D ,n

p.s ja sie juz pisze na parapetówke ihhihihi,trzeba oblac domek żeby sie w nim dobrze mieszkało :wink: :D

buziaki przesyłam

Hej jessi :D

Nie zdawałam sobie sprawy, że tynki tak zmieniają wnętrze!

Powoli nasz Benio staje się domkiem :wink: :D

Do wykonczeniówki jeszcze troche ale zacznie się już w tym miesiącu więc baaaardzo się cieszę! :D

A na parapetówce MUSISZ BYĆ!!! :D

Hej Karola! Ale Wy pędzicie jak huragan ,zaraz mnie dopędzisz :lol:

Hej Beauty :D

Z tym pędzeniem różnie bywa :wink:

Ale na dogoninie Ciebie nie mamy najmniejszych szans :p :lol: :lol:

Narazie z ogromną przyjemnością obserwuję Twoją wykończeniówkę! :D Hmmm... może coś "podpatrzę " ??? :wink: :D

Pozdrawiam!

Kurczę jestem pod wrażeniem!!Budujemy z mężem Benia IV od maja 2009 ,stoi teraz w stanie surowym otwartym i "oddycha"przez zimę.Ponoć tak trzeba,ale wydaje mi się,że ten "oddech" jest wskazany przede wszystkim dla inwestora.Nasz Beniu jest z podwójnym garażem w związku z tym mamy troszeczkę więcej metrów.Wasze tępo budowy przyznam Ci się szczerze powaliło mnie na kolana.

Witaj :)

U nas niesty szerokość naszej działki nie pozwoliła nam wybudować Benia z podwójnym garażem :(

Także zazdroszczę wam takiej mozliwości :oops: :wink:

Napewno "oddech" służy domkowi, nam jednak bardzo zależało na czasie, więc z oddechu musieliśmy zrezygnować, mam nadzieję,że to nie zaszkodzi Beniowi :wink:

Nam brak przerwy bardzo służy, bo z natury jesteśmy baaaardzo niecierpliwi i taka przerwa napewno bardziej by nas zmęczyła, niż ciągłe działanie, więc jeżeli mieliśmy taka możliwość podjeliśmy decyzję BUDUJEMY DALEJ :wink:

A gdzie powstaje Wasz Benedykt ???

No i gdzie Wasz dziennik ??? Chętnie popodglądałabym inne Benie :wink: :D

Pozdrawiam!

I bardzo dobrze! :D

Nieważne jak tu dotrzecie, ważne,że zobaczycie swój domek!

Pewnie już się stęskniliście, a jak zobaczycie jak powstaje wasz daszek to energii nabierzecie na caaaaały sezon :wink: :D

Każdy etap do przodu, to tyyyyle radości :D zrozumiałam to dopiero jak zaczeliśmy sami budować :wink: :lol:

Czasami mam wrażenie rozmawiając z moimi znajomymi,że patrzą na mnie jak na wariatkę :o zadają sobie pewnie pytanie : " ... jak można tak się podniecać, kawałkiem :ściany, kominem, oknami czy szaro- różowym "czymś" na ścianach ???? A tu można! :D A ile przy tym radości! :lol: :lol: :lol:

To zrozumiec może tylko inny inwestor :wink: :wink: :lol:

dokładnie :)

w Polsce będziemy w kwietniu a potem w lipcu, a kolejny raz hm...... pewnie na wiosnę :( już mamy cały urlop zaplanowany na ten rok, więc nie damy rady przyjechać więcej razy w tym roku. tak się ciesze że zobaczę domek ostatnio jak go widziałam to jeszcze nie miał stropu zalanego więc będzie co oglądać :)

masz nas my rozumiemy że każda cegła cieszy :)

pozdrawiam

dokładnie :)

w Polsce będziemy w kwietniu a potem w lipcu, a kolejny raz hm...... pewnie na wiosnę :( już mamy cały urlop zaplanowany na ten rok, więc nie damy rady przyjechać więcej razy w tym roku. tak się ciesze że zobaczę domek ostatnio jak go widziałam to jeszcze nie miał stropu zalanego więc będzie co oglądać :)

masz nas my rozumiemy że każda cegła cieszy :)

pozdrawiam

Przecież dwie wizyty to i tak jest dużo!

Chociaż nigdy nie jest ich zbyt wiele :wink: :lol:

Będziesz na fajnym etapie budowy w PL, domek w tym czasie bardzo będzie się zmieniał :D

Cieszę się razem z Tobą :D :D :D

hej Karolcia wstawiaj nowe zdjątka bo ja juz czekam hihihhi jak tam u Was jest i juz sie ich doczekac nie umie :oops: :D :D :D podpatruje co jakiś czas forum z nadzieją ze cos wstawiłas :wink: :D :D buziaczki zostawiam

Hej jessi :D

Szkoda,że nie przeczytałam Twojej wiadomości wcześniej, bo byłam dzisiaj kilka razy w Beniu i mogłam pstryknąć kilka fotek ... :-? ....

.... ale nic straconego! Jutro koło południa będziemy w Beniu, to zrobimy kilka zdjęć i wstawimy :wink: :D

Buziaki jessi :****