87anam87 04.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 hej! no no miło popatrzeć super! a teraz będę zaglądać jeszcze chętniej bo jak już napisałaś zaczynasz wykończeniówkę a to najciekawszy etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 hej! no no miło popatrzeć super! a teraz będę zaglądać jeszcze chętniej bo jak już napisałaś zaczynasz wykończeniówkę a to najciekawszy etap Hej kochana Ja oczywiście zapraszam Cię jak najczęściej! No ale do wyczekiwanej wykończeniówki to jeszcze "chwilka" najwcześniej zacznie się 15 lutego i troooochę potrwa Ale mam nadzieję,że będziesz wpadać codziennie Kiedy przylatujecie do PL ??? Buziaki i dobrej nocki życzę :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.02.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wpadam codziennie i nie mam zamiar ego zmieniać do polski wyjeżdżamy 31 marca , nie latamy bo ja się panicznie boje samolotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 I bardzo dobrze! Nieważne jak tu dotrzecie, ważne,że zobaczycie swój domek! Pewnie już się stęskniliście, a jak zobaczycie jak powstaje wasz daszek to energii nabierzecie na caaaaały sezon Każdy etap do przodu, to tyyyyle radości zrozumiałam to dopiero jak zaczeliśmy sami budować Czasami mam wrażenie rozmawiając z moimi znajomymi,że patrzą na mnie jak na wariatkę zadają sobie pewnie pytanie : " ... jak można tak się podniecać, kawałkiem :ściany, kominem, oknami czy szaro- różowym "czymś" na ścianach ???? A tu można! A ile przy tym radości! To zrozumiec może tylko inny inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.02.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 witaj Karolcia ale u Ciebie sie dzieje, tynki duzo dały od razu w srodku inaczej wyglada ,to teraz patrzec jak zaczniecie lada dzien wykonczeniówke ,n p.s ja sie juz pisze na parapetówke ihhihihi,trzeba oblac domek żeby sie w nim dobrze mieszkało buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hej Karola! Ale Wy pędzicie jak huragan ,zaraz mnie dopędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta61 05.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Kurczę jestem pod wrażeniem!!Budujemy z mężem Benia IV od maja 2009 ,stoi teraz w stanie surowym otwartym i "oddycha"przez zimę.Ponoć tak trzeba,ale wydaje mi się,że ten "oddech" jest wskazany przede wszystkim dla inwestora.Nasz Beniu jest z podwójnym garażem w związku z tym mamy troszeczkę więcej metrów.Wasze tępo budowy przyznam Ci się szczerze powaliło mnie na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.02.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 witaj Karolcia ale u Ciebie sie dzieje, tynki duzo dały od razu w srodku inaczej wyglada ,to teraz patrzec jak zaczniecie lada dzien wykonczeniówke ,n p.s ja sie juz pisze na parapetówke ihhihihi,trzeba oblac domek żeby sie w nim dobrze mieszkało buziaki przesyłam Hej jessi Nie zdawałam sobie sprawy, że tynki tak zmieniają wnętrze! Powoli nasz Benio staje się domkiem Do wykonczeniówki jeszcze troche ale zacznie się już w tym miesiącu więc baaaardzo się cieszę! A na parapetówce MUSISZ BYĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.02.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hej Karola! Ale Wy pędzicie jak huragan ,zaraz mnie dopędzisz Hej Beauty Z tym pędzeniem różnie bywa Ale na dogoninie Ciebie nie mamy najmniejszych szans Narazie z ogromną przyjemnością obserwuję Twoją wykończeniówkę! Hmmm... może coś "podpatrzę " ??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.02.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Kurczę jestem pod wrażeniem!!Budujemy z mężem Benia IV od maja 2009 ,stoi teraz w stanie surowym otwartym i "oddycha"przez zimę.Ponoć tak trzeba,ale wydaje mi się,że ten "oddech" jest wskazany przede wszystkim dla inwestora.Nasz Beniu jest z podwójnym garażem w związku z tym mamy troszeczkę więcej metrów.Wasze tępo budowy przyznam Ci się szczerze powaliło mnie na kolana. Witaj U nas niesty szerokość naszej działki nie pozwoliła nam wybudować Benia z podwójnym garażem Także zazdroszczę wam takiej mozliwości Napewno "oddech" służy domkowi, nam jednak bardzo zależało na czasie, więc z oddechu musieliśmy zrezygnować, mam nadzieję,że to nie zaszkodzi Beniowi Nam brak przerwy bardzo służy, bo z natury jesteśmy baaaardzo niecierpliwi i taka przerwa napewno bardziej by nas zmęczyła, niż ciągłe działanie, więc jeżeli mieliśmy taka możliwość podjeliśmy decyzję BUDUJEMY DALEJ A gdzie powstaje Wasz Benedykt ??? No i gdzie Wasz dziennik ??? Chętnie popodglądałabym inne Benie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jezdem... żeby nie było, że się zagniewałam na wasze tempo Buziaki zostawiam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.02.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jezdem... żeby nie było, że się zagniewałam na wasze tempo Buziaki zostawiam i pozdrawiam No! I tak ma być! Proszę nas tu odwiedzać Buziaki Arctica :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.02.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I bardzo dobrze! Nieważne jak tu dotrzecie, ważne,że zobaczycie swój domek! Pewnie już się stęskniliście, a jak zobaczycie jak powstaje wasz daszek to energii nabierzecie na caaaaały sezon Każdy etap do przodu, to tyyyyle radości zrozumiałam to dopiero jak zaczeliśmy sami budować Czasami mam wrażenie rozmawiając z moimi znajomymi,że patrzą na mnie jak na wariatkę zadają sobie pewnie pytanie : " ... jak można tak się podniecać, kawałkiem :ściany, kominem, oknami czy szaro- różowym "czymś" na ścianach ???? A tu można! A ile przy tym radości! To zrozumiec może tylko inny inwestor dokładnie w Polsce będziemy w kwietniu a potem w lipcu, a kolejny raz hm...... pewnie na wiosnę już mamy cały urlop zaplanowany na ten rok, więc nie damy rady przyjechać więcej razy w tym roku. tak się ciesze że zobaczę domek ostatnio jak go widziałam to jeszcze nie miał stropu zalanego więc będzie co oglądać masz nas my rozumiemy że każda cegła cieszy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.02.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 hej nie mogę spać, i wpadłam z wizytą bo pewnie się stęskniliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta61 06.02.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c88b050661c00fd.htmlTak teraz wygląda, mam nadzieję że wszystko zrobiłam.Muszę poćwiczyć wklejanie zdjęć.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.02.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 hej Karolcia wstawiaj nowe zdjątka bo ja juz czekam hihihhi jak tam u Was jest i juz sie ich doczekac nie umie podpatruje co jakiś czas forum z nadzieją ze cos wstawiłas buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.02.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dokładnie w Polsce będziemy w kwietniu a potem w lipcu, a kolejny raz hm...... pewnie na wiosnę już mamy cały urlop zaplanowany na ten rok, więc nie damy rady przyjechać więcej razy w tym roku. tak się ciesze że zobaczę domek ostatnio jak go widziałam to jeszcze nie miał stropu zalanego więc będzie co oglądać masz nas my rozumiemy że każda cegła cieszy pozdrawiam Przecież dwie wizyty to i tak jest dużo! Chociaż nigdy nie jest ich zbyt wiele Będziesz na fajnym etapie budowy w PL, domek w tym czasie bardzo będzie się zmieniał Cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.02.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c88b050661c00fd.html Tak teraz wygląda, mam nadzieję że wszystko zrobiłam.Muszę poćwiczyć wklejanie zdjęć.Pozdrawiam. hej Bardzo ładnie wygląda wasz domek Teraz reszta prac pójdzie już z górki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.02.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 hej Karolcia wstawiaj nowe zdjątka bo ja juz czekam hihihhi jak tam u Was jest i juz sie ich doczekac nie umie podpatruje co jakiś czas forum z nadzieją ze cos wstawiłas buziaczki zostawiam Hej jessi Szkoda,że nie przeczytałam Twojej wiadomości wcześniej, bo byłam dzisiaj kilka razy w Beniu i mogłam pstryknąć kilka fotek ... .... .... ale nic straconego! Jutro koło południa będziemy w Beniu, to zrobimy kilka zdjęć i wstawimy Buziaki jessi :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobre i to nie ma co narzekać nie rozumiem, masz okazje pstrykać zdjęcia i tego nie robisz? no no a ja tu codziennie zaglądam z nadzieją że coś nowego zobaczę ale macie fajnie........też bym chciała być taka zalatana i kupować rzeczy na wykończenie domu....... ok ok bo znowu narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts