Karolina i Artur 07.02.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 87anam87 aż się zawstydziłam obiecuję się poprawić i robić zdjęcia zawsze przy okazji pobytu w BENIU Kochana a Ty narzekaj sobie ile chcesz, dobrze się wygadać Ja też ponarzekam, bo ...... Wczoraj mieliśmy na budowie małe zamieszanie, był stolarz, by wycenić nam schody i poręcz, wkurzyłam się , bo najpierw kiedy nam wyceniał, co prawda "zaocznie" ale znał dokładne wymiary, ilość schodków, widział zdjęcia itd. podal cenę niższą o 4 tysiące a tak przyjechal, popatrzył, skomentował ..... " ...o jaki ogromny dom, dużo musiał kosztować, w takim domu to i schody niestety tanie nie będą " Wściekłam się A tak się cieszyłam,że udało nam się znaleść taniego stolarza Nie wiem co robić... najchętniej wziełabym kogoś innego, bo wkurza mnie podnoszenie beszczelne ceny , bo on sobie wywnioskował,że mamy za dużo pieniędzy i podniósł sobie w ciągu minuty cenę o 4000zł ! Muszę jeszcze poszukać ale obawiam się ,że inni stolarze z Lublina lepszej ceny mi nie dadzą.... No to się wyżaliłam ...... przepraszam ale musiałam się wygadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witaj Karolciu... Z opisanego przez Ciebie powodu bronię się wszystkimi rencami przed wizją lokalną przy szukaniu ekipy do tynków... ... ale ja to już doświadczona ciut Trzymam kciuki za stolarza... ale chyba nie tego ... pozdrawiam i miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 więc po pierwsze to straszny ten człowiek! za sam fakt jak się zachował bym go nie wzięła takich rzeczy się nie robi! ja mam tak za każdym razem kiedy ktoś się dowie że mieszkam w anglii,więc się do tego nie przyznaje. żal się ile chcesz po to tu jesteśmy żeby cię wysłuchać po drugie to pochwal się co dziś kupiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.02.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Hej Arctica No my jeszcze nie doświadczeni troszke.... ale wyjścia nie było powiedział,że koniecznie chce zobaczyć i już Wkur... tzn. zdenerwowałam się ale poszukamy jeszcze kogoś innego, może trafi sie dobra oferta Poszukamy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.02.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 więc po pierwsze to straszny ten człowiek! za sam fakt jak się zachował bym go nie wzięła takich rzeczy się nie robi! ja mam tak za każdym razem kiedy ktoś się dowie że mieszkam w anglii,więc się do tego nie przyznaje. żal się ile chcesz po to tu jesteśmy żeby cię wysłuchać po drugie to pochwal się co dziś kupiłaś! Hej Aniu Dzięki za wysłuchanie już mi ciut lepiej Foteczki z dzisiaj wrzuciłam, są też 2 fotki zakupów Buźka:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 no no super i w domu już "czysto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 a jak miało być jak teściowa z wizytacją przybyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 a jak miało być jak teściowa z wizytacją przybyła hahhahhahahhahhahhhah dobre wow 10 na 10 za ten tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.02.2010 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Uwielbiam Was!!! Dziewczyny trzeba wiedzieć kiedy teściową zaprosić pierwszy raz "ogarnięte" więc trzeba było umieć to wykorzystać Buziaki i dobrej nocki Wam życzę :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam,Gratulacje postępów na budowie, juz prawie na swoim. Oczywiście będę śledziła i kibicowała jeśli pozwolisz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witaj Karolinko i dziekuje za zdjęcia są rewelacyjne napatrzec sie nie mogę a do tego psełdo Pana to pewnie bym go przegnała czym prędzej z domu ,na pewno nie dałabym sobie tak żeby nagle zmienił mi zdnie po zobaczeniu domu ,nie podoba sie to wynocha na pewno znajdzie sie duzo chętnych na zrobienie wam schodów wiec głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.02.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, Gratulacje postępów na budowie, juz prawie na swoim. Oczywiście będę śledziła i kibicowała jeśli pozwolisz? Pozdrawiam Witaj mariomili Dziękuję za odwiedziny Oczywiście zapraszam do śledzenia, kibicowania i komentowania jak najczęściej!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.02.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witaj Karolinko i dziekuje za zdjęcia są rewelacyjne napatrzec sie nie mogę a do tego psełdo Pana to pewnie bym go przegnała czym prędzej z domu ,na pewno nie dałabym sobie tak żeby nagle zmienił mi zdnie po zobaczeniu domu ,nie podoba sie to wynocha na pewno znajdzie sie duzo chętnych na zrobienie wam schodów wiec głowa do góry Hej jessi Ciesze sie,że podobają Ci się zdjątka domku Dzisiaj ruszyły wylewki! Tzn przygotowania do wylewek,panowie kładą styropian na górze i całą reszte a jutro planują już prawdziwe wylewki na górze! A w kolejnym dniu zajmą się dołem Stolarza poszukam jeszcze innego, zobaczę co oni zaproponują... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 08.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam sąsiadkę Wasz domek rośnie właściwie na naszych oczach ...bo codziennie go widzimy jadąc do domu! Gratuluję postępów i podziwiam za tak szybki proces budowlany! Domek zapowiada się bardzo interesująco! Życzę Wam spełnienia planu który sobie założyliście i szybkiej przeprowadzki do domu! My ruszamy na wiosnę ....będziemy więc bliskimi sąsiadkami! Pozdrawiam i będę podczytywać dziennik, bo ciekawie u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.02.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam sąsiadkę Wasz domek rośnie właściwie na naszych oczach ...bo codziennie go widzimy jadąc do domu! Gratuluję postępów i podziwiam za tak szybki proces budowlany! Domek zapowiada się bardzo interesująco! Życzę Wam spełnienia planu który sobie założyliście i szybkiej przeprowadzki do domu! My ruszamy na wiosnę ....będziemy więc bliskimi sąsiadkami! Pozdrawiam i będę podczytywać dziennik, bo ciekawie u Was! Witam Bardzo się cieszę z "naszego sąsiedztwa" Do czytania dziennika zapraszam i zachęcam do założenia Waszego Życzę powodzenia w budowaniu, no i oczywiście duuużo cierpliwości A wy w którym miejscu macie działeczkę ??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 08.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Budujemy się przy ulicy K. jakiś kilometr od was, w str. od Lublina! Ale już tam mieszkamy tzn. kilka działek dalej u teściowej narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.02.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam i spadam aaa... ładna umywalka... chociaż już nie moja, to obecnie bardzo podobną w stylu użytkuję buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 08.02.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ale posprzątane macie pięknie I zakupy jakie fajne Ja jakoś się wolniej decyduję i już mnie to denerwuje, bo tracę mnóstwo czasu przez to A temu panu od schodów to też bym chyba podziękowała za współpracę, bo takie podejście do sprawy niespecjalnie mi się podoba Gdzie w końcu zamawiacie kuchnię? Nie mogę się doszukać czy gdzieś wcześniej pisałaś, na którą firmę się zdecydowaliście ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.02.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam i spadam aaa... ładna umywalka... chociaż już nie moja, to obecnie bardzo podobną w stylu użytkuję buźka Witam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts