Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

87anam87 aż się zawstydziłam :oops: obiecuję się poprawić i robić zdjęcia zawsze przy okazji pobytu w BENIU :wink: :)

Kochana a Ty narzekaj sobie ile chcesz, dobrze się wygadać :wink: :)

Ja też ponarzekam, bo ......

Wczoraj mieliśmy na budowie małe zamieszanie, był stolarz, by wycenić nam schody i poręcz, wkurzyłam się :x , bo najpierw kiedy nam wyceniał, co prawda "zaocznie" ale znał dokładne wymiary, ilość schodków, widział zdjęcia itd. podal cenę niższą o 4 tysiące :o a tak przyjechal, popatrzył, skomentował ..... " ...o jaki ogromny dom, dużo musiał kosztować, w takim domu to i schody niestety tanie nie będą " :evil: :evil: :evil:

Wściekłam się :evil: A tak się cieszyłam,że udało nam się znaleść taniego stolarza :( Nie wiem co robić... najchętniej wziełabym kogoś innego, bo wkurza mnie podnoszenie beszczelne ceny , bo on sobie wywnioskował,że mamy za dużo pieniędzy i podniósł sobie w ciągu minuty cenę o 4000zł !

Muszę jeszcze poszukać ale obawiam się ,że inni stolarze z Lublina lepszej ceny mi nie dadzą.... :roll:

No to się wyżaliłam ...... przepraszam :oops: ale musiałam się wygadać :(

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

więc po pierwsze to straszny ten człowiek! za sam fakt jak się zachował bym go nie wzięła takich rzeczy się nie robi! ja mam tak za każdym razem kiedy ktoś się dowie że mieszkam w anglii,więc się do tego nie przyznaje. żal się ile chcesz po to tu jesteśmy żeby cię wysłuchać :)

po drugie to pochwal się co dziś kupiłaś! :)

więc po pierwsze to straszny ten człowiek! za sam fakt jak się zachował bym go nie wzięła takich rzeczy się nie robi! ja mam tak za każdym razem kiedy ktoś się dowie że mieszkam w anglii,więc się do tego nie przyznaje. żal się ile chcesz po to tu jesteśmy żeby cię wysłuchać :)

po drugie to pochwal się co dziś kupiłaś! :)

Hej Aniu :)

Dzięki za wysłuchanie :wink: już mi ciut lepiej :wink: :D

Foteczki z dzisiaj wrzuciłam, są też 2 fotki zakupów ;)

Buźka:***

witaj Karolinko i dziekuje za zdjęcia są rewelacyjne napatrzec sie nie mogę :oops: :oops: :D :D :D

a do tego psełdo Pana to pewnie bym go przegnała czym prędzej z domu ,na pewno nie dałabym sobie tak żeby nagle zmienił mi zdnie po zobaczeniu domu ,nie podoba sie to wynocha na pewno znajdzie sie duzo chętnych na zrobienie wam schodów wiec głowa do góry :wink: :D :D :D

witaj Karolinko i dziekuje za zdjęcia są rewelacyjne napatrzec sie nie mogę :oops: :oops: :D :D :D

a do tego psełdo Pana to pewnie bym go przegnała czym prędzej z domu ,na pewno nie dałabym sobie tak żeby nagle zmienił mi zdnie po zobaczeniu domu ,nie podoba sie to wynocha na pewno znajdzie sie duzo chętnych na zrobienie wam schodów wiec głowa do góry :wink: :D :D :D

Hej jessi :D

Ciesze sie,że podobają Ci się zdjątka domku :oops: :D

Dzisiaj ruszyły wylewki! Tzn przygotowania do wylewek,panowie kładą styropian na górze i całą reszte a jutro planują już prawdziwe wylewki na górze! A w kolejnym dniu zajmą się dołem :)

Stolarza poszukam jeszcze innego, zobaczę co oni zaproponują... :roll:

Pozdrowionka :)

Witam sąsiadkę :lol:

Wasz domek rośnie właściwie na naszych oczach :D ...bo codziennie go widzimy jadąc do domu! Gratuluję postępów i podziwiam za tak szybki proces budowlany! Domek zapowiada się bardzo interesująco! Życzę Wam spełnienia planu który sobie założyliście i szybkiej przeprowadzki do domu!

My ruszamy na wiosnę :D ....będziemy więc bliskimi sąsiadkami!

Pozdrawiam i będę podczytywać dziennik, bo ciekawie u Was!

Witam sąsiadkę :lol:

Wasz domek rośnie właściwie na naszych oczach :D ...bo codziennie go widzimy jadąc do domu! Gratuluję postępów i podziwiam za tak szybki proces budowlany! Domek zapowiada się bardzo interesująco! Życzę Wam spełnienia planu który sobie założyliście i szybkiej przeprowadzki do domu!

My ruszamy na wiosnę :D ....będziemy więc bliskimi sąsiadkami!

Pozdrawiam i będę podczytywać dziennik, bo ciekawie u Was!

Witam :D

Bardzo się cieszę z "naszego sąsiedztwa" :wink: :lol:

Do czytania dziennika zapraszam i zachęcam do założenia Waszego :wink:

Życzę powodzenia w budowaniu, no i oczywiście duuużo cierpliwości :wink:

A wy w którym miejscu macie działeczkę ???

Pozdrawiam!

Ale posprzątane macie pięknie :o I zakupy jakie fajne :) Ja jakoś się wolniej decyduję i już mnie to denerwuje, bo tracę mnóstwo czasu przez to :oops: A temu panu od schodów to też bym chyba podziękowała za współpracę, bo takie podejście do sprawy niespecjalnie mi się podoba :evil:

Gdzie w końcu zamawiacie kuchnię? Nie mogę się doszukać czy gdzieś wcześniej pisałaś, na którą firmę się zdecydowaliście ostatecznie :roll: