Karolina i Artur 08.02.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ale posprzątane macie pięknie I zakupy jakie fajne Ja jakoś się wolniej decyduję i już mnie to denerwuje, bo tracę mnóstwo czasu przez to A temu panu od schodów to też bym chyba podziękowała za współpracę, bo takie podejście do sprawy niespecjalnie mi się podoba Gdzie w końcu zamawiacie kuchnię? Nie mogę się doszukać czy gdzieś wcześniej pisałaś, na którą firmę się zdecydowaliście ostatecznie Cześć Agatko Troszeczkę musieliśmy ogarnąć, by panowie mieli warunki do instalacji CO i wylewek Co do zakupów to jesteśmy z nich zadowoleni ale też chwilami mamy tych poszukiwań już dosyć..... Kuchnię zamawami w Gali w sklepie ABJA, mają najkorzystkiejsze ceny i bardzo dobrą jakośc wykonania + dożywotnią gwarancję na systemy i mechanizmy Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 wow wow wow..... tyle co mam do powiedzenia na temat Waszego domku ha jaram się jak swoim bardzo ładna umywalka podobają mi się takie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.02.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 powiem jedno rewelacja ,pedzicie jak huragan hiihihhi to ja teraz czekam do wieczorka na obiecane zdjątka od Ciebie juz z wylanych wylewek w domku oj i juz sie doczekac nie umie ihhhi buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wow wow wow..... tyle co mam do powiedzenia na temat Waszego domku ha jaram się jak swoim bardzo ładna umywalka podobają mi się takie pozdrawiam Kochana domek "rodzi się " na Twoich oczach więc spokojnie traktuj go jak własny! Mnie to bardzo cieszy! Buziaki przesyłam :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 powiem jedno rewelacja ,pedzicie jak huragan hiihihhi to ja teraz czekam do wieczorka na obiecane zdjątka od Ciebie juz z wylanych wylewek w domku oj i juz sie doczekac nie umie ihhhi buziaki Dzięki jessi Takie słowa bardzo cieszą i skrzydeł dodają Artur rozmawiał rano telefonicznie z szefem ekipy wylewkowej i od rana działają na poddaszu! Ale się sieszę !!!! Jakieś zdjątka oczywiście będą wieczorkiem Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam,witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.02.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 powiem jedno rewelacja ,pedzicie jak huragan hiihihhi to ja teraz czekam do wieczorka na obiecane zdjątka od Ciebie juz z wylanych wylewek w domku oj i juz sie doczekac nie umie ihhhi buziaki Dzięki jessi Takie słowa bardzo cieszą i skrzydeł dodają Artur rozmawiał rano telefonicznie z szefem ekipy wylewkowej i od rana działają na poddaszu! Ale się sieszę !!!! Jakieś zdjątka oczywiście będą wieczorkiem Buziaki :*** no to swietnie że działaja tylko patrzec jak juz bedzie po wylewkach i zaczniecie ostro działać z wykonczeniówką ihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jessi, pierwsze wyleweczki mamy już za sobą! Tak się cieszę A wykończeniówka można powiedzieć,że zacznie się już w drugiej połowie przyszłego tygodnia! Będzie uładana glazura i terakota w kotłowni / pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jessi, pierwsze wyleweczki mamy już za sobą! Tak się cieszę A wykończeniówka można powiedzieć,że zacznie się już w drugiej połowie przyszłego tygodnia! Będzie uładana glazura i terakota w kotłowni / pralni JUŻ ale tempo żeby zima poszła sbie w takim tempie jak twój na budowie to byłby już lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jessi, pierwsze wyleweczki mamy już za sobą! Tak się cieszę A wykończeniówka można powiedzieć,że zacznie się już w drugiej połowie przyszłego tygodnia! Będzie uładana glazura i terakota w kotłowni / pralni JUŻ ale tempo żeby zima poszła sbie w takim tempie jak twój na budowie to byłby już lato Dzięki Zuza No to niech to lato przychodzi jak najszybciej! Pozdraiwam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 hej!to ja powiem jeszcze raz .........................................wow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no i jak ja mam Cię dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Gratuluje zakupów ! Piękna umywalka ,taka na "fali" No i oczywiście wylewek.Potem to już tylko pozostanie Wam się "WYKAŃCZAĆ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 87anam87 dzięki wielkie kochana! Pozdrowionka :*** Arctica kobieto, Ty jak sobie postanowisz, to dogonisz każdego!!! Buziaki:*** Beauty dzięki No właśnie zostało nam .... WYKAŃCZAĆ! mam nadzieję,że jednak w większym stopniu domek, niż siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.02.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Karolinko wykonczeniówka to chyba najprzyjemniejsza rzecz w całym tym budowaniu ,aż Ci juz jej zazdraszczam ihhhi oczywiscie pozytywnie ,bo mnie jeszcze daleko do tego gdyby juz było jako tako na polku to pewnie juz bysmy działali na budowie a tak to nam pozostało czekanie az w koncu ustapi ten snieg naszej pieknej wiosnie buziaczki zostawiam i oczywiescie czekam na dalsza fotorelacje z wylewek bo juz fajnie wyglądaja ze hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.02.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Karolinko wykonczeniówka to chyba najprzyjemniejsza rzecz w całym tym budowaniu ,aż Ci juz jej zazdraszczam ihhhi oczywiscie pozytywnie ,bo mnie jeszcze daleko do tego gdyby juz było jako tako na polku to pewnie juz bysmy działali na budowie a tak to nam pozostało czekanie az w koncu ustapi ten snieg naszej pieknej wiosnie buziaczki zostawiam i oczywiescie czekam na dalsza fotorelacje z wylewek bo juz fajnie wyglądaja ze hoho Hej jessi Każdy etap budowania bardzo cieszy, ale to na etapie wykończeniówki budowa staje się domem więc pewnie dlatego cieszy najbardziej! Do naszej wykończeniówki jeszcze chwila,ale dzisiaj panowie przygotowują podłoże na parterze,kładą styropian a jutro zalewają wyleweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.02.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Karolinko wykonczeniówka to chyba najprzyjemniejsza rzecz w całym tym budowaniu ,aż Ci juz jej zazdraszczam ihhhi oczywiscie pozytywnie ,bo mnie jeszcze daleko do tego gdyby juz było jako tako na polku to pewnie juz bysmy działali na budowie a tak to nam pozostało czekanie az w koncu ustapi ten snieg naszej pieknej wiosnie buziaczki zostawiam i oczywiescie czekam na dalsza fotorelacje z wylewek bo juz fajnie wyglądaja ze hoho Hej jessi Każdy etap budowania bardzo cieszy, ale to na etapie wykończeniówki budowa staje się domem więc pewnie dlatego cieszy najbardziej! Do naszej wykończeniówki jeszcze chwila,ale dzisiaj panowie przygotowują podłoże na parterze,kładą styropian a jutro zalewają wyleweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 10.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej! Mam ogromną prośbę! Bardzo prosiłabym Cię, jeśli to nie problem o namiary na Twoje sprawdzone ekipy. Wiem że z murarzy nie byliście zadowoleni ale z tego co pamiętam ekipy od ocieplenia, tynków, dachu chyba się spawdziły No i ekipa, którą wzieliście po tamtych murarzach, ta która ma wrócić do ogrodzenia (fajnie będzie podziwiać efekty ich pracy ) Jeśli tylko znalazłabyś chwilę czasu to byłabym wdzięczna za namiary do tych ekip-może być na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witaj... Arctica kobieto, Ty jak sobie postanowisz, to dogonisz każdego!!! Buziaki:*** oooo taaakkk... tak mi mów... chyba sobie wydrukuję i powieszę nad wyrkiem ... Dziękuję, tak dobrze wiedzieć, że ktoś w ciebie wierzy ... i już się nawet pogodziłam, że Was NIE............................ dogonię Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts