Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Ale posprzątane macie pięknie :o I zakupy jakie fajne :) Ja jakoś się wolniej decyduję i już mnie to denerwuje, bo tracę mnóstwo czasu przez to :oops: A temu panu od schodów to też bym chyba podziękowała za współpracę, bo takie podejście do sprawy niespecjalnie mi się podoba :evil:

Gdzie w końcu zamawiacie kuchnię? Nie mogę się doszukać czy gdzieś wcześniej pisałaś, na którą firmę się zdecydowaliście ostatecznie :roll:

Cześć Agatko :D

Troszeczkę musieliśmy ogarnąć, by panowie mieli warunki do instalacji CO i wylewek :wink:

Co do zakupów to jesteśmy z nich zadowoleni ale też chwilami mamy tych poszukiwań już dosyć.....

Kuchnię zamawami w Gali w sklepie ABJA, mają najkorzystkiejsze ceny i bardzo dobrą jakośc wykonania + dożywotnią gwarancję na systemy i mechanizmy :)

Buźka :*

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wow wow wow..... tyle co mam do powiedzenia na temat Waszego domku :)

ha jaram się jak swoim :)

bardzo ładna umywalka :) podobają mi się takie :)

pozdrawiam

Kochana domek "rodzi się " na Twoich oczach :wink: więc spokojnie traktuj go jak własny! :lol: Mnie to bardzo cieszy! :lol: :lol:

Buziaki przesyłam :****

powiem jedno rewelacja ,pedzicie jak huragan hiihihhi

to ja teraz czekam do wieczorka na obiecane zdjątka od Ciebie juz z wylanych wylewek w domku :wink: :wink: :lol: :lol: oj i juz sie doczekac nie umie ihhhi :D :D buziaki

Dzięki jessi :D

Takie słowa bardzo cieszą i skrzydeł dodają :D

Artur rozmawiał rano telefonicznie z szefem ekipy wylewkowej i od rana działają na poddaszu! :D :D :D Ale się sieszę !!!! :D :D :D

Jakieś zdjątka oczywiście będą wieczorkiem :wink:

Buziaki :***

powiem jedno rewelacja ,pedzicie jak huragan hiihihhi

to ja teraz czekam do wieczorka na obiecane zdjątka od Ciebie juz z wylanych wylewek w domku :wink: :wink: :lol: :lol: oj i juz sie doczekac nie umie ihhhi :D :D buziaki

Dzięki jessi :D

Takie słowa bardzo cieszą i skrzydeł dodają :D

Artur rozmawiał rano telefonicznie z szefem ekipy wylewkowej i od rana działają na poddaszu! :D :D :D Ale się sieszę !!!! :D :D :D

Jakieś zdjątka oczywiście będą wieczorkiem :wink:

Buziaki :***

no to swietnie że działaja tylko patrzec jak juz bedzie po wylewkach i zaczniecie ostro działać z wykonczeniówką ihhi :wink:

Jessi, pierwsze wyleweczki mamy już za sobą! Tak się cieszę :D :D :D

A wykończeniówka można powiedzieć,że zacznie się już w drugiej połowie przyszłego tygodnia! Będzie uładana glazura i terakota w kotłowni / pralni :wink: :D

JUŻ :o :o :o :o :o

ale tempo :D :D :D

żeby zima poszła sbie w takim tempie jak twój na budowie to byłby już lato :wink:

Jessi, pierwsze wyleweczki mamy już za sobą! Tak się cieszę :D :D :D

A wykończeniówka można powiedzieć,że zacznie się już w drugiej połowie przyszłego tygodnia! Będzie uładana glazura i terakota w kotłowni / pralni :wink: :D

JUŻ :o :o :o :o :o

ale tempo :D :D :D

żeby zima poszła sbie w takim tempie jak twój na budowie to byłby już lato :wink:

Dzięki Zuza :D

No to niech to lato przychodzi jak najszybciej! :wink: :lol: :lol:

Pozdraiwam! :)

Karolinko wykonczeniówka to chyba najprzyjemniejsza rzecz w całym tym budowaniu ,aż Ci juz jej zazdraszczam ihhhi oczywiscie pozytywnie ,bo mnie jeszcze daleko do tego :roll: gdyby juz było jako tako na polku to pewnie juz bysmy działali na budowie a tak to nam pozostało czekanie az w koncu ustapi ten snieg naszej pieknej wiosnie :) buziaczki zostawiam i oczywiescie czekam na dalsza fotorelacje z wylewek bo juz fajnie wyglądaja ze hoho :D :D

Karolinko wykonczeniówka to chyba najprzyjemniejsza rzecz w całym tym budowaniu ,aż Ci juz jej zazdraszczam ihhhi oczywiscie pozytywnie ,bo mnie jeszcze daleko do tego :roll: gdyby juz było jako tako na polku to pewnie juz bysmy działali na budowie a tak to nam pozostało czekanie az w koncu ustapi ten snieg naszej pieknej wiosnie :) buziaczki zostawiam i oczywiescie czekam na dalsza fotorelacje z wylewek bo juz fajnie wyglądaja ze hoho :D :D

Hej jessi :)

Każdy etap budowania bardzo cieszy, ale to na etapie wykończeniówki budowa staje się domem więc pewnie dlatego cieszy najbardziej! :D :D :D Do naszej wykończeniówki jeszcze chwila,ale dzisiaj panowie przygotowują podłoże na parterze,kładą styropian a jutro zalewają wyleweczki! :D

Hej jessi :)

Każdy etap budowania bardzo cieszy, ale to na etapie wykończeniówki budowa staje się domem więc pewnie dlatego cieszy najbardziej! :D :D :D Do naszej wykończeniówki jeszcze chwila,ale dzisiaj panowie przygotowują podłoże na parterze,kładą styropian a jutro zalewają wyleweczki! :D

Hej!

Mam ogromną prośbę! Bardzo prosiłabym Cię, jeśli to nie problem :-? o namiary na Twoje sprawdzone ekipy. Wiem że z murarzy nie byliście zadowoleni :roll: ale z tego co pamiętam ekipy od ocieplenia, tynków, dachu chyba się spawdziły :wink: No i ekipa, którą wzieliście po tamtych murarzach, ta która ma wrócić do ogrodzenia (fajnie będzie podziwiać efekty ich pracy :lol: ) Jeśli tylko znalazłabyś chwilę czasu to byłabym wdzięczna za namiary do tych ekip-może być na priv.

Pozdrawiam!

Witaj...

Arctica kobieto, Ty jak sobie postanowisz, to dogonisz każdego!!! :lol: :lol: :lol:

Buziaki:***

oooo taaakkk... tak mi mów... chyba sobie wydrukuję i powieszę nad wyrkiem :roll: ...

Dziękuję, tak dobrze wiedzieć, że ktoś w ciebie wierzy :D ... i już się nawet pogodziłam, że Was NIE............................ dogonię :D

Pozdrawiam serdecznie :p