Karolina i Artur 10.02.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej! Mam ogromną prośbę! Bardzo prosiłabym Cię, jeśli to nie problem o namiary na Twoje sprawdzone ekipy. Wiem że z murarzy nie byliście zadowoleni ale z tego co pamiętam ekipy od ocieplenia, tynków, dachu chyba się spawdziły No i ekipa, którą wzieliście po tamtych murarzach, ta która ma wrócić do ogrodzenia (fajnie będzie podziwiać efekty ich pracy ) Jeśli tylko znalazłabyś chwilę czasu to byłabym wdzięczna za namiary do tych ekip-może być na priv. Pozdrawiam! Hej! Nie ma sprawy jeszcze dzisiaj wieczorem wyślę Ci namiary na priv lub u mnie w komentarzach Rzeczywiście z ekipy od więźby, blachodachówki, ocieplenia, tynków jesteśmy bardzo zadowoleni, więc z czystym sumieniem możemy ich polecić Jeżeli macie ochotę zobaczyć efekty ich pracy w naszym domku, to serdecznie zapraszamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.02.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witaj... Arctica kobieto, Ty jak sobie postanowisz, to dogonisz każdego!!! Buziaki:*** oooo taaakkk... tak mi mów... chyba sobie wydrukuję i powieszę nad wyrkiem ... Dziękuję, tak dobrze wiedzieć, że ktoś w ciebie wierzy ... i już się nawet pogodziłam, że Was NIE............................ dogonię Pozdrawiam serdecznie Kochana drukuj sobie i to zaraz! Bo to święta prawda! Buziaki gorące :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dobry ale ten Wasz domek szybko rośnie piękny będzie.... sorrrrry....już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 10.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nie ma sprawy jeszcze dzisiaj wieczorem wyślę Ci namiary na priv lub u mnie w komentarzach byłoby super, dzięki Jeżeli macie ochotę zobaczyć efekty ich pracy w naszym domku, to serdecznie zapraszamy no w sumie daleko nie mamy może kiedyś skorzystamy, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.02.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dobry ale ten Wasz domek szybko rośnie piękny będzie.... sorrrrry....już jest Witaj Dziękujemy baaaardzo Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.02.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej! Mam ogromną prośbę! Bardzo prosiłabym Cię, jeśli to nie problem o namiary na Twoje sprawdzone ekipy. Wiem że z murarzy nie byliście zadowoleni ale z tego co pamiętam ekipy od ocieplenia, tynków, dachu chyba się spawdziły No i ekipa, którą wzieliście po tamtych murarzach, ta która ma wrócić do ogrodzenia (fajnie będzie podziwiać efekty ich pracy ) Jeśli tylko znalazłabyś chwilę czasu to byłabym wdzięczna za namiary do tych ekip-może być na priv. Pozdrawiam! Zgodnie z obietnicą daję namiarny na nasze ekipy z których jesteśmy baaardzo zadowoleni WSZYSCY WYKONAWCY GODNI POLECENIA! Ekipa od więźby ( REWELACJA!) oraz ekipa od docieplenia zewnętrznego. Właścicielem firmy jest pan Marek Palak tel. 501 147 593 Ekipa od dachu (blachodachówka+obróbki) ( pracowici i dokładni) tel. 606 293 768 Ekipa od tynków - Państwo Wronka tel. ( ślicznie robią ) 609 210 777 Ekipa od wylewek- Pan Besztak tel. 601 800 360 Ekipa od docieplenia poddasza oraz wszelkiego rodzaju ozdobnych karton- gipsów - ( solidni i sympatyczni) Pan Kochaniec tel. 500 255 331 Ekipa wod-kan i CO (rewelacja) - Pan Skwarek tel. 601 259 195 Elektryk ( pełna elektryka, domofon, TV, internet,telefon ) tanio i solidnie - Pan Tomek tel. 608 020 049 Ekipa od wykończeniówki ( glazura, terakota, panele, biały montaż itd. ) solidnie i dobre ceny- tel.600 296 309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam ... byłam buziaki zostawiam i spadam... do sklepu po jabłka... dla kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 14.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ale się domowo zrobiło z tymi wylewkami A ja już dziś nie mogę patrzeć za okno - ciągle sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 hej wpadłam się przywitać i spadam ))) pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no no Karolinka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.02.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Arctica, Agatka77, 87anam87 cześć kochane!!! Nie było mnie troszke na FM bo urwanie głowy kompletne. Poza wyborem glazurki do łazienek w ten weekend zaliczyliśmy też zapraszanie gości na ślub! A to dopiero początek Bieganina od samego rana do 23.00 na zakrętach troszeczkę nie wyrabiamy ... ... ale dobrze będzie Buziaki Wam przesyłam :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Arctica, Agatka77, 87anam87 cześć kochane!!! Nie było mnie troszke na FM bo urwanie głowy kompletne. Poza wyborem glazurki do łazienek w ten weekend zaliczyliśmy też zapraszanie gości na ślub! A to dopiero początek Bieganina od samego rana do 23.00 na zakrętach troszeczkę nie wyrabiamy ... ... ale dobrze będzie Buziaki Wam przesyłam :**** hm..... a jaką będziesz miała glazurę w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.02.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Aniu daj mi 3 minutki, to wrzucę płyteczki i wizualizację do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.02.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 doczekałam się hm...... będzie ślicznie, (hm..... a jakby miało być inaczej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.02.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dzięki Aniu No te 3 minutki.... troooooszkę się przeciągneły Myslałam,ze uda mi się szybciej wrzucić a to chwilkę potrwało... ale udało się Jakoś nie mieliśmy długo pomysłu na tą łazienkę, z pozostałymi poszło szybciej ale i z tą w końcu się uporaliśmy Płyteczki mają przyjść za ok 2 tyg. i działamy Dobrej nocki :** P.S Jutro biorę się za nadrabianie zaległości w dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.02.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 slicznie bedzie fajne te plyteczki na podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 15.02.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Wpadam pogratulować pięknych tynków i wylewek!!! działajcie,działajcie super Wam idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Śliczniusie płyteczki Karolinko.... czszególnie te duże i jasne Pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.02.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 hej Karolcia ale przestrzen !!! teraz widac na zdjęciach jak duzy jest ten domek "nasz" hihihihih robi wrazenie ,a u Was tak czysciutko sie zrobiło nic tylko powoli kłasc gres i parkiecik i mozna mieszkac hiihi ,meble juz macie wiec wstawiac i mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.02.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć Karola!!ruszacie już z płyteczkami!Zaczynacie najfajniejsza fazę budowania!Serdecznie gratuluje i trzymam kciuki ,aby wszystko przebiegało szybko ,sprawnie i bezboleśnie Bardzo ładne płytki kupiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts