Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Hej!

Mam ogromną prośbę! Bardzo prosiłabym Cię, jeśli to nie problem :-? o namiary na Twoje sprawdzone ekipy. Wiem że z murarzy nie byliście zadowoleni :roll: ale z tego co pamiętam ekipy od ocieplenia, tynków, dachu chyba się spawdziły :wink: No i ekipa, którą wzieliście po tamtych murarzach, ta która ma wrócić do ogrodzenia (fajnie będzie podziwiać efekty ich pracy :lol: ) Jeśli tylko znalazłabyś chwilę czasu to byłabym wdzięczna za namiary do tych ekip-może być na priv.

Pozdrawiam!

Hej!

Nie ma sprawy jeszcze dzisiaj wieczorem wyślę Ci namiary na priv lub u mnie w komentarzach :wink:

Rzeczywiście z ekipy od więźby, blachodachówki, ocieplenia, tynków jesteśmy bardzo zadowoleni, więc z czystym sumieniem możemy ich polecić :D

Jeżeli macie ochotę zobaczyć efekty ich pracy w naszym domku, to serdecznie zapraszamy :wink: :D

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj...

Arctica kobieto, Ty jak sobie postanowisz, to dogonisz każdego!!! :lol: :lol: :lol:

Buziaki:***

oooo taaakkk... tak mi mów... chyba sobie wydrukuję i powieszę nad wyrkiem :roll: ...

Dziękuję, tak dobrze wiedzieć, że ktoś w ciebie wierzy :D ... i już się nawet pogodziłam, że Was NIE............................ dogonię :D

Pozdrawiam serdecznie :p

Kochana drukuj sobie i to zaraz! Bo to święta prawda! :wink: :lol:

Buziaki gorące :****

Nie ma sprawy jeszcze dzisiaj wieczorem wyślę Ci namiary na priv lub u mnie w komentarzach

byłoby super, dzięki :lol:

Jeżeli macie ochotę zobaczyć efekty ich pracy w naszym domku, to serdecznie zapraszamy

no w sumie daleko nie mamy :lol: może kiedyś skorzystamy, dzięki :wink:

Hej!

Mam ogromną prośbę! Bardzo prosiłabym Cię, jeśli to nie problem :-? o namiary na Twoje sprawdzone ekipy. Wiem że z murarzy nie byliście zadowoleni :roll: ale z tego co pamiętam ekipy od ocieplenia, tynków, dachu chyba się spawdziły :wink: No i ekipa, którą wzieliście po tamtych murarzach, ta która ma wrócić do ogrodzenia (fajnie będzie podziwiać efekty ich pracy :lol: ) Jeśli tylko znalazłabyś chwilę czasu to byłabym wdzięczna za namiary do tych ekip-może być na priv.

Pozdrawiam!

Zgodnie z obietnicą daję namiarny na nasze ekipy z których jesteśmy baaardzo zadowoleni :D

WSZYSCY WYKONAWCY GODNI POLECENIA!

Ekipa od więźby ( REWELACJA!) oraz ekipa od docieplenia zewnętrznego. Właścicielem firmy jest pan Marek Palak tel. 501 147 593

Ekipa od dachu (blachodachówka+obróbki) ( pracowici i dokładni) tel. 606 293 768

Ekipa od tynków - Państwo Wronka tel. ( ślicznie robią ) 609 210 777

Ekipa od wylewek- Pan Besztak tel. 601 800 360

Ekipa od docieplenia poddasza oraz wszelkiego rodzaju ozdobnych karton- gipsów - ( solidni i sympatyczni) Pan Kochaniec tel. 500 255 331

Ekipa wod-kan i CO (rewelacja) - Pan Skwarek tel. 601 259 195

Elektryk ( pełna elektryka, domofon, TV, internet,telefon ) tanio i solidnie - Pan Tomek tel. 608 020 049

Ekipa od wykończeniówki ( glazura, terakota, panele, biały montaż itd. ) solidnie i dobre ceny- tel.600 296 309

Arctica, Agatka77, 87anam87 cześć kochane!!!

Nie było mnie troszke na FM bo urwanie głowy kompletne. Poza wyborem glazurki do łazienek w ten weekend zaliczyliśmy też zapraszanie gości na ślub! A to dopiero początek :o Bieganina od samego rana do 23.00 na zakrętach troszeczkę nie wyrabiamy ... :-? ... ale dobrze będzie :wink:

Buziaki Wam przesyłam :****

Arctica, Agatka77, 87anam87 cześć kochane!!!

Nie było mnie troszke na FM bo urwanie głowy kompletne. Poza wyborem glazurki do łazienek w ten weekend zaliczyliśmy też zapraszanie gości na ślub! A to dopiero początek :o Bieganina od samego rana do 23.00 na zakrętach troszeczkę nie wyrabiamy ... :-? ... ale dobrze będzie :wink:

Buziaki Wam przesyłam :****

hm..... a jaką będziesz miała glazurę w łazience?

Dzięki Aniu :oops: :D :D :D

No te 3 minutki.... troooooszkę się przeciągneły :wink:

Myslałam,ze uda mi się szybciej wrzucić a to chwilkę potrwało... ale udało się :wink:

Jakoś nie mieliśmy długo pomysłu na tą łazienkę, z pozostałymi poszło szybciej ale i z tą w końcu się uporaliśmy :D Płyteczki mają przyjść za ok 2 tyg. i działamy :wink:

Dobrej nocki :**

P.S Jutro biorę się za nadrabianie zaległości w dziennikach :wink: