Karolina i Artur 16.02.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 slicznie bedzie fajne te plyteczki na podloge Hej mariomili Dzięki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.02.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wpadam pogratulować pięknych tynków i wylewek!!! działajcie,działajcie super Wam idzie! Cześć jagoda! Długo Cię u mnie nie było, fajnie,że wpadłaś Dziękuję za gratulacje i oczywiście działamy dalej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.02.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Śliczniusie płyteczki Karolinko.... czszególnie te duże i jasne Pa... Hej Kochana Mi też najbardziej podobają się te jasne i to ich ma być znaczna przewaga Buźka:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.02.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 hej Karolcia ale przestrzen !!! teraz widac na zdjęciach jak duzy jest ten domek "nasz" hihihihih robi wrazenie ,a u Was tak czysciutko sie zrobiło nic tylko powoli kłasc gres i parkiecik i mozna mieszkac hiihi ,meble juz macie wiec wstawiac i mieszkac Hej Jessi Domek rzeczywiście zrobił się jeszcze większy Teraz poza ekipą karton-gips, zacznimy w tym tygodniu wykańczanie kotłownio-pralni, ułożona zostanie tam glazura i terakota, tak by można było zamontować piec i całą resztę i w końcu zacząć grzać w domku gazem.... bo te nagrzwnice nas finansowo pożerają Za 2 tygodnie przyjadą nasze płyteczki do łazienek i działamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.02.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć Karola!!ruszacie już z płyteczkami!Zaczynacie najfajniejsza fazę budowania!Serdecznie gratuluje i trzymam kciuki ,aby wszystko przebiegało szybko ,sprawnie i bezboleśnie Bardzo ładne płytki kupiliście Hej Beauty Dzięki wielkie No powoli zaczynamy działać, najpierw kotłownia/pralnia, a potem terszta Już sie nie mogę doczekać mam nadzieję,że niespodzianek będzie jak najmniej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.02.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 hejKarola, macie już ostateczną wersję kuchni?Idziecie jak błyskawica, żeby nie zima to już pewnie byście mieszkali. Już możesz pakować pomału walizki, nie obejrzysz sie i dom będzie do zamieszkania. A na kiedy planujecie przeprowadzkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 hello przyszłam sie przywitać i milusiego dzionka Wam życzyc buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzień dobry dawno nie zaglądałam, a tu taaaakiiiieeee zmiany pędzicie szybciej niż struś pędziwiatr bardzo ładnie domek już wygląda z tynkami i wylewkami i bardzo ładny gres wybraliście do łazienki, ślicznie się prezentuje na wizualkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 hello przyszłam sie przywitać i milusiego dzionka Wam życzyc buziaczki zostawiam ja tes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.02.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzień dobry dawno nie zaglądałam, a tu taaaakiiiieeee zmiany pędzicie szybciej niż struś pędziwiatr bardzo ładnie domek już wygląda z tynkami i wylewkami i bardzo ładny gres wybraliście do łazienki, ślicznie się prezentuje na wizualkach Cześć lidszu No sama widzisz, musisz do nas częściej zaglądać Dzięki ogromne za ciepłe słówka! :D Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.02.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 hello przyszłam sie przywitać i milusiego dzionka Wam życzyc buziaczki zostawiam ja tes Cześć dziewczynki! :D Dziękuję,ża życzenie milusiego dnia , było mi to tym bardziej potrzebne,że dzisiaj miałam pierwszy dzień w nowej pracy i pewnie to właśnie dzięki wam był naprawdę udany i miły Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No to gratuluję ... skoro pierwszy - udany, dalej inaczej być nie może jak tylko dobrze Pozdrawiam i za resztę dni kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.02.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No to gratuluję ... skoro pierwszy - udany, dalej inaczej być nie może jak tylko dobrze Pozdrawiam i za resztę dni kciuki trzymam i ja i ja sie dołączam do tego buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.02.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No to gratuluję ... skoro pierwszy - udany, dalej inaczej być nie może jak tylko dobrze Pozdrawiam i za resztę dni kciuki trzymam i ja i ja sie dołączam do tego buziole zostawiam Arctica, jessi ....Dzięki dziewczyny!!! ... Buziaki przesyłam :*** .... i biegnę skrobnąć coś w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 hej:) hm..... nowa praca? ja też mam nadzieje że będzie Ci się w niej podobać a co do domku........ to działajcie szybciej bo ja jessi i arctica Cię prześcigniemy hahahhahhhhahahahahhahhahhahhha pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To się nie ma z czego śmiać ... niech tylko śnieg stopnieje, a Karola będzie czuła nasz oddech na plecach..... noooo, moje to sapanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To się nie ma z czego śmiać ... niech tylko śnieg stopnieje, a Karola będzie czuła nasz oddech na plecach..... noooo, moje to sapanie niech tylko śnieg stopnieje.......hm........ u mnie to chyba w maju się stanie wtedy to już ona będzie tyłek grzała na sofie w swoim nowym domku. a co tam niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Coś Ty... w maju to Ona ma weselicho, podróż poślubna, w czerwcu zjazd FM, więc nie zdąży zadka wygrzać, pierwej sofki wel kanapy Jej obsiądziem niż Karolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 fakt o weselisku pamiętam ale o tej podróży zapomniałam no i dobrze )) tylko jak już u niej będziesz nie zapomnij wygrzać swojego zadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts