Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej Karolcia

ale przestrzen !!! teraz widac na zdjęciach jak duzy jest ten domek "nasz" hihihihih robi wrazenie ,a u Was tak czysciutko sie zrobiło nic tylko powoli kłasc gres i parkiecik i mozna mieszkac hiihi ,meble juz macie wiec wstawiac i mieszkac :wink: :D :D :D

Hej :) Jessi

Domek rzeczywiście zrobił się jeszcze większy :wink: :lol:

Teraz poza ekipą karton-gips, zacznimy w tym tygodniu wykańczanie kotłownio-pralni, ułożona zostanie tam glazura i terakota, tak by można było zamontować piec i całą resztę i w końcu zacząć grzać w domku gazem.... bo te nagrzwnice nas finansowo pożerają :-?

Za 2 tygodnie przyjadą nasze płyteczki do łazienek i działamy dalej :wink:

Cześć Karola!!ruszacie już z płyteczkami!Zaczynacie najfajniejsza fazę budowania!Serdecznie gratuluje i trzymam kciuki ,aby wszystko przebiegało szybko ,sprawnie i bezboleśnie :D Bardzo ładne płytki kupiliście

Hej Beauty :)

Dzięki wielkie :wink:

No powoli zaczynamy działać, najpierw kotłownia/pralnia, a potem terszta :D Już sie nie mogę doczekać :wink: :lol: mam nadzieję,że niespodzianek będzie jak najmniej :wink: :lol:

Pozdrawiam!

dzień dobry :D

dawno nie zaglądałam, a tu taaaakiiiieeee zmiany :o :o :D

pędzicie szybciej niż struś pędziwiatr :lol: :lol: :wink:

bardzo ładnie domek już wygląda z tynkami i wylewkami :D

i bardzo ładny gres wybraliście do łazienki, ślicznie się prezentuje na wizualkach :D

Cześć lidszu :D

No sama widzisz, musisz do nas częściej zaglądać :wink:

Dzięki ogromne za ciepłe słówka! :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie!

hello

przyszłam sie przywitać i milusiego dzionka Wam życzyc :D :D :D :D

buziaczki zostawiam

ja tes :D

Cześć dziewczynki! :D :D :D

Dziękuję,ża życzenie milusiego dnia :D , było mi to tym bardziej potrzebne,że dzisiaj miałam pierwszy dzień w nowej pracy i pewnie to właśnie dzięki wam był naprawdę udany i miły :wink: :lol:

Buziaki :***

No to gratuluję :D ... skoro pierwszy - udany, dalej inaczej być nie może jak tylko dobrze :p

Pozdrawiam i za resztę dni kciuki trzymam :)

i ja i ja sie dołączam do tego :wink: :lol: :lol: :lol: buziole zostawiam

Arctica, jessi ....Dzięki dziewczyny!!! :D :D :D ...

Buziaki przesyłam :*** .... i biegnę skrobnąć coś w dzienniku :wink: :p

To się nie ma z czego śmiać :evil: ... niech tylko śnieg stopnieje, a Karola będzie czuła nasz oddech na plecach..... noooo, moje to sapanie :-?

niech tylko śnieg stopnieje.......hm........ u mnie to chyba w maju się stanie :( wtedy to już ona będzie tyłek grzała na sofie :evil: w swoim nowym domku. a co tam niech ma :)