Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To się nie ma z czego śmiać :evil: ... niech tylko śnieg stopnieje, a Karola będzie czuła nasz oddech na plecach..... noooo, moje to sapanie :-?

niech tylko śnieg stopnieje.......hm........ u mnie to chyba w maju się stanie :( wtedy to już ona będzie tyłek grzała na sofie :evil: w swoim nowym domku. a co tam niech ma :)

Hej kochane inwestorki! :lol: :lol: :lol:

Teraz najlepszy relaks po pracy to poczytać wasze posty :lol: dzięki Wam za to, bo od razu mi lepiej :wink: :D

Kochane działajcie, działajcie bo ja się z rewizyta wybieram do Was :wink: :p

Dzisiaj w Lublinie + 4C i słoneczko! to już chyba wiosna nie :roll: ... ???

Tak się cieszę,że już weekend! :D Trzeba szybko siły regenerować, bo jutro nasza pierwsza parapetówka! :o Ma być kilkanaście osób :wink: Oczywiście zdam relacje jak było :wink:

A teraz lece do dziennika foteczki wrzucić 8)

Witam i gratuluję tempa. Zaczęlimy prawie w tym samym czasie, niestety mamy dopiero stan surowy częściowo zamknięty. Zima przerwała nasze prace. Gratuluję jeszcze raz i nie moge się nadziwić, ze wszystko zrobiliście zimą i tynki i wylewki i tak sprawnie poszło:D

Witamy :)

Dzięki za miłe słówka :wink: Niestety zima wielu osobom pokrzyżowała plany budowlane :-? Ale spokojnie :wink: ... wiosna zbliża się wielkimi krokami! :D

Dzisiaj w Lublinie było +5C w cieniu i piękne słoneczko przez cały dzień :D

Trzymam kciuki za szybką kontynuację budowy :D

Pozdrawiam serdecznie! :)

Arctica, 87anam87, jessi , imprezka była baaardzo udana! :D

Najważniejsze było oczywiście to,że odbyła się w NASZYM DOMKU! :wink: :D

Chrzciny Benia skończyły się po 3 nad ranem a trwały od godziny 18 więc troche się pobawiliśmy :wink: :lol:

Domek pojemny, było 18 osób ale zmieściło by się o wiele więcej :wink:

Grzejniczki grzeją :D na dole było 17C, ( na górze 19C, w salonie napaliliśmy też w kominku więc było naprawdę cieplutko :wink: A jak dodamy do tego dobre towarzystwo, to bylo nawet gorąco! :o :wink: :D

Kolejna parapetówka to już kochane w czerwcu z Waszym udziałem mam nadzieję! :D

Witam i gratuluję tempa. Zaczęlimy prawie w tym samym czasie, niestety mamy dopiero stan surowy częściowo zamknięty. Zima przerwała nasze prace. Gratuluję jeszcze raz i nie moge się nadziwić, ze wszystko zrobiliście zimą i tynki i wylewki i tak sprawnie poszło:D

Witamy :)

Dzięki za miłe słówka :wink: Niestety zima wielu osobom pokrzyżowała plany budowlane :-? Ale spokojnie :wink: ... wiosna zbliża się wielkimi krokami! :D

Dzisiaj w Lublinie było +5C w cieniu i piękne słoneczko przez cały dzień :D

Trzymam kciuki za szybką kontynuację budowy :D

Pozdrawiam serdecznie! :)

a gdzie foty z parapetowki???????? :p

no już widze fotki!!!!!!!!!!! :wink:

tak to jest jak sie najpierw do komantarzy włazi :lol: :lol:

Cześć Kaluś, grunt,że odnalazłaś fotki :wink: :lol:

Pozdrawiam! :)

grunt ,że ja sie wreszcie odnalazłam:D::D:

No właśnie, bo już sie martwić zaczynałam... :roll: nic się nie pokazywałaś... już myślałam,że się obraziłaś :roll: :wink:

Dobrze,że już jesteś :wink: :D :D