jessi 19.02.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 hello to czekam na dzisiejsdzą fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.02.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 To się nie ma z czego śmiać ... niech tylko śnieg stopnieje, a Karola będzie czuła nasz oddech na plecach..... noooo, moje to sapanie niech tylko śnieg stopnieje.......hm........ u mnie to chyba w maju się stanie wtedy to już ona będzie tyłek grzała na sofie w swoim nowym domku. a co tam niech ma Hej kochane inwestorki! Teraz najlepszy relaks po pracy to poczytać wasze posty dzięki Wam za to, bo od razu mi lepiej Kochane działajcie, działajcie bo ja się z rewizyta wybieram do Was Dzisiaj w Lublinie + 4C i słoneczko! to już chyba wiosna nie ... ??? Tak się cieszę,że już weekend! Trzeba szybko siły regenerować, bo jutro nasza pierwsza parapetówka! Ma być kilkanaście osób Oczywiście zdam relacje jak było A teraz lece do dziennika foteczki wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.02.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 hello to czekam na dzisiejsdzą fotorelacje hej Wrzucam za chwilkę obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 19.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam i gratuluję tempa. Zaczęlimy prawie w tym samym czasie, niestety mamy dopiero stan surowy częściowo zamknięty. Zima przerwała nasze prace. Gratuluję jeszcze raz i nie moge się nadziwić, ze wszystko zrobiliście zimą i tynki i wylewki i tak sprawnie poszło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 hej Karolcia przyszłam sie przywitac i miłego weekendu życzyć p.s A jak tam pierwsza parapetówka !!!!! pewnie udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ta parapetówka to chyba dopiero będzie... dzisiaj ... a że udana... a jaka ma być? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 udanej parapetówki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 hej wstawaj śpiochu!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Hej Karola widziałam zdjęcia z parapetówki widze że gości sporo weszło do domku i salon pojemny sie wydał i pomiescił tulu gosci ,to widze że udana była imprezka i dobrze trzeba oblac Benia żeby dobrze sie w nim mieszkało hihhi pozdrawiam i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 No super imprezka, pewnie cieplutko bylo Salon widac pojemny Miłego dzionka zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.02.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam i gratuluję tempa. Zaczęlimy prawie w tym samym czasie, niestety mamy dopiero stan surowy częściowo zamknięty. Zima przerwała nasze prace. Gratuluję jeszcze raz i nie moge się nadziwić, ze wszystko zrobiliście zimą i tynki i wylewki i tak sprawnie poszło:D Witamy Dzięki za miłe słówka Niestety zima wielu osobom pokrzyżowała plany budowlane Ale spokojnie ... wiosna zbliża się wielkimi krokami! Dzisiaj w Lublinie było +5C w cieniu i piękne słoneczko przez cały dzień Trzymam kciuki za szybką kontynuację budowy Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.02.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Arctica, 87anam87, jessi , imprezka była baaardzo udana! Najważniejsze było oczywiście to,że odbyła się w NASZYM DOMKU! Chrzciny Benia skończyły się po 3 nad ranem a trwały od godziny 18 więc troche się pobawiliśmy Domek pojemny, było 18 osób ale zmieściło by się o wiele więcej Grzejniczki grzeją na dole było 17C, ( na górze 19C, w salonie napaliliśmy też w kominku więc było naprawdę cieplutko A jak dodamy do tego dobre towarzystwo, to bylo nawet gorąco! Kolejna parapetówka to już kochane w czerwcu z Waszym udziałem mam nadzieję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.02.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 No super imprezka, pewnie cieplutko bylo Salon widac pojemny Miłego dzionka zycze. Hej mariomili Imprezka udana w domku cieplutko i już najchętniej bym się tam przeprowadziła!!! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam i gratuluję tempa. Zaczęlimy prawie w tym samym czasie, niestety mamy dopiero stan surowy częściowo zamknięty. Zima przerwała nasze prace. Gratuluję jeszcze raz i nie moge się nadziwić, ze wszystko zrobiliście zimą i tynki i wylewki i tak sprawnie poszło:D Witamy Dzięki za miłe słówka Niestety zima wielu osobom pokrzyżowała plany budowlane Ale spokojnie ... wiosna zbliża się wielkimi krokami! Dzisiaj w Lublinie było +5C w cieniu i piękne słoneczko przez cały dzień Trzymam kciuki za szybką kontynuację budowy Pozdrawiam serdecznie! a gdzie foty z parapetowki???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 no już widze fotki!!!!!!!!!!! tak to jest jak sie najpierw do komantarzy włazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.02.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 no już widze fotki!!!!!!!!!!! tak to jest jak sie najpierw do komantarzy włazi Cześć Kaluś, grunt,że odnalazłaś fotki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 no już widze fotki!!!!!!!!!!! tak to jest jak sie najpierw do komantarzy włazi Cześć Kaluś, grunt,że odnalazłaś fotki Pozdrawiam! grunt ,że ja sie wreszcie odnalazłam:D:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.02.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 no już widze fotki!!!!!!!!!!! tak to jest jak sie najpierw do komantarzy włazi Cześć Kaluś, grunt,że odnalazłaś fotki Pozdrawiam! grunt ,że ja sie wreszcie odnalazłam:D:: No właśnie, bo już sie martwić zaczynałam... nic się nie pokazywałaś... już myślałam,że się obraziłaś Dobrze,że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 jakie tam obraziłas???? poprostu taka zrobiona jestem, że nie pytaj!!! ale jak dzis zobaczylam na postepy w waszym BENIU....to mi szczęka opadła z wrażenia!!!!!!!!! jesteście niesamowici poprostu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 super że chrzciny się udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts