Beauty 21.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzień dobry ! Widzę ,ze benia ochrzciliście skutecznie Pierwsze koty za płoty ,teraz co impreza to będzie już tylko lepsza. gratuluję i życzę samych świetnych spotkań w Waszym pięknym domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.02.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 jakie tam obraziłas???? poprostu taka zrobiona jestem, że nie pytaj!!! ale jak dzis zobaczylam na postepy w waszym BENIU....to mi szczęka opadła z wrażenia!!!!!!!!! jesteście niesamowici poprostu !!! No to już spokojniejsza jestem Tzn. szkoda,że zarobiona jesteś ale dobrze,że nie obrażona Ja też ostatnio czasu mam jak na lekarstwo, to i na fm mnie mniej, wpadam na chwilkę do siebie, czasami jeszcze gdzieś wpadnę i spać uciekam Dzięki Kala, staramy sie jak możemy, bo ja to już najchetniej bym tam zamieszkała! wiem nienormalna jestam .... no ale cóż Może się jakoś doczekam ???? Buziaki przesyłam :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 jakie tam obraziłas???? poprostu taka zrobiona jestem, że nie pytaj!!! ale jak dzis zobaczylam na postepy w waszym BENIU....to mi szczęka opadła z wrażenia!!!!!!!!! jesteście niesamowici poprostu !!! No to już spokojniejsza jestem Tzn. szkoda,że zarobiona jesteś ale dobrze,że nie obrażona Ja też ostatnio czasu mam jak na lekarstwo, to i na fm mnie mniej, wpadam na chwilkę do siebie, czasami jeszcze gdzieś wpadnę i spać uciekam Dzięki Kala, staramy sie jak możemy, bo ja to już najchetniej bym tam zamieszkała! wiem nienormalna jestam .... no ale cóż Może się jakoś doczekam ???? Buziaki przesyłam :*** doczekasz sie, doczekasz......... a potem bedzie jak w tej bajce..........i zyli długo i szczęśliwie!!!! i tego Wam zycze ja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.02.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzień dobry ! Widzę ,ze benia ochrzciliście skutecznie Pierwsze koty za płoty ,teraz co impreza to będzie już tylko lepsza. gratuluję i życzę samych świetnych spotkań w Waszym pięknym domu!! Hej Beauty No teraz to już z górki będzie Przecież spotkanie w Lublinie forumowiczów w czerwcu zbliża się wielkimi krokami więc potrzebna była rozgrzewka Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Krzys 21.02.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Hey, Dziekuje za odpowiedz. Jeszcze raz gratuluje zapalu! A zdjecia z parapetowki widzialam:-) Kwiatuszek ma juz swoje miejsce, Wy juz rowniez niedlugo. Wszystkim zycze takiego dobrego miejsca! i osiagniecia go w takim szybkim tempie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 22.02.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej sąsiadko! Pierwsza parapetówka widzę udana W domku rzeczywiście zrobiło się domowo! .....no i idzie chyba już wiosna.....cieplutko u nas i słonecznie....najgorsze niestety przed nami-błotko z roztopów my mamy 400m drogi dojazdowej, nieutwardzonej ale to do obecnego domu, działka na której budujemy będzie przy drodze, więc sytuacja po przeprowadzce powinna się poprawić Pozdrawiam i życzę postępów w wykańczaniu! Ps: na którymś zdjęciu poddasza u was zauważyłam podmokłe płyty kg-nie chcę was straszyć, ale warto byłoby sprawdzić co się dzieje "pod spodem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.02.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hey, Dziekuje za odpowiedz. Jeszcze raz gratuluje zapalu! A zdjecia z parapetowki widzialam:-) Kwiatuszek ma juz swoje miejsce, Wy juz rowniez niedlugo. Wszystkim zycze takiego dobrego miejsca! i osiagniecia go w takim szybkim tempie! Pozdrawiam! Cześc Marta Pierwszy kwiatek na dobry początek Ani się obejrzysz a Wasz domek będzie już stał Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.02.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej sąsiadko! Pierwsza parapetówka widzę udana W domku rzeczywiście zrobiło się domowo! .....no i idzie chyba już wiosna.....cieplutko u nas i słonecznie....najgorsze niestety przed nami-błotko z roztopów my mamy 400m drogi dojazdowej, nieutwardzonej ale to do obecnego domu, działka na której budujemy będzie przy drodze, więc sytuacja po przeprowadzce powinna się poprawić Pozdrawiam i życzę postępów w wykańczaniu! Ps: na którymś zdjęciu poddasza u was zauważyłam podmokłe płyty kg-nie chcę was straszyć, ale warto byłoby sprawdzić co się dzieje "pod spodem" Cześć sąsiadeczko Parapetówa jak najbardziej udana U nas na działce już jest trochę grzązko, ale będzie znacznie gorzej No cóż... trzeba będzie przez to przejść, grunt,że wiosna coraz bliżej! co do płyt kg wilgoć pojchodziła z wylewek, wszystko zostało sprawdzone na bieżąco i już jest suchutko Ale dzięki za zainteresowanie Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 hej wpadłam się przywitać hm..... jestem dzisiaj pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.02.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 hej wpadłam się przywitać hm..... jestem dzisiaj pierwsza Cześć Aniu Baaardzo mi miło,że jesteś pierwsza Miłego wieczorku życzę :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Hej! Przeczytaliśmy Twojego bloga "od deski do deski" i muszę przyznać,że jestem pod wrażeniem tempa Waszych prac. Gratuluję I pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.02.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 W związku z tym,że ja również buduję dom w Lublinie mam do Was prośbę-może moglibyście nam polecić ekipy ,które u Was pracowały.Jestem na etapie poszukiwania fachmanów od tynków,posadzek i kominka.Jeśli to nie problem proszę o namiary i ceny. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tulgnij się na poprzednią stronę... tam wszystko jest Ceść Kalola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.02.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 W związku z tym,że ja również buduję dom w Lublinie mam do Was prośbę-może moglibyście nam polecić ekipy ,które u Was pracowały.Jestem na etapie poszukiwania fachmanów od tynków,posadzek i kominka.Jeśli to nie problem proszę o namiary i ceny. Dzięki Hej Bardzo nam miło,że nas odwiedziliście :) Jeżeli chodzi o ekipy to wszystkie namiary do ekip które mogę polecić, są tak jak pisała Arctica na poprzedniej stronie komentarzy. Tam znajdziesz namiary na tynki i wylewki, natomiast kominek robiła nam firma ROBI-REN na ulicy Pięknej, tel. 509 795 065. gdybym mogła jeszcze w jakikolwiek sposób pomóc, to piszcie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.02.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tulgnij się na poprzednią stronę... tam wszystko jest Ceść Kalola... Cześć Arcticzko!!!! Sorki,że ostatnio nic się nie odzywam , ale czasu jak na lekarstwo, a w zasadzie jego kompletny brak W piątek wieczorkiem myślę,że nadrobię zaległości, bo w weekend z kolei czekają nas nauki przedmałżeńskie i kolejne zapraszanie gości .... więc znowu czasu nie będzie... nie wiem kiedy się ten sajgon skończy .... ???? Chyba dopiero po wprowadzeniu się do domku i po ślubie czyli jeszcze "chwilka" Jakos to sie przetrwa, a potem już luuuuzik Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 my mieliśmy znajomego księdza, i wszystkie nauki nam podstemplował ... osobiście byłam na dwóch i powiedziałam, że cywilny wystarczy ... czyli w czerwcu, na zjeździe już wyluzowana będziesz Pozdrawiam serdecznie i dłuższej doby życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 my na naukach przedmałżeńskich powinniśmy być 2 razy, ale fakt był taki że pojechaliśmy raz i ta pani która to robiła, powiedziałam że nie będzie gadała bez sensu i marnowała naszego czasu (chyba że chcemy) tylko powie kilka najwalniejszych rzeczy. więc może trwało to 40 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 W związku z tym,że ja również buduję dom w Lublinie mam do Was prośbę-może moglibyście nam polecić ekipy ,które u Was pracowały.Jestem na etapie poszukiwania fachmanów od tynków,posadzek i kominka.Jeśli to nie problem proszę o namiary i ceny. Dzięki Hej Bardzo nam miło,że nas odwiedziliście :) Jeżeli chodzi o ekipy to wszystkie namiary do ekip które mogę polecić, są tak jak pisała Arctica na poprzedniej stronie komentarzy. Tam znajdziesz namiary na tynki i wylewki, natomiast kominek robiła nam firma ROBI-REN na ulicy Pięknej, tel. 509 795 065. gdybym mogła jeszcze w jakikolwiek sposób pomóc, to piszcie Pozdrawiam serdecznie Dziękuję bardzo dziewczynki :)Załaczam buźiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 cześć Karolcia Jak tam domek ,może juz macie łazienki wykafelkowane ,nic nie piszesz ostatnio a ja tu umieram z ciekawości jak tam domek wygląda Wasz ,jak bedziesz miec chwilke to wstawi zdjecia domku buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jeszcze raz dziękuję Karolino za te namiary. Naprawdę jestem pod wrażeniem tempa Waszych prac .My też budujemy w Lublinie.Dom trochę podobny do Waszego-dach ma kopertowy i 3 balkony.Powierzchni mamy 220 m2 po podłodze.Jesteśmy na trochę mniej zaawansowanym etapie niż Wy-bo w przyszłym tygodniu wchodzi elektryk i hydraulik,a za ok. miesiac chcemy robić tynki.Lecz może Boże Narodzenie będzie w Nowym Domu .A nawet jeśli Nam nie wyjdzie-to chcemy się najpóźniej przeprowadzić na wiosnę.Nic Nas nie goni-mamy w miarę wygodne mieszkanie.Ja chciałabym się przeprowazić jak najszybciej lecz mój mąż twierdzi,że wszystko musi chwilę postać wyschnąc itd.Dom budujemy od końca sierpnia.Tyle tytułem przedstawienia się Zastrzegam-bedę u Ciebie częstym gościem,bo chyba mamy podobne gusty I nie dam się stąd wygonić , bo mi się podoba Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts