Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jakie tam obraziłas???? :o :o :o

poprostu taka zrobiona jestem, że nie pytaj!!! :evil:

ale jak dzis zobaczylam na postepy w waszym BENIU....to mi szczęka opadła z wrażenia!!!!!!!!! jesteście niesamowici poprostu !!! :lol: :lol:

No to już spokojniejsza jestem :wink: :D Tzn. szkoda,że zarobiona jesteś ale dobrze,że nie obrażona :wink: :lol:

Ja też ostatnio czasu mam jak na lekarstwo, to i na fm mnie mniej, wpadam na chwilkę do siebie, czasami jeszcze gdzieś wpadnę i spać uciekam :oops:

Dzięki Kala, staramy sie jak możemy, bo ja to już najchetniej bym tam zamieszkała! :o wiem nienormalna jestam :roll: .... no ale cóż :-? :oops:

Może się jakoś doczekam ???? :roll:

Buziaki przesyłam :***

jakie tam obraziłas???? :o :o :o

poprostu taka zrobiona jestem, że nie pytaj!!! :evil:

ale jak dzis zobaczylam na postepy w waszym BENIU....to mi szczęka opadła z wrażenia!!!!!!!!! jesteście niesamowici poprostu !!! :lol: :lol:

No to już spokojniejsza jestem :wink: :D Tzn. szkoda,że zarobiona jesteś ale dobrze,że nie obrażona :wink: :lol:

Ja też ostatnio czasu mam jak na lekarstwo, to i na fm mnie mniej, wpadam na chwilkę do siebie, czasami jeszcze gdzieś wpadnę i spać uciekam :oops:

Dzięki Kala, staramy sie jak możemy, bo ja to już najchetniej bym tam zamieszkała! :o wiem nienormalna jestam :roll: .... no ale cóż :-? :oops:

Może się jakoś doczekam ???? :roll:

Buziaki przesyłam :***

doczekasz sie, doczekasz.........

a potem bedzie jak w tej bajce..........i zyli długo i szczęśliwie!!!! :p :p :p

i tego Wam zycze ja !!! :lol: :lol: :lol:

Dzień dobry ! Widzę ,ze benia ochrzciliście skutecznie :D :D Pierwsze koty za płoty ,teraz co impreza to będzie już tylko lepsza. :D gratuluję i życzę samych świetnych spotkań w Waszym pięknym domu!!

Hej Beauty :D

No teraz to już z górki będzie :p :lol:

Przecież spotkanie w Lublinie forumowiczów w czerwcu zbliża się wielkimi krokami więc potrzebna była rozgrzewka :wink: :lol: :lol:

Pozdrawiam serdecznie :D

Hey, Dziekuje za odpowiedz.

Jeszcze raz gratuluje zapalu! A zdjecia z parapetowki widzialam:-) Kwiatuszek ma juz swoje miejsce, Wy juz rowniez niedlugo. Wszystkim zycze takiego dobrego miejsca! i osiagniecia go w takim szybkim tempie! Pozdrawiam!

Hej sąsiadko!

Pierwsza parapetówka widzę udana :lol: W domku rzeczywiście zrobiło się domowo!

.....no i idzie chyba już wiosna.....cieplutko u nas i słonecznie....najgorsze niestety przed nami-błotko z roztopów :roll: :evil: my mamy 400m drogi dojazdowej, nieutwardzonej :roll: ale to do obecnego domu, działka na której budujemy będzie przy drodze, więc sytuacja po przeprowadzce powinna się poprawić :wink:

Pozdrawiam i życzę postępów w wykańczaniu!

Ps: na którymś zdjęciu poddasza u was zauważyłam podmokłe płyty kg-nie chcę was straszyć, ale warto byłoby sprawdzić co się dzieje "pod spodem" :-?

Hey, Dziekuje za odpowiedz.

Jeszcze raz gratuluje zapalu! A zdjecia z parapetowki widzialam:-) Kwiatuszek ma juz swoje miejsce, Wy juz rowniez niedlugo. Wszystkim zycze takiego dobrego miejsca! i osiagniecia go w takim szybkim tempie! Pozdrawiam!

Cześc Marta :)

Pierwszy kwiatek na dobry początek :wink:

Ani się obejrzysz a Wasz domek będzie już stał :D

Pozdrawiam serdecznie 8)

Hej sąsiadko!

Pierwsza parapetówka widzę udana :lol: W domku rzeczywiście zrobiło się domowo!

.....no i idzie chyba już wiosna.....cieplutko u nas i słonecznie....najgorsze niestety przed nami-błotko z roztopów :roll: :evil: my mamy 400m drogi dojazdowej, nieutwardzonej :roll: ale to do obecnego domu, działka na której budujemy będzie przy drodze, więc sytuacja po przeprowadzce powinna się poprawić :wink:

Pozdrawiam i życzę postępów w wykańczaniu!

Ps: na którymś zdjęciu poddasza u was zauważyłam podmokłe płyty kg-nie chcę was straszyć, ale warto byłoby sprawdzić co się dzieje "pod spodem" :-?

Cześć sąsiadeczko :wink: :lol:

Parapetówa jak najbardziej udana :wink: :p

U nas na działce już jest trochę grzązko, ale będzie znacznie gorzej :-? No cóż... trzeba będzie przez to przejść, grunt,że wiosna coraz bliżej! :D :D :D

co do płyt kg wilgoć pojchodziła z wylewek, wszystko zostało sprawdzone na bieżąco i już jest suchutko :wink: Ale dzięki za zainteresowanie :)

Pozdrawiam serdecznie!

W związku z tym,że ja również buduję dom w Lublinie mam do Was prośbę-może moglibyście nam polecić ekipy ,które u Was pracowały.Jestem na etapie poszukiwania fachmanów od tynków,posadzek i kominka.Jeśli to nie problem proszę o namiary i ceny.

Dzięki :)

W związku z tym,że ja również buduję dom w Lublinie mam do Was prośbę-może moglibyście nam polecić ekipy ,które u Was pracowały.Jestem na etapie poszukiwania fachmanów od tynków,posadzek i kominka.Jeśli to nie problem proszę o namiary i ceny.

Hej :)

Bardzo nam miło,że nas odwiedziliście :) :)

Jeżeli chodzi o ekipy to wszystkie namiary do ekip które mogę polecić, są tak jak pisała Arctica na poprzedniej stronie komentarzy. Tam znajdziesz namiary na tynki i wylewki, natomiast kominek robiła nam firma ROBI-REN na ulicy Pięknej, tel. 509 795 065. gdybym mogła jeszcze w jakikolwiek sposób pomóc, to piszcie :wink:

Tulgnij się na poprzednią stronę... tam wszystko jest :D

Ceść Kalola...

Cześć Arcticzko!!!! :D :D :D

Sorki,że ostatnio nic się nie odzywam :oops: , ale czasu jak na lekarstwo, a w zasadzie jego kompletny brak :-? W piątek wieczorkiem myślę,że nadrobię zaległości, bo w weekend z kolei czekają nas nauki przedmałżeńskie i kolejne zapraszanie gości .... więc znowu czasu nie będzie... nie wiem kiedy się ten sajgon skończy .... ???? :o :-? Chyba dopiero po wprowadzeniu się do domku i po ślubie :roll: czyli jeszcze "chwilka" :wink: :lol:

Jakos to sie przetrwa, a potem już luuuuzik :wink:

Buziaki :****

Hej :)

Bardzo nam miło,że nas odwiedziliście :) :)

Jeżeli chodzi o ekipy to wszystkie namiary do ekip które mogę polecić, są tak jak pisała Arctica na poprzedniej stronie komentarzy. Tam znajdziesz namiary na tynki i wylewki, natomiast kominek robiła nam firma ROBI-REN na ulicy Pięknej, tel. 509 795 065. gdybym mogła jeszcze w jakikolwiek sposób pomóc, to piszcie :wink:

Dziękuję bardzo dziewczynki :)Załaczam buźiaki :)

Jeszcze raz dziękuję Karolino za te namiary.

Naprawdę jestem pod wrażeniem tempa Waszych prac :o .My też budujemy w Lublinie.Dom trochę podobny do Waszego-dach ma kopertowy i 3 balkony.Powierzchni mamy 220 m2 po podłodze.Jesteśmy na trochę mniej zaawansowanym etapie niż Wy-bo w przyszłym tygodniu wchodzi elektryk i hydraulik,a za ok. miesiac chcemy robić tynki.Lecz może Boże Narodzenie będzie w Nowym Domu :wink: .A nawet jeśli Nam nie wyjdzie-to chcemy się najpóźniej przeprowadzić na wiosnę.Nic Nas nie goni-mamy w miarę wygodne mieszkanie.Ja chciałabym się przeprowazić jak najszybciej lecz mój mąż twierdzi,że wszystko musi chwilę postać wyschnąc itd.Dom budujemy od końca sierpnia.Tyle tytułem przedstawienia się :)

Zastrzegam-bedę u Ciebie częstym gościem,bo chyba mamy podobne gusty :) I nie dam się stąd wygonić , bo mi się podoba :p

Hej