Karolina i Artur 28.02.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 gratuluje pierwszej glazury!!!!!!!! wyglada rewelacyjnie!! Dzięki kaluś To tylko pralnia ale i tak baaaardzo cieszy! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam, witam. Przyszłam pochwalić pierwsze prawie wykończone pomieszczenie Coraz bliżej Pa Cześć mariomili dziękujemy bardzo, to początek naszej drogi do wykończenia, miejmy nadzieję,że w jak największym stopniu domu a jak najmniejszym siebie U Ciebie to początek końca Oczywiście po wprowadzeniu bedzie duzo rzeczy do zrobienia, ale to bedą czynności upiększajace dom i posesje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Hej 87anam87 Aniu wpadaj, wpadaj jak do siebie! Buziaki przesyłam i miłego wieczoru życzę :* szczere powiem że wpadam tu częściej niż do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A wykańczaj się kobito, wykańczaj . Wszak biorąc dosłownie tą czynność, to pocieszające jest, że wykończysz się przede mną Byłam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam serdeczanie. Pokusiłam się o wizytę w Waszym dzienniczku w poszukiwaniu ogrodzenia, do którego zachęciła mnie Dardurdka. A oto ogrodzenie, ktorym się inspirowaliśmy Tak ma wyglądać po wybudowaniu i pokryciu go kolorem takim samym jak domek Po lewej stronie widać miejsce z furteczką na kontener na śmieci... http://images48.fotosik.pl/223/e5315e21e575f307med.jpg http://images45.fotosik.pl/223/26d72dc984e4dcf9med.jpg http://images42.fotosik.pl/135/09e90e4a53ac6230med.jpg http://images47.fotosik.pl/223/6921a0b4994a4dcamed.jpg Piękne A tak w ogóle jestem pod wrazeniem tempa Waszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Tęskniłam i wpadłam na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.03.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam serdeczanie. Pokusiłam się o wizytę w Waszym dzienniczku w poszukiwaniu ogrodzenia, do którego zachęciła mnie Dardurdka. A oto ogrodzenie, ktorym się inspirowaliśmy Tak ma wyglądać po wybudowaniu i pokryciu go kolorem takim samym jak domek Po lewej stronie widać miejsce z furteczką na kontener na śmieci... http://images48.fotosik.pl/223/e5315e21e575f307med.jpg http://images45.fotosik.pl/223/26d72dc984e4dcf9med.jpg http://images42.fotosik.pl/135/09e90e4a53ac6230med.jpg http://images47.fotosik.pl/223/6921a0b4994a4dcamed.jpg Piękne A tak w ogóle jestem pod wrazeniem tempa Waszych prac Cześć Moniu Bardzo mi miło,że nas odwiedziłaś Ja u Ciebie bywam często Nam też bardzo spodobało się to ogrodzenie, mam nadzieje, że już niedługo u nas powstanie bardzo podobne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 gratuluje pierwszej glazury!!!!!!!! wyglada rewelacyjnie!! Dzięki kaluś To tylko pralnia ale i tak baaaardzo cieszy! Pozdrowionka! pralnia czy nie pralnia.......wkońcu od czegoś trzeba zacząć wykańczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.03.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Tęskniłam i wpadłam na chwilkę I bardzo dobrze,że wpadłaś! Ja tez się stęskniłam ... ostatnio taka zalatana jestem,że tylko do siebie zwykle wpadam na chwilkę i spać uciekam Ale postaram się poprawić Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.03.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 gratuluje pierwszej glazury!!!!!!!! wyglada rewelacyjnie!! Dzięki kaluś To tylko pralnia ale i tak baaaardzo cieszy! Pozdrowionka! pralnia czy nie pralnia.......wkońcu od czegoś trzeba zacząć wykańczanie No tak, to fakt Także zaczeło się... wykańczanie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Bardzo ładne ogrodzenie Zauważyłam, że masz projekt ogrodzenia - czy jest to konieczne, czy robiliście z własnej woli? A do mnie zapraszam - miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.03.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Bardzo ładne ogrodzenie Zauważyłam, że masz projekt ogrodzenia - czy jest to konieczne, czy robiliście z własnej woli? A do mnie zapraszam - miło mi Moniu, na ogrodzenie frontowe dostaje sie pozwolenie poprzez zgłoszenie zamiaru wykonania prac i nam powiedziano,że projekt jest konieczny A Ciebię będę oczywiście odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej Kalola ! Dzięki za informację w sprawie telefonu do faceta od tynków.To ja do niego dzwoniłam i zadzwonię jeszcze raz. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Oj-nie od tynków tylko od elewacji . Kurcze -coś ze mną chyba nie tak skoro mylę ludzi i miejsca .To wszystko przez to,że próbuję połączyć jak być matką,żoną,przyjaciólką,szefową,sprzątaczką,budowlańcem,ogrodnikiem...Stop Chyba wszystkie cierpimy na rozdwojenie jaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Karolcia... byłam Co z tą wiosną ... bo zimowa jakaś u mnie Ps. nie mam zamiaru robić żadnego projektu ogrodzenia, niech się bujają , zrobię co mam zrobić i nikogo nie mam zamiaru pytać czy mogę Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.03.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Oj-nie od tynków tylko od elewacji . Kurcze -coś ze mną chyba nie tak skoro mylę ludzi i miejsca .To wszystko przez to,że próbuję połączyć jak być matką,żoną,przyjaciólką,szefową,sprzątaczką,budowlańcem,ogrodnikiem...Stop Chyba wszystkie cierpimy na rozdwojenie jaźni Hej lady To fajnie,że się wyjaśniło kto do niego dzwonił Spokojnie wszytsko z Tobą ok To dotyczy wszystkich i w najlepszym wypadku jest to rozdwojenie jaźni, często bywa znacznie gorzej Kiedy założysz dziennik ??? Jestem bardzo ciekawa Twojego domku Może się skusisz ???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.03.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Karolcia... byłam Co z tą wiosną ... bo zimowa jakaś u mnie Ps. nie mam zamiaru robić żadnego projektu ogrodzenia, niech się bujają , zrobię co mam zrobić i nikogo nie mam zamiaru pytać czy mogę Pozdrawiam cieplutko Cześć Arcticzko Bardzo dobrze,że do mnie zajrzałaś! Co do wiosny, to dzisiaj mimo chłodnego dnia w Lublinie prawie przez cały dzień świeciło przepiękne ciepłe słoneczko i ja jak najbardziej czułam wiosnę! Ale,że prawie robi wielką różnicę.... to jak jechałam do moich rodziców przed 18.00 ( oni mieszkają 30 km od lublina) to zastała mnie nagle w trasie mega zawierucha śnieżna nie dało się praktycznie jechać , widoczność zero Wróciłam właśnie do Lublina i leży świeży śnieżek wszędzie.... niech on sobie spada i czeka na kolejny sezon w grudniu!!! Czas na WIOSNĘ! Więc na przekór widokowi za oknem i temperaturze na termometrze .... POZDRAWIAM WIOSENNIE I CIEPLUTKO! ( Może to jest metoda na zwalczanie zimy ??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Doberek Karolinko jak tam zdrówko , a co na budowie słychac cos ostatnio mało sie pokazujesz co mnie smuci ,mało zdjęć ,relacji ,musisz sie kochana poprawic bo ja tu licze na Ciebie miłego dzionka życze i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.03.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Doberek Karolinko jak tam zdrówko , a co na budowie słychac cos ostatnio mało sie pokazujesz co mnie smuci ,mało zdjęć ,relacji ,musisz sie kochana poprawic bo ja tu licze na Ciebie miłego dzionka życze i buziaki zostawiam Hej jessi Właśnie się poprawiłam i zdjęcia tak na szybciutko wrzuciłam A teraz biegnę spać bo padam na .... twarz Dobrej nocki zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.03.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Doberek Karolinko jak tam zdrówko , a co na budowie słychac cos ostatnio mało sie pokazujesz co mnie smuci ,mało zdjęć ,relacji ,musisz sie kochana poprawic bo ja tu licze na Ciebie miłego dzionka życze i buziaki zostawiam Hej jessi Właśnie się poprawiłam i zdjęcia tak na szybciutko wrzuciłam A teraz biegnę spać bo padam na .... twarz Dobrej nocki zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts