Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No no no jestem pod wielkim wrażeniem jak szybciutko domek budujecie.Prace idą bardzo sprawnie oby tak dalej.Śliczny macie domek.Będę gorąco kibicować i zaglądać. :wink:

http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm

Hej :D

Dziękujemy bardzo! :oops: :D Zapraszamy do odwiedzania naszego dziennika, komentowania, doradzania... :wink:

Pozdrawiam i biegnę do Ciebie :)

Hej Karola!

Fajnie przemyślane te półeczki z karton-gipsu.Na budowie praca wreee i to widać :)

Pytałaś o mój dziennik budowy?Jeśli mam być szczera to nie miałabym czasu wpisywać na bieżąco co się u mnie dzieje :cry: .Pozatym kiedyś na jakiejś stronce o wnętrzach umieściłam fotki naszego mieszkania ( w tym pokoju naszego synka).Wyobraź sobie,ze po jakimś czasie na 2 innych stronkach znalazłam nasze zdjęcia i ktoś bezczelnie pisał,że to jego mieszkanie :oops: .Był bezczelny do tego stopnia,że gdy ktoś go pytał gdzie pytał gdzie kupił narzutę czy tapetę ten odpowiadał :oops: (błędnie oczywiście,bo nikóre rzeczy nie były np. kupione w Polsce).Szczytem mojej wściekłości :evil: był pokój dziecka-gdy robiłam zdjęcia na jednym był mój syn-ta osoba pisała oczywiście,że to jego dziecko :x :evil: :x .Poczułam się trochę jakby ktoś mi skradł tozsamość :-? wyobraź sobie.

Więc wybacz-ale na razie skutecznie się wyleczyłam z publikowania prywatnych zdjęc w sieci dopóki nie będą właściwie zabezpieczone.

Pozdrawiam!

Hej Karola!

Fajnie przemyślane te półeczki z karton-gipsu.Na budowie praca wreee i to widać :)

Pytałaś o mój dziennik budowy?Jeśli mam być szczera to nie miałabym czasu wpisywać na bieżąco co się u mnie dzieje :cry: .Pozatym kiedyś na jakiejś stronce o wnętrzach umieściłam fotki naszego mieszkania ( w tym pokoju naszego synka).Wyobraź sobie,ze po jakimś czasie na 2 innych stronkach znalazłam nasze zdjęcia i ktoś bezczelnie pisał,że to jego mieszkanie :oops: .Był bezczelny do tego stopnia,że gdy ktoś go pytał gdzie pytał gdzie kupił narzutę czy tapetę ten odpowiadał :oops: (błędnie oczywiście,bo nikóre rzeczy nie były np. kupione w Polsce).Szczytem mojej wściekłości :evil: był pokój dziecka-gdy robiłam zdjęcia na jednym był mój syn-ta osoba pisała oczywiście,że to jego dziecko :x :evil: :x .Poczułam się trochę jakby ktoś mi skradł tozsamość :-? wyobraź sobie.

Więc wybacz-ale na razie skutecznie się wyleczyłam z publikowania prywatnych zdjęc w sieci dopóki nie będą właściwie zabezpieczone.

Pozdrawiam!

Hej Lady! :D

W takm razie nie dziwię Ci się wcale! Masakra jakaś :evil: :evil: Wściekła bym się :-? ... Nie wiem skąd sie biorą tacy ludzie... :roll: :-?

U nas działają panowie od k-g, na szczęście od przyszłego tygodnia zaczynamy działać z łazienkami! Jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie :roll:

Pozdrawiam serdecznie :D

Więc na przekór widokowi za oknem i temperaturze na termometrze ....

POZDRAWIAM WIOSENNIE I CIEPLUTKO! :D ( Może to jest metoda na zwalczanie zimy ??? :roll: :roll: )

nie działaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Cześć...

Zaślepłam wcześniej, nie widziałam, że macie już obrączki... czy dla Pana A. aby wystarczająco..............................................ciasna :roll: ...

Tu się nie ma z czego śmiać, słuchaj starszej, doświadczonej koleżanki... nie zsunie szybciutko w kieszeni, a nawet jak się uda to i tak ślad zostanie :wink:

Mieliście/macie fajowe wyrko... aż szkoda wymieniać na nowe :roll: , a w ogóle to mi się już całkiem pośmajdało, co Twoje, co inspiracja... taki porządek, że wszystko jak z katalogu :-?

Ps. mam taki sam wypoczynek, ten skórowy... tylko brązowy :D

Też pozdrawiam... niech będzie WIOSENNIE :D :p :D :p

Wow. W poprzednim mieszkanku pięknie mieliście urządzoną sypialke,kuchnie i łazienke.Łóżko z zabudowa k-g rewelacja!!!Ale mi się u Ciebie podoba.Będę częściej wpadac i zaglądać do Ciebie.

http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm :)

Zapraszam jak najczesciej :D

Pozdrawiam i miłego weekendu zyczę!

Więc na przekór widokowi za oknem i temperaturze na termometrze ....

POZDRAWIAM WIOSENNIE I CIEPLUTKO! :D ( Może to jest metoda na zwalczanie zimy ??? :roll: :roll: )

nie działaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Cześć...

Zaślepłam wcześniej, nie widziałam, że macie już obrączki... czy dla Pana A. aby wystarczająco..............................................ciasna :roll: ...

Tu się nie ma z czego śmiać, słuchaj starszej, doświadczonej koleżanki... nie zsunie szybciutko w kieszeni, a nawet jak się uda to i tak ślad zostanie :wink:

Mieliście/macie fajowe wyrko... aż szkoda wymieniać na nowe :roll: , a w ogóle to mi się już całkiem pośmajdało, co Twoje, co inspiracja... taki porządek, że wszystko jak z katalogu :-?

Ps. mam taki sam wypoczynek, ten skórowy... tylko brązowy :D

Też pozdrawiam... niech będzie WIOSENNIE :D :p :D :p

Hej! :D

Obrączka ciaśniutka :wink: :lol:

Fotki były robione profesjonalnie przez pana z redakcji czterech kątów, bo mieszkanko doczekało sie publikacji w gazecie "Tak mieszkam" wiosną 2009r. :oops: :D :D

Na codzień z porządkiem róznie... :roll: :oops:

Co do wypoczynku od razu to zauważyłam na Twoich foteczkach :wink: :lol:

Pozdrowionka :D

Hej Karola!! Fajna chatka :o

Ale tez mnie zastanawia ,czy Ty taka na co dzień porządnisia jesteś , czy tylko tak wysprzątałaś przed sesją?Qrczę ,tak sterylnie ,to u mnie jeszcze chyba nigdy nie bylo :lol: :lol:

Cześć Beauty :D

Dzięki :wink: No niestety .... na codzień bywa ... powiedzmy... :roll: ... różnie :wink: :lol: :lol: Ale grunt,że porządek choć raz został udokumentowany :lol: :lol: Sesja była robiona w sierpniu 2008r. a fotki w "tak mieszkam" ukazały się dopiero w marcu 2009r. :o Nie mileiśmy pojęcia,że to się dzieje z takim opóźnieniem... :roll: ... No ale przynajmniej fajna pamiątka jest :wink: A my tacy troche "dumni rodzice" byliśmy jak się mieszkanko w gazetce ukazało :oops: :lol: :lol:

Pozdrowionka :) :*

no piekne to mieszkanko macie!!!!!!!!!! 8)

az żal sie budowac i wyprowadzać :lol: :lol: :lol:

Cześć kaluś :)

My już się wyprowadziliśmy z tego mieszkanka, pieniążki były potrzebne więc sprzedane zostało... Teraz mieszkamy w takim "moim panieńskim" :wink: tymczasowym, więc tym bardziej nam zależy na czasie i jak najszybszej przeprowadzce :wink: :lol:

Pozdrowionka :D

witaj! :)

śliczne mieszkanko

w beniu pewnie będzie jeszcze śliczniej :) tez chciałabym zabudowę za łóżkiem nawet mam jedną w dzienniku ale...... chyba za duże skosy w naszej sypialni.

Cześć Aniu :D

No będziemy się starać ,żeby w Beniu ładnie, przytulnie było i dobrze się mieszkało :wink: Co do zabudowy za łóżkiem widziałam tą u Ciebie w dzienniku, bardzo fajna jest :) My łóżko dajemy na tej ścianie na której nie ma skosów, u Was tak się nie da ??? A jeżeli łóżko musi myć na ścianie ze skosami to są też bardzo fajne niższe zabudowy :roll: jakby co będziemy szukać :wink:

Pozdrawiam serdecznie!!!