lea1719506104 04.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No no no jestem pod wielkim wrażeniem jak szybciutko domek budujecie.Prace idą bardzo sprawnie oby tak dalej.Śliczny macie domek.Będę gorąco kibicować i zaglądać. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.03.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ale postępy, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.03.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No no no jestem pod wielkim wrażeniem jak szybciutko domek budujecie.Prace idą bardzo sprawnie oby tak dalej.Śliczny macie domek.Będę gorąco kibicować i zaglądać. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Hej Dziękujemy bardzo! Zapraszamy do odwiedzania naszego dziennika, komentowania, doradzania... Pozdrawiam i biegnę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hej Karola! Fajnie przemyślane te półeczki z karton-gipsu.Na budowie praca wreee i to widać Pytałaś o mój dziennik budowy?Jeśli mam być szczera to nie miałabym czasu wpisywać na bieżąco co się u mnie dzieje .Pozatym kiedyś na jakiejś stronce o wnętrzach umieściłam fotki naszego mieszkania ( w tym pokoju naszego synka).Wyobraź sobie,ze po jakimś czasie na 2 innych stronkach znalazłam nasze zdjęcia i ktoś bezczelnie pisał,że to jego mieszkanie .Był bezczelny do tego stopnia,że gdy ktoś go pytał gdzie pytał gdzie kupił narzutę czy tapetę ten odpowiadał (błędnie oczywiście,bo nikóre rzeczy nie były np. kupione w Polsce).Szczytem mojej wściekłości był pokój dziecka-gdy robiłam zdjęcia na jednym był mój syn-ta osoba pisała oczywiście,że to jego dziecko .Poczułam się trochę jakby ktoś mi skradł tozsamość wyobraź sobie. Więc wybacz-ale na razie skutecznie się wyleczyłam z publikowania prywatnych zdjęc w sieci dopóki nie będą właściwie zabezpieczone. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.03.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ale postępy, super! Dzięki Ja już nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia i wykańczania łązienek Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.03.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hej Karola! Fajnie przemyślane te półeczki z karton-gipsu.Na budowie praca wreee i to widać Pytałaś o mój dziennik budowy?Jeśli mam być szczera to nie miałabym czasu wpisywać na bieżąco co się u mnie dzieje .Pozatym kiedyś na jakiejś stronce o wnętrzach umieściłam fotki naszego mieszkania ( w tym pokoju naszego synka).Wyobraź sobie,ze po jakimś czasie na 2 innych stronkach znalazłam nasze zdjęcia i ktoś bezczelnie pisał,że to jego mieszkanie .Był bezczelny do tego stopnia,że gdy ktoś go pytał gdzie pytał gdzie kupił narzutę czy tapetę ten odpowiadał (błędnie oczywiście,bo nikóre rzeczy nie były np. kupione w Polsce).Szczytem mojej wściekłości był pokój dziecka-gdy robiłam zdjęcia na jednym był mój syn-ta osoba pisała oczywiście,że to jego dziecko .Poczułam się trochę jakby ktoś mi skradł tozsamość wyobraź sobie. Więc wybacz-ale na razie skutecznie się wyleczyłam z publikowania prywatnych zdjęc w sieci dopóki nie będą właściwie zabezpieczone. Pozdrawiam! Hej Lady! W takm razie nie dziwię Ci się wcale! Masakra jakaś Wściekła bym się ... Nie wiem skąd sie biorą tacy ludzie... U nas działają panowie od k-g, na szczęście od przyszłego tygodnia zaczynamy działać z łazienkami! Jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 hej Karolcia , ale super juz macie porobione a wneki w łazienkach też będe robić ihhihi i nawet podobnie ,no no szybciutko działacie bo slib juz niedługo buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 no no Karolcia to juz sobie wyobrazam jak bedziecie mieli w tym domku ,powiem jedno cudnie !!! ,no i widze że bedziemy podobnie miały urządzony domek hiihhihi bo podobne gusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.03.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 no no Karolcia to juz sobie wyobrazam jak bedziecie mieli w tym domku ,powiem jedno cudnie !!! ,no i widze że bedziemy podobnie miały urządzony domek hiihhihi bo podobne gusty hej jessi Dzięki Już niedługo będziemy urządzały nasze domki pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 05.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Wow. W poprzednim mieszkanku pięknie mieliście urządzoną sypialke,kuchnie i łazienke.Łóżko z zabudowa k-g rewelacja!!!Ale mi się u Ciebie podoba.Będę częściej wpadac i zaglądać do Ciebie. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Więc na przekór widokowi za oknem i temperaturze na termometrze .... POZDRAWIAM WIOSENNIE I CIEPLUTKO! ( Może to jest metoda na zwalczanie zimy ??? ) nie działaaaaa Cześć... Zaślepłam wcześniej, nie widziałam, że macie już obrączki... czy dla Pana A. aby wystarczająco..............................................ciasna ... Tu się nie ma z czego śmiać, słuchaj starszej, doświadczonej koleżanki... nie zsunie szybciutko w kieszeni, a nawet jak się uda to i tak ślad zostanie Mieliście/macie fajowe wyrko... aż szkoda wymieniać na nowe , a w ogóle to mi się już całkiem pośmajdało, co Twoje, co inspiracja... taki porządek, że wszystko jak z katalogu Ps. mam taki sam wypoczynek, ten skórowy... tylko brązowy Też pozdrawiam... niech będzie WIOSENNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.03.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Wow. W poprzednim mieszkanku pięknie mieliście urządzoną sypialke,kuchnie i łazienke.Łóżko z zabudowa k-g rewelacja!!!Ale mi się u Ciebie podoba.Będę częściej wpadac i zaglądać do Ciebie. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Zapraszam jak najczesciej Pozdrawiam i miłego weekendu zyczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.03.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Więc na przekór widokowi za oknem i temperaturze na termometrze .... POZDRAWIAM WIOSENNIE I CIEPLUTKO! ( Może to jest metoda na zwalczanie zimy ??? ) nie działaaaaa Cześć... Zaślepłam wcześniej, nie widziałam, że macie już obrączki... czy dla Pana A. aby wystarczająco..............................................ciasna ... Tu się nie ma z czego śmiać, słuchaj starszej, doświadczonej koleżanki... nie zsunie szybciutko w kieszeni, a nawet jak się uda to i tak ślad zostanie Mieliście/macie fajowe wyrko... aż szkoda wymieniać na nowe , a w ogóle to mi się już całkiem pośmajdało, co Twoje, co inspiracja... taki porządek, że wszystko jak z katalogu Ps. mam taki sam wypoczynek, ten skórowy... tylko brązowy Też pozdrawiam... niech będzie WIOSENNIE Hej! Obrączka ciaśniutka Fotki były robione profesjonalnie przez pana z redakcji czterech kątów, bo mieszkanko doczekało sie publikacji w gazecie "Tak mieszkam" wiosną 2009r. Na codzień z porządkiem róznie... Co do wypoczynku od razu to zauważyłam na Twoich foteczkach Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hej Karola!! Fajna chatka Ale tez mnie zastanawia ,czy Ty taka na co dzień porządnisia jesteś , czy tylko tak wysprzątałaś przed sesją?Qrczę ,tak sterylnie ,to u mnie jeszcze chyba nigdy nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.03.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Hej Karola!! Fajna chatka Ale tez mnie zastanawia ,czy Ty taka na co dzień porządnisia jesteś , czy tylko tak wysprzątałaś przed sesją?Qrczę ,tak sterylnie ,to u mnie jeszcze chyba nigdy nie bylo Cześć Beauty Dzięki No niestety .... na codzień bywa ... powiedzmy... ... różnie Ale grunt,że porządek choć raz został udokumentowany Sesja była robiona w sierpniu 2008r. a fotki w "tak mieszkam" ukazały się dopiero w marcu 2009r. Nie mileiśmy pojęcia,że to się dzieje z takim opóźnieniem... ... No ale przynajmniej fajna pamiątka jest A my tacy troche "dumni rodzice" byliśmy jak się mieszkanko w gazetce ukazało Pozdrowionka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 no piekne to mieszkanko macie!!!!!!!!!! az żal sie budowac i wyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 witaj! śliczne mieszkanko w beniu pewnie będzie jeszcze śliczniej tez chciałabym zabudowę za łóżkiem nawet mam jedną w dzienniku ale...... chyba za duże skosy w naszej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.03.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 no piekne to mieszkanko macie!!!!!!!!!! az żal sie budowac i wyprowadzać Cześć kaluś My już się wyprowadziliśmy z tego mieszkanka, pieniążki były potrzebne więc sprzedane zostało... Teraz mieszkamy w takim "moim panieńskim" tymczasowym, więc tym bardziej nam zależy na czasie i jak najszybszej przeprowadzce Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.03.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 witaj! śliczne mieszkanko w beniu pewnie będzie jeszcze śliczniej tez chciałabym zabudowę za łóżkiem nawet mam jedną w dzienniku ale...... chyba za duże skosy w naszej sypialni. Cześć Aniu No będziemy się starać ,żeby w Beniu ładnie, przytulnie było i dobrze się mieszkało Co do zabudowy za łóżkiem widziałam tą u Ciebie w dzienniku, bardzo fajna jest My łóżko dajemy na tej ścianie na której nie ma skosów, u Was tak się nie da ??? A jeżeli łóżko musi myć na ścianie ze skosami to są też bardzo fajne niższe zabudowy jakby co będziemy szukać Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 zazdroszczę Wam tego sprzyjającego wiatru budowlano-wykończeniowego i też sobie takiego zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts