Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

zazdroszczę Wam tego sprzyjającego wiatru budowlano-wykończeniowego i też sobie takiego zyczę :D

Zuza przecież Ty sama wiatr wyprzedzasz!!! :o :D

Kochana jeszcze budowa się na dobre nie rozpoczeła a Ty już masz prawie wszystko kupione :lol:

Tak trzymaj a wiatr do niczego Ci potrzebny nie będzie!!! :wink: Ja trzymam kciuki! :D

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Aniu :D

No będziemy się starać ,żeby w Beniu ładnie, przytulnie było i dobrze się mieszkało :wink: Co do zabudowy za łóżkiem widziałam tą u Ciebie w dzienniku, bardzo fajna jest :) My łóżko dajemy na tej ścianie na której nie ma skosów, u Was tak się nie da ??? A jeżeli łóżko musi myć na ścianie ze skosami to są też bardzo fajne niższe zabudowy :roll: jakby co będziemy szukać :wink:

Pozdrawiam serdecznie!!!

wiesz powiem szczerze że oglądałam dwa takie domki jak nasz ale nie pamiętam dokładnie jak to jest na górze z tymi skosami, a w swoim niewiele mogę zobaczyć :), zresztą musimy tak na 100% wybrać sypialnie dla siebie :)

jakby co liczę na pomoc :)

Witam!!

Piękny ten wasz benio ;)) taki symetryczny nic dodać nic ująć ;]

A tempo waszych prac jest naprawdę zniewalające, oby tak dalej, świetne ogrodzenie wszystko w najlepszym guście :D Dziennik oczywiście czytam na bieżąco ale dopiero teraz sie ujawniam ;)) Widze ze stosujecie ciekawe rozwiązania, oczywiście czekam na efekt końcowy, który będzie na pewno świetny.

pozdrawiam.

Witam!!

Piękny ten wasz benio ;)) taki symetryczny nic dodać nic ująć ;]

A tempo waszych prac jest naprawdę zniewalające, oby tak dalej, świetne ogrodzenie wszystko w najlepszym guście :D Dziennik oczywiście czytam na bieżąco ale dopiero teraz sie ujawniam ;)) Widze ze stosujecie ciekawe rozwiązania, oczywiście czekam na efekt końcowy, który będzie na pewno świetny.

pozdrawiam.

Hej :D

Bardzo nam miło,że nareszcie się ujawniłeś! :wink: :D

Dzięki za dobre słowa :oops: :D Takie opinnie dodają energii do działania! :D

A gdzie Twój dzinnikczek? Też budujesz domek ?

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do odziwdzin i częstego "ujawniania się" :wink: :lol:

hej Karolcia

oj ale działacie coraz więcej zakupów widze macie porobionych ,ja tez planuje u siebie taki łupek na scianie ale chce w salonie go miec a tam gdzie ty bedziesz go dawac w tej wnece to planuje zrobic szafe -ala zabudowaną :wink: :D

Cześć jessi :) Też tak planowaliśmy jak ty :lol: Ale jednak zdecydowaliśmy,że będziemy mieli szafę zabudowywaną w kolejnej wnęce tuż za tą w której będzie ten kamień :wink: Stwierdziliśmy że 2 szaf zabudowywać nie będziemy, na górze są przecież 2 garderoby i pokój nad garażem, a ta pierwsza wnęka jest bardzo fajna i chcieliśmy jakoś ją "wyróżnić" :wink: Poza tym dzięki temu,że nie będzie zabudowana przejście będzie wydawało się jeszcze szersze :wink:

Hej Karolino!

Fajny ten Wasz łupek-podświetlony na pewno będzie ładnie wyglądał.Ależ Wy macie tempo :o .W dodatku wszystko Wam fajnie wychodzi.Gratuluję :)

Pozdrawiam koleżankę z Lublina :)

Miłego dnia

Cześć lady :D

Jakoś zawsze za mną chodził taki kamień i chciałam mieć go u siebie w domku , w salonie nie znalazłam dla niego miejsca, a kiedy pojawiła się opcja wymyślenia czegoś w tej wnęce padło na ten właśnie kamień :wink:

Pozdrawiam sedrecznie i zapraszam do odwiedzenia naszego Benia osobiście! :D

P.S

Z panów od karton-gipsów jesteśmy zadowoleni, jak tylko zlokalizuję numer do nich, to napiszę :wink:

Cześć Karolciu...

... Tylko przydałby się jeszcze taki mały majster :wink: :lol: :lol: :lol: ...

:lol: Przecież na receptę przepisany, mam przypominać :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

hej Arcticzko!

No ja kochana oczywiście pamiętam tylko tą receptę wolno realizować najwcześniej w maju :wink: :lol:

O jej to już za 2 miesiące :o :o czyli już ..... :roll: ... niedługo :wink:

Buźka :*

Miałam jeszcze napisać, że w nowej sypialni to chiba jak u siebie się będziecie czuli :roll: :wink: :lol: ... też róż?

:lol: szczerze mówiąc jeszcze ostateczna decyzja co do kolorystyki nie zapadła :roll:Napewno nie będzie taka jak w poprzednim domku :lol:

Narazie planujemy krem i odrobinę ciemnego turkusu :wink: .... hmmm... ale ostatnie słowo jeszcze nie padło :wink:

Cześc Karolino!

Kurcze jakie Wy macie tempo -normalnie kompleksów się przez Was nabawię :p .Jestem pod wrażeniem-naprawdę fajna ta zabudowaz z karton-gipsu.Widzę ,że przemyślany każdy szczegół.Pozdrawiam i gratuluję :wink: .

Apropo -maluszka. Słuchaj starszej koleżanki-chyba :oops: :o -Arctiki i zrealizuj wreszcie tę receptę.

Zawsze może się urodzić 7 miesięcy po ślubie -niby taki 5 kilowy "wcześniak " :wink: :lol: