Karolina i Artur 07.03.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 zazdroszczę Wam tego sprzyjającego wiatru budowlano-wykończeniowego i też sobie takiego zyczę Zuza przecież Ty sama wiatr wyprzedzasz!!! Kochana jeszcze budowa się na dobre nie rozpoczeła a Ty już masz prawie wszystko kupione Tak trzymaj a wiatr do niczego Ci potrzebny nie będzie!!! Ja trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć Aniu No będziemy się starać ,żeby w Beniu ładnie, przytulnie było i dobrze się mieszkało Co do zabudowy za łóżkiem widziałam tą u Ciebie w dzienniku, bardzo fajna jest My łóżko dajemy na tej ścianie na której nie ma skosów, u Was tak się nie da ??? A jeżeli łóżko musi myć na ścianie ze skosami to są też bardzo fajne niższe zabudowy jakby co będziemy szukać Pozdrawiam serdecznie!!! wiesz powiem szczerze że oglądałam dwa takie domki jak nasz ale nie pamiętam dokładnie jak to jest na górze z tymi skosami, a w swoim niewiele mogę zobaczyć , zresztą musimy tak na 100% wybrać sypialnie dla siebie jakby co liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzenio20007 09.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam!! Piękny ten wasz benio ) taki symetryczny nic dodać nic ująć ;] A tempo waszych prac jest naprawdę zniewalające, oby tak dalej, świetne ogrodzenie wszystko w najlepszym guście Dziennik oczywiście czytam na bieżąco ale dopiero teraz sie ujawniam ) Widze ze stosujecie ciekawe rozwiązania, oczywiście czekam na efekt końcowy, który będzie na pewno świetny. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.03.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam!! Piękny ten wasz benio ) taki symetryczny nic dodać nic ująć ;] A tempo waszych prac jest naprawdę zniewalające, oby tak dalej, świetne ogrodzenie wszystko w najlepszym guście Dziennik oczywiście czytam na bieżąco ale dopiero teraz sie ujawniam ) Widze ze stosujecie ciekawe rozwiązania, oczywiście czekam na efekt końcowy, który będzie na pewno świetny. pozdrawiam. Hej Bardzo nam miło,że nareszcie się ujawniłeś! Dzięki za dobre słowa Takie opinnie dodają energii do działania! A gdzie Twój dzinnikczek? Też budujesz domek ? Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do odziwdzin i częstego "ujawniania się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 hej Karolcia oj ale działacie coraz więcej zakupów widze macie porobionych ,ja tez planuje u siebie taki łupek na scianie ale chce w salonie go miec a tam gdzie ty bedziesz go dawac w tej wnece to planuje zrobic szafe -ala zabudowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.03.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 hej Karolcia oj ale działacie coraz więcej zakupów widze macie porobionych ,ja tez planuje u siebie taki łupek na scianie ale chce w salonie go miec a tam gdzie ty bedziesz go dawac w tej wnece to planuje zrobic szafe -ala zabudowaną Cześć jessi Też tak planowaliśmy jak ty Ale jednak zdecydowaliśmy,że będziemy mieli szafę zabudowywaną w kolejnej wnęce tuż za tą w której będzie ten kamień Stwierdziliśmy że 2 szaf zabudowywać nie będziemy, na górze są przecież 2 garderoby i pokój nad garażem, a ta pierwsza wnęka jest bardzo fajna i chcieliśmy jakoś ją "wyróżnić" Poza tym dzięki temu,że nie będzie zabudowana przejście będzie wydawało się jeszcze szersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 10.03.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Hej Karolino! Fajny ten Wasz łupek-podświetlony na pewno będzie ładnie wyglądał.Ależ Wy macie tempo .W dodatku wszystko Wam fajnie wychodzi.Gratuluję Pozdrawiam koleżankę z Lublina Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 10.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Karola!Jesteś zadowolona z facetów od karton-gipsu?Jaka to firma? Może ewentualnie namiary poproszę?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 czekam teraz na zdjecia obiecane ,buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Cześć Karolciu... ... Tylko przydałby się jeszcze taki mały majster ... Przecież na receptę przepisany, mam przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.03.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Hej Karolino! Fajny ten Wasz łupek-podświetlony na pewno będzie ładnie wyglądał.Ależ Wy macie tempo .W dodatku wszystko Wam fajnie wychodzi.Gratuluję Pozdrawiam koleżankę z Lublina Miłego dnia Cześć lady Jakoś zawsze za mną chodził taki kamień i chciałam mieć go u siebie w domku , w salonie nie znalazłam dla niego miejsca, a kiedy pojawiła się opcja wymyślenia czegoś w tej wnęce padło na ten właśnie kamień Pozdrawiam sedrecznie i zapraszam do odwiedzenia naszego Benia osobiście! P.S Z panów od karton-gipsów jesteśmy zadowoleni, jak tylko zlokalizuję numer do nich, to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.03.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 czekam teraz na zdjecia obiecane ,buziaki zostawiam Jessi zdjątka będą tylko tak ciut bliżej wieczorka, bo byłam na budowie ale aparatu zapomniałam , ale będę jeszcze po 16.00 więc popstrykam już na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.03.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Cześć Karolciu... ... Tylko przydałby się jeszcze taki mały majster ... Przecież na receptę przepisany, mam przypominać hej Arcticzko! No ja kochana oczywiście pamiętam tylko tą receptę wolno realizować najwcześniej w maju O jej to już za 2 miesiące czyli już ..... ... niedługo Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Taaaa.... w noc poślubną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.03.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Taaaa.... w noc poślubną .... hmmm a to już czysty zbieg okoliczności Ja najchętniej bym nie czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Miałam jeszcze napisać, że w nowej sypialni to chiba jak u siebie się będziecie czuli ... też róż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzenio20007 10.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Narazie jeszcze nie planuję, ale chciałbym ... okaże się Bardzo chętnie nadal będe czytał dziennik i od czau do czasu coś pisał pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.03.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Miałam jeszcze napisać, że w nowej sypialni to chiba jak u siebie się będziecie czuli ... też róż? szczerze mówiąc jeszcze ostateczna decyzja co do kolorystyki nie zapadła :roll:Napewno nie będzie taka jak w poprzednim domku Narazie planujemy krem i odrobinę ciemnego turkusu .... hmmm... ale ostatnie słowo jeszcze nie padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ... i ciekooolaaaada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cześc Karolino! Kurcze jakie Wy macie tempo -normalnie kompleksów się przez Was nabawię .Jestem pod wrażeniem-naprawdę fajna ta zabudowaz z karton-gipsu.Widzę ,że przemyślany każdy szczegół.Pozdrawiam i gratuluję . Apropo -maluszka. Słuchaj starszej koleżanki-chyba -Arctiki i zrealizuj wreszcie tę receptę. Zawsze może się urodzić 7 miesięcy po ślubie -niby taki 5 kilowy "wcześniak " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts