lady in red 11.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ... i ciekooolaaaada Tak krem,turkus i czekolada-to jest duet .Pięknie i apetycznie . Takie kolory będą w mojej sypialni i łazience sypialnianej .Wybrałam już nawet tapetę-cudna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Karolcia ,zabudowa prezentuje sie sliczniusio ,ale najfajniej wygladaja te wneki przed spizarką i łazieneczką na dole ,oj i chyba zgapię sobie to od Ciebie mam nadzieję ze sie nie pognieważ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 hej Karolinka ładnie w tym waszym domku się robi fajne półeczki, i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leeo 12.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam, mam wiele pytań w związku z rozpoczynającą się w najbliższym czasie budową mojego Benka ale zacznę chyba od najmniej spodziewanego - czy to wielkie okno w salonie zamawiałaś jako całkowicie nieotwierane ? Druga sprawa, czy jest możliwość zobaczenia waszego domku w realu ? - jeśli tak to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foof_22 12.03.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Hej Mam takie banalne pytanko: zrobisz jakieś kolejne podsumowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Hej... byłam Mocno Was przysypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Karola! Jesteś zadowolona z facetów od karton-gipsu?Jaka to firma? Może ewentualnie namiary poproszę? Pozdrawiam! Panowie od k-g znają się na rzeczy, więc polecam. Właścicielem jest Pan Kochaniec tel. 500 255 331 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ... i ciekooolaaaada Tak krem,turkus i czekolada-to jest duet .Pięknie i apetycznie . Takie kolory będą w mojej sypialni i łazience sypialnianej .Wybrałam już nawet tapetę-cudna jest Jeżeli zostaniemy przy tym turkusie to napewno w duecie z kremem i czekoladką ...... Tylko ja cały czas dumam czy nie zmienić kolorystyki na jakąś zupełnie inną, tylko jaką ??? Tak zeby pasowała do naszego łóżka z hiacynta wodnego pamiętacie je ??? .... ... kurcze .... HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Karolcia ,zabudowa prezentuje sie sliczniusio ,ale najfajniej wygladaja te wneki przed spizarką i łazieneczką na dole ,oj i chyba zgapię sobie to od Ciebie mam nadzieję ze sie nie pognieważ Hej jessi Cieszę się,że Ci się podoba Oczywiście ściągaj ile chcesz, w końcu między innymi po to jest ten blog Jeżeli chodzi o te wnęki to nie wiem czy pamiętasz ale my je znacznie zmniejszyliśmy w stosunku do projektu, bo tam miały być szafy My z nich zrezygnowaliśmy, zmiejszyliśmy wnęki i tak mogły powstać półeczki Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 hej Karolinka ładnie w tym waszym domku się robi fajne półeczki, i w ogóle Dzięki Aniu Jak pojawiły sie już właściwe sufity w pokojach na górze zrobiło się znowu dużo bardziej domowo Buziaki przesyłam i miełego weekendu życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam, mam wiele pytań w związku z rozpoczynającą się w najbliższym czasie budową mojego Benka ale zacznę chyba od najmniej spodziewanego - czy to wielkie okno w salonie zamawiałaś jako całkowicie nieotwierane ? Druga sprawa, czy jest możliwość zobaczenia waszego domku w realu ? - jeśli tak to proszę o kontakt. Witam Gratuluję zbliżającej się budowy Benia Jeżeli chodzi o okno w salonie to w związku z tym że w tym miejscu będą stały nasze sofy, my postanowiliśmy zamówić nieotwierane, traktujemy to jako szklaną ścianę która pięknie doświetla salon i juz ją uwielbiam Oczywiście jest możliwośc zamówienia okna otwieranego, u nas jedynym wyjściem na taras są drzyi balkonowe przy podcieniu. Jeżeli chodzi o możliwośc zobaczenia Benia, to zapraszamy Na priv wyślę Ci nasz nr. telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Hej Mam takie banalne pytanko: zrobisz jakieś kolejne podsumowanie? Hej Jesteśmy tak "zarobieni" ,że czasu nawet na podsumowania brak No ale oczywiście coś się pojawi Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Hej... byłam Mocno Was przysypało Cześć Arcticzko i bardzo dobrze,że byłaś Chociaż Ty czuwasz nad naszym blogiem jak my latamy Będę sie odwdzięczać jak będziesz budować na dwóch etatach Buziak :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 WOW to Wy juz z płytkami w łazience lecicie????????? ale macie zawrotne tępo!!! no tak......ale wkońcu przeciez macie sie do czego śpieszyc, prawda??? ile zostało do slubu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ale pięknie zapowiada się łazienka - bardzo fajne te płytki, widziałam gdzieś wystawę, mają super fakturę. Obecne mieszkanie też jest śliczne, a zielona łazienka - boska Super tempo macie (ale i motywację....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 WOW to Wy juz z płytkami w łazience lecicie????????? ale macie zawrotne tępo!!! no tak......ale wkońcu przeciez macie sie do czego śpieszyc, prawda??? ile zostało do slubu?? No kochana lecimy.... a w zasadzie zaczynamy lecieć, bo to początek dopiero A do ślubu zostało 9 tygodni Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ale pięknie zapowiada się łazienka - bardzo fajne te płytki, widziałam gdzieś wystawę, mają super fakturę. Obecne mieszkanie też jest śliczne, a zielona łazienka - boska Super tempo macie (ale i motywację....) Hej Dziękujemy bardzo My jak zobaczyliśmy te płyteczki na jakiejś wystawie .... od razu wiedzieliśmy,że muszą trafić do naszego domku, padło na łazienkę dzieci Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 WOW to Wy juz z płytkami w łazience lecicie????????? ale macie zawrotne tępo!!! no tak......ale wkońcu przeciez macie sie do czego śpieszyc, prawda??? ile zostało do slubu?? No kochana lecimy.... a w zasadzie zaczynamy lecieć, bo to początek dopiero A do ślubu zostało 9 tygodni Pozdrowionka! 9 tygodni tylko??? niby dużo.......ale wiem jak to szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 WOW to Wy juz z płytkami w łazience lecicie????????? ale macie zawrotne tępo!!! no tak......ale wkońcu przeciez macie sie do czego śpieszyc, prawda??? ile zostało do slubu?? No kochana lecimy.... a w zasadzie zaczynamy lecieć, bo to początek dopiero A do ślubu zostało 9 tygodni Pozdrowionka! 9 tygodni tylko??? niby dużo.......ale wiem jak to szybko zleci Dokładnie, zleci baaaardzo szybko, jakoś nawet do mnie to nie dociera! Chyba wszystko przez tą budowe ... A my za 7 tygodni chcemy się przeprowadzić ... oki marzymy o tym, wiem że to szalone, podobnie jak cała nasza budowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.03.2010 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 wow ale czas leci....... no no jeszcze tylko kilka tygodni będziesz panna szlej kochana ;)a tak poważnie to cieszę się razem z Tobą wiem jakie to przeżycie.... jaka to chwila...... hm... a u Ciebie dodatkowo przeprowadzka do nowego domku super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts