Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, mam wiele pytań :roll: w związku z rozpoczynającą się w najbliższym czasie budową mojego Benka ale zacznę chyba od najmniej spodziewanego :D - czy to wielkie okno w salonie zamawiałaś jako całkowicie nieotwierane ?

Druga sprawa, czy jest możliwość zobaczenia waszego domku w realu ? - jeśli tak to proszę o kontakt.

... i ciekooolaaaada :roll: :wink: :lol:
Tak krem,turkus i czekolada-to jest duet :o .Pięknie i apetycznie :p .

Takie kolory będą w mojej sypialni i łazience sypialnianej 8) .Wybrałam już nawet tapetę-cudna jest :roll:

Jeżeli zostaniemy przy tym turkusie to napewno w duecie z kremem i czekoladką :wink: :D ......

Tylko ja cały czas dumam czy nie zmienić kolorystyki na jakąś zupełnie inną, tylko jaką ??? Tak zeby pasowała do naszego łóżka z hiacynta wodnego pamiętacie je ??? .... :roll: ... kurcze .... HELP!

Karolcia ,zabudowa prezentuje sie sliczniusio ,ale najfajniej wygladaja te wneki przed spizarką i łazieneczką na dole ,oj i chyba zgapię sobie to od Ciebie :oops: :oops: mam nadzieję ze sie nie pognieważ :D

Hej jessi :D

Cieszę się,że Ci się podoba :D

Oczywiście ściągaj ile chcesz, w końcu między innymi po to jest ten blog :wink: :lol:

Jeżeli chodzi o te wnęki to nie wiem czy pamiętasz ale my je znacznie zmniejszyliśmy w stosunku do projektu, bo tam miały być szafy :roll: My z nich zrezygnowaliśmy, zmiejszyliśmy wnęki i tak mogły powstać półeczki :wink:

Pozdrowionka!

Witam, mam wiele pytań :roll: w związku z rozpoczynającą się w najbliższym czasie budową mojego Benka ale zacznę chyba od najmniej spodziewanego :D - czy to wielkie okno w salonie zamawiałaś jako całkowicie nieotwierane ?

Druga sprawa, czy jest możliwość zobaczenia waszego domku w realu ? - jeśli tak to proszę o kontakt.

Witam :D

Gratuluję zbliżającej się budowy Benia :)

Jeżeli chodzi o okno w salonie to w związku z tym że w tym miejscu będą stały nasze sofy, my postanowiliśmy zamówić nieotwierane, traktujemy to jako szklaną ścianę :wink: która pięknie doświetla salon i juz ją uwielbiam :)

Oczywiście jest możliwośc zamówienia okna otwieranego, u nas jedynym wyjściem na taras są drzyi balkonowe przy podcieniu.

Jeżeli chodzi o możliwośc zobaczenia Benia, to zapraszamy :)

Na priv wyślę Ci nasz nr. telefonu.

WOW :o :o :o

to Wy juz z płytkami w łazience lecicie?????????

ale macie zawrotne tępo!!! 8)

no tak......ale wkońcu przeciez macie sie do czego śpieszyc, prawda??? :wink:

ile zostało do slubu??

No kochana lecimy.... a w zasadzie zaczynamy lecieć, bo to początek dopiero :wink:

A do ślubu zostało 9 tygodni :o :o :o :wink: :D

Pozdrowionka!

Ale pięknie zapowiada się łazienka - bardzo fajne te płytki, widziałam gdzieś wystawę, mają super fakturę.

Obecne mieszkanie też jest śliczne, a zielona łazienka - boska :D

Super tempo macie (ale i motywację....)

Hej :D

Dziękujemy bardzo :oops: :D

My jak zobaczyliśmy te płyteczki na jakiejś wystawie .... od razu wiedzieliśmy,że muszą trafić do naszego domku, padło na łazienkę dzieci :wink:

Pozdrawiam serdecznie!

ile zostało do slubu??

No kochana lecimy.... a w zasadzie zaczynamy lecieć, bo to początek dopiero :wink:

Pozdrowionka!

9 tygodni tylko??? :o :o :o

niby dużo.......ale wiem jak to szybko zleci :wink:

ile zostało do slubu??

Pozdrowionka!

9 tygodni tylko??? :o :o :o

niby dużo.......ale wiem jak to szybko zleci :wink:

Dokładnie, zleci baaaardzo szybko, jakoś nawet do mnie to nie dociera! :o Chyba wszystko przez tą budowe :roll: ... A my za 7 tygodni chcemy się przeprowadzić :o ... :roll: oki marzymy o tym, wiem że to szalone, podobnie jak cała nasza budowa... :oops: :oops: :lol: