jessi 13.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Karolcia pięknie !!!!!! jak patrze na te zdjęcia to " nasza chłupka" jest duuuuuuuuuża i taka przestronna że wszystko w niej sie zmieści super, a płyteczki w łazience dzieci bajka ,pieknie bedzie wygladac łazienka ,ihhiih Ty piszesz że za 7 tygodni chcecie sie wprowadzić ,patrząc jak Wam to szybko idzie to nie widzę przeszkód w tym że tam za te 7 tygodni zamieszkacie iihhi smieje sie bo Ty zamieszasz juz w domku a ja za te 7 tygodni bede sie pakować do wyjazdu Polski i bede sie cieszyć widokiem budującego sie naszego domku !!!! , Aż wam zazdroszczę że juz lada dzien zamieszkacie i sie wykancza wasz domek ,u mnie dopiero początek ,ale powiem że i tak sie cieszę że mamy wylane fundamenty ,bo jak ostatnio rozmawialiśmy z naszym majstrem to gdybysmy nie mieli wylanych w tym grudniu fundamentów to na pewno w kwietniu nie zaczęlibyśmy i nie wiadomo kiedy by sie zaczęło pewnie w maju brrrr z powodów tego ze za mokro by było na działce ,i teraz bardzo sie ciesze ze mamy to za sobą ~!!!! pozdrawiam i oczywiscie bede czekać na następna porcje zdjęc z benka ihhihi juz sie doczekać nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.03.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 wow ale czas leci....... no no jeszcze tylko kilka tygodni będziesz panna szlej kochana ;)a tak poważnie to cieszę się razem z Tobą wiem jakie to przeżycie.... jaka to chwila...... hm... a u Ciebie dodatkowo przeprowadzka do nowego domku super pozdrawiam Ja już nie mogę się doczekać tego dnia Teraz żyjemy trochę na wariackich papierach, ale nie narzekam, lubię jak coś sie dzieje,a teraz na brak zajęcia na pewno nie mogę narzekać Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.03.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Karolcia pięknie !!!!!! jak patrze na te zdjęcia to " nasza chłupka" jest duuuuuuuuuża i taka przestronna że wszystko w niej sie zmieści super, a płyteczki w łazience dzieci bajka ,pieknie bedzie wygladac łazienka ,ihhiih Ty piszesz że za 7 tygodni chcecie sie wprowadzić ,patrząc jak Wam to szybko idzie to nie widzę przeszkód w tym że tam za te 7 tygodni zamieszkacie iihhi smieje sie bo Ty zamieszasz juz w domku a ja za te 7 tygodni bede sie pakować do wyjazdu Polski i bede sie cieszyć widokiem budującego sie naszego domku !!!! , Aż wam zazdroszczę że juz lada dzien zamieszkacie i sie wykancza wasz domek ,u mnie dopiero początek ,ale powiem że i tak sie cieszę że mamy wylane fundamenty ,bo jak ostatnio rozmawialiśmy z naszym majstrem to gdybysmy nie mieli wylanych w tym grudniu fundamentów to na pewno w kwietniu nie zaczęlibyśmy i nie wiadomo kiedy by sie zaczęło pewnie w maju brrrr z powodów tego ze za mokro by było na działce ,i teraz bardzo sie ciesze ze mamy to za sobą ~!!!! pozdrawiam i oczywiscie bede czekać na następna porcje zdjęc z benka ihhihi juz sie doczekać nie umie Hej Jessi Domek jest naprawdę duży a co najważniejsze parter jest bardzo przestronny Łazieneczka dzieci powoli się tworzy i robi się coraz ładniejsza Za tydzień będę się cieszyć już efektem końcowym A potem ruszamy z naszą łazieneczką Bardzo dobrze,że udało się wam ruszyć juz w grudniu, teraz pójdzie z górki, tym bardziej ,że podobno za tydzień wiosna przyjdzie już na dobre! A jak przyjedziecie już do Polski to kawał domu będzie stał i radości z tego będzie cała masa!!! Jessi a kiedy chcecie w Beniu zamieszkać ??? Zjeżdzacie do PL na stałe ??? Nowe foteczki w przyszłym tygodniu napewno się pojawią Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ... i ciekooolaaaada Tak krem,turkus i czekolada-to jest duet .Pięknie i apetycznie . Takie kolory będą w mojej sypialni i łazience sypialnianej .Wybrałam już nawet tapetę-cudna jest Jeżeli zostaniemy przy tym turkusie to napewno w duecie z kremem i czekoladką ...... Tylko ja cały czas dumam czy nie zmienić kolorystyki na jakąś zupełnie inną, tylko jaką ??? Tak zeby pasowała do naszego łóżka z hiacynta wodnego pamiętacie je ??? .... ... kurcze .... HELP! Hej! Trio-czekolada,krem i tuskus to naprawdę fajne połączenie ale jeśli ma byc to łóżko to mam mieszane uczucia.To łóżko (jesli dobrze widzę) ma elementy naturalne na dole-jakby pleciona trawa morska-więc widziałabym tu naturalne barwy.Ten turkus przy tym łóżku jakoś mi nie leży.... Rozumiem,że priorytetem jest łóże więc ja bym zmieiła barwy.Co myślisz o zieleni lub oliwce w połączeniu z kremowobeżowym i brązem?Ja bym widziała takie połączenie w Twojej sypialni. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Karola! Jesteś zadowolona z facetów od karton-gipsu?Jaka to firma? Może ewentualnie namiary poproszę? Pozdrawiam! Panowie od k-g znają się na rzeczy, więc polecam. Właścicielem jest Pan Kochaniec tel. 500 255 331 . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja tam wcale nie zazdraszczam ... wyobrażasz sobie Karolciu tą nudę bez budowy... nooo zgoda, parę miesięcy będziecie się delektować domkiem, a później ... ...idę sobie Twoje łóżko przypomnieć i nad kolorkami podumać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.03.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ... i ciekooolaaaada Tak krem,turkus i czekolada-to jest duet .Pięknie i apetycznie . Takie kolory będą w mojej sypialni i łazience sypialnianej .Wybrałam już nawet tapetę-cudna jest Jeżeli zostaniemy przy tym turkusie to napewno w duecie z kremem i czekoladką ...... Tylko ja cały czas dumam czy nie zmienić kolorystyki na jakąś zupełnie inną, tylko jaką ??? Tak zeby pasowała do naszego łóżka z hiacynta wodnego pamiętacie je ??? .... ... kurcze .... HELP! Hej! Trio-czekolada,krem i tuskus to naprawdę fajne połączenie ale jeśli ma byc to łóżko to mam mieszane uczucia.To łóżko (jesli dobrze widzę) ma elementy naturalne na dole-jakby pleciona trawa morska-więc widziałabym tu naturalne barwy.Ten turkus przy tym łóżku jakoś mi nie leży.... Rozumiem,że priorytetem jest łóże więc ja bym zmieiła barwy.Co myślisz o zieleni lub oliwce w połączeniu z kremowobeżowym i brązem?Ja bym widziała takie połączenie w Twojej sypialni. Pozdrawiam! Hej Lady Dzięki wielkie za próbę pomocy mi w doborze kolorów W całym domku praktycznie na wszystko jestem zdecydowana, tylko ta nieszczęsna sypialnia spędza mi sen z powiek Dobrze zauważyłaś, łóżko wykonane jest z hiacynta wodnego Zielenie na pewno sprawdziły by się świetnie w tym połączeniu, tylko ja z zielonym na bakier jestem ... jakaś masakra ze mną... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.03.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja tam wcale nie zazdraszczam ... wyobrażasz sobie Karolciu tą nudę bez budowy... nooo zgoda, parę miesięcy będziecie się delektować domkiem, a później ... ...idę sobie Twoje łóżko przypomnieć i nad kolorkami podumać Pozdrawiam .... no próbuję sobie wyobrazić tą "bezczynność" ale jakoś cięzko mi to idzie Od wprowadzenia, do zakończenia prac to jeszcze troche minie, do tego ogród niby 24 ary przy Twoich włościach to pikuś, ale dla mnie to masa roboty No i pojawienie się w przysłości nowego mieszkańca w Beniu pewnie też mnie skutecznie zaabsorbuje A tak poza tym to mam plan "B" jak mnie energia będzie rozpierać to już myśle o kupnie niewielkiej działki nad jeziorem i budowie małego domku z bali Oczywiście to w przyszłosci... najpierw trzeba złapać oddech finansowy ... ale znając nas jak nam odbije, to może być szybciej niż sama przypuszczam P.S Dumaj nad kolorami kochana, dumaj .... bo ja totalną pustkę mam Jak tylko coś wydumasz.... to.... PISZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.03.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Może taka kolorystyka? Będzie posawała do łóżka? http://images41.fotosik.pl/267/0d93630e2157cbc0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Chciałam tylko szepnąć... nie widzę turkusu do tego łóżka... wszystkie możliwe czekolady i......... budyń śmietankowy a turkus może w łazience przemycisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ... i ciekooolaaaada Tak krem,turkus i czekolada-to jest duet .Pięknie i apetycznie . Takie kolory będą w mojej sypialni i łazience sypialnianej .Wybrałam już nawet tapetę-cudna jest Jeżeli zostaniemy przy tym turkusie to napewno w duecie z kremem i czekoladką ...... Tylko ja cały czas dumam czy nie zmienić kolorystyki na jakąś zupełnie inną, tylko jaką ??? Tak zeby pasowała do naszego łóżka z hiacynta wodnego pamiętacie je ??? .... ... kurcze .... HELP! Hej! Trio-czekolada,krem i tuskus to naprawdę fajne połączenie ale jeśli ma byc to łóżko to mam mieszane uczucia.To łóżko (jesli dobrze widzę) ma elementy naturalne na dole-jakby pleciona trawa morska-więc widziałabym tu naturalne barwy.Ten turkus przy tym łóżku jakoś mi nie leży.... Rozumiem,że priorytetem jest łóże więc ja bym zmieiła barwy.Co myślisz o zieleni lub oliwce w połączeniu z kremowobeżowym i brązem?Ja bym widziała takie połączenie w Twojej sypialni. Pozdrawiam! Hej Lady Dzięki wielkie za próbę pomocy mi w doborze kolorów W całym domku praktycznie na wszystko jestem zdecydowana, tylko ta nieszczęsna sypialnia spędza mi sen z powiek Dobrze zauważyłaś, łóżko wykonane jest z hiacynta wodnego Zielenie na pewno sprawdziły by się świetnie w tym połączeniu, tylko ja z zielonym na bakier jestem ... jakaś masakra ze mną... Pozdrawiam! Karola-Jeśli mam być szczra to turkus z tym łóżkiem się nie komponuje.Jeśli z zielenią jesteś na bakier to moze w sypialni zastosuj beże i brązy- będą pasować do twjeoo łóżka lub pogódż się z oliwką-naprawdę fajnie by wygladała. Przemyśl to Pozdrawiam! Znów ten śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.03.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja tam wcale nie zazdraszczam ... wyobrażasz sobie Karolciu tą nudę bez budowy... nooo zgoda, parę miesięcy będziecie się delektować domkiem, a później ... ...idę sobie Twoje łóżko przypomnieć i nad kolorkami podumać Pozdrawiam hm..... wiesz ja to uwielbiam się nudzić, leżeć, spać, super będzie chodzić na spacery z pieskiem, a jak jeszcze dzidzia się pojawi to już w ogóle będzie co robić....... ale ja mam pytanie......... Arctica czy ty nie masz przypadkiem adhd ,tyle u Ciebie tej energii, ja to chyba nawet nie mam połowy tego co Ty...... leniuch jestem niesamowity.... niestety pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A to się uśmiałam ... ADHD wyssałam z mlekiem mamy , obie takie popaćkane jezdemy . A leń jestem przepisowo patentowany... mężusiowi zawsze powtarzam, że stworzona jestem do wyższych celów (czyt. łopata, betoniarka, słowem budowa ) a pranie, psiątanie, gotowanie to nie dla mnie... chociaż nie, gotować lubię, ale tylko wyszukane i trudne potrawy... schabowy z pyrami to też nie ja No a jak nie ma po co wtać to nie ma po co żyć.... pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej, Kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany, ja już nie nadążam za wami Następnym razem jak tu zajrzę, to już pewnie będziesz mieszkała. Co do kolorystyki, ja widziałabym to w jasnych kolorkach, nie kombinowałabym nic z czerwonym, różowym (chyba że minimalne ozdóbki ) itp. ja bym została przy Twojej pierwotnej wersji i dużo bieli Jak nie zrobisz i tak bedzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.03.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cze Karolcia jak tam na budowie mam nadzieje że łazieneczki powoli się konczą ihhihhihi bo zdjęc sie nie umie doczekać a jak tam salony juz porobione sufity ,juz niedługo zaczniecie panele kłaśc iihhiih Pytałas sie mnie kiedy chcemy sie przeprowadzic otóż na pewno nie w tym roku nie damy rady wszystko pokonczyc ,ale plan jest ambitny i chcemy zamieszkać w nim w przyszłym roku na wiosne lub lato wszystko uzależnione od tego kiedy zjedziemy do Polski ale tak czy siak na przyszły rok w miedzy czasie wszystko chcemy porobic sobie także ogrodzenie z siatki dookoła\ działki a na front pózniej po powrocie sie zajmiemy jakims ładniutkim płotem bo nie wiemy jeszcze jaki chcemy , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.03.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Karola-Jeśli mam być szczra to turkus z tym łóżkiem się nie komponuje.Jeśli z zielenią jesteś na bakier to moze w sypialni zastosuj beże i brązy- będą pasować do twjeoo łóżka lub pogódż się z oliwką-naprawdę fajnie by wygladała. Przemyśl to Pozdrawiam! Znów ten śnieg hej No co do zieleni to lubię ją nawet ale.... chyba nie w mojej sypialni... Może rzeczywiście, pójdę w kierunku beży i brązu to bezpieczne rozwiązanie Tylko wtedy musiałabym chyba dodoać jakiś trzeci kolor na przełamanie... może odrobina chłodnego pudrowego różu??? Albo odrobina stonowanego fioletu ??? A może lepiej trzymać się już kremu, beżu i brązu Podumam jeszcze Dzięki wielkie za pomoc!!! Precz z tym śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.03.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A ja tam wcale nie zazdraszczam ... wyobrażasz sobie Karolciu tą nudę bez budowy... nooo zgoda, parę miesięcy będziecie się delektować domkiem, a później ... ...idę sobie Twoje łóżko przypomnieć i nad kolorkami podumać Pozdrawiam hm..... wiesz ja to uwielbiam się nudzić, leżeć, spać, super będzie chodzić na spacery z pieskiem, a jak jeszcze dzidzia się pojawi to już w ogóle będzie co robić....... ale ja mam pytanie......... Arctica czy ty nie masz przypadkiem adhd ,tyle u Ciebie tej energii, ja to chyba nawet nie mam połowy tego co Ty...... leniuch jestem niesamowity.... niestety pozdrawiam Nasza koleżanka Arctica napewno ma ADHD ale ja już bez tej "przypadłości" jej sobie nie wyobrażam! Przecież to jest właśnie cała Arctica, góry może przenosić Ja jak chyba każdy też czasmi lubię dłużeć pospać, poprzekręcać się z boku na bok i cudownie NIC nie robić Ale po takiej dłuższej przerwie, zaczyna mnie nosić i dopiero jak jestem w wirze pracy, załatwień itp. to czuję,że żyję A w przyszłości jak dzidzia przyda się do mnie to zajęcie będę miała na najwyższych obrotach 24h na dobe i nuda mi nie grozi ( Tak twierdzi moja mama ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.03.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A to się uśmiałam ... ADHD wyssałam z mlekiem mamy , obie takie popaćkane jezdemy . A leń jestem przepisowo patentowany... mężusiowi zawsze powtarzam, że stworzona jestem do wyższych celów (czyt. łopata, betoniarka, słowem budowa ) a pranie, psiątanie, gotowanie to nie dla mnie... chociaż nie, gotować lubię, ale tylko wyszukane i trudne potrawy... schabowy z pyrami to też nie ja No a jak nie ma po co wtać to nie ma po co żyć.... pamiętasz Arcticzko, przecież wiesz jak ktos jest do wszytskiego to jest do niczego Dlatego trzymaj się swoich "wyższych celów" !!! Taka kobieta to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dzień dobry Arctica zdecydowanie ma ADHD, o czym mogłam się przekonać w weekend . Jednak to jej ADHD jest tak urocze, że innej Arctici sobie nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.03.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej, Kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany, ja już nie nadążam za wami Następnym razem jak tu zajrzę, to już pewnie będziesz mieszkała. Co do kolorystyki, ja widziałabym to w jasnych kolorkach, nie kombinowałabym nic z czerwonym, różowym (chyba że minimalne ozdóbki ) itp. ja bym została przy Twojej pierwotnej wersji i dużo bieli Jak nie zrobisz i tak bedzie super. Cześć mariomili To znak,,że zdecydowanie za rzadko tu zaglądasz Proszę się poprawić Napewno nie będzie czerwieni Chyba zostanę przy naturalnych jasnych kolorkach dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts