Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Cze Karolcia

jak tam na budowie mam nadzieje że łazieneczki powoli się konczą ihhihhihi bo zdjęc sie nie umie doczekać :D :D :D a jak tam salony juz porobione sufity ,juz niedługo zaczniecie panele kłaśc iihhiih

Pytałas sie mnie kiedy chcemy sie przeprowadzic otóż na pewno nie w tym roku nie damy rady wszystko pokonczyc ,ale plan jest ambitny i chcemy zamieszkać w nim w przyszłym roku na wiosne lub lato wszystko uzależnione od tego kiedy zjedziemy do Polski :roll: :wink: ale tak czy siak na przyszły rok :D :D :D w miedzy czasie wszystko chcemy porobic sobie także ogrodzenie z siatki dookoła\ działki a na front pózniej po powrocie sie zajmiemy jakims ładniutkim płotem bo nie wiemy jeszcze jaki chcemy :roll: 8) ,

cześć jessi :)

Łazieneczka dzieci powoli się tworzy :wink: dzisiaj jest przerwa w układaniu tam płytek, panowie od k-g robią blat pod umywalkę i mają zacierać sufit, bo nie wszędzie jest to zrobione ,a nie chce żeby po położeniu terakoty się tam jeszcze kręcili. Jutro prawdopodobnie będzie obmurowywana wanna :)

Do paneli to jeszcze kilka tygodni :lol: Ale już doczekać sie nie mogę 8)

Roczek do przeprowadzki szybko zleci, zobaczysz tym bardziej,że będzie bardzo pracowity, pełen załatwień ale i radości :D Zanim się wprowadzicie z pewnością znajdziesz jakiś fajny pomysl na ogrodzenie :wink:

Buźka :***

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przybywam się przywitać.

od jakiegoś czasu lookam na Waszego benia z sentymentem, bo tez kiedyś mysleliśmy o tym projekcie, ale realia wymiarów działki kazały się z nim nieodwołanie pożegnać.

Ale, ale chcialam napisać wow jeżeli chodzi o tempo prac... powalające i już nie mogę się doczekać efektów końcowych.

A co do sypiali to może tonacje jak na zdjęciu tj. szarość, że tak nieśmiało zaproponuję i do tego akcenty kolorystyczne w jednym mocnym kolorze - kobalt, amarant, szmaragdowa zieleń?[/i]

Przybywam się przywitać.

od jakiegoś czasu lookam na Waszego benia z sentymentem, bo tez kiedyś mysleliśmy o tym projekcie, ale realia wymiarów działki kazały się z nim nieodwołanie pożegnać.

Ale, ale chcialam napisać wow jeżeli chodzi o tempo prac... powalające i już nie mogę się doczekać efektów końcowych.

A co do sypiali to może tonacje jak na zdjęciu tj. szarość, że tak nieśmiało zaproponuję i do tego akcenty kolorystyczne w jednym mocnym kolorze - kobalt, amarant, szmaragdowa zieleń?[/i]

Witam serdecznie :)

Bardzo nam miło! Dzikuje za rady kolorystyczne, wszystkie zawsze bardzo mile widziane :D A jest nad czym myslec ..... :roll: :wink:

Pozdrawiam!!!

Wielkie dzięki za kontakty, na dzień dzisiejszy potrzebuję od ocieplenia i wylewek, ale nic nie wiadomo co przyszłość przyniesie :)

Jeszcze raz dziękuję i przepraszam miało być na prw. a wyszło jak wyszło, zakręcona jestem troszkę :oops: :oops:

Zaraz przekażę namiary od Ciebie swojemu N i niech dzwoni....mogę załatwić namiary a reszta do chłopa należy nie będę mu tej przyjemności odbierać 8) 8)

Pozdrawiam serdecznie

Wielkie dzięki za kontakty, na dzień dzisiejszy potrzebuję od ocieplenia i wylewek, ale nic nie wiadomo co przyszłość przyniesie :)

Jeszcze raz dziękuję i przepraszam miało być na prw. a wyszło jak wyszło, zakręcona jestem troszkę :oops: :oops:

Zaraz przekażę namiary od Ciebie swojemu N i niech dzwoni....mogę załatwić namiary a reszta do chłopa należy nie będę mu tej przyjemności odbierać 8) 8)

Pozdrawiam serdecznie

Hej, nie ma sprawy :wink:

Jeżeli będę mogła w jakikolwiek sposób jeszcze pomóc, dawaj znać :wink: :D

Pozdrawiam!

Cześć Kaluś :D

Słoneczko jest już w Lublinie wiosenne :D ale temperatura niestety jeszcze nie... no i ten leżący śnieg :-? Podobno jutro ma być juz nacznie lepiej :wink: więc tej wersji się trzymajmy :wink: :lol:

No a w weekend zapowiadają,że wiosna będzie nas rozpieszczać (+13 C ) :o :D :D

Pozdrowionka!!! 8)

Watek sobie podczytuję(nie odzywając się) i podziwiam tempo prac. My dopiero zaczniemy tej wiosny. I nawet nie bardzo daleko :) Teraz się tak cichutko wtrącę, mam nadzieję, że autorka nie będzie mi miała za złe :) Ślub 15 maja, zapamiętałam - bo to wtedy kiedy my :) Swoją drogą - Karolina, o której, może się spotkamy w Pałacu Ślubów :)? My o 15.00 :)

Watek sobie podczytuję(nie odzywając się) i podziwiam tempo prac. My dopiero zaczniemy tej wiosny. I nawet nie bardzo daleko :) Teraz się tak cichutko wtrącę, mam nadzieję, że autorka nie będzie mi miała za złe :) Ślub 15 maja, zapamiętałam - bo to wtedy kiedy my :) Swoją drogą - Karolina, o której, może się spotkamy w Pałacu Ślubów :)? My o 15.00 :)

Hej Sylwia :D

A gdzie Twój dziennik, jaki dom budujecie?

Pozdrawiam

dzień dobry :)

Miałam zapytać wcześniej, ale wyleciało mi z głowy . Przeprowadzkę planujecie przed ślubem czy po? Zapomniałam kiedy macie ślub :oops: :roll:

Cześć mariomili :D

Przeprowadzka wstępnie planowana jest na długi weekend majowy, a ślub mamy 15 maja :wink: Czyli 2 tygodnie później, także będzie chwila na rozpakowanie się :D bo po ślubie wyjeżdżamy od razu na 2 tygodnie, w tym czasie wprowadzą się do nas moi rodzice aby pod naszą nieobecność opiekować się domkiem :wink:

Pozdrawiam serdecznie :D

Hej Sylwia :D

Bardzo nam miło,że się "ujawniłaś " :wink: :D

My bierzemy Ślub konkordatowy o 16.00 :wink:

Może jednak zdecydujecie się na dziennik ? :roll: blogowanie przyjemnie uzależnia :wink: :lol:

Pozdrawiam przyszłą "sąsiadkę" :)

Rzuć trochę tego słońca bo mnie już szlag trafia :evil:

Uciekam coby złych fluidów nie zostawiać, pa

A proszę Cię bardzo! :D

Już wysłałam do Ciebie dużą porcję słoneczka, jutro powinno dotrzeć :D

8) :D 8)

Buziaki :*

kochana uważaj.......... bo jak wysyłasz słońce do "Arcticy" lepiej może nie odmieniać ;)[/url] to tak jakbyś wysyłała do mnie........ a jak nie dotrze........i się obie zdenerwujemy hm....... oj będzie ciężko ;)