Karolina i Artur 15.03.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cze Karolcia jak tam na budowie mam nadzieje że łazieneczki powoli się konczą ihhihhihi bo zdjęc sie nie umie doczekać a jak tam salony juz porobione sufity ,juz niedługo zaczniecie panele kłaśc iihhiih Pytałas sie mnie kiedy chcemy sie przeprowadzic otóż na pewno nie w tym roku nie damy rady wszystko pokonczyc ,ale plan jest ambitny i chcemy zamieszkać w nim w przyszłym roku na wiosne lub lato wszystko uzależnione od tego kiedy zjedziemy do Polski ale tak czy siak na przyszły rok w miedzy czasie wszystko chcemy porobic sobie także ogrodzenie z siatki dookoła\ działki a na front pózniej po powrocie sie zajmiemy jakims ładniutkim płotem bo nie wiemy jeszcze jaki chcemy , cześć jessi Łazieneczka dzieci powoli się tworzy dzisiaj jest przerwa w układaniu tam płytek, panowie od k-g robią blat pod umywalkę i mają zacierać sufit, bo nie wszędzie jest to zrobione ,a nie chce żeby po położeniu terakoty się tam jeszcze kręcili. Jutro prawdopodobnie będzie obmurowywana wanna Do paneli to jeszcze kilka tygodni Ale już doczekać sie nie mogę Roczek do przeprowadzki szybko zleci, zobaczysz tym bardziej,że będzie bardzo pracowity, pełen załatwień ale i radości Zanim się wprowadzicie z pewnością znajdziesz jakiś fajny pomysl na ogrodzenie Buźka :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.03.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dzień dobry Arctica zdecydowanie ma ADHD, o czym mogłam się przekonać w weekend . Jednak to jej ADHD jest tak urocze, że innej Arctici sobie nie wyobrażam dzień dobry Lidszu dawno cię nie było, fajnie,że zajrzałaś Zgadzam się z Tobą w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dzień dobry Arctica zdecydowanie ma ADHD, o czym mogłam się przekonać w weekend . Jednak to jej ADHD jest tak urocze, że innej Arctici sobie nie wyobrażam A ja przyznam szczerze, że jak to o mnie chodzi to nie kumam tego weekendu ... może jakaś inna Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przybywam się przywitać. od jakiegoś czasu lookam na Waszego benia z sentymentem, bo tez kiedyś mysleliśmy o tym projekcie, ale realia wymiarów działki kazały się z nim nieodwołanie pożegnać.Ale, ale chcialam napisać wow jeżeli chodzi o tempo prac... powalające i już nie mogę się doczekać efektów końcowych.A co do sypiali to może tonacje jak na zdjęciu tj. szarość, że tak nieśmiało zaproponuję i do tego akcenty kolorystyczne w jednym mocnym kolorze - kobalt, amarant, szmaragdowa zieleń?[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.03.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A ja przyznam szczerze, że jak to o mnie chodzi to nie kumam tego weekendu ... może jakaś inna Arctica Jeżeli chodzi o mnie to ja zdecydowanie Arcticzko pisałam o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.03.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Przybywam się przywitać. od jakiegoś czasu lookam na Waszego benia z sentymentem, bo tez kiedyś mysleliśmy o tym projekcie, ale realia wymiarów działki kazały się z nim nieodwołanie pożegnać. Ale, ale chcialam napisać wow jeżeli chodzi o tempo prac... powalające i już nie mogę się doczekać efektów końcowych. A co do sypiali to może tonacje jak na zdjęciu tj. szarość, że tak nieśmiało zaproponuję i do tego akcenty kolorystyczne w jednym mocnym kolorze - kobalt, amarant, szmaragdowa zieleń?[/i] Witam serdecznie Bardzo nam miło! Dzikuje za rady kolorystyczne, wszystkie zawsze bardzo mile widziane A jest nad czym myslec ..... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dejzi 16.03.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wielkie dzięki za kontakty, na dzień dzisiejszy potrzebuję od ocieplenia i wylewek, ale nic nie wiadomo co przyszłość przyniesie Jeszcze raz dziękuję i przepraszam miało być na prw. a wyszło jak wyszło, zakręcona jestem troszkę Zaraz przekażę namiary od Ciebie swojemu N i niech dzwoni....mogę załatwić namiary a reszta do chłopa należy nie będę mu tej przyjemności odbierać Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.03.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Wielkie dzięki za kontakty, na dzień dzisiejszy potrzebuję od ocieplenia i wylewek, ale nic nie wiadomo co przyszłość przyniesie Jeszcze raz dziękuję i przepraszam miało być na prw. a wyszło jak wyszło, zakręcona jestem troszkę Zaraz przekażę namiary od Ciebie swojemu N i niech dzwoni....mogę załatwić namiary a reszta do chłopa należy nie będę mu tej przyjemności odbierać Pozdrawiam serdecznie Hej, nie ma sprawy Jeżeli będę mogła w jakikolwiek sposób jeszcze pomóc, dawaj znać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj Karolinko.... jak tam z pogodą u Was?? wiosna doszła już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.03.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cześć Kaluś Słoneczko jest już w Lublinie wiosenne ale temperatura niestety jeszcze nie... no i ten leżący śnieg Podobno jutro ma być juz nacznie lepiej więc tej wersji się trzymajmy No a w weekend zapowiadają,że wiosna będzie nas rozpieszczać (+13 C ) Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Miałam zapytać wcześniej, ale wyleciało mi z głowy . Przeprowadzkę planujecie przed ślubem czy po? Zapomniałam kiedy macie ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.03.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Watek sobie podczytuję(nie odzywając się) i podziwiam tempo prac. My dopiero zaczniemy tej wiosny. I nawet nie bardzo daleko Teraz się tak cichutko wtrącę, mam nadzieję, że autorka nie będzie mi miała za złe Ślub 15 maja, zapamiętałam - bo to wtedy kiedy my Swoją drogą - Karolina, o której, może się spotkamy w Pałacu Ślubów ? My o 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Watek sobie podczytuję(nie odzywając się) i podziwiam tempo prac. My dopiero zaczniemy tej wiosny. I nawet nie bardzo daleko Teraz się tak cichutko wtrącę, mam nadzieję, że autorka nie będzie mi miała za złe Ślub 15 maja, zapamiętałam - bo to wtedy kiedy my Swoją drogą - Karolina, o której, może się spotkamy w Pałacu Ślubów ? My o 15.00 Hej Sylwia A gdzie Twój dziennik, jaki dom budujecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cześć mariomili Dziennika nie mam i nawet nie myślałam o tym żeby go zakładać. Nie wiem czy w tym zaganianiu byłby czas na pisanie Będziemy budować dom wg projektu z40 z pracowni z500 z małymi modyfikacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Rzuć trochę tego słońca bo mnie już szlag trafia Uciekam coby złych fluidów nie zostawiać, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.03.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Miałam zapytać wcześniej, ale wyleciało mi z głowy . Przeprowadzkę planujecie przed ślubem czy po? Zapomniałam kiedy macie ślub Cześć mariomili Przeprowadzka wstępnie planowana jest na długi weekend majowy, a ślub mamy 15 maja Czyli 2 tygodnie później, także będzie chwila na rozpakowanie się bo po ślubie wyjeżdżamy od razu na 2 tygodnie, w tym czasie wprowadzą się do nas moi rodzice aby pod naszą nieobecność opiekować się domkiem Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.03.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Watek sobie podczytuję(nie odzywając się) i podziwiam tempo prac. My dopiero zaczniemy tej wiosny. I nawet nie bardzo daleko Teraz się tak cichutko wtrącę, mam nadzieję, że autorka nie będzie mi miała za złe Ślub 15 maja, zapamiętałam - bo to wtedy kiedy my Swoją drogą - Karolina, o której, może się spotkamy w Pałacu Ślubów ? My o 15.00 Hej Sylwia Bardzo nam miło,że się "ujawniłaś " My bierzemy Ślub konkordatowy o 16.00 Może jednak zdecydujecie się na dziennik ? blogowanie przyjemnie uzależnia Pozdrawiam przyszłą "sąsiadkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.03.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Rzuć trochę tego słońca bo mnie już szlag trafia Uciekam coby złych fluidów nie zostawiać, pa A proszę Cię bardzo! Już wysłałam do Ciebie dużą porcję słoneczka, jutro powinno dotrzeć Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Rzuć trochę tego słońca bo mnie już szlag trafia Uciekam coby złych fluidów nie zostawiać, pa A proszę Cię bardzo! Już wysłałam do Ciebie dużą porcję słoneczka, jutro powinno dotrzeć Buziaki :* Czyli już wiem gdzie zażalenie jakby co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.03.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Rzuć trochę tego słońca bo mnie już szlag trafia Uciekam coby złych fluidów nie zostawiać, pa A proszę Cię bardzo! Już wysłałam do Ciebie dużą porcję słoneczka, jutro powinno dotrzeć Buziaki :* kochana uważaj.......... bo jak wysyłasz słońce do "Arcticy" lepiej może nie odmieniać [/url] to tak jakbyś wysyłała do mnie........ a jak nie dotrze........i się obie zdenerwujemy hm....... oj będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts