Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Sylwia :D

Bardzo nam miło,że się "ujawniłaś " :wink: :D

My bierzemy Ślub konkordatowy o 16.00 :wink:

Może jednak zdecydujecie się na dziennik ? :roll: blogowanie przyjemnie uzależnia :wink: :lol:

Pozdrawiam przyszłą "sąsiadkę" :)

Ech - gdyby tylko znaleźć na to trochę czasu...Na razie będę u Ciebie podpatrywać :) Może kiedyś coś tam swojego założe i skrobnę, póki co nie ma nic ciekawego do opisywania - wciąż czekamy na adaptację projektu. Chciałabym być chociaż w połowie tego etapu co Wy :)

Pozdrawiam serdecznie!

Rzuć trochę tego słońca bo mnie już szlag trafia :evil:

Uciekam coby złych fluidów nie zostawiać, pa

A proszę Cię bardzo! :D

Już wysłałam do Ciebie dużą porcję słoneczka, jutro powinno dotrzeć :D

8) :D 8)

Buziaki :*

kochana uważaj.......... bo jak wysyłasz słońce do "Arcticy" lepiej może nie odmieniać ;)[/url] to tak jakbyś wysyłała do mnie........ a jak nie dotrze........i się obie zdenerwujemy hm....... oj będzie ciężko ;)

87anam87, Arctica

Dziwczyny mam nadzieję,że macie dzisiaj troche słoneczka u siebie ??? :roll:

Bo ja oddałam wszystko co miałam i dzisiaj u mnie słonka nie ma :-? :wink:

No ale może jeszcze się pojawi :roll:

Pozdrowionka! :)

:) niech murują to ogrodzenie , bo ja już czkam na te zdjęcia baaaaardzo długo :), mam nadzieję że pamiętasz :)

a jeśli chodzi o sypialnie to może to być dobry pomysł ale powiem szczerze że ja bym na to chyba nie poszła, bo ja tez w gorącej wodzie jestem kapana :)

Kochana, pamiętam oczywiście :)

Przecież nasze ogrodzenie zaczęło powstawać juz w tamtym roku i gdyby nie to,że ekipa, która nam je robiła musiała przerwać prace i zająć się murowaniem ścianek działowych po tym jak pożegnaliśmy bardzo nie trafioną ekipę budującą nam dom, ogrodzenie dawno by stało! A tak musimy na nie jeszcze chwilę poczekać, ale już dzisiaj panowie zaczeli działać! :D

Buziaki:***

Ech - gdyby tylko znaleźć na to trochę czasu...Na razie będę u Ciebie podpatrywać :) Może kiedyś coś tam swojego założe i skrobnę, póki co nie ma nic ciekawego do opisywania - wciąż czekamy na adaptację projektu. Chciałabym być chociaż w połowie tego etapu co Wy :)

Pozdrawiam serdecznie!

W takim razie zapraszam do częstych odwiedzin :wink: :D

Ani się obejrzysz a będziesz na podobnym etapie! Kiedy się buduje czas biegnie baaaardzo szybko, zobaczysz :D

Pozdrawiam! :D

Ani się obejrzysz a będziesz na podobnym etapie! Kiedy się buduje czas biegnie baaaardzo szybko, zobaczysz :D

Mam nadzieję, bo teraz to tylko się dłuży,a tak już chciałoby się zacząć :)

Dobrze, że zuz@nka to podanie napisała, to i ja się niechcący załapię ;)

moze ty też napisz wszak kilka podać może mieć lepszą skuteczność :wink: :lol:

ja oczekuję pogody już od dawna a jej jak na lekarstwo :( :evil:

moze ty też napisz wszak kilka podać może mieć lepszą skuteczność :wink: :lol:

zuz@nka - moje to "tam" już od dawna leży i mocy urzędowej nabiera ;), ale jak sama napisałaś: kilka podań może mieć lepszą skuteczność :lol:

cholerka ja też już dawno temu napisałam i ty też i nici z ładnej pogody :( :( chyba nasze podania do niszczarki frafiły a tym samym moje plany z rozpoczęciem budowy na wiosnę nie mają szans realizacji :(

cholerka ja też już dawno temu napisałam i ty też i nici z ładnej pogody :( :( chyba nasze podania do niszczarki frafiły a tym samym moje plany z rozpoczęciem budowy na wiosnę nie mają szans realizacji :(

zuz@nka - ja to podanie pisałam w sprawie ładnej pogody na 15 maja (ślub), więc wciąż mam nadzieję, że się uda :) Teraz to mi jeszcze nie zależy (tylko nie bijcie! ;)) bo u mnie dopiero etap papiórków :(

zuz@nka - ja to podanie pisałam w sprawie ładnej pogody na 15 maja (ślub), więc wciąż mam nadzieję, że się uda :) Teraz to mi jeszcze nie zależy (tylko nie bijcie! ;)) bo u mnie dopiero etap papiórków :(

kochana to piszę raz jeszcze bo wiem że maj bywa różny....

ja brałam slub również w maju i cały był mokry z wyjątkiem "mojego" jednego weekendu a nawet soboty bo w niedzielę rano wychodząc z hotelu było zimno i mokro a w sobotę ok 20/kilka stopni - taka różnica :roll:

kochana to piszę raz jeszcze bo wiem że maj bywa różny.... ja brałam slub również w maju i cały był mokry z wyjątkiem "mojego" jednego weekendu a nawet soboty bo w niedzielę rano wychodząc z hotelu było zimno i mokro a w sobotę ok 20/kilka stopni - taka różnica :roll:

Tego się właśnie boję :( I po cichutku mam nadzieję, że nie trzeba będzie żadnych "kaftanów" zakładać. Ale z ta pogodą to Ci się udało - żeby u nas tez tak było... Kończę, bo nas autorka pogoni ;)

Hej dziewczyny

o pogode sie nie martwcie, wiosna juz tuż, tuż.

W maju to na pewno będzie świeciło słonko :D :D :lol:

Karola dwa tygodnie wakacji :o , zasłużonych jak najbardziej. Sama chętnie bym się z wami zabrała, jeśli to jakieś cieple klimaty :lol: :lol: Gdzie się wybieracie?

Ja miałam w planach Egipt w marcu, ale może na jesieni się uda :-? A latem do Włoch uciekam, wiec może się coś opalę (raczej spale, jak co roku) :lol: :oops:

Karola do ciebie jak sie zaglada to zazdrość łapie waszego tempa :wink: :wink: :wink:

ale pędzisz kobieto oj pedzisz i dobrze bo do maja bliziutko :wink:

a ja napisałam podanie o ładną pogodę na 15-tego maja :wink:

Kochana sama pędzisz z zakupami i cała resztą, ani się obejrzysz a domek będzie rósł Ci jak na drożdzach! :D :D :D

Dobrze,że Twoje podanie się tam znalazło, teras musi być ładnie :wink: :lol:

15 maja 2009r. w Lublinie było ponad 20 stopni i piękne słoneczko 8) Może i wtym roku się uda :wink:

Pozdrawiam!

kochana to piszę raz jeszcze bo wiem że maj bywa różny.... ja brałam slub również w maju i cały był mokry z wyjątkiem "mojego" jednego weekendu a nawet soboty bo w niedzielę rano wychodząc z hotelu było zimno i mokro a w sobotę ok 20/kilka stopni - taka różnica :roll:

Tego się właśnie boję :( I po cichutku mam nadzieję, że nie trzeba będzie żadnych "kaftanów" zakładać. Ale z ta pogodą to Ci się udało - żeby u nas tez tak było... Kończę, bo nas autorka pogoni ;)

Nic się Sylwuś nie martw, skoro obie mamyw Lublinie w tym dniu ślub to ryzyko złej pogody znacznie maleje!!! :wink: :D :D

A co do pogadszek to prosze sobie tu gadać do woli! Będzie mi bardzo miło :D

Pozdrowionka!

Hej dziewczyny

o pogode sie nie martwcie, wiosna juz tuż, tuż.

W maju to na pewno będzie świeciło słonko :D :D :lol:

Karola dwa tygodnie wakacji :o , zasłużonych jak najbardziej. Sama chętnie bym się z wami zabrała, jeśli to jakieś cieple klimaty :lol: :lol: Gdzie się wybieracie?

Ja miałam w planach Egipt w marcu, ale może na jesieni się uda :-? A latem do Włoch uciekam, wiec może się coś opalę (raczej spale, jak co roku) :lol: :oops:

Cześć mariomili :)

Nio czeka nas dwa tygodnie byczenia się w ciepłym słoneczku Egiptu, wyjazd do Izraela i troche zwiedzania :D Już nie moge się doczekać ... ( Fotki hotelu są u mnie w dzinniku na 2 stronie :wink: )

Egipt, Tunezję też wybieramy wiosną lub jesienią a na pełnię lata europa jest najlepsza :wink: Z Włoch wrócisz napewno z piękną opalenizną! :D

Pozdrowionka!

czekałam co Arctica napisze, ale ona się nie odzywa.......nie wiem czy u nas słonecznie....... bo wiesz ja jestem "tu" a tego nie nazywam że jestem u siebie........więc czekamy co Arctica powie :)

Kochana, pamiętam oczywiście :)

Przecież nasze ogrodzenie zaczęło powstawać juz w tamtym roku i gdyby nie to,że ekipa, która nam je robiła musiała przerwać prace i zająć się murowaniem ścianek działowych po tym jak pożegnaliśmy bardzo nie trafioną ekipę budującą nam dom, ogrodzenie dawno by stało! A tak musimy na nie jeszcze chwilę poczekać, ale już dzisiaj panowie zaczeli działać! :D

Buziaki:***

szczerze to myślałam że zapomniałaś :oops: , ale wiem wiem.... mieliście "małą" przygodę z pewną ekipą :)...... było minęło :)

pozdrawiam

czekałam co Arctica napisze, ale ona się nie odzywa.......nie wiem czy u nas słonecznie....... bo wiesz ja jestem "tu" a tego nie nazywam że jestem u siebie........więc czekamy co Arctica powie :)

A dzisiaj u mnie już jest pięknie i wioosennie, 8.00 rano, 8 C w cieniu i piękne słoneczko!!! :D :D :D :D :D A ma być 12 C !

WIOSNA :D