87anam87 17.03.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 niech murują to ogrodzenie , bo ja już czkam na te zdjęcia baaaaardzo długo , mam nadzieję że pamiętasz a jeśli chodzi o sypialnie to może to być dobry pomysł ale powiem szczerze że ja bym na to chyba nie poszła, bo ja tez w gorącej wodzie jestem kapana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 18.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hej Sylwia Bardzo nam miło,że się "ujawniłaś " My bierzemy Ślub konkordatowy o 16.00 Może jednak zdecydujecie się na dziennik ? blogowanie przyjemnie uzależnia Pozdrawiam przyszłą "sąsiadkę" Ech - gdyby tylko znaleźć na to trochę czasu...Na razie będę u Ciebie podpatrywać Może kiedyś coś tam swojego założe i skrobnę, póki co nie ma nic ciekawego do opisywania - wciąż czekamy na adaptację projektu. Chciałabym być chociaż w połowie tego etapu co Wy Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.03.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Rzuć trochę tego słońca bo mnie już szlag trafia Uciekam coby złych fluidów nie zostawiać, pa A proszę Cię bardzo! Już wysłałam do Ciebie dużą porcję słoneczka, jutro powinno dotrzeć Buziaki :* kochana uważaj.......... bo jak wysyłasz słońce do "Arcticy" lepiej może nie odmieniać [/url] to tak jakbyś wysyłała do mnie........ a jak nie dotrze........i się obie zdenerwujemy hm....... oj będzie ciężko 87anam87, Arctica Dziwczyny mam nadzieję,że macie dzisiaj troche słoneczka u siebie ??? Bo ja oddałam wszystko co miałam i dzisiaj u mnie słonka nie ma No ale może jeszcze się pojawi Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.03.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 niech murują to ogrodzenie , bo ja już czkam na te zdjęcia baaaaardzo długo , mam nadzieję że pamiętasz a jeśli chodzi o sypialnie to może to być dobry pomysł ale powiem szczerze że ja bym na to chyba nie poszła, bo ja tez w gorącej wodzie jestem kapana Kochana, pamiętam oczywiście Przecież nasze ogrodzenie zaczęło powstawać juz w tamtym roku i gdyby nie to,że ekipa, która nam je robiła musiała przerwać prace i zająć się murowaniem ścianek działowych po tym jak pożegnaliśmy bardzo nie trafioną ekipę budującą nam dom, ogrodzenie dawno by stało! A tak musimy na nie jeszcze chwilę poczekać, ale już dzisiaj panowie zaczeli działać! Buziaki:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.03.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ech - gdyby tylko znaleźć na to trochę czasu...Na razie będę u Ciebie podpatrywać Może kiedyś coś tam swojego założe i skrobnę, póki co nie ma nic ciekawego do opisywania - wciąż czekamy na adaptację projektu. Chciałabym być chociaż w połowie tego etapu co Wy Pozdrawiam serdecznie! W takim razie zapraszam do częstych odwiedzin Ani się obejrzysz a będziesz na podobnym etapie! Kiedy się buduje czas biegnie baaaardzo szybko, zobaczysz Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Karola do ciebie jak sie zaglada to zazdrość łapie waszego tempa ale pędzisz kobieto oj pedzisz i dobrze bo do maja bliziutko a ja napisałam podanie o ładną pogodę na 15-tego maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 18.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ani się obejrzysz a będziesz na podobnym etapie! Kiedy się buduje czas biegnie baaaardzo szybko, zobaczysz Mam nadzieję, bo teraz to tylko się dłuży,a tak już chciałoby się zacząć Dobrze, że zuz@nka to podanie napisała, to i ja się niechcący załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ani się obejrzysz a będziesz na podobnym etapie! Kiedy się buduje czas biegnie baaaardzo szybko, zobaczysz Mam nadzieję, bo teraz to tylko się dłuży,a tak już chciałoby się zacząć Dobrze, że zuz@nka to podanie napisała, to i ja się niechcący załapię moze ty też napisz wszak kilka podać może mieć lepszą skuteczność ja oczekuję pogody już od dawna a jej jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 18.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 moze ty też napisz wszak kilka podać może mieć lepszą skuteczność zuz@nka - moje to "tam" już od dawna leży i mocy urzędowej nabiera , ale jak sama napisałaś: kilka podań może mieć lepszą skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 moze ty też napisz wszak kilka podać może mieć lepszą skuteczność zuz@nka - moje to "tam" już od dawna leży i mocy urzędowej nabiera , ale jak sama napisałaś: kilka podań może mieć lepszą skuteczność cholerka ja też już dawno temu napisałam i ty też i nici z ładnej pogody chyba nasze podania do niszczarki frafiły a tym samym moje plany z rozpoczęciem budowy na wiosnę nie mają szans realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 18.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 cholerka ja też już dawno temu napisałam i ty też i nici z ładnej pogody chyba nasze podania do niszczarki frafiły a tym samym moje plany z rozpoczęciem budowy na wiosnę nie mają szans realizacji zuz@nka - ja to podanie pisałam w sprawie ładnej pogody na 15 maja (ślub), więc wciąż mam nadzieję, że się uda Teraz to mi jeszcze nie zależy (tylko nie bijcie! ) bo u mnie dopiero etap papiórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 cholerka ja też już dawno temu napisałam i ty też i nici z ładnej pogody chyba nasze podania do niszczarki frafiły a tym samym moje plany z rozpoczęciem budowy na wiosnę nie mają szans realizacji zuz@nka - ja to podanie pisałam w sprawie ładnej pogody na 15 maja (ślub), więc wciąż mam nadzieję, że się uda Teraz to mi jeszcze nie zależy (tylko nie bijcie! ) bo u mnie dopiero etap papiórków kochana to piszę raz jeszcze bo wiem że maj bywa różny.... ja brałam slub również w maju i cały był mokry z wyjątkiem "mojego" jednego weekendu a nawet soboty bo w niedzielę rano wychodząc z hotelu było zimno i mokro a w sobotę ok 20/kilka stopni - taka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 18.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 kochana to piszę raz jeszcze bo wiem że maj bywa różny.... ja brałam slub również w maju i cały był mokry z wyjątkiem "mojego" jednego weekendu a nawet soboty bo w niedzielę rano wychodząc z hotelu było zimno i mokro a w sobotę ok 20/kilka stopni - taka różnica Tego się właśnie boję I po cichutku mam nadzieję, że nie trzeba będzie żadnych "kaftanów" zakładać. Ale z ta pogodą to Ci się udało - żeby u nas tez tak było... Kończę, bo nas autorka pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hej dziewczyny o pogode sie nie martwcie, wiosna juz tuż, tuż. W maju to na pewno będzie świeciło słonko Karola dwa tygodnie wakacji , zasłużonych jak najbardziej. Sama chętnie bym się z wami zabrała, jeśli to jakieś cieple klimaty Gdzie się wybieracie? Ja miałam w planach Egipt w marcu, ale może na jesieni się uda A latem do Włoch uciekam, wiec może się coś opalę (raczej spale, jak co roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.03.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Karola do ciebie jak sie zaglada to zazdrość łapie waszego tempa ale pędzisz kobieto oj pedzisz i dobrze bo do maja bliziutko a ja napisałam podanie o ładną pogodę na 15-tego maja Kochana sama pędzisz z zakupami i cała resztą, ani się obejrzysz a domek będzie rósł Ci jak na drożdzach! Dobrze,że Twoje podanie się tam znalazło, teras musi być ładnie 15 maja 2009r. w Lublinie było ponad 20 stopni i piękne słoneczko Może i wtym roku się uda Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.03.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 kochana to piszę raz jeszcze bo wiem że maj bywa różny.... ja brałam slub również w maju i cały był mokry z wyjątkiem "mojego" jednego weekendu a nawet soboty bo w niedzielę rano wychodząc z hotelu było zimno i mokro a w sobotę ok 20/kilka stopni - taka różnica Tego się właśnie boję I po cichutku mam nadzieję, że nie trzeba będzie żadnych "kaftanów" zakładać. Ale z ta pogodą to Ci się udało - żeby u nas tez tak było... Kończę, bo nas autorka pogoni Nic się Sylwuś nie martw, skoro obie mamyw Lublinie w tym dniu ślub to ryzyko złej pogody znacznie maleje!!! A co do pogadszek to prosze sobie tu gadać do woli! Będzie mi bardzo miło Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.03.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hej dziewczyny o pogode sie nie martwcie, wiosna juz tuż, tuż. W maju to na pewno będzie świeciło słonko Karola dwa tygodnie wakacji , zasłużonych jak najbardziej. Sama chętnie bym się z wami zabrała, jeśli to jakieś cieple klimaty Gdzie się wybieracie? Ja miałam w planach Egipt w marcu, ale może na jesieni się uda A latem do Włoch uciekam, wiec może się coś opalę (raczej spale, jak co roku) Cześć mariomili Nio czeka nas dwa tygodnie byczenia się w ciepłym słoneczku Egiptu, wyjazd do Izraela i troche zwiedzania Już nie moge się doczekać ... ( Fotki hotelu są u mnie w dzinniku na 2 stronie ) Egipt, Tunezję też wybieramy wiosną lub jesienią a na pełnię lata europa jest najlepsza Z Włoch wrócisz napewno z piękną opalenizną! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dziwczyny mam nadzieję,że macie dzisiaj troche słoneczka u siebie ??? Bo ja oddałam wszystko co miałam i dzisiaj u mnie słonka nie ma No ale może jeszcze się pojawi Pozdrowionka! czekałam co Arctica napisze, ale ona się nie odzywa.......nie wiem czy u nas słonecznie....... bo wiesz ja jestem "tu" a tego nie nazywam że jestem u siebie........więc czekamy co Arctica powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Kochana, pamiętam oczywiście Przecież nasze ogrodzenie zaczęło powstawać juz w tamtym roku i gdyby nie to,że ekipa, która nam je robiła musiała przerwać prace i zająć się murowaniem ścianek działowych po tym jak pożegnaliśmy bardzo nie trafioną ekipę budującą nam dom, ogrodzenie dawno by stało! A tak musimy na nie jeszcze chwilę poczekać, ale już dzisiaj panowie zaczeli działać! Buziaki:*** szczerze to myślałam że zapomniałaś , ale wiem wiem.... mieliście "małą" przygodę z pewną ekipą ...... było minęło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.03.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dziwczyny mam nadzieję,że macie dzisiaj troche słoneczka u siebie ??? Bo ja oddałam wszystko co miałam i dzisiaj u mnie słonka nie ma No ale może jeszcze się pojawi Pozdrowionka! czekałam co Arctica napisze, ale ona się nie odzywa.......nie wiem czy u nas słonecznie....... bo wiesz ja jestem "tu" a tego nie nazywam że jestem u siebie........więc czekamy co Arctica powie A dzisiaj u mnie już jest pięknie i wioosennie, 8.00 rano, 8 C w cieniu i piękne słoneczko!!! A ma być 12 C ! WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts