Karolina i Artur 21.03.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no tempo to macie niesamowite!!!!!! ....jeszcze troche i w kompleksy wpadne.......u mnie wszystko sie ślimaczy Kaluś nie żartuj sobie z tymi kompleksami Głowa do góry, wiosna przyszła i teraz wszystko tempa nabierze Pozdrowionka!!! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no tempo to macie niesamowite!!!!!! ....jeszcze troche i w kompleksy wpadne.......u mnie wszystko sie ślimaczy Kaluś nie żartuj sobie z tymi kompleksami Głowa do góry, wiosna przyszła i teraz wszystko tempa nabierze Pozdrowionka!!! :* wiosna.........ja dziś pojechałam do ogródka........i sie okazało, że w zimie sarenki zjadły moje drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.03.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no tempo to macie niesamowite!!!!!! ....jeszcze troche i w kompleksy wpadne.......u mnie wszystko sie ślimaczy Kaluś nie żartuj sobie z tymi kompleksami Głowa do góry, wiosna przyszła i teraz wszystko tempa nabierze Pozdrowionka!!! :* wiosna.........ja dziś pojechałam do ogródka........i sie okazało, że w zimie sarenki zjadły moje drzewka A to wredoty małe Kilka drzewek podjadły , czy wszystkie ??? No ale postarajmy się spojrzeć na to choć troszkę pozytywnie, niedługo całośc będzie ogrodzona, drzewka bezpieczne, a Ty ze swoich okienek sarenki będziesz mogła podglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no tempo to macie niesamowite!!!!!! ....jeszcze troche i w kompleksy wpadne.......u mnie wszystko sie ślimaczy Kaluś nie żartuj sobie z tymi kompleksami Głowa do góry, wiosna przyszła i teraz wszystko tempa nabierze Pozdrowionka!!! :* wiosna.........ja dziś pojechałam do ogródka........i sie okazało, że w zimie sarenki zjadły moje drzewka A to wredoty małe Kilka, czy wszystkie ??? No ale postarajmy się spojrzeć na to choć troszkę pozytywnie, niedługo całośc będzie ogrodzona, drzewka bezpieczne, a Ty ze swoich okienek sarenki będziesz mogła podglądać! szalona optymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.03.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no tempo to macie niesamowite!!!!!! ....jeszcze troche i w kompleksy wpadne.......u mnie wszystko sie ślimaczy Kaluś nie żartuj sobie z tymi kompleksami Głowa do góry, wiosna przyszła i teraz wszystko tempa nabierze Pozdrowionka!!! :* wiosna.........ja dziś pojechałam do ogródka........i sie okazało, że w zimie sarenki zjadły moje drzewka A to wredoty małe Kilka, czy wszystkie ??? No ale postarajmy się spojrzeć na to choć troszkę pozytywnie, niedługo całośc będzie ogrodzona, drzewka bezpieczne, a Ty ze swoich okienek sarenki będziesz mogła podglądać! szalona optymistka Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 u Ciebie też cisza? hm..... idę do Jessi może ona bardziej rozmowna dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.03.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć Aniu U nas cisza, bo jakoś czasu na wszystko brak Ale byłam dziś po południu na budowie i jest kilka newsów, ale o tym troszeczkę później, wrzucę też kilka foteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 hm........ super , no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witaj !! co nowego na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 hmmm...... to przede wszystkim wszystkiego naj z okazji urodzin (jeśli dobrze zrozumiałam ) wreszcie zobaczyłam ciut tego ogrodzenia na które tak czekam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 hej..........ochronę już macie..........gratuluje!!! i piekne ogrodzenie się szykuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.03.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 hmmm...... to przede wszystkim wszystkiego naj z okazji urodzin (jeśli dobrze zrozumiałam ) wreszcie zobaczyłam ciut tego ogrodzenia na które tak czekam pozdrawiam Cześć Aniu Dziękuję za życzonka pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.03.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 hej..........ochronę już macie..........gratuluje!!! i piekne ogrodzenie się szykuje.... Cześć kaluś Nio mamy, mamy Ogrodzonko się buduje, a dzisiaj zamontowali nam balustrady na balkonach Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 spoźnione ale bardzo szczere życczenia urodzinowe ZDROWIA SAMYCH CUDNOWYCH I RADOSNYCH CHWIL W BENIU I SPEŁNIENIA MARZEŃ http://czekoladki.interia.pl/do/image/_small/2006-1DSKWI2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.03.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 spoźnione ale bardzo szczere życczenia urodzinowe ZDROWIA SAMYCH CUDNOWYCH I RADOSNYCH CHWIL W BENIU I SPEŁNIENIA MARZEŃ http://czekoladki.interia.pl/do/image/_small/2006-1DSKWI2.jpg Zuzanko BARDZO DZIĘKUJĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Jejku! Nie wiedziałam ,że masz urodziny . Wszystkiego Najlepszego!!! Szybkiego zamieszkania i Miłych i tylko radosnych chwil w Waszym Beniu Karolina ,mam pytanie .Jaka macie szerokość bramy wjazdowej .Wygląda na dość pokaźną.I mogłabyś to ogrodzenie z przodu obfocić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.03.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Jejku! Nie wiedziałam ,że masz urodziny . Wszystkiego Najlepszego!!! Szybkiego zamieszkania i Miłych i tylko radosnych chwil w Waszym Beniu Karolina ,mam pytanie .Jaka macie szerokość bramy wjazdowej .Wygląda na dość pokaźną.I mogłabyś to ogrodzenie z przodu obfocić? Dzięki Beauty! Nasza brama wiazdowa ma 4 metry, będę jeszcze dzisiaj na budowie to wrzucę fotki ogrodzenia od frontu Dziaiaj powoli zaczęła się tworzyć elewacja na naszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.03.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam! Super domek ,a tempo zabójcze! My (mam nadzieję)planujemy elewację w lipcu.W związku z tym mam pytanie-jaki to tynk(rodzaj,firma ,kolor)?Bardzo mi się podoba Hej Bardzo nam miło Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jaka to firma i nr koloru wiem że tynk akrylowy i tyle Ale spokojnie dowiem się , sprawdze i napiszę Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej... spóźnione, ale szczere życzenia przyjmij proszę ode mnie... Wszystko u Ciebie cudne... i ogrodzenie, i elewacja ... mam nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć w realu, bo zdjęcia przekłamują kolory, a już mój monitor to na bank (starość nie radość ) Pozdrowionka serdeczne zostawiam i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.03.2010 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej... spóźnione, ale szczere życzenia przyjmij proszę ode mnie... Wszystko u Ciebie cudne... i ogrodzenie, i elewacja ... mam nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć w realu, bo zdjęcia przekłamują kolory, a już mój monitor to na bank (starość nie radość ) Pozdrowionka serdeczne zostawiam i znikam Cześć Arcticzko! Dzięki wielkie Kochana jak to "... mam nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć w realu..." ?? Przecież wizyte masz obowiązkową, po pierwsze nasz mały zjazd w czerwcu, a poza tym wylicytowałaś dla Frania! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts