Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Aniu :D

Dzięki :wink: Ciężko pokazać na zdjęciu prawdziwy kolor elewacji w rzeczywiśtości jest chyba o ton ciemnijsza :roll: Ale tak czy inaczej jaśniutka będzie tak jak chcieliśmy :wink:

Kurcze, jeszcze mnóstwo roboty przed nami :roll: :-?

..... tzreba działać 8)

Pozdrowionka :)

właśnie też o tym pomyślała ale nic nie napisałam, macie tylko kilka tygodni ....... zdążycie?

Dzięki :wink: Ciężko pokazać na zdjęciu prawdziwy kolor elewacji w rzeczywiśtości jest chyba o ton ciemnijsza :roll: Ale tak czy inaczej jaśniutka będzie tak jak chcieliśmy :wink:

..... tzreba działać 8)

Karolinko elewacja przepiekna wam wychodzi ,ja też planuje taki jasniutki kremik u siebie z tym, ze chcemy jeszcze cokół i narożniki wyłożyc jakims kamieniem szarym ,albo łupkiem :wink: :D

a o robote sie nie martw na pewno zdązycie dacie rade tyle już zrobione ze na pewno sie ułoży , :D :D :D wierze w to :wink: :p :p

..... tzreba działać 8)

właśnie też o tym pomyślała ale nic nie napisałam, macie tylko kilka tygodni ....... zdążycie?

Pojęcia nie mam :roll: :-? .... ale MUSIMY!!! 8) :)

Pozdrowionka!!!

..... tzreba działać 8)

Karolinko elewacja przepiekna wam wychodzi ,ja też planuje taki jasniutki kremik u siebie z tym, ze chcemy jeszcze cokół i narożniki wyłożyc jakims kamieniem szarym ,albo łupkiem :wink: :D

a o robote sie nie martw na pewno zdązycie dacie rade tyle już zrobione ze na pewno sie ułoży , :D :D :D wierze w to :wink: :p :p

Dzięki jessi, my też jesteśmy bardzo zadowoleni z tego kolorku 8) :D

Mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz :roll: ... i jakoś uda nam się to ogarnąć ! :wink:

Dzięki za wiarę :wink: :lol:

Buziaki :***

Heh napiszę tak :

- napisałem (na PW), zadzwoniłem (do Karoliny), umówiłem się, zabrałem żonkę i córę w sobotę, przejechałem ponad 160 km i jak trafiłem na miejsce to mnie zamurowało :o

Przed domem trafiłem akurat na Karolinę robiącą zdjęcia ogrodzenia (na marginesie genialny pomysł - zdjęcia nie oddają rzeczywistości :D )

Piękny dom, super kolorek elewacji (też widziałem na żywo), fantastyczni inwestorzy którzy poświęcili nam kilka godzin oprowadzając po swojej "posiadłości". Po tej wizycie na nowo uwierzyłem w ludzi i ich marzenia :D

Teraz nie żałuje naszego wyboru (zakup projektu Benka) i jeszcze raz dziękuję Karolinie I Arturowi za poświęcony czas.

Na marginesie - przy takim zapale i zaangażowaniu jest mało prawdopodobne żebyście nie zdążyli w zaplanowanym terminie.

ale idziecie do p-rzodu!!!! :o

fajnie wyszło ogrodzenie z przodu, murki z cegieł !!! fajnie zaokrąglone!!

.......a domku chyba nie musze chwalic??? :wink: poprostu przepieknie wygląda z tymi balkonikami!! :p :p :p

Dzięki kaluś!!!

Nawet nie wiesz jak mnie cieszą takie słowa! :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie!

Heh napiszę tak :

- napisałem (na PW), zadzwoniłem (do Karoliny), umówiłem się, zabrałem żonkę i córę w sobotę, przejechałem ponad 160 km i jak trafiłem na miejsce to mnie zamurowało :o

Przed domem trafiłem akurat na Karolinę robiącą zdjęcia ogrodzenia (na marginesie genialny pomysł - zdjęcia nie oddają rzeczywistości :D )

Piękny dom, super kolorek elewacji (też widziałem na żywo), fantastyczni inwestorzy którzy poświęcili nam kilka godzin oprowadzając po swojej "posiadłości". Po tej wizycie na nowo uwierzyłem w ludzi i ich marzenia :D

Teraz nie żałuje naszego wyboru (zakup projektu Benka) i jeszcze raz dziękuję Karolinie I Arturowi za poświęcony czas.

Na marginesie - przy takim zapale i zaangażowaniu jest mało prawdopodobne żebyście nie zdążyli w zaplanowanym terminie.

Hej :)

Tyle miłych słów!!! :o :oops: :oops:

Dzięki ogromne :oops: :wink:

Było nam baaardzo miło Was u nas "gościć" :D

Mam nadzieję,że odwiedzicie nas w wakacje, kiedy będziemy tam już mieszkać, a wtedy poimprezujemy, pogadamy, bo z Wami te kilka godzin minęło zdecydowanie za szybko! :lol:

Trzymamy kciuki za waszą budowę i liczę na relacje na blogu! :D

Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie!!! :D

ŁŁŁŁŁAAAAAŁŁŁŁŁŁ jakie postępy !!!! :o :o :o

gratuluję tak super organizacji i szybkiego tempa :D :D

Cześć Lidziu! :D

Dzieki ogromne :oops: wiesz do dzisiaj mi jakoś wszystko się dłużyło i wydaje mi się ,że jakoś średnio to postępuje do przodu :roll:

Moze już mi odbija :roll: :-? :p 8) :lol:

No ale dzisiaj bardzo mnie ucieszyła częściowo wykonana elewacja ( sporo zrobili jak na 2 dni ) i skończony kominek :D

Jeszcze niech zniknie ta rozpierducha sprzed domku, to już będzie lepiej :wink:

Pozdrawiam serdecznie!!! :D