87anam87 28.03.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 hej bardzo ładny kolor elewacji będziecie mieć, no i ogrodzenie też już ładne się prezentuje:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.03.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Cześć Aniu Dzięki Ciężko pokazać na zdjęciu prawdziwy kolor elewacji w rzeczywiśtości jest chyba o ton ciemnijsza Ale tak czy inaczej jaśniutka będzie tak jak chcieliśmy Kurcze, jeszcze mnóstwo roboty przed nami ..... tzreba działać Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Cześć Aniu Dzięki Ciężko pokazać na zdjęciu prawdziwy kolor elewacji w rzeczywiśtości jest chyba o ton ciemnijsza Ale tak czy inaczej jaśniutka będzie tak jak chcieliśmy Kurcze, jeszcze mnóstwo roboty przed nami ..... tzreba działać Pozdrowionka właśnie też o tym pomyślała ale nic nie napisałam, macie tylko kilka tygodni ....... zdążycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cześć Aniu Dzięki Ciężko pokazać na zdjęciu prawdziwy kolor elewacji w rzeczywiśtości jest chyba o ton ciemnijsza Ale tak czy inaczej jaśniutka będzie tak jak chcieliśmy Kurcze, jeszcze mnóstwo roboty przed nami ..... tzreba działać Pozdrowionka Karolinko elewacja przepiekna wam wychodzi ,ja też planuje taki jasniutki kremik u siebie z tym, ze chcemy jeszcze cokół i narożniki wyłożyc jakims kamieniem szarym ,albo łupkiem a o robote sie nie martw na pewno zdązycie dacie rade tyle już zrobione ze na pewno sie ułoży , wierze w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.03.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cześć Aniu Dzięki Ciężko pokazać na zdjęciu prawdziwy kolor elewacji w rzeczywiśtości jest chyba o ton ciemnijsza Ale tak czy inaczej jaśniutka będzie tak jak chcieliśmy Kurcze, jeszcze mnóstwo roboty przed nami ..... tzreba działać Pozdrowionka właśnie też o tym pomyślała ale nic nie napisałam, macie tylko kilka tygodni ....... zdążycie? Pojęcia nie mam .... ale MUSIMY!!! Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zdążycie jak nie wy to kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.03.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cześć Aniu Dzięki Ciężko pokazać na zdjęciu prawdziwy kolor elewacji w rzeczywiśtości jest chyba o ton ciemnijsza Ale tak czy inaczej jaśniutka będzie tak jak chcieliśmy Kurcze, jeszcze mnóstwo roboty przed nami ..... tzreba działać Pozdrowionka Karolinko elewacja przepiekna wam wychodzi ,ja też planuje taki jasniutki kremik u siebie z tym, ze chcemy jeszcze cokół i narożniki wyłożyc jakims kamieniem szarym ,albo łupkiem a o robote sie nie martw na pewno zdązycie dacie rade tyle już zrobione ze na pewno sie ułoży , wierze w to Dzięki jessi, my też jesteśmy bardzo zadowoleni z tego kolorku Mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz ... i jakoś uda nam się to ogarnąć ! Dzięki za wiarę Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.03.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zdążycie jak nie wy to kto Dzięki Zu No to teraz to już musimy się spiąć Buźka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zdążycie jak nie wy to kto O TO TO... teraz "spiąć" x3 Dobry wieczór... bo zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ale idziecie do p-rzodu!!!! fajnie wyszło ogrodzenie z przodu, murki z cegieł !!! fajnie zaokrąglone!! .......a domku chyba nie musze chwalic??? poprostu przepieknie wygląda z tymi balkonikami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leeo 29.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Heh napiszę tak : - napisałem (na PW), zadzwoniłem (do Karoliny), umówiłem się, zabrałem żonkę i córę w sobotę, przejechałem ponad 160 km i jak trafiłem na miejsce to mnie zamurowało Przed domem trafiłem akurat na Karolinę robiącą zdjęcia ogrodzenia (na marginesie genialny pomysł - zdjęcia nie oddają rzeczywistości ) Piękny dom, super kolorek elewacji (też widziałem na żywo), fantastyczni inwestorzy którzy poświęcili nam kilka godzin oprowadzając po swojej "posiadłości". Po tej wizycie na nowo uwierzyłem w ludzi i ich marzenia Teraz nie żałuje naszego wyboru (zakup projektu Benka) i jeszcze raz dziękuję Karolinie I Arturowi za poświęcony czas. Na marginesie - przy takim zapale i zaangażowaniu jest mało prawdopodobne żebyście nie zdążyli w zaplanowanym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.03.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 zdążycie jak nie wy to kto O TO TO... teraz "spiąć" x3 Dobry wieczór... bo zapomniałam Dzięki kochana Po tylu miłych słowach i takim wsparciu moich kochanych forumowiczów to musi się udać! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.03.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ale idziecie do p-rzodu!!!! fajnie wyszło ogrodzenie z przodu, murki z cegieł !!! fajnie zaokrąglone!! .......a domku chyba nie musze chwalic??? poprostu przepieknie wygląda z tymi balkonikami!! Dzięki kaluś!!! Nawet nie wiesz jak mnie cieszą takie słowa! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.03.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Cześć Przyszłam i ja w odwiedzinki i jak zwykle spózniona Super kolorek, ogrodzenie bomba!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ŁŁŁŁŁAAAAAŁŁŁŁŁŁ jakie postępy !!!! gratuluję tak super organizacji i szybkiego tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 hej Karolinka po takich pochwałach to nie macie innego wyjścia tylko zdążyć ze wszystkim trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 31.03.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Heh napiszę tak : - napisałem (na PW), zadzwoniłem (do Karoliny), umówiłem się, zabrałem żonkę i córę w sobotę, przejechałem ponad 160 km i jak trafiłem na miejsce to mnie zamurowało Przed domem trafiłem akurat na Karolinę robiącą zdjęcia ogrodzenia (na marginesie genialny pomysł - zdjęcia nie oddają rzeczywistości ) Piękny dom, super kolorek elewacji (też widziałem na żywo), fantastyczni inwestorzy którzy poświęcili nam kilka godzin oprowadzając po swojej "posiadłości". Po tej wizycie na nowo uwierzyłem w ludzi i ich marzenia Teraz nie żałuje naszego wyboru (zakup projektu Benka) i jeszcze raz dziękuję Karolinie I Arturowi za poświęcony czas. Na marginesie - przy takim zapale i zaangażowaniu jest mało prawdopodobne żebyście nie zdążyli w zaplanowanym terminie. Hej Tyle miłych słów!!! Dzięki ogromne Było nam baaardzo miło Was u nas "gościć" Mam nadzieję,że odwiedzicie nas w wakacje, kiedy będziemy tam już mieszkać, a wtedy poimprezujemy, pogadamy, bo z Wami te kilka godzin minęło zdecydowanie za szybko! Trzymamy kciuki za waszą budowę i liczę na relacje na blogu! Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 31.03.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Cześć Przyszłam i ja w odwiedzinki i jak zwykle spózniona Super kolorek, ogrodzenie bomba!!! Pozdrawiam Cześć mariomili DZIĘKI!!! Fajnie,ze mnie odwiedziłaś, nigdy nie jest za późno! Ale oczywiście zapraszam znacznie częściej! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 31.03.2010 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ŁŁŁŁŁAAAAAŁŁŁŁŁŁ jakie postępy !!!! gratuluję tak super organizacji i szybkiego tempa Cześć Lidziu! Dzieki ogromne wiesz do dzisiaj mi jakoś wszystko się dłużyło i wydaje mi się ,że jakoś średnio to postępuje do przodu Moze już mi odbija No ale dzisiaj bardzo mnie ucieszyła częściowo wykonana elewacja ( sporo zrobili jak na 2 dni ) i skończony kominek Jeszcze niech zniknie ta rozpierducha sprzed domku, to już będzie lepiej Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts