Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Karolina ! Tak sobie przeglądam fotki w Twoim dzienniku i aż się wierzyć nie chce ,że jeszcze niedawno było tam ściernisko!! Gratuluję i szczerze podziwiam!!

Cześć Beauty!

Dzięki za tyle dobrych słów! Aż cieepło na serduchu się robi :) :) :)

Pozdrawiam i biegnę do ciebie!

Cześc Karola!

Nie było mnie kilka dni-a u Ciebie jakie zmiany :).Nie byo mnie bo i przygotowania świąteczne ,święta a forum chodziło/nadal chodzi tak,że........wrrrr.Pozatm na FM po zmianach nie mogę się odnaleźć nie mogę buźek onaleźc ;(

Ale u Ciebie jak zwykle pięknie-barierki,fajowe ogrodzenie,kominek....Pięknie!

3-mam kciuki za c.d.

Witam! Postępy imponujące-widzimy je zresztą w realu!!! Tak się właśnie zastanawiałam przejeżdzając, o co chodzi z tym styropianem na ogrodzeniu-ale właśnie przeczytałam w dzienniku!

U nas też jutro koparka...tyle że u nas to dopiero początek zabawy...Pozdrawiam!

Cześc Karola!

Nie było mnie kilka dni-a u Ciebie jakie zmiany :).Nie byo mnie bo i przygotowania świąteczne ,święta a forum chodziło/nadal chodzi tak,że........wrrrr.Pozatm na FM po zmianach nie mogę się odnaleźć nie mogę buźek onaleźc ;(

Ale u Ciebie jak zwykle pięknie-barierki,fajowe ogrodzenie,kominek....Pięknie!

3-mam kciuki za c.d.

hej Lady :) Dziękuję bardzo !

Całe szczęście jakieś zmiany powoli są ;) Ale kciuki baaardzo potrzebne oczywiście, więc trzymaj je mocno a ja z góry dziękuję ;)

Kurcze ,ale macie tempo :yes: nie jeden by tak chciał,a domek ogromny i piękny:lol:

Hej :)

Dziękujemy Bardzo!

Narzuciliśmy sobie "lekkie" tempo ;)

Dzięki temu wszystko w miarę szybko idzie ale i ogrom spraw na głowie.... Czasmi ledwo to ogarniamy....

Mimo wszytsko cieszymy się,ze tak to zaplanowaliśmy ;) Już nie mogę doczekać się przeprowadzki.....

Pozdrawiam!

Witam :-)

bardzo podoba mi się kolor elewacji na waszym domku, jeśli to możliwe to napiszcie jaki to kolor, numer, firma, itp.

ps. gratuluje postępów i życzę powodzenia w dalszych pracach.

pozdrawiam,

Ania.

Jeżlei chodzi o elewację wiem tylko,że jest akrylowa i kolor na próbniku wygladał niemal jak biały , na szczeście wiele osób nas uprzedzało,że na dużej powierzchni będzie się wydawał o kilka tonów ciemniejszy ;) Jutro postaram sie będąc na budowie sprawdzić na opakowaniach wszytskie dane kolorku.

Pozdrawiam!

Buziaczki zostawiam i spadam budować!!!

Kiedyś nadrobię zaległości... obieeeecujjję...

Pa:bye:

Hej kochana!

Dziękuję za buziaki ;)

Zaległościami się nie przejmuj, trzymam za słowo,że kiedyś się poprawisz a teraz kiedy ładna pogoda działaj ! :D

Trzymam kciuki !!! :)

hej Karolcia a gdzie twoje zdjecia z benka :(:(:(ja tu czekam cierpliwie i sie doczekac nie umie ;)

hej jessi :)

W domku sporo pracy idzie do przodu ale nie bardzo co jest fotografować... teraz gładzie na ścianach czyli bialutko i dużo pyłu ;) Łazienki na górze przez nasze mozaiki i inne pomysły powoli się wykańczają a w najbliższy weekend jest szansa,że ruszymy z panelami ! Jak tylko beda jakies efekty to wrzucę oczywiście foteczki, może jutro coś się uda :)

Buziaki :*

Witam! Postępy imponujące-widzimy je zresztą w realu!!! Tak się właśnie zastanawiałam przejeżdzając, o co chodzi z tym styropianem na ogrodzeniu-ale właśnie przeczytałam w dzienniku!

U nas też jutro koparka...tyle że u nas to dopiero początek zabawy...Pozdrawiam!

Witam :)

Dzięki za dobre słowo ale jeszcze ogrom pracy przed nami! ;)

Początek zabawy też BARDZO CIESZY! :D

Kciuki trzymam za szybkie postępy :)

Hej

Elewacja w promieniach słońca prezentuje się super. Ciekawa jestem jak wyjdzie ogrodzenie.

Jak przygotowania do ślubu??

Pozdrawiam

Sama już nie moge doczekać się efektu koncowego ogrodzenia :) Niestety z kolorem i fakturą musimy poczekać do zamocowania czap na słupkach i cokole, a te z kolei będą dopiero za tydzień ....

Przygotowania trwają... :D

Przez tą budowę, na przygotowania ślubne jest zdecydowanie mniej czasu, ale jakoś idzie. W sobote mam ostatnią przymiarkę sukni ślubnej :D

Pozdrawiam serdecznie!!!

Ładny kolorek... elewacji:)

Teraz mam zagwoździa... zrobić całość białe, tak jak miało być, czy dać cuś takiego jak u Was i do tego białe obróbki...

A kciuki trzymam oczywiście, ale przecież niepotrzebnie.... dacie radę... jak zawsze... na ostatni guzik pozapinacie;)

Pozdrowionka zostawiam i też o kciukasy się dopraszam za niepadanie:D

witam

to wstawiaj jakieszdjęcia ze srodeczka :Djak łazieneczki wyglądaja ,nawet gładzie jak kłada to wstawiaj fotki ;)

oj to do ślubu coraz bliżej jest :Dpewnie siębardzo cieszycie nie dośc że slib to i jeszcze przeprowadza do benka :):)

buziaki zostawiam

Przed chwila wrzuciłam kilka zdjęć z poniedziałku i wtorku ( do tej pory jakoś czasu nie było,żeby wrzucić ). Jutro dorzucę kilka aktualnych ;)

Ślubu i przeprowadzki nie możemy się doczekać!!! :D Chociaż w tym zamieszaniu troche do nas to wszystko nie dociera ;) hihihi :D