Karolina i Artur 07.04.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć Karolina, ale super domek wygląda:cool: Witam się w nowej rzeczywistości, już coraz bardziej oswojonej:wave: Hej Ja w tej rzeczywistości jakoś odnaleść się nie moge ale powoli jakoś pójdzie Dziękuję Ci baaaardzo! pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.04.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witaj Karolina ! Tak sobie przeglądam fotki w Twoim dzienniku i aż się wierzyć nie chce ,że jeszcze niedawno było tam ściernisko!! Gratuluję i szczerze podziwiam!! Cześć Beauty! Dzięki za tyle dobrych słów! Aż cieepło na serduchu się robi :) Pozdrawiam i biegnę do ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześc Karola! Nie było mnie kilka dni-a u Ciebie jakie zmiany .Nie byo mnie bo i przygotowania świąteczne ,święta a forum chodziło/nadal chodzi tak,że........wrrrr.Pozatm na FM po zmianach nie mogę się odnaleźć nie mogę buźek onaleźc ;( Ale u Ciebie jak zwykle pięknie-barierki,fajowe ogrodzenie,kominek....Pięknie! 3-mam kciuki za c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 09.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kurcze ,ale macie tempo nie jeden by tak chciał,a domek ogromny i piękny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Paweł W. 11.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam bardzo podoba mi się kolor elewacji na waszym domku, jeśli to możliwe to napiszcie jaki to kolor, numer, firma, itp. ps. gratuluje postępów i życzę powodzenia w dalszych pracach. pozdrawiam, Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Buziaczki zostawiam i spadam budować!!!Kiedyś nadrobię zaległości... obieeeecujjję... Pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 hej Karolcia a gdzie twoje zdjecia z benka :(:(ja tu czekam cierpliwie i sie doczekac nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 12.04.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam! Postępy imponujące-widzimy je zresztą w realu!!! Tak się właśnie zastanawiałam przejeżdzając, o co chodzi z tym styropianem na ogrodzeniu-ale właśnie przeczytałam w dzienniku!U nas też jutro koparka...tyle że u nas to dopiero początek zabawy...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Cześc Karola! Nie było mnie kilka dni-a u Ciebie jakie zmiany .Nie byo mnie bo i przygotowania świąteczne ,święta a forum chodziło/nadal chodzi tak,że........wrrrr.Pozatm na FM po zmianach nie mogę się odnaleźć nie mogę buźek onaleźc ;( Ale u Ciebie jak zwykle pięknie-barierki,fajowe ogrodzenie,kominek....Pięknie! 3-mam kciuki za c.d. hej Lady Dziękuję bardzo ! Całe szczęście jakieś zmiany powoli są Ale kciuki baaardzo potrzebne oczywiście, więc trzymaj je mocno a ja z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Kurcze ,ale macie tempo nie jeden by tak chciał,a domek ogromny i piękny:lol: Hej Dziękujemy Bardzo! Narzuciliśmy sobie "lekkie" tempo Dzięki temu wszystko w miarę szybko idzie ale i ogrom spraw na głowie.... Czasmi ledwo to ogarniamy.... Mimo wszytsko cieszymy się,ze tak to zaplanowaliśmy Już nie mogę doczekać się przeprowadzki..... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam bardzo podoba mi się kolor elewacji na waszym domku, jeśli to możliwe to napiszcie jaki to kolor, numer, firma, itp. ps. gratuluje postępów i życzę powodzenia w dalszych pracach. pozdrawiam, Ania. Hej Jeżlei chodzi o elewację wiem tylko,że jest akrylowa i kolor na próbniku wygladał niemal jak biały , na szczeście wiele osób nas uprzedzało,że na dużej powierzchni będzie się wydawał o kilka tonów ciemniejszy Jutro postaram sie będąc na budowie sprawdzić na opakowaniach wszytskie dane kolorku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Buziaczki zostawiam i spadam budować!!! Kiedyś nadrobię zaległości... obieeeecujjję... Pa:bye: Hej kochana! Dziękuję za buziaki Zaległościami się nie przejmuj, trzymam za słowo,że kiedyś się poprawisz a teraz kiedy ładna pogoda działaj ! Trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 hej Karolcia a gdzie twoje zdjecia z benka :(:(ja tu czekam cierpliwie i sie doczekac nie umie hej jessi W domku sporo pracy idzie do przodu ale nie bardzo co jest fotografować... teraz gładzie na ścianach czyli bialutko i dużo pyłu Łazienki na górze przez nasze mozaiki i inne pomysły powoli się wykańczają a w najbliższy weekend jest szansa,że ruszymy z panelami ! Jak tylko beda jakies efekty to wrzucę oczywiście foteczki, może jutro coś się uda Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam! Postępy imponujące-widzimy je zresztą w realu!!! Tak się właśnie zastanawiałam przejeżdzając, o co chodzi z tym styropianem na ogrodzeniu-ale właśnie przeczytałam w dzienniku! U nas też jutro koparka...tyle że u nas to dopiero początek zabawy...Pozdrawiam! Witam Dzięki za dobre słowo ale jeszcze ogrom pracy przed nami! Początek zabawy też BARDZO CIESZY! Kciuki trzymam za szybkie postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Hej Elewacja w promieniach słońca prezentuje się super. Ciekawa jestem jak wyjdzie ogrodzenie. Jak przygotowania do ślubu?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.04.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hej Elewacja w promieniach słońca prezentuje się super. Ciekawa jestem jak wyjdzie ogrodzenie. Jak przygotowania do ślubu?? Pozdrawiam Sama już nie moge doczekać się efektu koncowego ogrodzenia Niestety z kolorem i fakturą musimy poczekać do zamocowania czap na słupkach i cokole, a te z kolei będą dopiero za tydzień .... Przygotowania trwają... Przez tą budowę, na przygotowania ślubne jest zdecydowanie mniej czasu, ale jakoś idzie. W sobote mam ostatnią przymiarkę sukni ślubnej Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.04.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witam to wstawiaj jakieszdjęcia ze srodeczka :D:Djak łazieneczki wyglądaja ,nawet gładzie jak kłada to wstawiaj fotki ;) oj to do ślubu coraz bliżej jest :D:Dpewnie siębardzo cieszycie nie dośc że slib to i jeszcze przeprowadza do benka :) buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.04.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A ja chętnie zobaczyłabym tę suknię Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ładny kolorek... elewacji:) Teraz mam zagwoździa... zrobić całość białe, tak jak miało być, czy dać cuś takiego jak u Was i do tego białe obróbki... A kciuki trzymam oczywiście, ale przecież niepotrzebnie.... dacie radę... jak zawsze... na ostatni guzik pozapinacie;) Pozdrowionka zostawiam i też o kciukasy się dopraszam za niepadanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.04.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witam to wstawiaj jakieszdjęcia ze srodeczka :Djak łazieneczki wyglądaja ,nawet gładzie jak kłada to wstawiaj fotki oj to do ślubu coraz bliżej jest :Dpewnie siębardzo cieszycie nie dośc że slib to i jeszcze przeprowadza do benka :) buziaki zostawiam Hej Przed chwila wrzuciłam kilka zdjęć z poniedziałku i wtorku ( do tej pory jakoś czasu nie było,żeby wrzucić ). Jutro dorzucę kilka aktualnych Ślubu i przeprowadzki nie możemy się doczekać!!! Chociaż w tym zamieszaniu troche do nas to wszystko nie dociera hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts