Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ładny kolorek... elewacji:)

Teraz mam zagwoździa... zrobić całość białe, tak jak miało być, czy dać cuś takiego jak u Was i do tego białe obróbki...

A kciuki trzymam oczywiście, ale przecież niepotrzebnie.... dacie radę... jak zawsze... na ostatni guzik pozapinacie;)

Pozdrowionka zostawiam i też o kciukasy się dopraszam za niepadanie:D

Dzięki Arcticzko :)

Jak nie zrobisz tak pięknie będzie, ale ja osobiście jak widac zakochałam się w takiej kolorystyce ;) :D

Dzięki za kciuki, oczywiście bardzo mocno trzymam swoje za pogodę w calej Polsce, u mnie za tydzień z kostką zaczynają działać więc pogoda tez baaaardzo potrzebna! :)

Buziaki:**

Witam !!! Przyszłam z rewizytą i co ja tu widzę ? Mamy podobne upodobania jeśli chodzi o kolor okien, drzwi, bramy garażowej,podbitki i elewacji. U nas też wszystko białe będzie. Jedynie elewacja troszkę w szarość będzie wpadać. A jaki, w realu, jest u was kolor? Pozdrawiam.

Witamy:)

Na początku gratulujemy świetnego wyboru-my również zdecydowaliśmy się na Benedykta ;) tyle że V :) nasz będzie wybudowany w Rzeszowie, ale jak na razie mieszkamy jeszcze w Lublinie. W związku z tym, że Benedykta widzieliśmy tylko na projekcie, a nigdy na żywo, bylibyśmy bardzo wdzięczni gdybyście powiedzieli gdzie dokładnie przy zalewie znajduje się Wasz dom-bo z wielką chęcią obejrzelibyśmy go z zewnątrz. a może wiecie gdzie jeszcze w Lublinie stoi jakiś Benedykt?

z góry dziękujemy za wszelkie informacje:)

pozdrawiamy,

agnieszka i dawid

Karola,

jak zajrzałam do Dziennika to musiałam sobie szczękę podtrzymać ;)

Kobieto masz cudny dom, pieknie dookola niego, odrodzenie super - WSZYSTKO SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mega Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takiego tempa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko dbaj o zdrówko ;)

Cześć Karola!Jestem nieustająco pełna podziwu dla Waszego tempa !1:jawdrop::jawdrop:Cały czas sie zastanawiam ,jak to wszystko udało Wam się zgrać ,żeby ekipa wchodziła po ekipie i materiały były na czas.U nas idzie jak po grudzie .Czekamy na elektryka ,który uszkodził sobie rękę ,a miał montować gniazdka na parterze.Pytki na balkon tez się spóźniają-miały być we środę ,a teraz coś słyszę o poniedziałku.Podkusiło mnie ,że by zamówić je w miejscowym sklepie.Gdybym zamówiła przez internet ,to zapewne miałabym je już na balkonie.No i ten porządek wokół domu .Gratuluję jeszcze raz.Aha jeszcze jedno ,ciekawa jestem jak wygląda Twoja suknia ślubna .Pokażesz?

Karolina wczoraj wpadłam na wasz dziennik i szczęka mi opadła (cuda w tak krótkim czasie).Pozwoliłam sobie dzisiaj pojechać i zobaczyć w realu naprawdę robi wrażenie wszystko bardzo ładnie się komponuje. GRATULUJĘ

Mam pytanie sami wymyśliliście czy ktoś wam zaprojektował układ sufitów i kolumny w salonie(bardzo ładnie wyglądają ) proszę o odpowiedź zastanawiam się nad swoimi.W piątek 16.04 wylaliśmy ławy. Podobał mi się BENJAMIN ale ze względu na wymiary działki nie mogliśmy go wybrać.Pozdrawiam serdecznie lubliniankę

Witam !!! Przyszłam z rewizytą i co ja tu widzę ? Mamy podobne upodobania jeśli chodzi o kolor okien, drzwi, bramy garażowej,podbitki i elewacji. U nas też wszystko białe będzie. Jedynie elewacja troszkę w szarość będzie wpadać. A jaki, w realu, jest u was kolor? Pozdrawiam.

Hej MEG, fajnie,że mnie odwiedziłaś :)

Dokładnie, wybrałyśmy tak samo ;)

Kolor elewacji w realu to taka śmietanka w ciepłej tonacji, odcień ecru.... kurcze trudno opisać, ale jesteśmy z niego zadowoleni, więc to najważniejsze! ;) Pozdrawiam serdecznie!

SUPEEEEEEEEEEEEEEER!!!!

domek przepieknie sie prezentuje ,a działka widze już czysciutka nic tylko powoli zakaładac ogródek ihhiih:D:D:D

a w domku bielutenko aż miło popatrzec ,,

licze na słowo i czekam na dalsze zdjęcia z domku

pozdrawiam cieplutko :hug:

Hej jessi :)

Dzięki ogromne!!!!

Słowa dotrzymałam, i teraz jeszcze kilka nowych foteczek dodałam ;)

Buziaki :*

Witamy:)

Na początku gratulujemy świetnego wyboru-my również zdecydowaliśmy się na Benedykta ;) tyle że V :) nasz będzie wybudowany w Rzeszowie, ale jak na razie mieszkamy jeszcze w Lublinie. W związku z tym, że Benedykta widzieliśmy tylko na projekcie, a nigdy na żywo, bylibyśmy bardzo wdzięczni gdybyście powiedzieli gdzie dokładnie przy zalewie znajduje się Wasz dom-bo z wielką chęcią obejrzelibyśmy go z zewnątrz. a może wiecie gdzie jeszcze w Lublinie stoi jakiś Benedykt?

z góry dziękujemy za wszelkie informacje:)

pozdrawiamy,

agnieszka i dawid

Hej!

Dziękujemy ;)

Jeżeli macie ochotę, zpraszamy również do środka Benia :)

Wysłałam Wam wiadomość prywatną z dokładnym namiarem na nasz domek. mam nadzieję,że dostaliście....

Pozdrawiamy!

Karola,

jak zajrzałam do Dziennika to musiałam sobie szczękę podtrzymać ;)

Kobieto masz cudny dom, pieknie dookola niego, odrodzenie super - WSZYSTKO SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mega Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takiego tempa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko dbaj o zdrówko ;)

Hej Zu :D

Super,że mnie odwiedziłaś , u nas jeszcze mnóstwo pracy ale DZIĘKUJEMY BARDZO!!!

O zdrówko satram sie dbać, ale wiesz jak jest, multum załatwieś budowa,ślub, wesela, tak więc odpocznę chyba za miesiąc , w Egipcie ;) Bo narazie to sajgonik...

POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!

Buziaki :***

Cześć Karola!Jestem nieustająco pełna podziwu dla Waszego tempa !1:jawdrop::jawdrop:Cały czas sie zastanawiam ,jak to wszystko udało Wam się zgrać ,żeby ekipa wchodziła po ekipie i materiały były na czas.U nas idzie jak po grudzie .Czekamy na elektryka ,który uszkodził sobie rękę ,a miał montować gniazdka na parterze.Pytki na balkon tez się spóźniają-miały być we środę ,a teraz coś słyszę o poniedziałku.Podkusiło mnie ,że by zamówić je w miejscowym sklepie.Gdybym zamówiła przez internet ,to zapewne miałabym je już na balkonie.No i ten porządek wokół domu .Gratuluję jeszcze raz.Aha jeszcze jedno ,ciekawa jestem jak wygląda Twoja suknia ślubna .Pokażesz?

Cześć Beauty :D

Dzięki ogromne! jakomś cudem nam się to wszytko udaje ;) Ale jeszcze całe mnóstwo pracy!!!

Troche szczęścia, dużo energii, ciut strategii, ogromna wiara w to ,że się uda i jakoś leci...

Ale sama wiesz,że nie raz mieliśmy pod górkę, jak to podczas budowy różnie bywa... Co raz jakieś jajko niespodzianka nam się pokazuje ale udaje się poprawić , odkręcić i biec do przodu. Głowa do góry za chwilkę będzie Ci się tam tak cudownie mieszkało,że zapomnisz w ciągu chwili o wszytkich przygodach, przestojach i niedogodnościach! ;)

Suknię pokażę chyba... :oops: może wrzucę fotkę po weselu na 1 dzień na bloga .... :rolleyes:

Jeżeli chodzi o naszą balustradę to płaciliśmy coś ok 180zł / m ... z montażem i malowaniem oczywiście ;)

Karolina wczoraj wpadłam na wasz dziennik i szczęka mi opadła (cuda w tak krótkim czasie).Pozwoliłam sobie dzisiaj pojechać i zobaczyć w realu naprawdę robi wrażenie wszystko bardzo ładnie się komponuje. GRATULUJĘ

Mam pytanie sami wymyśliliście czy ktoś wam zaprojektował układ sufitów i kolumny w salonie(bardzo ładnie wyglądają ) proszę o odpowiedź zastanawiam się nad swoimi.W piątek 16.04 wylaliśmy ławy. Podobał mi się BENJAMIN ale ze względu na wymiary działki nie mogliśmy go wybrać.Pozdrawiam serdecznie lubliniankę

Wiatam!

Bardzo mi miło :)

Wszytkie sufity wymyślaliśmy sami zarówno w naszym poprzednim mieszkaniu jak i w Beniu. Natomiast same kolumny są wykonane zgodnie z projeiktem domku ;) Zapraszamy do częstrzych odiwedzin!

Pozdrawiam !