Karolina i Artur 14.04.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A ja chętnie zobaczyłabym tę suknię Trzymam kciuki Witam Dziękuję bardzo za kciuki! Bardzo się przydadzą A co do sukni..... hmm może wrzucę po ślubie jedno zdjęcie na FM tak na jeden dzień Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.04.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ładny kolorek... elewacji:) Teraz mam zagwoździa... zrobić całość białe, tak jak miało być, czy dać cuś takiego jak u Was i do tego białe obróbki... A kciuki trzymam oczywiście, ale przecież niepotrzebnie.... dacie radę... jak zawsze... na ostatni guzik pozapinacie;) Pozdrowionka zostawiam i też o kciukasy się dopraszam za niepadanie:D Dzięki Arcticzko Jak nie zrobisz tak pięknie będzie, ale ja osobiście jak widac zakochałam się w takiej kolorystyce Dzięki za kciuki, oczywiście bardzo mocno trzymam swoje za pogodę w calej Polsce, u mnie za tydzień z kostką zaczynają działać więc pogoda tez baaaardzo potrzebna! Buziaki:** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.04.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam !!! Przyszłam z rewizytą i co ja tu widzę ? Mamy podobne upodobania jeśli chodzi o kolor okien, drzwi, bramy garażowej,podbitki i elewacji. U nas też wszystko białe będzie. Jedynie elewacja troszkę w szarość będzie wpadać. A jaki, w realu, jest u was kolor? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.04.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 SUPEEEEEEEEEEEEEEER!!!! domek przepieknie sie prezentuje ,a działka widze już czysciutka nic tylko powoli zakaładac ogródek ihhiih:D:D:D a w domku bielutenko aż miło popatrzec ,, licze na słowo i czekam na dalsze zdjęcia z domku pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.04.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ale fantastycznie domek się prezentuje. I ta wysprzątana działka. I ogrodzenie - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka i daiwd 15.04.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witamy:) Na początku gratulujemy świetnego wyboru-my również zdecydowaliśmy się na Benedykta tyle że V nasz będzie wybudowany w Rzeszowie, ale jak na razie mieszkamy jeszcze w Lublinie. W związku z tym, że Benedykta widzieliśmy tylko na projekcie, a nigdy na żywo, bylibyśmy bardzo wdzięczni gdybyście powiedzieli gdzie dokładnie przy zalewie znajduje się Wasz dom-bo z wielką chęcią obejrzelibyśmy go z zewnątrz. a może wiecie gdzie jeszcze w Lublinie stoi jakiś Benedykt? z góry dziękujemy za wszelkie informacje:) pozdrawiamy, agnieszka i dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.04.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Karola, jak zajrzałam do Dziennika to musiałam sobie szczękę podtrzymać Kobieto masz cudny dom, pieknie dookola niego, odrodzenie super - WSZYSTKO SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mega Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takiego tempa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko dbaj o zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.04.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Karola!Jestem nieustająco pełna podziwu dla Waszego tempa !1:jawdrop::jawdrop:Cały czas sie zastanawiam ,jak to wszystko udało Wam się zgrać ,żeby ekipa wchodziła po ekipie i materiały były na czas.U nas idzie jak po grudzie .Czekamy na elektryka ,który uszkodził sobie rękę ,a miał montować gniazdka na parterze.Pytki na balkon tez się spóźniają-miały być we środę ,a teraz coś słyszę o poniedziałku.Podkusiło mnie ,że by zamówić je w miejscowym sklepie.Gdybym zamówiła przez internet ,to zapewne miałabym je już na balkonie.No i ten porządek wokół domu .Gratuluję jeszcze raz.Aha jeszcze jedno ,ciekawa jestem jak wygląda Twoja suknia ślubna .Pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.04.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 no no no ,Karola domek już jest prawie gotowy do zamieszkania :) pięknoiusio u Ciebie buziaczki zostawiam i młego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 NOOOOOO !!!!! kurcze, chyba przestanę tu wchodzić, bo się stresuję pięknie domek wygląda, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Karola ,mam pytanie dotyczące Waszej balustrady balkonowej .Możesz mi napisać ,ile kosztował metr bieżący?Coś czuje ,że kowal próbuje mnie trochę naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 17.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Karolina wczoraj wpadłam na wasz dziennik i szczęka mi opadła (cuda w tak krótkim czasie).Pozwoliłam sobie dzisiaj pojechać i zobaczyć w realu naprawdę robi wrażenie wszystko bardzo ładnie się komponuje. GRATULUJĘMam pytanie sami wymyśliliście czy ktoś wam zaprojektował układ sufitów i kolumny w salonie(bardzo ładnie wyglądają ) proszę o odpowiedź zastanawiam się nad swoimi.W piątek 16.04 wylaliśmy ławy. Podobał mi się BENJAMIN ale ze względu na wymiary działki nie mogliśmy go wybrać.Pozdrawiam serdecznie lubliniankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam !!! Przyszłam z rewizytą i co ja tu widzę ? Mamy podobne upodobania jeśli chodzi o kolor okien, drzwi, bramy garażowej,podbitki i elewacji. U nas też wszystko białe będzie. Jedynie elewacja troszkę w szarość będzie wpadać. A jaki, w realu, jest u was kolor? Pozdrawiam. Hej MEG, fajnie,że mnie odwiedziłaś Dokładnie, wybrałyśmy tak samo Kolor elewacji w realu to taka śmietanka w ciepłej tonacji, odcień ecru.... kurcze trudno opisać, ale jesteśmy z niego zadowoleni, więc to najważniejsze! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 SUPEEEEEEEEEEEEEEER!!!! domek przepieknie sie prezentuje ,a działka widze już czysciutka nic tylko powoli zakaładac ogródek ihhiih:D:D:D a w domku bielutenko aż miło popatrzec ,, licze na słowo i czekam na dalsze zdjęcia z domku pozdrawiam cieplutko Hej jessi Dzięki ogromne!!!! Słowa dotrzymałam, i teraz jeszcze kilka nowych foteczek dodałam Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ale fantastycznie domek się prezentuje. I ta wysprzątana działka. I ogrodzenie - rewelacja Dziękujemy bardzo Te wszytkie miłe słowa to chyba troche tak na kredyt, bo maaaasa pracy jeszczen przed nami Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witamy:) Na początku gratulujemy świetnego wyboru-my również zdecydowaliśmy się na Benedykta tyle że V nasz będzie wybudowany w Rzeszowie, ale jak na razie mieszkamy jeszcze w Lublinie. W związku z tym, że Benedykta widzieliśmy tylko na projekcie, a nigdy na żywo, bylibyśmy bardzo wdzięczni gdybyście powiedzieli gdzie dokładnie przy zalewie znajduje się Wasz dom-bo z wielką chęcią obejrzelibyśmy go z zewnątrz. a może wiecie gdzie jeszcze w Lublinie stoi jakiś Benedykt? z góry dziękujemy za wszelkie informacje:) pozdrawiamy, agnieszka i dawid Hej! Dziękujemy Jeżeli macie ochotę, zpraszamy również do środka Benia Wysłałam Wam wiadomość prywatną z dokładnym namiarem na nasz domek. mam nadzieję,że dostaliście.... Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Karola, jak zajrzałam do Dziennika to musiałam sobie szczękę podtrzymać Kobieto masz cudny dom, pieknie dookola niego, odrodzenie super - WSZYSTKO SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mega Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takiego tempa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko dbaj o zdrówko Hej Zu Super,że mnie odwiedziłaś , u nas jeszcze mnóstwo pracy ale DZIĘKUJEMY BARDZO!!! O zdrówko satram sie dbać, ale wiesz jak jest, multum załatwieś budowa,ślub, wesela, tak więc odpocznę chyba za miesiąc , w Egipcie Bo narazie to sajgonik... POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Cześć Karola!Jestem nieustająco pełna podziwu dla Waszego tempa !1:jawdrop::jawdrop:Cały czas sie zastanawiam ,jak to wszystko udało Wam się zgrać ,żeby ekipa wchodziła po ekipie i materiały były na czas.U nas idzie jak po grudzie .Czekamy na elektryka ,który uszkodził sobie rękę ,a miał montować gniazdka na parterze.Pytki na balkon tez się spóźniają-miały być we środę ,a teraz coś słyszę o poniedziałku.Podkusiło mnie ,że by zamówić je w miejscowym sklepie.Gdybym zamówiła przez internet ,to zapewne miałabym je już na balkonie.No i ten porządek wokół domu .Gratuluję jeszcze raz.Aha jeszcze jedno ,ciekawa jestem jak wygląda Twoja suknia ślubna .Pokażesz? Cześć Beauty Dzięki ogromne! jakomś cudem nam się to wszytko udaje Ale jeszcze całe mnóstwo pracy!!! Troche szczęścia, dużo energii, ciut strategii, ogromna wiara w to ,że się uda i jakoś leci... Ale sama wiesz,że nie raz mieliśmy pod górkę, jak to podczas budowy różnie bywa... Co raz jakieś jajko niespodzianka nam się pokazuje ale udaje się poprawić , odkręcić i biec do przodu. Głowa do góry za chwilkę będzie Ci się tam tak cudownie mieszkało,że zapomnisz w ciągu chwili o wszytkich przygodach, przestojach i niedogodnościach! Suknię pokażę chyba... może wrzucę fotkę po weselu na 1 dzień na bloga .... Jeżeli chodzi o naszą balustradę to płaciliśmy coś ok 180zł / m ... z montażem i malowaniem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 NOOOOOO !!!!! kurcze, chyba przestanę tu wchodzić, bo się stresuję pięknie domek wygląda, naprawdę Lidziu, no wiesz .... proszę tu zaglądać znacznie częściej a nie straszyć zaprzestaniem odiwedzin! Dziękuję Ci baaardzo! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Karolina wczoraj wpadłam na wasz dziennik i szczęka mi opadła (cuda w tak krótkim czasie).Pozwoliłam sobie dzisiaj pojechać i zobaczyć w realu naprawdę robi wrażenie wszystko bardzo ładnie się komponuje. GRATULUJĘ Mam pytanie sami wymyśliliście czy ktoś wam zaprojektował układ sufitów i kolumny w salonie(bardzo ładnie wyglądają ) proszę o odpowiedź zastanawiam się nad swoimi.W piątek 16.04 wylaliśmy ławy. Podobał mi się BENJAMIN ale ze względu na wymiary działki nie mogliśmy go wybrać.Pozdrawiam serdecznie lubliniankę Wiatam! Bardzo mi miło Wszytkie sufity wymyślaliśmy sami zarówno w naszym poprzednim mieszkaniu jak i w Beniu. Natomiast same kolumny są wykonane zgodnie z projeiktem domku Zapraszamy do częstrzych odiwedzin! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts