Beauty 17.04.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Dzięki Karolina za odp.Tak myślałam,ze kowal próbuje mnie ostro naciągnąć .Zażyczył sobie 7 tys.:jawdrop:Liczyłam nawet 400zl za metr to wychodzi mi dopiero 3,6 tys ,a gdzie tu do siedmiu?Szok:eek:,skąd te ceny biorą ,to ja już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 18.04.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedź.Gratuluję pomysłów a jaka jest odległość między kolumnami w salonie? Pięknie to wygląda z oświetleniem będzie jak w bajce.Będę kibicować Trzymam kciuki za Maj i wasze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 hej:) wreszcie jakieś zdjęcia ze środka ile Wam zostało do przeprowadzki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.04.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 hej:) wreszcie jakieś zdjęcia ze środka ile Wam zostało do przeprowadzki? pozdrawiam Cześć Aniu! Wróciłaś nareszcie! Chcemy się przeprowadzic w pierwszej połowie maja , więc musimy pędzić! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Cześć Aniu! Wróciłaś nareszcie! Chcemy się przeprowadzic w pierwszej połowie maja , więc musimy pędzić! Pozdrowionka! no no kochana to pakuj się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 PRZEPROWADZKA - kolejne Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to słowo wyjatkowo często się tu pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.04.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Karola wy to macie powera !!!!:D:Dtak szybko wam to wszystko idzie że w kompleksy popadnę przy was :jawdrop:hihiihhihi pieknie w domku już ,a łazienka wasza coraz ładniej wygląda ,powiedz mi kiedy będziecie kłasc panele w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.04.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 PRZEPROWADZKA - kolejne Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to słowo wyjatkowo często się tu pojawia Dziękuję Zu ale nie ma jeszcze czego gratulować Kupa pracy przed nami Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Karolcia.........odliczacie juz dni do przeprowadzki??????? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.04.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Karola wy to macie powera !!!!:D:Dtak szybko wam to wszystko idzie że w kompleksy popadnę przy was :jawdrop:hihiihhihi pieknie w domku już ,a łazienka wasza coraz ładniej wygląda ,powiedz mi kiedy będziecie kłasc panele w salonie Hej jessi Dzięki ogromne Do paneli w salonie jeszcze troche, to będzie ostatnia rzecz przed przeprowadzką, więc spokojnie jessi Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.04.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Karolcia.........odliczacie juz dni do przeprowadzki??????? " Cześć Kaluś narazie odliczamy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Karolina ,ile płaciliście za obróbkę okien o zewnątrz?Pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.04.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Karolina ,ile płaciliście za obróbkę okien o zewnątrz?Pamiętasz? U nas zajmowała się tym ekipa od elewacji,za docieplenie domu styropianem 15 cm z kolorem i fakturą za metr kwadratowy płaciliśmy 85zł i obróbka okien jest juz wliczona w cenę. Jeżeli chodzi o ozdobne białe pilastry wokół okien, to za nie płacimy chyba 70 zł za mietr bieżący. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.04.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hej Karola! Ale pędzicie-gratuluję pierwszego sprzątania Chwal się na bieżąco wszystkimi nowościami w domku,bo spragnione jesteśmy budujących widoków .I prosimy o jedno zdjęcie ślubne abyśmy nacieszyły oczy Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.04.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hej Karola! Ale pędzicie-gratuluję pierwszego sprzątania Chwal się na bieżąco wszystkimi nowościami w domku,bo spragnione jesteśmy budujących widoków .I prosimy o jedno zdjęcie ślubne abyśmy nacieszyły oczy Pozdr! hej Lady Sprzątań do momentu wprowadzenia czeka mnie jeszcze DUUUUŻO Dzisiaj ok 21:00 wrzuce nowe foteczki, które zrobiłam po południu, niestey zapomniałam apaeratu z budowy i Artur wieczorem ma mi go przywieść Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 U nas zajmowała się tym ekipa od elewacji,za docieplenie domu styropianem 15 cm z kolorem i fakturą za metr kwadratowy płaciliśmy 85zł i obróbka okien jest juz wliczona w cenę. Jeżeli chodzi o ozdobne białe pilastry wokół okien, to za nie płacimy chyba 70 zł za mietr bieżący. pozdrawiam! Dzięki Karola ,po raz kolejny! Pytałam dlatego ,bo coś mi się wydaje ,że ktoś nas znowu chce wywieźć w pole z cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.04.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Dzięki Karola ,po raz kolejny! Pytałam dlatego ,bo coś mi się wydaje ,że ktoś nas znowu chce wywieźć w pole z cenami. Spoko , Beauty nie ma sprawy Do usług ! Sprawdziłam i za metr bieżący pilastrów wokół okien policzył nam wykonawca nie 70 a 38 zł m . Pozdrowionka! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 21.04.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 witam! ale macie już zrobione!!! to kiedy meblowanie? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Hej!!! To już jedną nogą w Beniu!!! Suuuuper... Hihihiiii to zaraz realizacja recepty;) Pozdrawiam serdecznie pa,paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ........Ich jest dwoje..........więc już 2 nogami są w Beniu !!! :) buziaki dla Was !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts