Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karola wy to macie powera !!!!:D:D:Dtak szybko wam to wszystko idzie że w kompleksy popadnę przy was :jawdrop:hihiihhihi pieknie w domku już ,a łazienka wasza coraz ładniej wygląda :D,powiedz mi kiedy będziecie kłasc panele w salonie ;)

Hej jessi :D

Dzięki ogromne ;)

Do paneli w salonie jeszcze troche, to będzie ostatnia rzecz przed przeprowadzką, więc spokojnie jessi ;) :D

Buźka :*

Karolina ,ile płaciliście za obróbkę okien o zewnątrz?Pamiętasz?

U nas zajmowała się tym ekipa od elewacji,za docieplenie domu styropianem 15 cm z kolorem i fakturą za metr kwadratowy płaciliśmy 85zł i obróbka okien jest juz wliczona w cenę. Jeżeli chodzi o ozdobne białe pilastry wokół okien, to za nie płacimy chyba 70 zł za mietr bieżący.

pozdrawiam!

Hej Karola! Ale pędzicie-gratuluję pierwszego sprzątania :) Chwal się na bieżąco wszystkimi nowościami w domku,bo spragnione jesteśmy budujących widoków :p.I prosimy o jedno zdjęcie ślubne abyśmy nacieszyły oczy :)

Pozdr!

hej Lady :)

Sprzątań do momentu wprowadzenia czeka mnie jeszcze DUUUUŻO ;)

Dzisiaj ok 21:00 wrzuce nowe foteczki, które zrobiłam po południu, niestey zapomniałam apaeratu z budowy i Artur wieczorem ma mi go przywieść ;)

Pozdrowionka!

U nas zajmowała się tym ekipa od elewacji,za docieplenie domu styropianem 15 cm z kolorem i fakturą za metr kwadratowy płaciliśmy 85zł i obróbka okien jest juz wliczona w cenę. Jeżeli chodzi o ozdobne białe pilastry wokół okien, to za nie płacimy chyba 70 zł za mietr bieżący.

pozdrawiam!

Dzięki Karola ,po raz kolejny! Pytałam dlatego ,bo coś mi się wydaje ,że ktoś nas znowu chce wywieźć w pole z cenami.

Dzięki Karola ,po raz kolejny! Pytałam dlatego ,bo coś mi się wydaje ,że ktoś nas znowu chce wywieźć w pole z cenami.

Spoko , Beauty nie ma sprawy ;) Do usług !

Sprawdziłam i za metr bieżący pilastrów wokół okien policzył nam wykonawca nie 70 a 38 zł m .

Pozdrowionka!

.