Karolina i Artur 27.04.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Hej Karola! U Ciebie jak zwykle cud-miód :)A tapeta-pięęęęęęęęęęęęękna. Czy mogłabyś mi podać namiary na firmę która robiła Ci barierki?Bo cena bardzo konkurencyjna. Pozdrawiam słonecznie! hej Lady! Dziękuję Ci baaardzo! :oops: Oto namiary na pana od balustrad balkonowych : Pan Wróblewski tel. 603 446 774 Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.04.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam, mam nadzieję, że nie jestem zbyt "upierdliwa":) ale chciałam się przypomnieć w sprawie waszej elewacji bardzo mi zależy ponieważ musimy podjąć już ostateczną decyzję i zdecydować się na coś... Będe wdzięczna za wszelkie informacje, które pozwolą nam ją zlokalizować, ponieważ jest bardzo fajna:) Ps. super postępy. powodzenia. Pozdrawiam. Witam! Baaaardzo Was przepraszam,że tak późno odpisuję ale mamy tyle na głowie,że zapomniałam... Sprawdziłam i na naklejce która była na jedym z wiaderek z kolorem były takie informacje: " Tynk akrylowy, producent Majster Pol Kamińscy sp.j. kolor 1060 - rodzaj jasny. " Mam nadzieję,że te informacje Wam pomogą, jeżeli nie wystarczą napiszcie a może więcej informacji uzyskam od właściciela ekipy, która nam to robi. Dzięki za wszystkie ciepłe słowa!!! :) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.04.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 powiem tylko: CUDO !!!! :D naprawdę dostaliście niesamowitego speeda możesz mi powiedzieć, co to za gres w kuchni masz ? Cześć kochana Dzięki ogromne!!!! :) Gres kupiliśmy w Leroy Merlin, wymiar 60x60 cm, jutro jak będę na budowie to sprawdzę nazwę Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.04.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 hej Karolinka i jak meble dotarły? w dobrym kolorze : przepraszam nie mogłam się powstrzymać to taki żarcik odnośnie tej pani ślicznie :) ale i tak mało zdjęć wklejasz! i jestem niezadowolona, nie widziałam jak wygląda łazienka dzieci ( bo chyba już skończona co?) hmmmm...... a może Ty do końca nas chcesz tak trzymać?? pozdrawiam Hej Aniu! Dotarły, dotarły i nawet kolor się zgadza hihi Od wczoraj jest montaż, dzisiaj ok 22.00 mają skończyć... Jutro sie poprawię i wieczorem wkleję zdjęcia Ostatnio praca, budowa, wykończeniówka, ślub a do tego ostatniej nocy byłam w szpitalu przy moim dziadku do 3 nad ranem, dzisiaj też jadę, padam na twarz.... Ale jutro foteczki będą Buziaki kochana :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 27.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Hej Aniu! Dotarły, dotarły i nawet kolor się zgadza hihi Od wczoraj jest montaż, dzisiaj ok 22.00 mają skończyć... Jutro sie poprawię i wieczorem wkleję zdjęcia Ostatnio praca, budowa, wykończeniówka, ślub a do tego ostatniej nocy byłam w szpitalu przy moim dziadku do 3 nad ranem, dzisiaj też jadę, padam na twarz.... Ale jutro foteczki będą Buziaki kochana :*** ok wiem że jesteś zajęta mam nadzieje że z dziadziusiem wszystko ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.04.2010 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Powiem krótko: PIĘKNY DOM. Nie moge się doczekać na zamontowaną kuchnię i inne takie... Będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Paweł W. 28.04.2010 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam:) dziękuje za odpowiedź mam nadzieję, że po tych danych będe mogła dotrzeć do tego koloru. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.04.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dzięki Karola za namiar balustrady Boże jak ja Cię dziewczyno podziwiam,że godzisz przydotowania doślubu z takim pędem na budowie-czy Ty jeszcze pracujesz czy tylko grasz w totka ? Powiedz mi jeszcze dobra kobieto (bo nie mogę się odnależć na tym forum ) jak się umieszcza bużki i inne emotikony w wypowiedziach? Wiem,wiem-blondynka jestem . Ale pytam poważnie-bo umiem tylko umieścić uśmiech i oczko(wstyd) Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 czesć Karolcia ja tez juz czekam na obiecane zdjątka hihihihihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Karola, jak zdrówko ?????????????????????????????????? czyżby to paskudna grypa jelitowa cie dopadła ?? ale ważne że masz już to za sobą ! regeneruj się szybciutko bo 15 maj juz całkiem niedługo a widzę że domek w zaskakującym tempie szykujesz czekam na fotki, ale najpierw odetchnij choć na chwilę !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Cześć Karola. Kobieto odpocznij trochę, bo 15 wielkimi krokami nadchodzi, a TY musisz wyglądać rewelacyjnie! Mnie też chyba coś bierze:(Dom oczywiście na piątkę, czekam na zdjęcia Twojej kuchni i co to za gres w kuchni jaki ma kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 29.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 29.04.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Domek przepiękny. Dużo pracy i wysiłku włożyliście w Wasz wymarzony domek. Teraz widzisz budowa Cię wykończyła.Odpocznij, musisz sie wykurowac.A fotki moga poczekać. duuuuużo zdrówka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.04.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witaj Karolinko....... właśnie przeczytałam, że w szpitalu wylądowałaś???? dbaj o siebie kobieto bo niedługo już 15 maj!!! musisz być zdrowa i wypoczęta !!! ..... tapeta sliwkowa cudna!!....czekam na fotki kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.04.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Powiem krótko: PIĘKNY DOM. Nie moge się doczekać na zamontowaną kuchnię i inne takie... Będę podglądać. Witaj coffee82 Dziękuję za odwiedziny i oczywiście liczę na regularne podglądanie i komentowanie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.04.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam:) dziękuje za odpowiedź mam nadzieję, że po tych danych będe mogła dotrzeć do tego koloru. Pozdrawiam. Nie ma sprawy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 nie pozostaje nic innego jak gratulować przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.04.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Dzięki Karola za namiar balustrady Boże jak ja Cię dziewczyno podziwiam,że godzisz przydotowania doślubu z takim pędem na budowie-czy Ty jeszcze pracujesz czy tylko grasz w totka ? Powiedz mi jeszcze dobra kobieto (bo nie mogę się odnależć na tym forum ) jak się umieszcza bużki i inne emotikony w wypowiedziach? Wiem,wiem-blondynka jestem . Ale pytam poważnie-bo umiem tylko umieścić uśmiech i oczko(wstyd) Pozdr! hej Lady Dzięki ogromne, ale nie ma czego podziwiać, totolotka z odpowiednimi trafieniami niestety ( narazie) brak .... więc trzeba pracować Jeżeli chodzi o buźki to ja też blond i mi ustawiał to mój Artur... wiem,że trzeba przestawić ustawienia profilu, na "ustawienia standardowe" ale to chyba nie koniec.... i napewno dwukrotnie kilknąć na " Odpowiedz na ten temat" ... Jutro dopytam Artura Buźka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.04.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 czesć Karolcia ja tez juz czekam na obiecane zdjątka hihihihihi:) Kochana kilka fotek dodałam, aktualniejsze wrzucę w weekend! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.04.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Karola, jak zdrówko ?????????????????????????????????? czyżby to paskudna grypa jelitowa cie dopadła ?? ale ważne że masz już to za sobą ! regeneruj się szybciutko bo 15 maj juz całkiem niedługo a widzę że domek w zaskakującym tempie szykujesz czekam na fotki, ale najpierw odetchnij choć na chwilę !!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Zuza ogromne!! Zdrówko już lepiej ale temperatyrka 37,3 C się utrzymuje, gardło boli i jakaś osłabiona troche jestem, odpocznę ... ale chyba w przyszłym tygodniu... bo narazie czasu na odpoczynek brak Pozdraiwm serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts