Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Hej Karola!

U Ciebie jak zwykle cud-miód :)A tapeta-pięęęęęęęęęęęęękna.

Czy mogłabyś mi podać namiary na firmę która robiła Ci barierki?Bo cena bardzo konkurencyjna.

Pozdrawiam słonecznie!

hej Lady! :)

Dziękuję Ci baaardzo! :oops::oops:

Oto namiary na pana od balustrad balkonowych : Pan Wróblewski tel. 603 446 774 :)

Pozdrawiam serdecznie! :)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

mam nadzieję, że nie jestem zbyt "upierdliwa":) ale chciałam się przypomnieć w sprawie waszej elewacji :rolleyes: bardzo mi zależy ponieważ musimy podjąć już ostateczną decyzję i zdecydować się na coś...

Będe wdzięczna za wszelkie informacje, które pozwolą nam ją zlokalizować, ponieważ jest bardzo fajna:)

Ps. super postępy. powodzenia.

Pozdrawiam.

Witam! :)

Baaaardzo Was przepraszam,że tak późno odpisuję ale mamy tyle na głowie,że zapomniałam... :oops:

Sprawdziłam i na naklejce która była na jedym z wiaderek z kolorem były takie informacje:

" Tynk akrylowy,

producent Majster Pol Kamińscy sp.j.

kolor 1060 - rodzaj jasny. "

Mam nadzieję,że te informacje Wam pomogą, jeżeli nie wystarczą napiszcie a może więcej informacji uzyskam od właściciela ekipy, która nam to robi.

Dzięki za wszystkie ciepłe słowa!!! :) :) :)

pozdrawiam!

powiem tylko:

CUDO !!!! :D :D

naprawdę dostaliście niesamowitego speeda :D

możesz mi powiedzieć, co to za gres w kuchni masz ?

Cześć kochana :)

Dzięki ogromne!!!! :) :) :)

Gres kupiliśmy w Leroy Merlin, wymiar 60x60 cm, jutro jak będę na budowie to sprawdzę nazwę ;)

Buziaki :***

hej Karolinka :)

i jak meble dotarły? w dobrym kolorze :):

przepraszam nie mogłam się powstrzymać :) to taki żarcik odnośnie tej pani :)

ślicznie :):) ale i tak mało zdjęć wklejasz! i jestem niezadowolona, nie widziałam jak wygląda łazienka dzieci ( bo chyba już skończona co?) hmmmm...... a może Ty do końca nas chcesz tak trzymać?? :)

pozdrawiam

Hej Aniu!

Dotarły, dotarły i nawet kolor się zgadza ;) hihi

Od wczoraj jest montaż, dzisiaj ok 22.00 mają skończyć...

Jutro sie poprawię i wieczorem wkleję zdjęcia ;)

Ostatnio praca, budowa, wykończeniówka, ślub a do tego ostatniej nocy byłam w szpitalu przy moim dziadku do 3 nad ranem, dzisiaj też jadę, padam na twarz....

Ale jutro foteczki będą ;)

Buziaki kochana :***

Hej Aniu!

Dotarły, dotarły i nawet kolor się zgadza ;) hihi

Od wczoraj jest montaż, dzisiaj ok 22.00 mają skończyć...

Jutro sie poprawię i wieczorem wkleję zdjęcia ;)

Ostatnio praca, budowa, wykończeniówka, ślub a do tego ostatniej nocy byłam w szpitalu przy moim dziadku do 3 nad ranem, dzisiaj też jadę, padam na twarz....

Ale jutro foteczki będą ;)

Buziaki kochana :***

ok :) wiem że jesteś zajęta :)

mam nadzieje że z dziadziusiem wszystko ok :)

pozdrawiam

Dzięki Karola za namiar balustrady :)

Boże jak ja Cię dziewczyno podziwiam,że godzisz przydotowania doślubu z takim pędem na budowie-czy Ty jeszcze pracujesz czy tylko grasz w totka :D ?

Powiedz mi jeszcze dobra kobieto (bo nie mogę się odnależć na tym forum ) jak się umieszcza bużki i inne emotikony w wypowiedziach? Wiem,wiem-blondynka jestem :p.

Ale pytam poważnie-bo umiem tylko umieścić uśmiech i oczko(wstyd)

Pozdr!

Karola, jak zdrówko ??????????????????????????????????

czyżby to paskudna grypa jelitowa cie dopadła ?? ale ważne że masz już to za sobą !

regeneruj się szybciutko bo 15 maj juz całkiem niedługo ;) a widzę że domek w zaskakującym tempie szykujesz :rolleyes:

czekam na fotki, ale najpierw odetchnij choć na chwilę !!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Karola za namiar balustrady :)

Boże jak ja Cię dziewczyno podziwiam,że godzisz przydotowania doślubu z takim pędem na budowie-czy Ty jeszcze pracujesz czy tylko grasz w totka :D ?

Powiedz mi jeszcze dobra kobieto (bo nie mogę się odnależć na tym forum ) jak się umieszcza bużki i inne emotikony w wypowiedziach? Wiem,wiem-blondynka jestem :p.

Ale pytam poważnie-bo umiem tylko umieścić uśmiech i oczko(wstyd)

Pozdr!

hej Lady :)

Dzięki ogromne, ale nie ma czego podziwiać, totolotka z odpowiednimi trafieniami niestety ( narazie) brak .... więc trzeba pracować ;)

Jeżeli chodzi o buźki to ja też blond i mi ustawiał to mój Artur... wiem,że trzeba przestawić ustawienia profilu, na "ustawienia standardowe" ale to chyba nie koniec.... i napewno dwukrotnie kilknąć na " Odpowiedz na ten temat" ... Jutro dopytam Artura ;)

Buźka:*

Karola, jak zdrówko ??????????????????????????????????

czyżby to paskudna grypa jelitowa cie dopadła ?? ale ważne że masz już to za sobą !

regeneruj się szybciutko bo 15 maj juz całkiem niedługo ;) a widzę że domek w zaskakującym tempie szykujesz :rolleyes:

czekam na fotki, ale najpierw odetchnij choć na chwilę !!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Zuza ogromne!! :)

Zdrówko już lepiej ale temperatyrka 37,3 C się utrzymuje, gardło boli i jakaś osłabiona troche jestem, odpocznę ... ale chyba w przyszłym tygodniu... bo narazie czasu na odpoczynek brak ;)

Pozdraiwm serdecznie!!!