Karolina i Artur 16.11.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Foteczki juz wrzucone jessi Co do ilosci sprawdzę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Foteczki juz wrzucone jessi Co do ilosci sprawdzę i dam znać dzieki ,to bede czekała na wiadomośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no zdjecia fajniutkie ,no i powiem Ci że pieknie sie prezentuje "nasz domek" ,jak sciągna ci stemple to popstrykaj zdjecia z parteru ok ,bo jestem ciekawa jak duze są pomieszczenia ,a szczególnie interesuje mnie kuchnia i salon suuuuuuuuuuuuper jest ten domek oj teraz jestem pewna naszego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.11.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a tak przy okazji to ile Ci poszło kubików na strop ?? Poszło dokładnie 30,5 m3..... dużo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a tak przy okazji to ile Ci poszło kubików na strop ?? Poszło dokładnie 30,5 m3..... dużo..... dzieki za odpowiedz ,no poszło duzo no ale cóz zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mówiłam, że nas przegonicie... do maja nie zdążymy Benio rośnie jak na drożdżach Terminarz podkręcony aż miło , trzymam kciukasy za realizację i za ten MAJ!!!!!! Ps. zaniepokoiło mnie tylko rozpoczęcie ocieplania zimą , wełna????? styropian???? na zaklejowanie może być za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.11.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mówiłam, że nas przegonicie... do maja nie zdążymy Benio rośnie jak na drożdżach Terminarz podkręcony aż miło , trzymam kciukasy za realizację i za ten MAJ!!!!!! Ps. zaniepokoiło mnie tylko rozpoczęcie ocieplania zimą , wełna????? styropian???? na zaklejowanie może być za zimno Trzymaj kciuki Kochana, bo bez nich plan moze być nierealny Tak jak napisałam to koncert zyczeń ... a jak będzie zobaczymy ale staniemy na głowie żeby sie udało Ocieplamy domek styropianem 15 . Na najblizszy weekend zapowiadają nawet 17C my będziemy docieplać w kolejnym tygodniu więc mamy nadzieję,że mrozy jeszcze nie nadejdą Ekipa podobno bardzo sprawna i szybka więc jest nadzieja,że wszystko pójdzie ok kolor oczywiście połozymy na wiosnę Trzymamy kciuki, by wiosna w lutym a najpóźniej z początkiem marca przyszła i żebyście mogli zacząć działać! Jak was znam hmmm no w końcu troszeczkę z bloga znam hihihi to wyprzedzicie z budową jeszcze nie jednego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.11.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 A oto wstępny harmonogram planowanych prac... czyli koncert życzen! 19 listopada- rozpoczęcie układania więźby 19-20 listopada- szalowanie schodów i tarasu 23 listopada- zalanie schodów i tarasu 27 listopada- rozpoczęcie docieplana domu 30 listopada- rozpoczęcie montażu okien 3 grudzień - układanie blachodachówki 7 grudzień -montaż kominka (wersji roboczej tak by mozna było w nim juz palić) 7 grudzień do świąt montaż wszystkich instalacji początek stycznia tynki i posadzki Od 15 lutego do 30 kwietnia karton- gipsy, bialy montaż, wykończenie łazienek, gres polerowany w kuchni i terakota w garazu,pralni i pom. gosp. (Większością wykończeniówki zajmie się moj tata i jego firma więc terminowość i solidność mamy zapewnioną ) Kwiecień montaż kuchni Przełom kwietnia i maja malowanie i panele... Koniec maja przeprowadzka!!!! No tak jak juz pisałam mam nadzieję,że takie rzeczy to nie tylko w erze wow zycze spelnienia planów! no i prosze strop zalany hm.... jak ladnie ps ale jak juz skonczycie w tym maju to mam nadzieje ze nas nie opuscisz i bedziesz kibicowac tym co sa w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 17.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 sliczny domek budujecie a jakie tempo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A oto wstępny harmonogram planowanych prac... czyli koncert życzen! 19 listopada- rozpoczęcie układania więźby 19-20 listopada- szalowanie schodów i tarasu 23 listopada- zalanie schodów i tarasu 27 listopada- rozpoczęcie docieplana domu 30 listopada- rozpoczęcie montażu okien 3 grudzień - układanie blachodachówki 7 grudzień -montaż kominka (wersji roboczej tak by mozna było w nim juz palić) 7 grudzień do świąt montaż wszystkich instalacji początek stycznia tynki i posadzki Od 15 lutego do 30 kwietnia karton- gipsy, bialy montaż, wykończenie łazienek, gres polerowany w kuchni i terakota w garazu,pralni i pom. gosp. (Większością wykończeniówki zajmie się moj tata i jego firma więc terminowość i solidność mamy zapewnioną ) Kwiecień montaż kuchni Przełom kwietnia i maja malowanie i panele... Koniec maja przeprowadzka!!!! No tak jak juz pisałam mam nadzieję,że takie rzeczy to nie tylko w erze wow zycze spelnienia planów! no i prosze strop zalany hm.... jak ladnie ps ale jak juz skonczycie w tym maju to mam nadzieje ze nas nie opuscisz i bedziesz kibicowac tym co sa w tyle Spokojnie ani myśle opuszczać tak fajnego FM! Juz się uzalezniłam Poza tym o ile uda nam sie wprowadzic pod koniec maja to i tak ogrom prac w ogrodzie i dopieszczanie domku zajmie jeszcze "chwilkę!!!" Trzymam kciuki za wasz domek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.11.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 sliczny domek budujecie a jakie tempo !!! Dziękujemy Staramy sie, ale niestety tempo nie zawsze zalezy od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 wiec tak jak pisałam u mnie, trzymam za słowo! ja tez jestem uzależniona !! ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek i jak tam buduje sie pięterko domu ,wstawiaj zdjecia bom strasznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.11.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek i jak tam buduje sie pięterko domu ,wstawiaj zdjecia bom strasznie ciekawa Hej jessi No właśnie wrócialam z budowy, dzisiaj zalewany będzie wieniec na całym domku, jutro będą wymurowane łuczki naszych drzwi balkonowych w sypialniach i jedyna ściana nośna jaka jest czyli szcztowa garazu. Jutro rano przyjeżdza więźba i ekipa, która będzie z nią działać Jessi foteczki wrzucę jutro popołudniu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek i jak tam buduje sie pięterko domu ,wstawiaj zdjecia bom strasznie ciekawa Hej jessi No właśnie wrócialam z budowy, dzisiaj zalewany będzie wieniec na całym domku, jutro będą wymurowane łuczki naszych drzwi balkonowych w sypialniach i jedyna ściana nośna jaka jest czyli szcztowa garazu. Jutro rano przyjeżdza więźba i ekipa, która będzie z nią działać szalejecie ihhiihihhi to sie u Was dzieje suuuuuuuuuuuper ,no to kochana poproszę o fotorelacje i to już!!! ja tu jak na szpilkach siedze i czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.11.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek i jak tam buduje sie pięterko domu ,wstawiaj zdjecia bom strasznie ciekawa Hej jessi No właśnie wrócialam z budowy, dzisiaj zalewany będzie wieniec na całym domku, jutro będą wymurowane łuczki naszych drzwi balkonowych w sypialniach i jedyna ściana nośna jaka jest czyli szcztowa garazu. Jutro rano przyjeżdza więźba i ekipa, która będzie z nią działać szalejecie ihhiihihhi to sie u Was dzieje suuuuuuuuuuuper ,no to kochana poproszę o fotorelacje i to już!!! ja tu jak na szpilkach siedze i czekam na zdjecia Kochana wytrzymaj jeszcze chwilkę, jutro będą zdjęcia na 100% :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek i jak tam buduje sie pięterko domu ,wstawiaj zdjecia bom strasznie ciekawa Hej jessi No właśnie wrócialam z budowy, dzisiaj zalewany będzie wieniec na całym domku, jutro będą wymurowane łuczki naszych drzwi balkonowych w sypialniach i jedyna ściana nośna jaka jest czyli szcztowa garazu. Jutro rano przyjeżdza więźba i ekipa, która będzie z nią działać szalejecie ihhiihihhi to sie u Was dzieje suuuuuuuuuuuper ,no to kochana poproszę o fotorelacje i to już!!! ja tu jak na szpilkach siedze i czekam na zdjecia ja też domagam się zdjęć!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.11.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kaluś aktualne foteczki jutro na 100% Ale postaram się już teraz coś wrzucic tylko to będą fotki z przedwczoraj Pozdrawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kaluś aktualne foteczki jutro na 100% Ale postaram się już teraz coś wrzucic tylko to będą fotki z przedwczoraj Pozdrawiam :* no to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Karolinko, czekam na nowe foty!!! A, widziałaś tego Benia w dzienniku Jessi??? Pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts