Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karolina wielkie gratulacje dla Ciebie i oczywiście Artura! To jest normalnie Mistrzostwo Świata! Wnętrza wyglądają ,jakbyście tam już mieszkali d dawna.Pojawiły się już kwiaty i bibeloty,od samego początku jest cieplutko i przytulnie! Bardzo się cieszę razem z Wami i życzę wszystkiego najlepszego i ddddużo ,duuużżżo szczęścia w nowym domu i szybciutko zapełniajcie go potomkami.Pokoiki czekają:wave:

Cześć Beauty :)

Dziękuję Ci bardzo !!!!

Z dodatkami nie było problemu, bo ja, jak to ja kupowałam je juz wcześniej i teraz była.... i jest to już tylko kwestia ustawiania ;)

Cudownie się mieszka w nowym , wyczekanym domku, z resztą lada dzień będziesz mieszkała u siebie :) tak tam u Ciebie pięknie ,że ja na Twoim

miejscu już jakiś czas bym tam mieszkała...... ! :yes: :)

Pozdrawiam!!!!!

P.S Oczywiście będziemy zapełniać ;)

Mega GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak szybkiej, efektywnej i zarazem efektownej "roboty" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba masz układy z krasnoludkami że zdjęcia wygladają jakbyście tam mieszkali już długo

i widzę że sprawdza się wcześniejszy zakup dodatków które szybciutko znajdują swoje miejsce :)

jeszcze raz Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i niech Wam się cudnie mieszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak przygotowania do Slubu ????

Mega GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak szybkiej, efektywnej i zarazem efektownej "roboty" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba masz układy z krasnoludkami że zdjęcia wygladają jakbyście tam mieszkali już długo

i widzę że sprawdza się wcześniejszy zakup dodatków które szybciutko znajdują swoje miejsce :)

jeszcze raz Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i niech Wam się cudnie mieszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak przygotowania do Slubu ????

Cześć Zuza :)

Dzięki ogromniste! ;)

Takim krasnolutkiem jest moja mama, to ona dzielnie nas wspierała w całym zamieszaniu przeprowadzkowym ;)

Jeżeli chodzi o wcześniejsze kupowanie dodatków, jeśli ktoś ma taką możliwość, to zdecydowanie to Polecam! To dzięki nim szybciutko budowa staje się domem ;)

Przygotowania do ślubu , a raczej ostatnie dopinanie szczegółów trwa.... wiesz nie dociera do mnie zuuupełnie że to już za 11 dni!!!! :jawdrop:

Hej Karola

BOSKO U CIEBIE U WAS !!!!!! co tu więcej pisać każdy widzi jak jest ,a ja jestem pod ogomnym wrażeniem domku teraz widać jaka w nim panuje przestrzen i jestem zadowolona w 100% że własnie ten domek budujemy hihihi :):):) buziaki dla was i do usłyszenia za jakieś 2 tygodnie i troszke papappappap

Hej Karola

BOSKO U CIEBIE U WAS !!!!!! co tu więcej pisać każdy widzi jak jest ,a ja jestem pod ogomnym wrażeniem domku teraz widać jaka w nim panuje przestrzen i jestem zadowolona w 100% że własnie ten domek budujemy hihihi :):):) buziaki dla was i do usłyszenia za jakieś 2 tygodnie i troszke papappappap

Cześć jessi :)

Dziękuję Ci BAAAARDZO!!!!

Jeszcze sporo rzeczy do zrobienia przed nami! Ale co tam ważne,że na swoim ;)

A Ty do Polski śmigasz po swoim Beniu spacerować ?! :)

Miłego pobytu życzę i proszę pstrykać duuuuużoooo zdjęć! :):)

Pozdrowionka!

Cześć Karolina, ale pięknie wygląda zamieszkany Benio ! Wszystko dopieszczone, wykończone - super! Bardzo mi się podoba kolorystyka, no i dodatki - od razu przytulniej się robi :)

Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się na żywo zobaczyć Twój śliczny domek :)

Cześć Aniu :)

Bardzo Ci dziękuję za TYLE miłych i ciepłych słów!!! :oops::oops: Od razu na serduchu cieplej się robi.... :)

Do dopieszczenia domku jeszcze sporo brakuje, jeszcze gabinet, blat w pralni, skończenie 1 łazienki ... kiedyś pokój dziecinny i caaały ogród, kupa pracy jeszcze przed nami.... ale to dobrze bo człowiek dziwnie by się czuł gdyby nagle to wszytko się urwało ;)

A na zwiedzanie benia zapraszam juz w drugiej połowie czerwca! Szykuje się w Lublinie mały zjazd forumowy :)

Ja na odwiedzinki tez sie pisze:)

Karola super, wszystko co potrzebne jest:) Ja jeszcze czekam na zdjecia lazieneczek.

Teraz mozesz sie szykowac do panienskiego!!

Buziaki (jak zdrowko?)

Hej kochana :)

Łazieneczki czekają jeszcze na lustra, które miały być przedn weekendem majowym ale będą dopiero w najbliższy ;)

Zdrówko o wiele lepiej, dzięki ogromne !

A odwiedzinki musisz zaliczyć obowiązkowo!!! :)

Zapraszam serdecznie :)

Hej Karolinko!

Ty chyba Nas oszukujesz,że budowaliście ten dom na naszych oczach-mieszkacie tam od dawna :p Elegancko i gustownie u Was-a te wszystkie elementy wystroju o których mówią poprzedniczki-kwiatki,firanki-wygląda jak byście od dawna mieszkali .Jak patrząę na Twoje wnętrza-widzę jak podobne gusta mamy )Pisałam Ci o tym wcześniej).Widzę też "moją" tapetę na przedpokoju :)-kupiłaś ją Leroy Merlin?.Fajne lustro na przedpokoju-gdzie je kupiłaś i jaka cena?

Czekamy na więcej zdjęć :)

jagoda_83, MarJel, Lidszu,Lady dziękuję Wam bardzo!

Na zdjęciach może aż tak tego nie widać ale w domku jest jeszcze co robić! ;) :)

Lady Tapetka kupiona w Leroy ;) Lustro w BRW za ok 400zł.... z tego co pamiętam.... Co do mieszkania w Beniu już od dłuższego czasu...... , to dobrze,że mam świadków odwiedzających,że jeszcze półtora tygodnia temu była tam masakra ;) hihihi :)

Pozdrawiam Was serdecznie kochane!!!! :)

Edytowane przez Karolina i Artur :)

Hej Karolino!

Poprosimy o nowe fotki-co pięknego czyniłaś w domku przez te kilka dni.A swoją drogą-nie mogę wyjść z podziwu - jak szybko i gustownie sę wybudowaliście i urządziliście-szczena mi opada :)bo zazdroszczę :(

Tak myślałam,że masz "moją" tapetę - fajnie wygląda :p

Powodzenia!