Karolina i Artur 03.05.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 no pewnie, że Was nie opuścimy!!!!!!!!!!! .....a nawet przyjedziemy zwiedzić Waszego Benia !!! Na to liczę Koniecznie musicie przyjechać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.05.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 hej Karolinka ja nic nie muszę pisać ....... przecież wiesz że mi się podoba :) pozdrawiam Cześć Aniu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.05.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Rewelacja. Po prostu rewelacja. Gratuluję! Witam Dziękuję baaaardzo!!! :) Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.05.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Karolina wielkie gratulacje dla Ciebie i oczywiście Artura! To jest normalnie Mistrzostwo Świata! Wnętrza wyglądają ,jakbyście tam już mieszkali d dawna.Pojawiły się już kwiaty i bibeloty,od samego początku jest cieplutko i przytulnie! Bardzo się cieszę razem z Wami i życzę wszystkiego najlepszego i ddddużo ,duuużżżo szczęścia w nowym domu i szybciutko zapełniajcie go potomkami.Pokoiki czekają Cześć Beauty Dziękuję Ci bardzo !!!! Z dodatkami nie było problemu, bo ja, jak to ja kupowałam je juz wcześniej i teraz była.... i jest to już tylko kwestia ustawiania Cudownie się mieszka w nowym , wyczekanym domku, z resztą lada dzień będziesz mieszkała u siebie tak tam u Ciebie pięknie ,że ja na Twoim miejscu już jakiś czas bym tam mieszkała...... ! Pozdrawiam!!!!! P.S Oczywiście będziemy zapełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.05.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Niesamowite WIELKKIE GRATULACJE :D:D Dziękujemy baaardzo Ale świadomi jesteśmy ile jeszcze pracy przed nami w domu, o terenie wokół domu nie mówiąc.... Pozdrawiam serdecznie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Mega GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak szybkiej, efektywnej i zarazem efektownej "roboty" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba masz układy z krasnoludkami że zdjęcia wygladają jakbyście tam mieszkali już długo i widzę że sprawdza się wcześniejszy zakup dodatków które szybciutko znajdują swoje miejsce jeszcze raz Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i niech Wam się cudnie mieszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak przygotowania do Slubu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.05.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Mega GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak szybkiej, efektywnej i zarazem efektownej "roboty" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba masz układy z krasnoludkami że zdjęcia wygladają jakbyście tam mieszkali już długo i widzę że sprawdza się wcześniejszy zakup dodatków które szybciutko znajdują swoje miejsce jeszcze raz Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i niech Wam się cudnie mieszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak przygotowania do Slubu ???? Cześć Zuza Dzięki ogromniste! Takim krasnolutkiem jest moja mama, to ona dzielnie nas wspierała w całym zamieszaniu przeprowadzkowym Jeżeli chodzi o wcześniejsze kupowanie dodatków, jeśli ktoś ma taką możliwość, to zdecydowanie to Polecam! To dzięki nim szybciutko budowa staje się domem Przygotowania do ślubu , a raczej ostatnie dopinanie szczegółów trwa.... wiesz nie dociera do mnie zuuupełnie że to już za 11 dni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hej Karola BOSKO U CIEBIE U WAS !!!!!! co tu więcej pisać każdy widzi jak jest ,a ja jestem pod ogomnym wrażeniem domku teraz widać jaka w nim panuje przestrzen i jestem zadowolona w 100% że własnie ten domek budujemy hihihi :) buziaki dla was i do usłyszenia za jakieś 2 tygodnie i troszke papappappap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cześć Karolina, ale pięknie wygląda zamieszkany Benio ! Wszystko dopieszczone, wykończone - super! Bardzo mi się podoba kolorystyka, no i dodatki - od razu przytulniej się robi Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się na żywo zobaczyć Twój śliczny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.05.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hej Karola BOSKO U CIEBIE U WAS !!!!!! co tu więcej pisać każdy widzi jak jest ,a ja jestem pod ogomnym wrażeniem domku teraz widać jaka w nim panuje przestrzen i jestem zadowolona w 100% że własnie ten domek budujemy hihihi :) buziaki dla was i do usłyszenia za jakieś 2 tygodnie i troszke papappappap Cześć jessi Dziękuję Ci BAAAARDZO!!!! Jeszcze sporo rzeczy do zrobienia przed nami! Ale co tam ważne,że na swoim A Ty do Polski śmigasz po swoim Beniu spacerować ?! Miłego pobytu życzę i proszę pstrykać duuuuużoooo zdjęć! :) Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja na odwiedzinki tez sie pisze:) Karola super, wszystko co potrzebne jest:) Ja jeszcze czekam na zdjecia lazieneczek.Teraz mozesz sie szykowac do panienskiego!! Buziaki (jak zdrowko?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.05.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cześć Karolina, ale pięknie wygląda zamieszkany Benio ! Wszystko dopieszczone, wykończone - super! Bardzo mi się podoba kolorystyka, no i dodatki - od razu przytulniej się robi Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się na żywo zobaczyć Twój śliczny domek Cześć Aniu Bardzo Ci dziękuję za TYLE miłych i ciepłych słów!!! :oops: Od razu na serduchu cieplej się robi.... Do dopieszczenia domku jeszcze sporo brakuje, jeszcze gabinet, blat w pralni, skończenie 1 łazienki ... kiedyś pokój dziecinny i caaały ogród, kupa pracy jeszcze przed nami.... ale to dobrze bo człowiek dziwnie by się czuł gdyby nagle to wszytko się urwało A na zwiedzanie benia zapraszam juz w drugiej połowie czerwca! Szykuje się w Lublinie mały zjazd forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.05.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja na odwiedzinki tez sie pisze:) Karola super, wszystko co potrzebne jest:) Ja jeszcze czekam na zdjecia lazieneczek. Teraz mozesz sie szykowac do panienskiego!! Buziaki (jak zdrowko?) Hej kochana Łazieneczki czekają jeszcze na lustra, które miały być przedn weekendem majowym ale będą dopiero w najbliższy Zdrówko o wiele lepiej, dzięki ogromne ! A odwiedzinki musisz zaliczyć obowiązkowo!!! Zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 04.05.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam! no teraz to już jest tak "domowo"!jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hej Karolina! Wszystko pięknie wygląda! Cały czas podglądam i podziwiam No i ten porządek po kilku dniach mieszkania, powalił mnie Jeszcze raz GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Karolina, gratuluję przeprowadzki Fotki zapierają dech w piersiach, że tak szybko wszystko wam się udało zrobić Gratuluję takiej organizacji i w ogóle wysprzątania domku po przeprowadzce w ekspresowym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.05.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hej Karolinko! Ty chyba Nas oszukujesz,że budowaliście ten dom na naszych oczach-mieszkacie tam od dawna Elegancko i gustownie u Was-a te wszystkie elementy wystroju o których mówią poprzedniczki-kwiatki,firanki-wygląda jak byście od dawna mieszkali .Jak patrząę na Twoje wnętrza-widzę jak podobne gusta mamy )Pisałam Ci o tym wcześniej).Widzę też "moją" tapetę na przedpokoju -kupiłaś ją Leroy Merlin?.Fajne lustro na przedpokoju-gdzie je kupiłaś i jaka cena? Czekamy na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.05.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) jagoda_83, MarJel, Lidszu,Lady dziękuję Wam bardzo! Na zdjęciach może aż tak tego nie widać ale w domku jest jeszcze co robić! Lady Tapetka kupiona w Leroy Lustro w BRW za ok 400zł.... z tego co pamiętam.... Co do mieszkania w Beniu już od dłuższego czasu...... , to dobrze,że mam świadków odwiedzających,że jeszcze półtora tygodnia temu była tam masakra hihihi Pozdrawiam Was serdecznie kochane!!!! Edytowane 6 Maja 2010 przez Karolina i Artur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.05.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ślicznie sobie mieszkacie, Karolino! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.05.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Hej Karolino! Poprosimy o nowe fotki-co pięknego czyniłaś w domku przez te kilka dni.A swoją drogą-nie mogę wyjść z podziwu - jak szybko i gustownie sę wybudowaliście i urządziliście-szczena mi opada :)bo zazdroszczę Tak myślałam,że masz "moją" tapetę - fajnie wygląda Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts