Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Karolino!

Poprosimy o nowe fotki-co pięknego czyniłaś w domku przez te kilka dni.A swoją drogą-nie mogę wyjść z podziwu - jak szybko i gustownie sę wybudowaliście i urządziliście-szczena mi opada :)bo zazdroszczę :(

Tak myślałam,że masz "moją" tapetę - fajnie wygląda :p

Powodzenia!

Kochana nic spektakularnego nie zmieniło się w domku.... w jadalni doszedł mebelek i rolety, dywanik w salonie i pare drobiazgów, reszta to rozpakowywanie pudeł, przekładanie, układanie itd... Ale w niedzielę dorzucę foteczkispiżarni i łazienek bo będą już lustra ;) :)

Witam wszystkich.

Po raz pierwszy pisze w tym dzienniku ,chodz obserwuje go od prawie samego poczatku.

Buduje inny wariant tego Benedykta lecz pod nazwa :"pod debem"

Chcialem pogratulowac tak szybko i ze smakiem urzadzonego domku :)

Witam serdecznie :)

Fajnie,że jednak sie "ujawniłeś" ;)

Ciesze sie,że komuś podoba się nasz domek, to baaaardzo cieszy!

Dzięki za wszystkie ciepłe słowa :)

Pozdraiwm!!!

Karolcia, zapomniałam Ci wczoraj powiedzieć żebyś butki ślubne postawiła na parapet, na tydzień lub dwa tygodnie przed weselem :-), to podobno wróży ładną pogodę w dniu ślubu :-) Mi się sprawdziło.... też w maju :-)

Hej Martuś :)

Dzięki kochana za minutkę wystawiam buciki! ;) Ach czego sie nie robi dla ładnej pogody w tym szczególnym dniu ;) :) :)

A Ty bloga zakładaj! raz.... dwa.... ;)

Buźka:*

Pięknie dopieszczacie ten swój domek :-)

Strasznie lubię do Was wpadać i zwiedzać :-)

Nie tylko dlatego że buduję benedykta, w Waszym domu po prostu czuję swoje klimaty..... :-)

Cześć Martusia :)

Dzięki kochana ;) Ale mam nadzieję,że odwiedzicie nas znowu w realu w czerwcu a nie tylko tak on line !

Pozdrowienia dla całej rodzinki a wszczególności dla mojego małego ulubieńca! ;)