Karolina i Artur 06.05.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dziękuję baaardzo Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.05.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Hej Karolino! Poprosimy o nowe fotki-co pięknego czyniłaś w domku przez te kilka dni.A swoją drogą-nie mogę wyjść z podziwu - jak szybko i gustownie sę wybudowaliście i urządziliście-szczena mi opada :)bo zazdroszczę Tak myślałam,że masz "moją" tapetę - fajnie wygląda Powodzenia! Kochana nic spektakularnego nie zmieniło się w domku.... w jadalni doszedł mebelek i rolety, dywanik w salonie i pare drobiazgów, reszta to rozpakowywanie pudeł, przekładanie, układanie itd... Ale w niedzielę dorzucę foteczkispiżarni i łazienek bo będą już lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.05.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Matko, jak pięknie! Gratuluję, zazdroszczę, z takiego domu nie chciałoby się wychodzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario0658 06.05.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam wszystkich. Po raz pierwszy pisze w tym dzienniku ,chodz obserwuje go od prawie samego poczatku. Buduje inny wariant tego Benedykta lecz pod nazwa :"pod debem" Chcialem pogratulowac tak szybko i ze smakiem urzadzonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.05.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Matko, jak pięknie! Gratuluję, zazdroszczę, z takiego domu nie chciałoby się wychodzić! Famelia dziękuję Ci bardzo! Swój domek, i przeprowadzka do niego tak cieszą,że naprawde nie chce sie z niego wychodzić ! Pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.05.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam wszystkich. Po raz pierwszy pisze w tym dzienniku ,chodz obserwuje go od prawie samego poczatku. Buduje inny wariant tego Benedykta lecz pod nazwa :"pod debem" Chcialem pogratulowac tak szybko i ze smakiem urzadzonego domku Witam serdecznie Fajnie,że jednak sie "ujawniłeś" Ciesze sie,że komuś podoba się nasz domek, to baaaardzo cieszy! Dzięki za wszystkie ciepłe słowa Pozdraiwm!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Karolcia, zapomniałam Ci wczoraj powiedzieć żebyś butki ślubne postawiła na parapet, na tydzień lub dwa tygodnie przed weselem , to podobno wróży ładną pogodę w dniu ślubu Mi się sprawdziło.... też w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 07.05.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A gdzie obiecana fotka w sukni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.05.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Karolcia, zapomniałam Ci wczoraj powiedzieć żebyś butki ślubne postawiła na parapet, na tydzień lub dwa tygodnie przed weselem , to podobno wróży ładną pogodę w dniu ślubu Mi się sprawdziło.... też w maju Hej Martuś Dzięki kochana za minutkę wystawiam buciki! Ach czego sie nie robi dla ładnej pogody w tym szczególnym dniu :) A Ty bloga zakładaj! raz.... dwa.... Buźka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.05.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A gdzie obiecana fotka w sukni? Jeszcze pan młody nie widział! A tu zagląda codziennie, więc.... same rozumiecie Po ślubię wstawię na 100% Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 07.05.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Ok, trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotek 08.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Gratulujemy błyskawicznego ukończenia domu. Też budujemy podobny domek, ale jeszcze jesteśmy na półmetku:) http://images38.fotosik.pl/288/11cb1cafff77f55amed.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.05.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witaj fotek Dzięki za odwiedziny! Zapraszamy częściej A gdzie tweój dziennik? Domek rzeczywiście wydaje się być bardzo podobny! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotek 08.05.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Budujemy Benedykta w wersji bez garażu (ponoć już nie jest do dostania w mgprojekt) Dziennika niet, z braku czasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 09.05.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Wnętrze powinno się znaleźć w jakimś magazynie wnętrzarskim. Chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.05.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Wnętrze powinno się znaleźć w jakimś magazynie wnętrzarskim. Chylę czoła Famelia dzięki ogromne za komplementy, chociaż nie dokońca zasłużone baaaardzo miłe :oops: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 09.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Kwiaty w oknach, meble wypoczynkowe na tarasie- domowo i przytulnie,a wnętrza rewelacja-życzę samych pogodnych dni w nowym domku, na nowej drodze życia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Pięknie dopieszczacie ten swój domek Strasznie lubię do Was wpadać i zwiedzać Nie tylko dlatego że buduję benedykta, w Waszym domu po prostu czuję swoje klimaty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.05.2010 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Kwiaty w oknach, meble wypoczynkowe na tarasie- domowo i przytulnie,a wnętrza rewelacja-życzę samych pogodnych dni w nowym domku, na nowej drodze życia. Pozdrawiam. Dziękujemy bardzo madison :) Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.05.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Pięknie dopieszczacie ten swój domek Strasznie lubię do Was wpadać i zwiedzać Nie tylko dlatego że buduję benedykta, w Waszym domu po prostu czuję swoje klimaty..... Cześć Martusia Dzięki kochana Ale mam nadzieję,że odwiedzicie nas znowu w realu w czerwcu a nie tylko tak on line ! Pozdrowienia dla całej rodzinki a wszczególności dla mojego małego ulubieńca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts