aguleczka 12.05.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam wpadłam w odwiedzinki a jak juz jestem to nie mogę się nie wypowiedzieć na temat tego co tu zobaczyłam piękny domek jeszcze piękniejsze wnętrza działeczka wielka w porównaniu do mojej to olbrzym bedzie gdzie sadzic drzewka krzewy majatek to będzie kosztowac ale coś pieknego juz widzę ta zieleń koło waszego domku gratuluje tak szybkiej realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.05.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Oj córuś- długo Ty już panienką nie będziesz............................................... Powodzenia na nowej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Heloł, Państwo Młodzi żyjecie ? Dużo słonka na jutro i weselicha do białego rana życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć.Tylko po co? Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa-rozpalajcie. Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie. Niech nie martwi Was frasunek- na frasunek dobry trunek. Z OKAZJI ŚLUBU ŻYCZĘ WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI, RADOŚCI I SPEŁNIENIA W ZWIĄZKU MAŁŻEŃSKIM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.05.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Życzę, aby jutrzejszy piękny dzień był dobrą wróżbą na wspólną przyszłość. I czekam na zdjęcie (choć jedno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.05.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Młodej Parze: wiatru w plecy, moc radości, sto lat w zdrowiu i młodości, długich nocnych przyjemności, bez przykrości i zazdrości, zdrowia, szczęścia, beczki wina, tysiąc złotych co godzina, trzech pokoi, kupę dziatek, Pannie Młodej szafy szmatek, a Młodemu silnej ręki i "syrenki". Bozia niech Wam błogosławi, ród Wasz w świecie niech rozsławi, a z teściami żyjcie w zgodzie, bo wygodnie to i w modzie. Żyjąc w szczęściu i radości powiększajcie stan ludności. kochani to Wasz wielki dzień niech będzie początkiem wielkiego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 http://www.ekartki.pl/cards_files/18/18416_Ślubne%20obrączki%202.jpg Drodzy Państwo Młodzi! Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie. Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, otoczeni ludźmi, których kochacie. Obdarzajcie się nawzajem nadzieją, miłością i radością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.05.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Kochani bardzo dziękujemy za życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochane jesteście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 17.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 gratulacje!!!!dużo szczęścia na wspólnej drodze życia w takim pięknym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.05.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Życzę Szczęścia i tylko Szczęścia w nowym domku?Jak minęła noc poślubna? http://www.youtube.com/watch?v=Ng6zlOlcqIU&feature=PlayList&p=B8B8A7E96C9D4BC1&playnext_from=PL&index=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Życzę pięknej pogody, udanego wypoczynku i niezapomnianych wrażeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Gratulacje kochani !!!!!!!!!!! ...........mam nadzieje, że sobie tam nieźle wypoczywacie !! i cieszycie sie sobą!!! ................a my tu cierpliwie czekamy na fotki w sukni ślubnej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wracać do Benka! Ile się będziecie wczasować Nudno tu bez Was na forum:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.06.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No właśnie, ileż możemy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.06.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam po długiej zasłużonej przerwie. Wajnie że wakacje sie udały! Zdjęcie super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 PIĘKNI LUDZIE W PIĘKNYM DOMU.... ...ech, co ja tu będę pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 04.06.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Zdjęcie rewelacja - Amtla doskonale Was podsumowała, podpisuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.06.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Zdjęcie rewelacja - Amtla doskonale Was podsumowała, podpisuję się I ja , i ja !!!!!!! a teraz poprosimy pięknie o fotorelacje z podróży poślubnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1719507024 05.06.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Droga Karolino, od początku śledzę Wasze działania związane z budową Benedykta. (My jesteśmy na etapie wylewania posadzek w Beniu.) Jestem pod wrażeniem tempa prac, wszytko wygląda pięknie. Napisz proszę jakiej firmy oraz model płytki macie w kuchni - są prześliczne. PozdrawiamKama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.06.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Kochane dziękuję Wam serdecznie za tyle przemiłych słów! :oops: Beauty mini fotorelacja z podróży poślubnej jest na NK Kama jeżeli chodzi o gres z kuchni to muszę poszukać fakturki, bo zupełnie nie pamiętam nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts