Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

do Chorwacji dopiero w sierpniu jade...:(

to jeszcze tak strasznie długo............buuuuuuuuuuu

Kaluś pobyt na pewno wynagrodzi Ci długie oczekiwanie :)

My też w sierpniu chcemy gdzieś wyskoczyć, ale chyba śmigniemy na Węgry, bo do Hajduszoboszlo mamy tylko 550km ;)

Ale za rok piszemy sie na Chorwację! :)

Gratuluje przeprowadzki i pięknego Ślubu z całego serducha.:) Domek masz taki ze az zapiera dech w piersiach.Kuchnia, salonik, łazieneczka, wiatrołap sypialka-wszystko bomba !!! Chciałam zapytac o ten sufit podwieszany prostokątny obok kominka w salonie czy on jest podswietlany tylko z jednej strony z boku(bo tak to wyglada)czy ze wszystkich stron?? Pozdrawiam cieplutko :D

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

Daaaaawno mnie tu nie było...

Przede wszystkim serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze...

Przepraszam, że dopiero teraz, ale gdy TO się działo nie miałam możliwości forumowania:)

Ślicznie u Was, tak... katalogowo:yes:, aaa... i moje umywalki macie;), wcześniej skóry, teraz to... nie wiem, nie wiem... haaa, z potworka nic nie ściągniecie bo nie ten klimat;)

Wszystko pozapinane, ogródek dokończyć i;)... receptę realizować:D... ale to nie moja sprawa, przepraszam:oops:

Pozdrawiam serdecznie

Cześć Martusia :)

Cieszę się,żę Ci się podoba :)

Płyteczki czarne z drobinkami - brokacikiem .

Szuflady czarny MDF lakierowany robiła nam na zamówienie ta sama firma, która robiła nam szafy zabudowywane i garderobę .

Winko lublimy :yes: hihi ;)

P.S Jak znajdziecie chwilę, liczymy na odwiedziny :)

Dziękujemy za kolejne zaproszenie, na pewno odwiedzimy:)

Właśnie zachwycałam się na NK Waszą sesją foto ślubną :jawdrop: piękne zdjęcia!! Piękna para!!

Karolcia jesteś baaaardzo fotogeniczna:yes:, nie ujmując oczywiście Arturowi;)

Pozdrawiam :hug:

Gratuluje przeprowadzki i pięknego Ślubu z całego serducha.:) Domek masz taki ze az zapiera dech w piersiach.Kuchnia, salonik, łazieneczka, wiatrołap sypialka-wszystko bomba !!! Chciałam zapytac o ten sufit podwieszany prostokątny obok kominka w salonie czy on jest podswietlany tylko z jednej strony z boku(bo tak to wyglada)czy ze wszystkich stron?? Pozdrawiam cieplutko :D

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

Witaj lea :)

Bardzo dziękuję! :oops: :)

Sufit jest podświetlany ze wsztkich stron ale kiedy było robione to zdjęcie Artur nie zdążył zamontować wszystkich żaróweczek i było oświetlenie tylko z jednej strony ;) :D

Pozdrawiam serdecznie!

Daaaaawno mnie tu nie było...

Przede wszystkim serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze...

Przepraszam, że dopiero teraz, ale gdy TO się działo nie miałam możliwości forumowania:)

Ślicznie u Was, tak... katalogowo:yes:, aaa... i moje umywalki macie;), wcześniej skóry, teraz to... nie wiem, nie wiem... haaa, z potworka nic nie ściągniecie bo nie ten klimat;)

Wszystko pozapinane, ogródek dokończyć i;)... receptę realizować:D... ale to nie moja sprawa, przepraszam:oops:

Pozdrawiam serdecznie

No kochana, dawno to mało powiedziane, WIEKI Cię tu nie było!!! ;)

No ale i Ciebie praca pędzi na przód,aż miło :)

Recepta w realizacji ;)

Pozdrawiam!

Dziękujemy za kolejne zaproszenie, na pewno odwiedzimy:)

Właśnie zachwycałam się na NK Waszą sesją foto ślubną :jawdrop: piękne zdjęcia!! Piękna para!!

Karolcia jesteś baaaardzo fotogeniczna:yes:, nie ujmując oczywiście Arturowi;)

Pozdrawiam :hug:

Dzięki Martusia :) ale oczywiście przesadzasz ! ;)

Odwiedźcie koniecznie :)

Pozdrowionka!!!

Karolina gdzie ty się podziewasz? Zapomniałaś już o dzienniku?? Czy wraz z małżeństwem przybyło nowych obowiązków:? ;):D

Buziaki

Hej mariomili :)

Jestem, jestem ;)

No właśnie te..... hmmm :rolleyes:..... obowiązki :) :) :)

Dzienniczek zaniedbany... ale niewiele się też dzieje... ciągle zapominam wrzucić zdjęć kaminia na ścianie i uchwytów w kuchni, ale obiecuję poprawę ;)

Pozdrawiam!

Witam

Byłem u Ciebie w dzienniczku jak wywalałaś ekipę z budowy a dzisiaj przez przypadek znalazłem dziennik a w nim tak jak zakładałaś ze się wprowadzisz to się wprowadziłaś jestem pełen podziwu szybkości wybudowania waszego domku. Teraz oby w tak szybkim tempie powstał wasz ogród czego życzę.

Pozdrawiam

Przede wszystkim GRATULACJE z okazji ślubu (piękna suknia ślubna :)), przeprowadzki do wymarzonego domu i tego że dom jest tak gustownie wykończony, że oglądanie zdjęć to czysta przyjemność. Wyczucia, smaku i stylu gratuluje Ci najbardziej :D:yes: Meble na tarasie cudo. Chowasz te poduchy na noc czy zostawiasz? Teraz pewnie będziesz kombinować z ogrodem - nie mogę się doczekać nowych zdjęć.