Karolina i Artur 08.06.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzięki za szybką odp.Bardzo nam to pomoże w podjęciu decyzji:yes: Nie ma sprawy, cieszę się ,że mogłam pomóc Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.06.2010 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 do Chorwacji dopiero w sierpniu jade... to jeszcze tak strasznie długo............buuuuuuuuuuu Kaluś pobyt na pewno wynagrodzi Ci długie oczekiwanie My też w sierpniu chcemy gdzieś wyskoczyć, ale chyba śmigniemy na Węgry, bo do Hajduszoboszlo mamy tylko 550km Ale za rok piszemy sie na Chorwację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Cześć Karolciu, Co się dzieje z Twoim dziennikiem, nie ma zdjęć (są nieaktywne ) !!!! No chyba że tylko u mnie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.06.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Cześć Karolciu, Co się dzieje z Twoim dziennikiem, nie ma zdjęć (są nieaktywne ) !!!! No chyba że tylko u mnie:jawdrop: Hej Transferek przekroczyłam, ale Artur juz dokupił i dziś wieczoram, najpóźniej jutro powinno być już wszystko OK Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 11.06.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Gratuluje przeprowadzki i pięknego Ślubu z całego serducha. Domek masz taki ze az zapiera dech w piersiach.Kuchnia, salonik, łazieneczka, wiatrołap sypialka-wszystko bomba !!! Chciałam zapytac o ten sufit podwieszany prostokątny obok kominka w salonie czy on jest podswietlany tylko z jednej strony z boku(bo tak to wyglada)czy ze wszystkich stron?? Pozdrawiam cieplutko http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Daaaaawno mnie tu nie było... Przede wszystkim serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze... Przepraszam, że dopiero teraz, ale gdy TO się działo nie miałam możliwości forumowania:) Ślicznie u Was, tak... katalogowo:yes:, aaa... i moje umywalki macie;), wcześniej skóry, teraz to... nie wiem, nie wiem... haaa, z potworka nic nie ściągniecie bo nie ten klimat;) Wszystko pozapinane, ogródek dokończyć i;)... receptę realizować... ale to nie moja sprawa, przepraszam:oops: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.06.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162108-lata-80-90-.......-moje-czasy-%29 Karolinka wrzucam to tu bo to Twoje czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cześć Martusia Cieszę się,żę Ci się podoba Płyteczki czarne z drobinkami - brokacikiem . Szuflady czarny MDF lakierowany robiła nam na zamówienie ta sama firma, która robiła nam szafy zabudowywane i garderobę . Winko lublimy hihi P.S Jak znajdziecie chwilę, liczymy na odwiedziny Dziękujemy za kolejne zaproszenie, na pewno odwiedzimy:) Właśnie zachwycałam się na NK Waszą sesją foto ślubną piękne zdjęcia!! Piękna para!! Karolcia jesteś baaaardzo fotogeniczna:yes:, nie ujmując oczywiście Arturowi;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Karolina gdzie ty się podziewasz? Zapomniałaś już o dzienniku?? Czy wraz z małżeństwem przybyło nowych obowiązków:? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 21.06.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 21.06.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Urwało mi poprzedniego posta,bo pisalam,że wasz domek piękny i że my również budujemy Benka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.06.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Gratuluje przeprowadzki i pięknego Ślubu z całego serducha. Domek masz taki ze az zapiera dech w piersiach.Kuchnia, salonik, łazieneczka, wiatrołap sypialka-wszystko bomba !!! Chciałam zapytac o ten sufit podwieszany prostokątny obok kominka w salonie czy on jest podswietlany tylko z jednej strony z boku(bo tak to wyglada)czy ze wszystkich stron?? Pozdrawiam cieplutko http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Witaj lea Bardzo dziękuję! Sufit jest podświetlany ze wsztkich stron ale kiedy było robione to zdjęcie Artur nie zdążył zamontować wszystkich żaróweczek i było oświetlenie tylko z jednej strony Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.06.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Daaaaawno mnie tu nie było... Przede wszystkim serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze... Przepraszam, że dopiero teraz, ale gdy TO się działo nie miałam możliwości forumowania:) Ślicznie u Was, tak... katalogowo:yes:, aaa... i moje umywalki macie;), wcześniej skóry, teraz to... nie wiem, nie wiem... haaa, z potworka nic nie ściągniecie bo nie ten klimat;) Wszystko pozapinane, ogródek dokończyć i;)... receptę realizować... ale to nie moja sprawa, przepraszam:oops: Pozdrawiam serdecznie No kochana, dawno to mało powiedziane, WIEKI Cię tu nie było!!! No ale i Ciebie praca pędzi na przód,aż miło Recepta w realizacji Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.06.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162108-lata-80-90-.......-moje-czasy-%29 Karolinka wrzucam to tu bo to Twoje czasy Dzięki kochana :) Pozdrowionka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.06.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dziękujemy za kolejne zaproszenie, na pewno odwiedzimy:) Właśnie zachwycałam się na NK Waszą sesją foto ślubną piękne zdjęcia!! Piękna para!! Karolcia jesteś baaaardzo fotogeniczna:yes:, nie ujmując oczywiście Arturowi;) Pozdrawiam Dzięki Martusia ale oczywiście przesadzasz ! Odwiedźcie koniecznie Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.06.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Karolina gdzie ty się podziewasz? Zapomniałaś już o dzienniku?? Czy wraz z małżeństwem przybyło nowych obowiązków:? Buziaki Hej mariomili Jestem, jestem No właśnie te..... hmmm ..... obowiązki :) Dzienniczek zaniedbany... ale niewiele się też dzieje... ciągle zapominam wrzucić zdjęć kaminia na ścianie i uchwytów w kuchni, ale obiecuję poprawę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.06.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Urwało mi poprzedniego posta,bo pisalam,że wasz domek piękny i że my również budujemy Benka:) Witam Dziękujemy baaardzo A gdzie Twój dzienniczek ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.06.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 WitamByłem u Ciebie w dzienniczku jak wywalałaś ekipę z budowy a dzisiaj przez przypadek znalazłem dziennik a w nim tak jak zakładałaś ze się wprowadzisz to się wprowadziłaś jestem pełen podziwu szybkości wybudowania waszego domku. Teraz oby w tak szybkim tempie powstał wasz ogród czego życzę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 24.06.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Przede wszystkim GRATULACJE z okazji ślubu (piękna suknia ślubna ), przeprowadzki do wymarzonego domu i tego że dom jest tak gustownie wykończony, że oglądanie zdjęć to czysta przyjemność. Wyczucia, smaku i stylu gratuluje Ci najbardziej :yes: Meble na tarasie cudo. Chowasz te poduchy na noc czy zostawiasz? Teraz pewnie będziesz kombinować z ogrodem - nie mogę się doczekać nowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.06.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wreszcie Was odnalazłam zaglądałam do dzienniczka jakiś czas temu, jeszcze przed przeprowadzką i ślubem a teraz przeżyłam SZOK bardzo fajnie domek wyszedł i najlepszego na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts