Karolina i Artur 24.06.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam Byłem u Ciebie w dzienniczku jak wywalałaś ekipę z budowy a dzisiaj przez przypadek znalazłem dziennik a w nim tak jak zakładałaś ze się wprowadzisz to się wprowadziłaś jestem pełen podziwu szybkości wybudowania waszego domku. Teraz oby w tak szybkim tempie powstał wasz ogród czego życzę. Pozdrawiam Witam Dziękujemy bardzo! Rzeczywiście od momentu pożegnania pechowej ekipy do teraz.... .... troche się zmieniło Na szczęście! Walkę z ogrodem dopiero w przyszłym tygodniu rozpoczniemy... oby się udało w tym roku i tak będzie to plan ogrodowego minimum, dopiero w przyszłym roku zajmiemy się ogrodem na dobre. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.06.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Przede wszystkim GRATULACJE z okazji ślubu (piękna suknia ślubna ), przeprowadzki do wymarzonego domu i tego że dom jest tak gustownie wykończony, że oglądanie zdjęć to czysta przyjemność. Wyczucia, smaku i stylu gratuluje Ci najbardziej :yes: Meble na tarasie cudo. Chowasz te poduchy na noc czy zostawiasz? Teraz pewnie będziesz kombinować z ogrodem - nie mogę się doczekać nowych zdjęć. Cześć coffee! Dziękujemy baaaardzo, za życzenia i wszytkie inne miłe słowa Podcień jest na tyle duży ( mimo,że nie widać tego na zdjęciach ) ,że nawet kiedy niespodziewanie pada i poduchy są na zewnątrz nic im nie grozi, do tego mamy sporo wysuniętą podbitkę więc mebelki tarasowe są bezpieczne. Zbieram je tylko wtedy kiedy przez kilka dni z rzędu jest brzydka pogoda,żeby nie przechodziły wilgocią. Ogród.... to dla mnie spoooore wyzwanie,bo do tej pory nie byłam zbyt wielką miłośniczką grzebania w ziemi i dopiero teraz powolutku coś tam zaczyna we mnie kiełkować Planujemy dużo iglaków trochę krzewów kwitnących , tak by z jednej strony było przytulnie a z drugiej by ogród nie był zbyt wymagający, koszenie 24 arów trawki ( minus kostka i dom, ) oraz przycinania krzewików w zupełności mi wystarczą hmmm... a kwiaty ? Raczej w donicach na tarasie czy oknach frontowych Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.06.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wreszcie Was odnalazłam zaglądałam do dzienniczka jakiś czas temu, jeszcze przed przeprowadzką i ślubem a teraz przeżyłam SZOK bardzo fajnie domek wyszedł i najlepszego na nowej drodze życia Witam dziękujemy baaardzo!!! ...... i teraz zapraszamy częściej ;P jeszcze sporo pracy przed nami tylko leniuch się wkradł Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witaj Karolinko!! ....jak Ci służy życie małżeńskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.06.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witaj Karolinko!! ....jak Ci służy życie małżeńskie?? Cześć Kaluś Życie małżeńskie zdecydowanie słuuuuży :) Jakoś niedosty wakacji i urlopu mamy i już nas nosi A twoja Chorwacja coraz bliżej! ojjj .... zazdroszcze! Pozytywnie oczywiście Za rok dołącze hihi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.06.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A gdzie fotki obiecane aaaa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 30.06.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ja też ustawiam się w kolejce do oglądania zdjęć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.06.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dziewczynki kochane Artur obiecał mi, że jutro wstawi Ja niestety wylądowałam w szpitalu Na oddz. ginekologicznym Leże juz 2 dzień, ale jutro bede miała najważniejsze badania.... Pozdrawiam serdecznie i zyczę dobrej nocki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 :eek:Ojej!!! To zdrówka życzę... przedobrzyliście z realizacją recepty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 O kurcze Karolcia znowu!!!!!! Trzymaj się Kochana cieplutko i szybciutko do domu zdrowa wracaj. Dawaj znać w miarę możliwości jak się sprawy zdrowotne mają, buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 30.06.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań i szybki powrót do domu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.07.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Karolina, zdrówka życzę, oby dzisiejsze badania wypadły jak najlepiej... Trzymaj się, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.07.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dzięki dziewczyny kochane jesteście!!! Na szczęście badania wyszly pomyślnie! Nasze maleństwo ma 8 tygodni i wszystko narazie jest ok :) Teraaz czeka mnie przynajmniej tydzień w szpitalu i do 16 tyg. ciąży leżenie..... ale co tam maleństo najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.07.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) GRATULACJE!!! Wow, ale super wiadomości:wave: W takim razie leż grzecznie w szpitalu, potem w domciu. Trzymam kciuki za maleństwo - niech się pięknie rozwija:wiggle: Dbaj o siebie i maleństwo Buźka Edytowane 1 Lipca 2010 przez aniahubi skleroza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.07.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Cześć KarolciuGRATULACJE super nowinka:)Oczywiście uważaj na siebie, nie przemęczaj się!Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! :lol2::lol2: Wiedziałam normalnie czułam to w kościach:) ale nic nie krakałam. Czy to podróż poślubna taka owocna:D? Karolcia i Artur! Gratuluję!!!!!!!! Teraz tylko oby wszystko było w porządku, tego życzę. Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.07.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Dzięki kochane!!!! Tyle pozytywnych wibracji z FM musi miec odzwierciedlenie w samopoczuciu maluszka Jeszcze raz dzięki ogromne!!! Pozdrawiam serdecznie Edytowane 1 Lipca 2010 przez Karolina i Artur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.07.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hej Napewno maluszek czuje sie swietnie w Twoim brzuszku! Szkoda ze musisz lezec, ale bedzie dobrze.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.07.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jak się czujecie kochani w te upały, nudności już są, a może zachcianki:rolleyes: Sprawdziło się powiedzenie ,,Nowy domek, nowy potomek" coś w tym jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.07.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witaj Karola!! Chwilę nie zaglądałam do Ciebie ,a tu takie świetne wiadomości!!1 Kolejny forumowy dzieciaczek w drodze!!Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie i dzieciątko!Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts