Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Witam

Byłem u Ciebie w dzienniczku jak wywalałaś ekipę z budowy a dzisiaj przez przypadek znalazłem dziennik a w nim tak jak zakładałaś ze się wprowadzisz to się wprowadziłaś jestem pełen podziwu szybkości wybudowania waszego domku. Teraz oby w tak szybkim tempie powstał wasz ogród czego życzę.

Pozdrawiam

Witam :)

Dziękujemy bardzo!

Rzeczywiście od momentu pożegnania pechowej ekipy do teraz.... :rolleyes:.... troche się zmieniło ;) Na szczęście! :)

Walkę z ogrodem dopiero w przyszłym tygodniu rozpoczniemy... oby się udało ;) w tym roku i tak będzie to plan ogrodowego minimum, dopiero w przyszłym roku zajmiemy się ogrodem na dobre.

Pozdrawiam serdecznie!

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przede wszystkim GRATULACJE z okazji ślubu (piękna suknia ślubna :)), przeprowadzki do wymarzonego domu i tego że dom jest tak gustownie wykończony, że oglądanie zdjęć to czysta przyjemność. Wyczucia, smaku i stylu gratuluje Ci najbardziej :D:yes: Meble na tarasie cudo. Chowasz te poduchy na noc czy zostawiasz? Teraz pewnie będziesz kombinować z ogrodem - nie mogę się doczekać nowych zdjęć.

Cześć coffee!

Dziękujemy baaaardzo, za życzenia i wszytkie inne miłe słowa :oops: :)

Podcień jest na tyle duży ( mimo,że nie widać tego na zdjęciach ;) ) ,że nawet kiedy niespodziewanie pada i poduchy są na zewnątrz nic im nie grozi, do tego mamy sporo wysuniętą podbitkę więc mebelki tarasowe są bezpieczne. Zbieram je tylko wtedy kiedy przez kilka dni z rzędu jest brzydka pogoda,żeby nie przechodziły wilgocią.

Ogród.... to dla mnie spoooore wyzwanie,bo do tej pory nie byłam zbyt wielką miłośniczką grzebania w ziemi i dopiero teraz powolutku coś tam zaczyna we mnie kiełkować ;) Planujemy dużo iglaków trochę krzewów kwitnących , tak by z jednej strony było przytulnie a z drugiej by ogród nie był zbyt wymagający, koszenie 24 arów trawki ( minus kostka i dom, ) oraz przycinania krzewików w zupełności mi wystarczą ;) hmmm... a kwiaty ? Raczej w donicach na tarasie czy oknach frontowych :)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Wreszcie Was odnalazłam :)

zaglądałam do dzienniczka jakiś czas temu, jeszcze przed przeprowadzką i ślubem a teraz przeżyłam SZOK :)

bardzo fajnie domek wyszedł i najlepszego na nowej drodze życia :wave:

Witam :)

dziękujemy baaardzo!!!

...... i teraz zapraszamy częściej ;P jeszcze sporo pracy przed nami tylko leniuch się wkradł ;)

Pozdrawiamy :)

Witaj Karolinko!!:)

....jak Ci służy życie małżeńskie??;)

Cześć Kaluś :)

Życie małżeńskie zdecydowanie słuuuuży ;) :) :)

Jakoś niedosty wakacji i urlopu mamy i już nas nosi ;)

A twoja Chorwacja coraz bliżej! :) ojjj .... zazdroszcze! Pozytywnie oczywiście ;)

Za rok dołącze hihi :))

AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! :lol2::lol2::lol2::lol2: Wiedziałam normalnie czułam to w kościach:) ale nic nie krakałam. Czy to podróż poślubna taka owocna:D?

Karolcia i Artur! Gratuluję!!!!!!!! Teraz tylko oby wszystko było w porządku, tego życzę.

Buziaki zostawiam :hug: