Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Cześć kochane! :)

Z maleństwem wszystko ok :)

Mdłosci miałam przez tydzień- dwa, ale od poniedziałku spokój, ogólnie czuje sie bardzo dobrze! Tylko krwiaczek sie tam zrobił, najpierw plamił a teraz pękł i cały sie oderwał, cudem z maleństwem wszystko dobrze :) Teraz koplówki, leki, pare dni w szpitalu i jak nie bedzie innych "niespodzianek" wyjde do domku na kolejne kilka ładnych tyg lezenia, ale to juz zawsze u siebie w wygodnym łózku a nie tuuuuu.... brrrr.... Tak czy inaczej maluszek najwazniejszy a strachu sie najadłam,że ....

Pa dziewczynki :*

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej Karolinka :)

wow świetnie :) gratuluję :)........ leżeniem nie ma się co martwić najważniejsze jest to małe cudo w brzuszku :) zdrówka Wam życzę :) i nie brzuszek rośnie :) (to jedyna sytuacja kiedy duży brzuch cieszy ) Karolinka cieszę się razem z Wami :)

pozdrawiam

Czesc Aniu :)

Dziękuję Ci baaardzo ! Teraz dzidziuś jest najważniejszy, więc moge leżeć ile tylko sobie lekarz zażyczy!

Już niemoge doczekac się pojawienia na świecie tego małego skarba:wiggle:!!!

A to dopiero na początku lutego ...:rolleyes:

Pozdrawiam serdecznie!!!

Karolina, chwilę mnie nie było, a tu TAKIE wspaniałe wiadomości !!!!! :lol: :lol:

Ogromniaste gratulacje i niech się dzidzia zdrowo chowa !!!! :D :D

Cześć Lidziu :)

Dziękuję Ci serdecznie!!!

Jeszcze tyyyle czasu do pojawienia się maleństwa, nie wiem jak ja to wytrzymam :rolleyes: .... z moją niecierpliwością ;) :)

Pozdrawiam :)

Cześc!

Piękny domek, gratuluję dzieciaczka i życzę zdrówka. Jeśli byłabyś tak uprzejma i mogłabyś się ze mną podzielić co to za lampa kryształowa wisi w waszym przedpokoju, to byłabym wdzięczna. Najlepiej na priv. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Magda

Witaj :)

Dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa!

Lampe kupiliśmy w OBI była taka sama w Leroy Marline, nazwy nie pamiętam, cena ok 450 - 500 złotych z tego co pamiętam :rolleyes:

Pozdrawiam serdecznie!

GRATULUJĘ!!!

Nie bedę pisała "leż", nie będę pisała "dbaj o siebie".... wiesz co masz robić przecież;)

Zdrówka życzę

Ps. dobrze, że przypominałam o recepcie, nie????

Cześć kochana! :)

Dziękuję, dziękuję ;)

No tak... całe szczęście ,że przypomniałaś ! ;) :):hug: