Karolina i Artur 03.07.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Cześć kochane! Z maleństwem wszystko ok Mdłosci miałam przez tydzień- dwa, ale od poniedziałku spokój, ogólnie czuje sie bardzo dobrze! Tylko krwiaczek sie tam zrobił, najpierw plamił a teraz pękł i cały sie oderwał, cudem z maleństwem wszystko dobrze Teraz koplówki, leki, pare dni w szpitalu i jak nie bedzie innych "niespodzianek" wyjde do domku na kolejne kilka ładnych tyg lezenia, ale to juz zawsze u siebie w wygodnym łózku a nie tuuuuu.... brrrr.... Tak czy inaczej maluszek najwazniejszy a strachu sie najadłam,że .... Pa dziewczynki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 04.07.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 GRATULACJE!!!!:wiggle: Fantastyczne wiadomości. Ślub, dzidziuś, dom - ale się u was dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.07.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Dzięki coffee No tak..... u nas ewidentnie "coś" musi się dziać Byle zawsze były to tak dobre wydarzenia! Buźka i milych snów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.07.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 hej Karolinka wow świetnie :* gratuluję ........ leżeniem nie ma się co martwić najważniejsze jest to małe cudo w brzuszku zdrówka Wam życzę i nie brzuszek rośnie (to jedyna sytuacja kiedy duży brzuch cieszy ) Karolinka cieszę się razem z Wami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.07.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć Jak tam zdróweczko, kiedy do domku Cie wypuszczą? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.07.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 hej Karolinka wow świetnie gratuluję ........ leżeniem nie ma się co martwić najważniejsze jest to małe cudo w brzuszku zdrówka Wam życzę i nie brzuszek rośnie (to jedyna sytuacja kiedy duży brzuch cieszy ) Karolinka cieszę się razem z Wami pozdrawiam Czesc Aniu Dziękuję Ci baaardzo ! Teraz dzidziuś jest najważniejszy, więc moge leżeć ile tylko sobie lekarz zażyczy! Już niemoge doczekac się pojawienia na świecie tego małego skarba!!! A to dopiero na początku lutego ... Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.07.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć Jak tam zdróweczko, kiedy do domku Cie wypuszczą? Buziaki Cześć Dziękuję, wszystko ok Jak dobrze pójdzie, to prawdopodobny jest czwartek .... już się doczekać nie mogę ... niby i tak bedę leżeć ale to już w domku! pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.07.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 SUPER:wiggle: Miłego odpoczywania:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.07.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 ...bo zapomniałam.... Buziaczki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Karolina, chwilę mnie nie było, a tu TAKIE wspaniałe wiadomości !!!!! :lol: Ogromniaste gratulacje i niech się dzidzia zdrowo chowa !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Cześc!Piękny domek, gratuluję dzieciaczka i życzę zdrówka. Jeśli byłabyś tak uprzejma i mogłabyś się ze mną podzielić co to za lampa kryształowa wisi w waszym przedpokoju, to byłabym wdzięczna. Najlepiej na priv. Z góry dziękuję i pozdrawiam.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.07.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 ...bo zapomniałam.... Buziaczki zostawiam:) Cześć Kochana Dziękuję Ci baaaaardzo!!! Buziaczki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.07.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Karolina, chwilę mnie nie było, a tu TAKIE wspaniałe wiadomości !!!!! :lol: Ogromniaste gratulacje i niech się dzidzia zdrowo chowa !!!! :D Cześć Lidziu Dziękuję Ci serdecznie!!! Jeszcze tyyyle czasu do pojawienia się maleństwa, nie wiem jak ja to wytrzymam .... z moją niecierpliwością Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.07.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Cześc! Piękny domek, gratuluję dzieciaczka i życzę zdrówka. Jeśli byłabyś tak uprzejma i mogłabyś się ze mną podzielić co to za lampa kryształowa wisi w waszym przedpokoju, to byłabym wdzięczna. Najlepiej na priv. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Magda Witaj Dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa! Lampe kupiliśmy w OBI była taka sama w Leroy Marline, nazwy nie pamiętam, cena ok 450 - 500 złotych z tego co pamiętam Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.07.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Super, ze już jesteś w domciu Teraz sobie odpoczywaj, dbaj o siebie i maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena i Grzegorz 08.07.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Gratulacje ogromne!!!! I dużo dużo dużo cierpliwości w oczekiwaniu na małe słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.07.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Super, ze już jesteś w domciu Teraz sobie odpoczywaj, dbaj o siebie i maluszka Dziękuję Aniu Tak robię leżę.... leżę... i .... leżę Pozdrawiam serdecznie :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.07.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Gratulacje ogromne!!!! I dużo dużo dużo cierpliwości w oczekiwaniu na małe słoneczko Dziękujemy bardzo Cierpliwość... na pewno się przyda ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 GRATULUJĘ!!! Nie bedę pisała "leż", nie będę pisała "dbaj o siebie".... wiesz co masz robić przecież Zdrówka życzę Ps. dobrze, że przypominałam o recepcie, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.07.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 GRATULUJĘ!!! Nie bedę pisała "leż", nie będę pisała "dbaj o siebie".... wiesz co masz robić przecież Zdrówka życzę Ps. dobrze, że przypominałam o recepcie, nie???? Cześć kochana! Dziękuję, dziękuję No tak... całe szczęście ,że przypomniałaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts