Malutka_ 12.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 piekny domek i sliczne wnetrze, gratuluje oby sie dobrze i "owocnie" mieszkalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena i Grzegorz 12.07.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 W weekend przejeżdżałam obok Waszego domku. Wspaniale się prezentujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.07.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Rany Boskie rany boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co tu siuę dzieje???!!!!! Myślę : wejde i pooglądam co u nich slychać pewnie już elektryka i tynki a Ci mieszkają normalnie szczeka mi opadła i wielkeigo huku narobiła hmmm podoba mi się: kuchnia bardzo, i spiżarka szczególnie te butelki wina które sie w nij znalazły i wiele innych rzeczy też mi się podoba GRATULUJĘ!!! oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA "NOWEJ" DRODZE ZYCIA i ogólnie no cóż moge powiedzieć PIEKNIE JEST, CUDNIE I WSPANIALE No kochani "toście" pojechali wszystkiego naj naj buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.07.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czesc Karola Co słychać?? Jak tam wasz gabinet, położyliście już panele? I czy dokończyliście już schody ( barierki )? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.07.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Hej Karolino! Nie bywałam u Ciebie-bo najpiewr Ty byłaś w podróży poślubnej,później ja na urlopie-dziś weszla i włoś mi się zjeżył od zmian u Ciebie .Przede wszystkim gratuluję błogosławionego stanu .Gratuluję również domu-gustownie i nowocześnie u Ciebie. A teraz odpoczywaj i dbaj o siebie-w pełni na to zasłużyłaś, Pa, Buźaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Hej! Wpadłam zapytać jak się czujecie???I nie przyjmuję innej odpowiedzi niż "świetnie!!!!";) Buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.07.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 dzień dobry trzymam kciuki za maleństwo mam nadczieję że wszystko wporządku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.07.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 piekny domek i sliczne wnetrze, gratuluje oby sie dobrze i "owocnie" mieszkalo Witam!!! Dziękujemy baaardzo serdecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.07.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 W weekend przejeżdżałam obok Waszego domku. Wspaniale się prezentuje Pozdrawiam Cześć dziękujemy Ale bardzo brakuje przynajmniej zielonego trawniczka .... ale spoko już się tworzy pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.07.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Rany Boskie rany boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co tu siuę dzieje???!!!!! Myślę : wejde i pooglądam co u nich slychać pewnie już elektryka i tynki a Ci mieszkają normalnie szczeka mi opadła i wielkeigo huku narobiła hmmm podoba mi się: kuchnia bardzo, i spiżarka szczególnie te butelki wina które sie w nij znalazły i wiele innych rzeczy też mi się podoba GRATULUJĘ!!! oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA "NOWEJ" DRODZE ZYCIA i ogólnie no cóż moge powiedzieć PIEKNIE JEST, CUDNIE I WSPANIALE No kochani "toście" pojechali wszystkiego naj naj buźka Dziękuję kochana baaaardzo! Takie słow cieszą ogromnie,aż cieplej na serduchu się robi Zdziwiłaś się nie dlatego,że aż tak szybko nam poszło.... zwyczajnie zdecydowanie za długo nie zaglądałaś Całość budowy "od pierwszej łopaty" trwała 7 miesięcy i 3 dni, więc nie narzekam na tempo ale troche sie przy nim zgrzaliśmy mimo ostrej zimy Dzięki za życzenia... jeżeli chodzi o maleństwo to czujemy się świetnie ! (odpukać ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.07.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Czesc Karola Co słychać?? Jak tam wasz gabinet, położyliście już panele? I czy dokończyliście już schody ( barierki )? Buziaki Cześć mariomili Ściany gabinetu są już suche, na suficie jest jeszcze troszke wilgoci... panele ułożymy i ścianki pomalujemy w sierpniu... Jeżeli chodzi o balustrade schodową musi ona zaczekaćdo jesieni... - ... finanse Artur dokończyl listwowanie 2 ostatnich pokoi na górze, dzięki temu wszystkie listwy przypodłogowe są już na swoim miejscu Zamontował także oświtlenie na tyle domku A i kupiliśmy basenik w OBI żeby się chłodzić w upalne dni ! 3,5 x 0,8 m Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.07.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Hej Karolino! Nie bywałam u Ciebie-bo najpiewr Ty byłaś w podróży poślubnej,później ja na urlopie-dziś weszla i włoś mi się zjeżył od zmian u Ciebie .Przede wszystkim gratuluję błogosławionego stanu .Gratuluję również domu-gustownie i nowocześnie u Ciebie. A teraz odpoczywaj i dbaj o siebie-w pełni na to zasłużyłaś, Pa, Buźaki Cześć Lady Fajnie,że wpadłaś, mam nadzieję,że urlop się udał Dziękuję za wszystkie miłe słowa i życzenia! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.07.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Hej! Wpadłam zapytać jak się czujecie??? I nie przyjmuję innej odpowiedzi niż "świetnie!!!!";) Buziaczki:hug: Cześć kochana:) .... więc odpowiadam... ŚWIETNIE!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 No fakt dawno nie zaglądałam pewnie dlatego moje zdziwienie ale w tempie budowy mnie nie pobiłaś 6 miesięcy i 24 dni wszytko fanie tylko to tempo męczy okropnie no nie??? w takim razie jak wszystko dobrze z dzidziusiem to mocznie cię w tym baseniku i odpoczywaj ile wlezie buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.07.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Hej:wiggle: Cieszę sie że czujesz się dobrze:) Może jakieś nowe fotki, tak dla przypomnienia;) Miłego weekendu życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 21.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Karolina odpoczywaj puki możesz bo jak maluch pojawi się na świecie to będzie totalny kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Hello!! Ja ja dopatrzyłam się grilla w ogrodzie;) Buziaki zostawiam podwójne:** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.07.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Tak coffee robię ale chyba na zapas odpocząć się i tak nie da .... niestety! Tak Emilko grilik jest ( prezent ślubny ) Dzisiaj nalaliśmy pełny basenik świeżej wody, pojawił sie parasol i krzesełka i tylko świeżej zielonej trawki brakuje ale to już nie długo... Pozdrawiam serdecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.07.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Wam również miłego dzionka życzę," wskakuj" do basenu i odpoczywaj:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.07.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Wam również miłego dzionka życzę," wskakuj" do basenu i odpoczywaj:popcorn: No wiesz ale tak sama .... .... wpadaj na zimny soczek albo mrożoną herbatkę ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts