mariomili 22.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hmm mrożona herbatka mniam:stirthepot: Może nie dziś, ale kiedyś napewno, jeśli zaproszenie bedzie dalej aktualne;)Ja już pomalutku szykuje sie do wakacji:) Pranie, prasowanie, przymierzanie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.07.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hmm mrożona herbatka mniam:stirthepot: Może nie dziś, ale kiedyś napewno, jeśli zaproszenie bedzie dalej aktualne;) Ja już pomalutku szykuje sie do wakacji:) Pranie, prasowanie, przymierzanie:wiggle: Zaproszenie ważne bezterminowo! Ale oczywiście im szybciej tym lepiej Szykowanie się do wakacji to dla mnie sporo radochy zawsze, bo to juz taki wakacyjny wstęp! Gdzie sie wybierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.07.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 A ja jeszcze stroju nie mam!!!! Wybieramy się do Włoch, do pięknego regionu zwanego Toskanią Jak tam brzusio, widać już coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Tak coffee robię ale chyba na zapas odpocząć się i tak nie da .... niestety! Da się!!! :yes:Po urodzeniu synka przez tydzień nie spałam... dosłownie!!! I nie odczuwałam zmęczenia!!! Dopiero jak mi się zapasy skończyły przypętała się deprecha... ale nie straszę, tfu, tfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalijka 23.07.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witaj Karolino! Wczoraj jednym tchem przeczytałam Wasz dziennik budowy - to co mnie najbardziej uderzyło to kontrast między naszymi budowami - my grzebiemy się z małym parterowym domkiem już prawie dwa lata - Wam pewnie wystarczyłyby na niego trzy miesiące... Zorganizowani jesteście perfekcyjnie - błyskawiczna budowa, przeprowadzka, ślub, dzidziuś - wszystko za jednym zamachem! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.07.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 A ja jeszcze stroju nie mam!!!! Wybieramy się do Włoch, do pięknego regionu zwanego Toskanią Jak tam brzusio, widać już coś??? No to super! Fajne wakacje się zapowiadają Spoko strój kupisz Brzuszek powoli sie powiększa a talia zanika, za tydzień zaczynamy 4 miesiąc Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.07.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Da się!!! :yes:Po urodzeniu synka przez tydzień nie spałam... dosłownie!!! I nie odczuwałam zmęczenia!!! Dopiero jak mi się zapasy skończyły przypętała się deprecha... ale nie straszę, tfu, tfu... Kochana hormony trzymały Cię w szczytowej formie Miejmy nadzieję,że i mi pomogą jakoś przetrwać !... A jak dopadną mnie smutki zgłoszę sie na terapię na naszym kochanym forum U mnie 3 trymestr to późna jesien i zima, więc będzie sofka, ogień w kominku i pełen relaks .... a po porodzie.... styczniowa rewolucja!!! POZDRAWIAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.07.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witaj Karolino! Wczoraj jednym tchem przeczytałam Wasz dziennik budowy - to co mnie najbardziej uderzyło to kontrast między naszymi budowami - my grzebiemy się z małym parterowym domkiem już prawie dwa lata - Wam pewnie wystarczyłyby na niego trzy miesiące... Zorganizowani jesteście perfekcyjnie - błyskawiczna budowa, przeprowadzka, ślub, dzidziuś - wszystko za jednym zamachem! Gratulacje! Witam serdecznie w moim dzienniczku Cieszę się,że mnie odwiedziłaś! dziękujemy za wszystkie mile słowa!!! Nasza budowa to istne szaleństwo, nie należy naśladować.... , bo nie było to do końca zdrowe Cały czas twierdze,że po współpracy z niektórymi ekipami, po całym tym zaangażowaniu, nerwach itd juz nigdy nie będę taka sama jak przed budową Ale i tak budowanie sprawiło mi mega radoche i nie mówie ,że jest to ostatni domek ;p Gdyby nie to ,że po przeprowadzce był odrazu ślub teraz czekamy na dzidziusia , to pewnie już by mnie nosiło, a tak ,myśle,że maleństwo skutecznie zorganizuje mi czas i na razie nie będę miała czasu na myślenie o kolejnych inwestycjach! Może to i dobrze Pozdrawiam serdecznie i zapraszam częściej bo sporo jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.07.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 hej Karolinka uwielbiam czytać Twój dziennik zawsze czytam wszystko dokładnie .......... hm..... jeśli chodzi o Twoje leżenie i odpoczywanie to jak chcesz możemy się zamienić...... ja uwielbiam leżeć w łóżku i spać, a Ty będziesz mogła sobie poszaleć żeby nie było że jestem leniuchem to lubię też być aktywna... jednak jestem bardzo szczęśliwa jak znajdę kilka godzin w weekend żeby poleżeć lub pospać :) czekam na zdjęcia łazienki dla dzieci........ już Cię miałam o to zapytać ale przeczytałam że jeszcze nie jest skończona.... więc czekam Karolinka mam nadzieję że czujesz się dobrze pozdrowienia dla waszej trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.07.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 hej Karolinka uwielbiam czytać Twój dziennik zawsze czytam wszystko dokładnie .......... hm..... jeśli chodzi o Twoje leżenie i odpoczywanie to jak chcesz możemy się zamienić...... ja uwielbiam leżeć w łóżku i spać, a Ty będziesz mogła sobie poszaleć żeby nie było że jestem leniuchem to lubię też być aktywna... jednak jestem bardzo szczęśliwa jak znajdę kilka godzin w weekend żeby poleżeć lub pospać czekam na zdjęcia łazienki dla dzieci........ już Cię miałam o to zapytać ale przeczytałam że jeszcze nie jest skończona.... więc czekam Karolinka mam nadzieję że czujesz się dobrze pozdrowienia dla waszej trójki Dzięki Anulka:) Kochana jesteś Co do zamiany, nie ma sprawy! chętnie się zamienie chociaż na kilka dni ! W tzw. międzyczasie mój tata ułożył na ścianach i podłodze w garażu płytki, teraz zostało fugowanie Kolejna będzie łazienka dzieci ale kiedy.... tego nie wiem... pewnie pod koniec sierpnia, jak tylko coś sie zmieni zdjęcia na pewno się pojawią Dzisiaj po południu idę na USG Pozdawaiamy serdecznie!!! :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.07.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Hej!Jak na USG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.07.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Hej! Jak na USG? Hej wszystko dobrze Właśnie skończył się nam dzisiaj 12 tydzień Maleństwo ma ponad 5 cm długości ( plus nóżki oczywiście ) Wszystko na swoim miejscu, na USG kopało nóżkami,ziewało, machało rączkami , Artur nawet zdążył policzyć paluszki Maleństwo prezentowało się ze wszystkich stron! Oczywiście jesteśmy z niego baaaardzo dumni!!! Na początku września mamy znać płeć już na 100% ( o ile nie wypnie się na nas pupką ;P ) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 28.07.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 :hug:Gratuluje Ci kochana z całego serducha maleństwa. Mam nadzieje ze czujecie się dobrze.Zobaczysz jakie to fajne uczucie jak poczujesz pierwsze ruchy dzidziusia.U mnie zaczął się 7 mies. Dużo zdrówka dla mamusi i maleństwa życzymy .Dbaj o siebie i dzidziunia. Buziaczki http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.07.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hej wszystko dobrze Właśnie skończył się nam dzisiaj 12 tydzień Maleństwo ma ponad 5 cm długości ( plus nóżki oczywiście ) Wszystko na swoim miejscu, na USG kopało nóżkami,ziewało, machało rączkami , Artur nawet zdążył policzyć paluszki Maleństwo prezentowało się ze wszystkich stron! Oczywiście jesteśmy z niego baaaardzo dumni!!! Na początku września mamy znać płeć już na 100% ( o ile nie wypnie się na nas pupką ;P ) Pozdrawiam! Hej Karola! Super-bardzo się cieszę,że wszysttko u Was dobrze :0 Dbaj o siebie i dawaj Nam tu na pożerkę zdjęcia z domku Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.08.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 :hug:Gratuluje Ci kochana z całego serducha maleństwa. Mam nadzieje ze czujecie się dobrze.Zobaczysz jakie to fajne uczucie jak poczujesz pierwsze ruchy dzidziusia.U mnie zaczął się 7 mies. Dużo zdrówka dla mamusi i maleństwa życzymy .Dbaj o siebie i dzidziunia. Buziaczki http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Dziękuję Ci baaaardzo serdecznie!!!! Czujemy się dobrze, już nie mogę doczekać się ruchów maleństwa i nowiny, czy to dziewczynka czy chłopiec ??? Już chcialabym żeby maleństwo było całe i zdrowe na świecie.... U Ciebie to juz niedługo! Pozdrawiam serdecznie!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.08.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hej Karola! Super-bardzo się cieszę,że wszysttko u Was dobrze :0 Dbaj o siebie i dawaj Nam tu na pożerkę zdjęcia z domku Pa! Hej Dzięki ogromniaste A na pożerkę.... wrzuciłam kilka fotek mlodziutkiej trawki wokół domu Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam przyszłą mamusię Jak zdróweczko i samopoczucie? Trawka ładna, teraz te wszystkie roślinki posadzić i będzie pięknie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 :hug:Gratuluje Ci kochana z całego serducha maleństwa. Mam nadzieje ze czujecie się dobrze.Zobaczysz jakie to fajne uczucie jak poczujesz pierwsze ruchy dzidziusia.U mnie zaczął się 7 mies. Dużo zdrówka dla mamusi i maleństwa życzymy .Dbaj o siebie i dzidziunia. Buziaczki http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Lea Tobie też trzeba pogratulować!!! Znasz płeć dzidziusia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo szybko oddaliście domek do uzytku - BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dbaj o siebie i amleństwo i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo odpoczywaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.08.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witaj Karola! Widze,że nie próżnujecie i poczyniliście wielgachne zakupy ogrodowe!Fajnie ,ja jakoś nie mogę zebrać się do "kupy" po przeprowadzce,energia ze mnie wyparowała i nawet mi nie przeszkadza ,ze w łazience zasłaniam się kartonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts