Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmm mrożona herbatka mniam:stirthepot: Może nie dziś, ale kiedyś napewno, jeśli zaproszenie bedzie dalej aktualne;)

Ja już pomalutku szykuje sie do wakacji:) Pranie, prasowanie, przymierzanie:wiggle:

Zaproszenie ważne bezterminowo! Ale oczywiście im szybciej tym lepiej ;)

Szykowanie się do wakacji to dla mnie sporo radochy zawsze, bo to juz taki wakacyjny wstęp! :)

Gdzie sie wybierasz???

Witaj Karolino!

Wczoraj jednym tchem przeczytałam Wasz dziennik budowy - to co mnie najbardziej uderzyło to kontrast między naszymi budowami - my grzebiemy się z małym parterowym domkiem już prawie dwa lata - Wam pewnie wystarczyłyby na niego trzy miesiące... ;) Zorganizowani jesteście perfekcyjnie - błyskawiczna budowa, przeprowadzka, ślub, dzidziuś - wszystko za jednym zamachem! Gratulacje!

A ja jeszcze stroju nie mam!!!!:jawdrop:

Wybieramy się do Włoch, do pięknego regionu zwanego Toskanią;)

Jak tam brzusio, widać już coś???:rolleyes:

No to super! Fajne wakacje się zapowiadają :)

Spoko strój kupisz :hug: ;)

Brzuszek powoli sie powiększa a talia zanika, za tydzień zaczynamy 4 miesiąc :wiggle:

Pozdrawiam serdecznie :)

Da się!!! :yes:Po urodzeniu synka przez tydzień nie spałam... dosłownie!!! I nie odczuwałam zmęczenia!!!

Dopiero jak mi się zapasy skończyły przypętała się deprecha... ale nie straszę:sick:, tfu, tfu...

Kochana hormony trzymały Cię w szczytowej formie ;)

Miejmy nadzieję,że i mi pomogą jakoś przetrwać !... A jak dopadną mnie smutki zgłoszę sie na terapię na naszym kochanym forum ;)

U mnie 3 trymestr to późna jesien i zima, więc będzie sofka, ogień w kominku i pełen relaks :wiggle:.... a po porodzie.... styczniowa rewolucja!!! :jawdrop: ;) :)

POZDRAWIAM!!!! :hug:

Witaj Karolino!

Wczoraj jednym tchem przeczytałam Wasz dziennik budowy - to co mnie najbardziej uderzyło to kontrast między naszymi budowami - my grzebiemy się z małym parterowym domkiem już prawie dwa lata - Wam pewnie wystarczyłyby na niego trzy miesiące... ;) Zorganizowani jesteście perfekcyjnie - błyskawiczna budowa, przeprowadzka, ślub, dzidziuś - wszystko za jednym zamachem! Gratulacje!

Witam serdecznie w moim dzienniczku :)

Cieszę się,że mnie odwiedziłaś! dziękujemy za wszystkie mile słowa!!!

Nasza budowa to istne szaleństwo, nie należy naśladować.... , bo nie było to do końca zdrowe ;)

Cały czas twierdze,że po współpracy z niektórymi ekipami, po całym tym zaangażowaniu, nerwach itd juz nigdy nie będę taka sama jak przed budową ;) :)

Ale i tak budowanie sprawiło mi mega radoche i nie mówie ,że jest to ostatni domek ;p

Gdyby nie to ,że po przeprowadzce był odrazu ślub teraz czekamy na dzidziusia , to pewnie już by mnie nosiło, a tak ,myśle,że maleństwo skutecznie zorganizuje mi czas i na razie nie będę miała czasu na myślenie o kolejnych inwestycjach! Może to i dobrze :)

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam częściej bo sporo jeszcze przed nami :)

hej Karolinka :)

uwielbiam czytać Twój dziennik :) zawsze czytam wszystko dokładnie :) .......... hm..... jeśli chodzi o Twoje leżenie i odpoczywanie to jak chcesz możemy się zamienić...... ja uwielbiam leżeć w łóżku i spać, a Ty będziesz mogła sobie poszaleć ;) żeby nie było że jestem leniuchem to lubię też być aktywna... jednak jestem bardzo szczęśliwa jak znajdę kilka godzin w weekend żeby poleżeć lub pospać :):)

czekam na zdjęcia łazienki dla dzieci........ już Cię miałam o to zapytać ale przeczytałam że jeszcze nie jest skończona.... więc czekam :)

Karolinka mam nadzieję że czujesz się dobrze :)

pozdrowienia dla waszej trójki :)

hej Karolinka :)

uwielbiam czytać Twój dziennik :) zawsze czytam wszystko dokładnie :) .......... hm..... jeśli chodzi o Twoje leżenie i odpoczywanie to jak chcesz możemy się zamienić...... ja uwielbiam leżeć w łóżku i spać, a Ty będziesz mogła sobie poszaleć ;) żeby nie było że jestem leniuchem to lubię też być aktywna... jednak jestem bardzo szczęśliwa jak znajdę kilka godzin w weekend żeby poleżeć lub pospać :)

czekam na zdjęcia łazienki dla dzieci........ już Cię miałam o to zapytać ale przeczytałam że jeszcze nie jest skończona.... więc czekam :)

Karolinka mam nadzieję że czujesz się dobrze :)

pozdrowienia dla waszej trójki :)

Dzięki Anulka:) Kochana jesteś :hug:

Co do zamiany, nie ma sprawy! ;) chętnie się zamienie chociaż na kilka dni ! :)

W tzw. międzyczasie mój tata ułożył na ścianach i podłodze w garażu płytki, teraz zostało fugowanie :)

Kolejna będzie łazienka dzieci ale kiedy.... tego nie wiem... pewnie pod koniec sierpnia, jak tylko coś sie zmieni zdjęcia na pewno się pojawią :)

Dzisiaj po południu idę na USG :)

Pozdawaiamy serdecznie!!! :***

Hej!

Jak na USG?

Hej wszystko dobrze :)

Właśnie skończył się nam dzisiaj 12 tydzień :)

Maleństwo ma ponad 5 cm długości ( plus nóżki oczywiście ;) )

Wszystko na swoim miejscu, na USG kopało nóżkami,ziewało, machało rączkami , Artur nawet zdążył policzyć paluszki ;)

Maleństwo prezentowało się ze wszystkich stron! Oczywiście jesteśmy z niego baaaardzo dumni!!! ;)

Na początku września mamy znać płeć już na 100% ( o ile nie wypnie się na nas pupką ;P :) )

Pozdrawiam!

:hug:Gratuluje Ci kochana z całego serducha maleństwa.

Mam nadzieje ze czujecie się dobrze.Zobaczysz jakie to fajne uczucie jak poczujesz pierwsze ruchy dzidziusia.U mnie zaczął się 7 mies.

Dużo zdrówka dla mamusi i maleństwa życzymy .Dbaj o siebie i dzidziunia.

Buziaczki :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

Hej wszystko dobrze :)

Właśnie skończył się nam dzisiaj 12 tydzień :)

Maleństwo ma ponad 5 cm długości ( plus nóżki oczywiście ;) )

Wszystko na swoim miejscu, na USG kopało nóżkami,ziewało, machało rączkami , Artur nawet zdążył policzyć paluszki ;)

Maleństwo prezentowało się ze wszystkich stron! Oczywiście jesteśmy z niego baaaardzo dumni!!! ;)

Na początku września mamy znać płeć już na 100% ( o ile nie wypnie się na nas pupką ;P :) )

Pozdrawiam!

Hej Karola!

Super-bardzo się cieszę,że wszysttko u Was dobrze :0

Dbaj o siebie i dawaj Nam tu na pożerkę zdjęcia z domku ;)

Pa!

Mam nadzieje ze czujecie się dobrze.Zobaczysz jakie to fajne uczucie jak poczujesz pierwsze ruchy dzidziusia.U mnie zaczął się 7 mies.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

Dziękuję Ci baaaardzo serdecznie!!!! :)

Czujemy się dobrze, już nie mogę doczekać się ruchów maleństwa i nowiny, czy to dziewczynka czy chłopiec ??? :rolleyes:

Już chcialabym żeby maleństwo było całe i zdrowe na świecie.... :)

U Ciebie to juz niedługo!

Pozdrawiam serdecznie!!! :) :)

Lea Tobie też trzeba pogratulować!!! Znasz płeć dzidziusia?

Pozdrawiam