Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej!

widzę że domek rośnie super i już więźba jest! oby tak dalej

ps dzięki temu ze kiedyś wpisałam się do twojego dziennika przez przypadek jak coś napiszesz przychodzi mi wiadomość wiec jestem z waszym domkiem na bieżąco

No powolutku rośnie :wink: Bardzo nam miło,ze śledzisz nasze poczynania budowlane :) My Twoje również :D

czesc Karolcia :D :D :D :D ,fajnie Cie widzieć ihhihihi przynajmniej juz wiem jak wyglądacie i inaczej od razu sie pisze :wink: :lol: :lol: ,

widziałam wiedziałam zdjęcia już waszego domu ,sliczny jest :D :D :D ,nieprawdaż ze ten domek jest przepiękny :D :D :D jak masz juz jakies nowe zdjęcia to dawaj na forum :wink: :lol: ,pozdrawiam gorąco

Jessi mówisz i masz :D Oto nowe zdjątka, co prawda nie są to spektakularne postępy, ale nas cieszy każdy drobiazg :wink: :lol: :lol: :lol:

No a domek oczywiście,że jest najpiękniejszy, najcudowniejszy i wogóle naj naj naj, jak każdy domek danego inwestora :wink: :D :lol: :lol:

P.S Was też było bardzo fajnie zobaczyć na nk :D

Pozdrawiam!

No a domek oczywiście,że jest najpiękniejszy, najcudowniejszy i wogóle naj naj naj, jak każdy domek danego inwestora :wink: :D :lol: :lol:

O to to... i mój też 8) ... będzie :-? .... kiedyś :x

Doceniam kaluś Twoją cuuudowną wyobraźnię, dzieki której widzisz ( tak jak ja ) przyszły urok naszych łuczków

a ja jakoś nie widzę :( , bo otwór prosty, a okna łukowe :-? ????

Ciemna jakaś jestem :-?

Doceniam kaluś Twoją cuuudowną wyobraźnię, dzieki której widzisz ( tak jak ja ) przyszły urok naszych łuczków

a ja jakoś nie widzę :( , bo otwór prosty, a okna łukowe :-? ????

Ciemna jakaś jestem :-?

Nie przejmuj się Kochana :wink: Łuczki sa mimo,ze na fotkach ich nie widać bo zasłonięte sa przez szalunek, ale daję słowo ,że istnieja :wink: Jak tylko pracownicy rozszalują je w przyszłym tygodniu ukażą sie w całej okazałości :wink: :D :lol:

O to to... i mój też 8) ... będzie :-? .... kiedyś :x

No wiesz co... :roll: No jak możesz tak nie doceniac swojego ślicznego domku?

Już jest sliczny :D :D :D a jaki ma potencjał :wink: :D

Witam ponownie.

Jakoś nie mogę się zebrac żeby wkleic swoje zdjęcia (mam nadzieję się poprawic). My w piątek 20.11. zalaliśmy strop. Niedawno byliśmy na tym samym etapie, ale ciężko za Wami nadążyc.

Mam pytanie odnośnie konstrukcji stalowej pod więźbe: kto Wam to robił i czy możecie polecic tego wykonawcę i jaki był koszt.

Można prosic o namiary na tego benka wybudowanego w Waszej okolicy, chętnie byśmy zobaczyli go na żywo (w pełnej okazałości).

Póki nie wkleiłem fotek swojego benka zapraszam w wolnej chwili na wizję lokalną.

Pozdrawiam serdecznie

Darek J.

Witam ponownie.

Jakoś nie mogę się zebrac żeby wkleic swoje zdjęcia (mam nadzieję się poprawic). My w piątek 20.11. zalaliśmy strop. Niedawno byliśmy na tym samym etapie, ale ciężko za Wami nadążyc.

Mam pytanie odnośnie konstrukcji stalowej pod więźbe: kto Wam to robił i czy możecie polecic tego wykonawcę i jaki był koszt.

Można prosic o namiary na tego benka wybudowanego w Waszej okolicy, chętnie byśmy zobaczyli go na żywo (w pełnej okazałości).

Póki nie wkleiłem fotek swojego benka zapraszam w wolnej chwili na wizję lokalną.

Pozdrawiam serdecznie

Darek J.

Witaj Darku :)

Proszę poprawić się koniecznie i wkleić zdjęcia, bo jestesmy bardzo ciekawi :wink:

Jeżeli możesz to podaj dokładniejsze namiary na swoją budowę a chętnie ją odwiedzimy :)

Firmę ktora wykonywala nam konstrukcję stalową, wzieliśmy z polecenia jeszcze dziś dowiemy się i napiszemy Ci namiary, a co do ceny jaką zapłacimy okaże się dopiero w tym tygodniu i jak juz będziemy wiedzieli to napiszemy.

Jeżeli chodzi o Benia w naszej okolicy, to znajduje się on jeszcze w granicach Lublina jadąc ulicą Zemborzycką kierujesz się na Bychawę, mijasz zalew po swojej prawej stronie jedziesz chwilę lasem i tuż po wyjeździe z lasu po lewej stronie jeszcze przed skrętem na Mentów wśród drzewek stoi nowo wybudowany Benio :D Wiosną na etapie wykończeniówki dzięki uprzejmości właścicieli mieliśmy możliwość obejrzenia domku w środku :D REWELACJA!!!

Pozdrawiamy :)