Karolina i Artur 18.11.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Karolinko, czekam na nowe foty!!! A, widziałaś tego Benia w dzienniku Jessi??? Pięknie wygląda Hej Iwonko Oczywiście,że widziałam Benia u jessi Świetny jest Dzisaij wrzuciłam fotki z poniedziałku, jutro będa aktualne Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 hej!widzę że domek rośnie super i już więźba jest! oby tak dalejps dzięki temu ze kiedyś wpisałam się do twojego dziennika przez przypadek jak coś napiszesz przychodzi mi wiadomość wiec jestem z waszym domkiem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 19.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No to się rozpędziliście nieźle z tym budowaniem Niedługo w porównaniu do Was my zupełnie w lesie zostaniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.11.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 hej! widzę że domek rośnie super i już więźba jest! oby tak dalej ps dzięki temu ze kiedyś wpisałam się do twojego dziennika przez przypadek jak coś napiszesz przychodzi mi wiadomość wiec jestem z waszym domkiem na bieżąco No powolutku rośnie Bardzo nam miło,ze śledzisz nasze poczynania budowlane My Twoje również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.11.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No to się rozpędziliście nieźle z tym budowaniem Niedługo w porównaniu do Was my zupełnie w lesie zostaniemy... Spokojnie Agatko, wam zostanie w tyle za nami na 100% nie grozi! No a my musimy działać bo zima tuż tuż a roboty duuużo! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam z rańca!!! widze, że domeczek Wam rośnie w góre, że ho ho.... to cieszy, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.11.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam z rańca!!! widze, że domeczek Wam rośnie w góre, że ho ho.... to cieszy, prawda?? Oj Kaluś CIESZY, CIESZY i to jak :D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 czesc Karolcia ,fajnie Cie widzieć ihhihihi przynajmniej juz wiem jak wyglądacie i inaczej od razu sie pisze , widziałam wiedziałam zdjęcia już waszego domu ,sliczny jest ,nieprawdaż ze ten domek jest przepiękny jak masz juz jakies nowe zdjęcia to dawaj na forum ,pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.11.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 czesc Karolcia ,fajnie Cie widzieć ihhihihi przynajmniej juz wiem jak wyglądacie i inaczej od razu sie pisze , widziałam wiedziałam zdjęcia już waszego domu ,sliczny jest ,nieprawdaż ze ten domek jest przepiękny jak masz juz jakies nowe zdjęcia to dawaj na forum ,pozdrawiam gorąco Jessi mówisz i masz Oto nowe zdjątka, co prawda nie są to spektakularne postępy, ale nas cieszy każdy drobiazg No a domek oczywiście,że jest najpiękniejszy, najcudowniejszy i wogóle naj naj naj, jak każdy domek danego inwestora P.S Was też było bardzo fajnie zobaczyć na nk Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 pięknie wygladają Wasze ZALANE łuki ...w takiej wieczornej sceneri ...... CUDNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.11.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 pięknie wygladają Wasze ZALANE łuki ...w takiej wieczornej sceneri ...... CUDNIE!! Dzięki za miluśne slówka Doceniam kaluś Twoją cuuudowną wyobraźnię, dzieki której widzisz ( tak jak ja ) przyszły urok naszych łuczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No a domek oczywiście,że jest najpiękniejszy, najcudowniejszy i wogóle naj naj naj, jak każdy domek danego inwestora O to to... i mój też ... będzie .... kiedyś Doceniam kaluś Twoją cuuudowną wyobraźnię, dzieki której widzisz ( tak jak ja ) przyszły urok naszych łuczków a ja jakoś nie widzę , bo otwór prosty, a okna łukowe ???? Ciemna jakaś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.11.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Doceniam kaluś Twoją cuuudowną wyobraźnię, dzieki której widzisz ( tak jak ja ) przyszły urok naszych łuczków a ja jakoś nie widzę , bo otwór prosty, a okna łukowe ???? Ciemna jakaś jestem Nie przejmuj się Kochana Łuczki sa mimo,ze na fotkach ich nie widać bo zasłonięte sa przez szalunek, ale daję słowo ,że istnieja Jak tylko pracownicy rozszalują je w przyszłym tygodniu ukażą sie w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.11.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No a domek oczywiście,że jest najpiękniejszy, najcudowniejszy i wogóle naj naj naj, jak każdy domek danego inwestora O to to... i mój też ... będzie .... kiedyś No wiesz co... No jak możesz tak nie doceniac swojego ślicznego domku? Już jest sliczny a jaki ma potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No a domek oczywiście,że jest najpiękniejszy, najcudowniejszy i wogóle naj naj naj, jak każdy domek danego inwestora O to to... i mój też ... będzie .... kiedyś No wiesz co... No jak możesz tak nie doceniac swojego ślicznego domku? Już jest sliczny a jaki ma potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 a te ostatnie zdjęcia to z ukrycia robione(21.09)?? hm...... bo jak tak to nieładnie nie będę oryginalna super ten wasz domek! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekJ. 21.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam ponownie. Jakoś nie mogę się zebrac żeby wkleic swoje zdjęcia (mam nadzieję się poprawic). My w piątek 20.11. zalaliśmy strop. Niedawno byliśmy na tym samym etapie, ale ciężko za Wami nadążyc. Mam pytanie odnośnie konstrukcji stalowej pod więźbe: kto Wam to robił i czy możecie polecic tego wykonawcę i jaki był koszt.Można prosic o namiary na tego benka wybudowanego w Waszej okolicy, chętnie byśmy zobaczyli go na żywo (w pełnej okazałości). Póki nie wkleiłem fotek swojego benka zapraszam w wolnej chwili na wizję lokalną. Pozdrawiam serdecznieDarek J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam ponownie. Jakoś nie mogę się zebrac żeby wkleic swoje zdjęcia (mam nadzieję się poprawic). My w piątek 20.11. zalaliśmy strop. Niedawno byliśmy na tym samym etapie, ale ciężko za Wami nadążyc. Mam pytanie odnośnie konstrukcji stalowej pod więźbe: kto Wam to robił i czy możecie polecic tego wykonawcę i jaki był koszt. Można prosic o namiary na tego benka wybudowanego w Waszej okolicy, chętnie byśmy zobaczyli go na żywo (w pełnej okazałości). Póki nie wkleiłem fotek swojego benka zapraszam w wolnej chwili na wizję lokalną. Pozdrawiam serdecznie Darek J. Witaj Darku Proszę poprawić się koniecznie i wkleić zdjęcia, bo jestesmy bardzo ciekawi Jeżeli możesz to podaj dokładniejsze namiary na swoją budowę a chętnie ją odwiedzimy Firmę ktora wykonywala nam konstrukcję stalową, wzieliśmy z polecenia jeszcze dziś dowiemy się i napiszemy Ci namiary, a co do ceny jaką zapłacimy okaże się dopiero w tym tygodniu i jak juz będziemy wiedzieli to napiszemy. Jeżeli chodzi o Benia w naszej okolicy, to znajduje się on jeszcze w granicach Lublina jadąc ulicą Zemborzycką kierujesz się na Bychawę, mijasz zalew po swojej prawej stronie jedziesz chwilę lasem i tuż po wyjeździe z lasu po lewej stronie jeszcze przed skrętem na Mentów wśród drzewek stoi nowo wybudowany Benio Wiosną na etapie wykończeniówki dzięki uprzejmości właścicieli mieliśmy możliwość obejrzenia domku w środku REWELACJA!!! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a te ostatnie zdjęcia to z ukrycia robione(21.09)?? hm...... bo jak tak to nieładnie nie będę oryginalna super ten wasz domek! pozdrawiam Witaj:) Ostatnie zdjęcia były robione wczoraj podczas jazdy z samochodu Dzięki z a miłe słówko Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Darku J. Pan z którym zalatwialiśmy naszą konstrukcię stalową nazywa się Smarsz a to tel. 81 756 13 56 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts