Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo szybko oddaliście domek do uzytku - BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dbaj o siebie i amleństwo i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo odpoczywaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Zuzanko :) :) :)

Też się cieszymy, że wszystko się udało, mogliśmy to zrobić za 2 miesiące wcześniej, ale wiesz jak jest...:oops:.... jakoś się nie mogliśmy zebrać, zbyt dużo się działo ;)

O maleństwo oczywiście dbam najlepiej jak potrafię i już się nie mogę doczekać kiedy będzie z nami :) :)

Pozdrawiam serdecznie!!!!!

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Karola! Widze,że nie próżnujecie i poczyniliście wielgachne zakupy ogrodowe!Fajnie ,ja jakoś nie mogę zebrać się do "kupy" po przeprowadzce,energia ze mnie wyparowała i nawet mi nie przeszkadza ,ze w łazience zasłaniam się kartonami.:)

Cześć Beauty :)

Kupujemy, sadzimy ( ja tylko asystuję ;) ) i mamy z tego duuużo radochy !!! :wiggle: jeszcze żwirek i plan na ten rok zrealizowany z nawiązką , bo nie planowaliśmy nasadzeń. Miało się skończyć na trawniczku... ;)

Ja po przeprowadzce miałam dokładnie tak samo!

Wydawało mi się ,ze jak będę na miejscu to tyle będę robić, dopieszczać....a tu .... ZONK!

jak wszystko staneło jako tako w salonie, kuchni i sypialni,że dość wygodnie się mieszkało, zeszło ze mnie powietrze i pojawiło sie mega "niechciejsctwo" ......

Ale to wszystko chwilowe i energia wraca ze zdwojoną siłą!!!! :)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Edytowane przez Karolina i Artur :)

Skoro tez przez to przechodziłaś to pewnie minie...Ale u Ciebie wiązało się to pewnie ze stanem błogosławionym ,ale ja ?????U mnie juz na nic się nie zanosi,chyba tylko na wnuki:lol2: z nasadzeniami musimy się jeszcze wstrzymać do skończenia ogrodzenia i kostki .I od frontu może zmieścimy się jeszcze w tym roku,natomiast od strony tzw,ogrodowej przełożymy to na wiosnę.Będą jeszcze kopane dwa większe dołki:) i wtedy cos musimy zrobić z ziemią z wykopu.A Wy juz będziecie się cieszyć pięknym ogrodem.Zyczę Wam wszystkiego naj,naj

Skoro tez przez to przechodziłaś to pewnie minie...Ale u Ciebie wiązało się to pewnie ze stanem błogosławionym ,ale ja ?????U mnie juz na nic się nie zanosi,chyba tylko na wnuki:lol2: z nasadzeniami musimy się jeszcze wstrzymać do skończenia ogrodzenia i kostki .I od frontu może zmieścimy się jeszcze w tym roku,natomiast od strony tzw,ogrodowej przełożymy to na wiosnę.Będą jeszcze kopane dwa większe dołki:) i wtedy cos musimy zrobić z ziemią z wykopu.A Wy juz będziecie się cieszyć pięknym ogrodem.Zyczę Wam wszystkiego naj,naj

Sama nie wiem co to było ;)

Tak czy siak po przeprowadzce podobno często się zdarza i tak jak szybko przychodzi, potem odchodzi :)

A co do "stanu ... " to kochana nigdy nie mów nigdy ;) .... co by tradycji stało się zadość .... na nowy domek.... potomek ;) :)

Co do nasadzeń, to rzeczywiście lepiej skończyć wszelkie "brudne" roboty i dopiero potem bawić się z nasadzeniami :)

Na spokojnie ze wszystkim zdążycie !

U nas do etapu "ogrodu" jeszcze przynajmniej kilka sezonów :rolleyes: trzeba poczekać ażwszystko podrośnie bo w większości to maleństwa, ale już są , będą rosnąć i cieszyć :)

Pozdrawiam serdecznie :hug:

Cześć Karola,

Co nowego u Ciebie?

Jak roślinki, przyjeły się?

Miłej nocki:sleep:

Cześć :)

U mnie wszystko ok :)

W poniedziałek śmigamy na USG :)

Artuś przez ostatnie 2 dni walczył z gabinetem...

..... a roślinki przynajmniej narazie ..... żyją ;) :)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Cześć :)

U mnie wszystko ok :)

W poniedziałek śmigamy na USG :)

Artuś przez ostatnie 2 dni walczył z gabinetem...

..... a roślinki przynajmniej narazie ..... żyją ;) :)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Hej Karola!

Fajnie,że u Ciebie wszystko Ok.Napisz co Ci popowie lekarz na USG- i czy maluch da rozpoznać swoją płeć.

Ja stawiam,że będziecie mieli Synka 8) Mogę się nawet założyć ;)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

P>S Ładna ta wasza zielona trawka-nówka.....

Edytowane przez lady in red

Hej Karola!

Fajnie,że u Ciebie wszystko Ok.Napisz co Ci popowie lekarz na USG- i czy maluch da rozpoznać swoją płeć.

Ja stawiam,że będziecie mieli Synka 8) Mogę się nawet założyć ;)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

P>S Ładna ta wasza zielona trawka-nówka.....

hej Lady :)

W poniedziałek idę na takie normalne , kontrolne USG.

Natomiast 30 sierpnia idę na USG 4D i wtedy jak dzidziuś się nie zbuntuje wszystko powinno być jasne ;) :) .... no chyba ,że jakims trafem uda się w poniedziałek... :rolleyes:

Trawka dzisiaj będzie pierwszy raz koszona :)

pozdrawiam serdecznie!!!!! :)

P.S

Zakłady przyjmuję ;)

Sporo osób obstawia, zdania podzielone :wiggle:

Witaj Karolcia, a raczej witajcie:) A u Was jak zwykle się dzieje!! Pracusie jedne! a mieli odpoczywać! Wszystko oczywiście baaaardzo mi się podoba.

Fajowy regał w gabinecie i fajny pomysł z koszykami, ustawienie jak i koszyki ciekawe.

My leniuchujemy to znaczy ja z dziećmi, na budowie powolutku robota idzie, a wszystko przez to moje wczasowanie, jeszcze tylko jutro wyjeżdżamy na 2 tyg.w ciepłe kraje :wiggle:i po powrocie bierzemy się ostro do roboty.

Ja nie obstawiam, z doświadczenia wiem że czy córcia czy synuś to i tak zwariujesz na punkcie bobaska, a znając Twoje podejście do dzieci do dzidziuś będzie miał jak w raju:)

Buziaki zostawiam i pędzę kończyć sie pakować bo jutro lecimy :cool:

Hej Karolino!

Skoro przyjmujesz zakłady zakładam się o dobrą kawę przeczuwając Syna ;)

Fajnie,ża macie już gabinet gotowy.Podoba mi się ten regał i ułożenie na nim koszyków.

Dbaj o siebie!

Pa!

Cześć Lady :)

Dzięki :wiggle:

Zakład przyjęty! :)

Werdykt rozstrzygający ogłoszę 6 września :)

Wczoraj na USG lekarz zobaczył już prawdopodobną płeć, ale łożysko skutecznie utrudniało mu swobodne podglądanie.

Stwierdził,że nie che mówić skoro na 100% nie jest pewny.... Obiecał za 3 tygodnie zdradzi sekret już ze 100% pewnością :) :) :)

POZDRAWIAMY!!!

To ja stawiam na dziewczynkę ;):)

Cześć Emilko :)

Mi na początku też wydawało się,że będzie dziewczynka :)

Teraz nie mam bladego pojęcia! :rolleyes:

Tak czy inaczej juz kocham to maleństwo najmocniej na świecie!!!

Wszystko się okaże 6 września.... jeszcze 3 tygodnie....... dłuuuugo ;)

Cześć Lady :)

Dzięki :wiggle:

Zakład przyjęty! :)

Werdykt rozstrzygający ogłoszę 6 września :)

Wczoraj na USG lekarz zobaczył już prawdopodobną płeć, ale łożysko skutecznie utrudniało mu swobodne podglądanie.

Stwierdził,że nie che mówić skoro na 100% nie jest pewny.... Obiecał za 3 tygodnie zdradzi sekret już ze 100% pewnością :) :) :)

POZDRAWIAMY!!!

....