Karolina i Artur 08.08.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo szybko oddaliście domek do uzytku - BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dbaj o siebie i amleństwo i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo odpoczywaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Zuzanko :) Też się cieszymy, że wszystko się udało, mogliśmy to zrobić za 2 miesiące wcześniej, ale wiesz jak jest....... jakoś się nie mogliśmy zebrać, zbyt dużo się działo O maleństwo oczywiście dbam najlepiej jak potrafię i już się nie mogę doczekać kiedy będzie z nami :) Pozdrawiam serdecznie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.08.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Witaj Karola! Widze,że nie próżnujecie i poczyniliście wielgachne zakupy ogrodowe!Fajnie ,ja jakoś nie mogę zebrać się do "kupy" po przeprowadzce,energia ze mnie wyparowała i nawet mi nie przeszkadza ,ze w łazience zasłaniam się kartonami. Cześć Beauty Kupujemy, sadzimy ( ja tylko asystuję ) i mamy z tego duuużo radochy !!! jeszcze żwirek i plan na ten rok zrealizowany z nawiązką , bo nie planowaliśmy nasadzeń. Miało się skończyć na trawniczku... Ja po przeprowadzce miałam dokładnie tak samo! Wydawało mi się ,ze jak będę na miejscu to tyle będę robić, dopieszczać....a tu .... ZONK! jak wszystko staneło jako tako w salonie, kuchni i sypialni,że dość wygodnie się mieszkało, zeszło ze mnie powietrze i pojawiło sie mega "niechciejsctwo" ...... Ale to wszystko chwilowe i energia wraca ze zdwojoną siłą!!!! Pozdrawiam serdecznie!!!! Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Karolina i Artur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.08.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Skoro tez przez to przechodziłaś to pewnie minie...Ale u Ciebie wiązało się to pewnie ze stanem błogosławionym ,ale ja ?????U mnie juz na nic się nie zanosi,chyba tylko na wnuki:lol2: z nasadzeniami musimy się jeszcze wstrzymać do skończenia ogrodzenia i kostki .I od frontu może zmieścimy się jeszcze w tym roku,natomiast od strony tzw,ogrodowej przełożymy to na wiosnę.Będą jeszcze kopane dwa większe dołki:) i wtedy cos musimy zrobić z ziemią z wykopu.A Wy juz będziecie się cieszyć pięknym ogrodem.Zyczę Wam wszystkiego naj,naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.08.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Skoro tez przez to przechodziłaś to pewnie minie...Ale u Ciebie wiązało się to pewnie ze stanem błogosławionym ,ale ja ?????U mnie juz na nic się nie zanosi,chyba tylko na wnuki:lol2: z nasadzeniami musimy się jeszcze wstrzymać do skończenia ogrodzenia i kostki .I od frontu może zmieścimy się jeszcze w tym roku,natomiast od strony tzw,ogrodowej przełożymy to na wiosnę.Będą jeszcze kopane dwa większe dołki:) i wtedy cos musimy zrobić z ziemią z wykopu.A Wy juz będziecie się cieszyć pięknym ogrodem.Zyczę Wam wszystkiego naj,naj Sama nie wiem co to było Tak czy siak po przeprowadzce podobno często się zdarza i tak jak szybko przychodzi, potem odchodzi A co do "stanu ... " to kochana nigdy nie mów nigdy .... co by tradycji stało się zadość .... na nowy domek.... potomek Co do nasadzeń, to rzeczywiście lepiej skończyć wszelkie "brudne" roboty i dopiero potem bawić się z nasadzeniami Na spokojnie ze wszystkim zdążycie ! U nas do etapu "ogrodu" jeszcze przynajmniej kilka sezonów trzeba poczekać ażwszystko podrośnie bo w większości to maleństwa, ale już są , będą rosnąć i cieszyć Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Cześć Karola, Co nowego u Ciebie?Jak roślinki, przyjeły się? Miłej nocki:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.08.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 hej Karolinka wpadłam pozdrowić i zostawić buziaki :************ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.08.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Cześć Karola, Co nowego u Ciebie? Jak roślinki, przyjeły się? Miłej nocki:sleep: Cześć U mnie wszystko ok W poniedziałek śmigamy na USG Artuś przez ostatnie 2 dni walczył z gabinetem... ..... a roślinki przynajmniej narazie ..... żyją Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.08.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 hej Karolinka wpadłam pozdrowić i zostawić buziaki :************ Cześć Aniu Fajnie,że wpadłaś :) Również pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.08.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) Cześć U mnie wszystko ok W poniedziałek śmigamy na USG Artuś przez ostatnie 2 dni walczył z gabinetem... ..... a roślinki przynajmniej narazie ..... żyją Pozdrawiam serdecznie!!! Hej Karola! Fajnie,że u Ciebie wszystko Ok.Napisz co Ci popowie lekarz na USG- i czy maluch da rozpoznać swoją płeć. Ja stawiam,że będziecie mieli Synka Mogę się nawet założyć Pozdrawiam Was serdecznie P>S Ładna ta wasza zielona trawka-nówka..... Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.08.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Hej Karola! Fajnie,że u Ciebie wszystko Ok.Napisz co Ci popowie lekarz na USG- i czy maluch da rozpoznać swoją płeć. Ja stawiam,że będziecie mieli Synka Mogę się nawet założyć Pozdrawiam Was serdecznie P>S Ładna ta wasza zielona trawka-nówka..... hej Lady W poniedziałek idę na takie normalne , kontrolne USG. Natomiast 30 sierpnia idę na USG 4D i wtedy jak dzidziuś się nie zbuntuje wszystko powinno być jasne .... no chyba ,że jakims trafem uda się w poniedziałek... Trawka dzisiaj będzie pierwszy raz koszona pozdrawiam serdecznie!!!!! P.S Zakłady przyjmuję Sporo osób obstawia, zdania podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hej Karolino! Skoro przyjmujesz zakłady zakładam się o dobrą kawę przeczuwając Syna Fajnie,ża macie już gabinet gotowy.Podoba mi się ten regał i ułożenie na nim koszyków. Dbaj o siebie! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.08.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 To ja stawiam na dziewczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.08.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Podłączę sie do zachwyconych forumowiczów:) Domek macie przecudowny ,najbardziej podobało mi sie tempo budowania:) :)Pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.08.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witaj Karolcia, a raczej witajcie:) A u Was jak zwykle się dzieje!! Pracusie jedne! a mieli odpoczywać! Wszystko oczywiście baaaardzo mi się podoba. Fajowy regał w gabinecie i fajny pomysł z koszykami, ustawienie jak i koszyki ciekawe. My leniuchujemy to znaczy ja z dziećmi, na budowie powolutku robota idzie, a wszystko przez to moje wczasowanie, jeszcze tylko jutro wyjeżdżamy na 2 tyg.w ciepłe kraje :wiggle:i po powrocie bierzemy się ostro do roboty. Ja nie obstawiam, z doświadczenia wiem że czy córcia czy synuś to i tak zwariujesz na punkcie bobaska, a znając Twoje podejście do dzieci do dzidziuś będzie miał jak w raju:) Buziaki zostawiam i pędzę kończyć sie pakować bo jutro lecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.08.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Będzie córa,ja będąc w ciązy starsznie chciałam córę i mi sie spełniło mój kędziorek ma teraz 3 lata...idzie JUŻ do "przedszkolka"-jak sama mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hej Karolino! Skoro przyjmujesz zakłady zakładam się o dobrą kawę przeczuwając Syna Fajnie,ża macie już gabinet gotowy.Podoba mi się ten regał i ułożenie na nim koszyków. Dbaj o siebie! Pa! Cześć Lady Dzięki Zakład przyjęty! Werdykt rozstrzygający ogłoszę 6 września Wczoraj na USG lekarz zobaczył już prawdopodobną płeć, ale łożysko skutecznie utrudniało mu swobodne podglądanie. Stwierdził,że nie che mówić skoro na 100% nie jest pewny.... Obiecał za 3 tygodnie zdradzi sekret już ze 100% pewnością :) POZDRAWIAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 To ja stawiam na dziewczynkę Cześć Emilko Mi na początku też wydawało się,że będzie dziewczynka Teraz nie mam bladego pojęcia! Tak czy inaczej juz kocham to maleństwo najmocniej na świecie!!! Wszystko się okaże 6 września.... jeszcze 3 tygodnie....... dłuuuugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Podłączę sie do zachwyconych forumowiczów:) Domek macie przecudowny ,najbardziej podobało mi sie tempo budowania:) :)Pozdrawiam iza Cześć Iza Witam w moim dzienniczku Dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć Lady Dzięki Zakład przyjęty! Werdykt rozstrzygający ogłoszę 6 września Wczoraj na USG lekarz zobaczył już prawdopodobną płeć, ale łożysko skutecznie utrudniało mu swobodne podglądanie. Stwierdził,że nie che mówić skoro na 100% nie jest pewny.... Obiecał za 3 tygodnie zdradzi sekret już ze 100% pewnością :) POZDRAWIAMY!!! .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć Emilko Mi na początku też wydawało się,że będzie dziewczynka Teraz nie mam bladego pojęcia! Tak czy inaczej juz kocham to maleństwo najmocniej na świecie!!! Wszystko się okaże 6 września.... jeszcze 3 tygodnie....... dłuuuugo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts