mariomili 17.08.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Wiec czekamy do 6!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witaj Karolcia, a raczej witajcie:) A u Was jak zwykle się dzieje!! Pracusie jedne! a mieli odpoczywać! Wszystko oczywiście baaaardzo mi się podoba. Fajowy regał w gabinecie i fajny pomysł z koszykami, ustawienie jak i koszyki ciekawe. My leniuchujemy to znaczy ja z dziećmi, na budowie powolutku robota idzie, a wszystko przez to moje wczasowanie, jeszcze tylko jutro wyjeżdżamy na 2 tyg.w ciepłe kraje :wiggle:i po powrocie bierzemy się ostro do roboty. Ja nie obstawiam, z doświadczenia wiem że czy córcia czy synuś to i tak zwariujesz na punkcie bobaska, a znając Twoje podejście do dzieci do dzidziuś będzie miał jak w raju:) Buziaki zostawiam i pędzę kończyć sie pakować bo jutro lecimy Cześć Martusia Cos tam się dzieje, ale wszystko tak na spokojnie Ciesze się,że Ci się podoba Barzdo dobrze,że sobie odpoczywacie, tzreba korzystać z wakacji jeżeli jest tylko taka możliwość! Ale Ci zadroszczę tego jutrzejszego wyjazdu!!! (oczywiście tak pozytywnie) Gdzie jedziecie??? Relaksujcie się, bawcie, korzystajcie i wypoczywajcie!!! A po powrocie czekam na relacje )) Co do płci dzidziusia to jestem bardzo ciekawa, ale wiadomo ja już kocham to maleństwo najmocnej na świecie!!! Pozdrawiam serdecznie całą Rodzinkę! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Będzie córa,ja będąc w ciązy starsznie chciałam córę i mi sie spełniło mój kędziorek ma teraz 3 lata...idzie JUŻ do "przedszkolka"-jak sama mówi No to będzie od września niezła przygoda Dobrze,że córcia cieszy się z pójścia do przedszkola A u mnie już niedługo będzie wszystko wiadomo.... a ja już się niecierpliwię, niby nie ma to znaczenia.... a jednak ja już chciałabym wiedzieć!!! :wiggle: Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Wiec czekamy do 6!!! Buziaki Niom.... czekamy ! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.08.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Lea Tobie też trzeba pogratulować!!! Znasz płeć dzidziusia? Pozdrawiam Dzięki mariomili.U Nas będzie chłopczyk A ja u Karolci stawiam na dziewczynkę.Najważniejsze żeby było zdrowe dzieciątko. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.08.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dzięki mariomili.U Nas będzie chłopczyk A ja u Karolci stawiam na dziewczynkę.Najważniejsze żeby było zdrowe dzieciątko. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cześć Lea W takim razie gratuluję SYNECZKA !!!! Jak Ty się czujesz w te upały ??? U Ciebie chyba zbliża się ten wielki dzień wielkimi krokami?! Na kiedy termin??? Nasze maleństwo jest jeszcze maleńkie , bo my kończymy dopiero 16 tydzień.... nie mniej jednak dzidziuś już mi się wydaje najpiękniejszy i najzdolniejszy Ślicznie ssie kciuk, kopie ( na USG ) i waży całe 124 gramy Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.08.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć Lea W takim razie gratuluję SYNECZKA !!!! Jak Ty się czujesz w te upały ??? U Ciebie chyba zbliża się ten wielki dzień wielkimi krokami?! Na kiedy termin??? Nasze maleństwo jest jeszcze maleńkie , bo my kończymy dopiero 16 tydzień.... nie mniej jednak dzidziuś już mi się wydaje najpiękniejszy i najzdolniejszy Ślicznie ssie kciuk, kopie ( na USG ) i waży całe 124 gramy Pozdrawiam serdecznie!!! Dziękujemy serdecznie!!! Bardzo się cieszymy że będziemy mieli chłopczyka, a mężuś tym bardziej dumny że zostanie w końcu tatą.:rolleyes:Wiesz hmmm my mieszkamy za granica więc u nas raz słoneczko raz deszczyk.Najgorzej u Nas było w ndz nie dało się wytrzymac bo bardzo grzało.Domyślam sie jakie upały panują w Pl. A Twoje maleństwo wcale nie takie małe jeszcze troszke a niedługo będziesz je tulić w swoich ramionach tak samo jak ja.To co Ci mogę poradzić to odżywiaj się zdrowo i jedz to na co masz ochote.Unikaj serów feta, mozzarelii, surowego mięsa nie dotykaj żadnych kotów a i kup sobie tą dużą okrągłą piłke(Ja wcześniej na niej siedziałam,jak plecki bolały kładłam sie i ból ustepował,teraz za bardzo nie moge bo dzidzia uciska-ale pewnie to wszystko wiesz. Ja mam termin wg miesiączki 26.10, a wg USG 16.10 .Moje dzieciątko już ułożone główkowo do porodu co mnie bardzo cieszy.:wiggle:i wazy 1550g troszkie więcej niż Twoje maleństwo.Niestety mdłości mnie nie opuszczają. A ty na kiedy masz termin?? Jak się czujesz?? Całujemy Was bardzo cieplutko http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.08.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Pozdrowionka zostawiam dla mamusi i dzidziusia:) Mój połówek cały czas powtarzał, że dziewczynkę chce... że żeby zdrowe było... a jak mu (nam) lekarz powiedział na USG, że będzie chłop... to się chłopu mojemu oczka spociły... naprawdę... To były jedyne kropelki jakie widziałam w jego oczach... kiedykolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.08.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć Martusia Cos tam się dzieje, ale wszystko tak na spokojnie Ciesze się,że Ci się podoba Barzdo dobrze,że sobie odpoczywacie, tzreba korzystać z wakacji jeżeli jest tylko taka możliwość! Ale Ci zadroszczę tego jutrzejszego wyjazdu!!! (oczywiście tak pozytywnie) Gdzie jedziecie??? Relaksujcie się, bawcie, korzystajcie i wypoczywajcie!!! A po powrocie czekam na relacje )) Co do płci dzidziusia to jestem bardzo ciekawa, ale wiadomo ja już kocham to maleństwo najmocnej na świecie!!! Pozdrawiam serdecznie całą Rodzinkę! :) A lecimy do Turcji a dokładnie Alanya :)na 2 tyg. Przy wyborze miejsca braliśmy po uwagę przede wszystkim dzieciaki, bo jak one będą miały co robić i to i my będziemy mieć święty spokój Tak też hotel ma kilka basenów, kilkanaście zjeżdżalni, plaże pod nosem i ogólnie przystosowany do rodzin z dziećmi. No i Turcja z ciuszków słynie, znając mnie pewnie zaliczę jakiś pobliski targ;) Jak wrócimy zdam relację bo przecież Wy w przyszłości to już też w wakacje z dzieckiem, to może polecę Wam to miejsce:cool: Jak już ciekawość Cię zżera co do płci, to ja sobie i wielu koleżankom sprawdzałam płeć dzidziusia na kalendarzu chińskim ( Twój wiek i miesiąc poczęcia) Zresztą znajdziesz go w necie. Powiem Ci że jak na razie się sprawdzało:D:D Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.08.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Właśnie! Chiński kalendarz . W przypad kumojego pierwszego dziecka się sprawdziło . Karola! Wpisz w wyszukiwarkę chiński kalendarz płci dziecka i sprawdż co wg. chińczyków powinno się urodzić. I powiedź Nam koniecznie jaka płeć wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalijka 18.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hmm, w moim przypadku chiński kalendarz nie sprawdził się - według niego powinien być synek a jest córeczka Tak czy inaczej, pozdrawiam przyszłą mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.08.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dziękujemy serdecznie!!! Bardzo się cieszymy że będziemy mieli chłopczyka, a mężuś tym bardziej dumny że zostanie w końcu tatą.:rolleyes:Wiesz hmmm my mieszkamy za granica więc u nas raz słoneczko raz deszczyk.Najgorzej u Nas było w ndz nie dało się wytrzymac bo bardzo grzało.Domyślam sie jakie upały panują w Pl. A Twoje maleństwo wcale nie takie małe jeszcze troszke a niedługo będziesz je tulić w swoich ramionach tak samo jak ja.To co Ci mogę poradzić to odżywiaj się zdrowo i jedz to na co masz ochote.Unikaj serów feta, mozzarelii, surowego mięsa nie dotykaj żadnych kotów a i kup sobie tą dużą okrągłą piłke(Ja wcześniej na niej siedziałam,jak plecki bolały kładłam sie i ból ustepował,teraz za bardzo nie moge bo dzidzia uciska-ale pewnie to wszystko wiesz. Ja mam termin wg miesiączki 26.10, a wg USG 16.10 .Moje dzieciątko już ułożone główkowo do porodu co mnie bardzo cieszy.:wiggle:i wazy 1550g troszkie więcej niż Twoje maleństwo.Niestety mdłości mnie nie opuszczają. A ty na kiedy masz termin?? Jak się czujesz?? Całujemy Was bardzo cieplutko http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Ale Ci fajnie, jeszcze dosłownie chwilka i będziesz miała swojego maluszka :) Wybraliście już imę ??? Mój termin wypada pod koniec stycznia... zobaczymy Ja początki miałam słabe ale nie ze względu na nudności, tylko na duże zagrożenie ciąży, szpital itp. ale teraz jest już wszystko w porządku Dzidzia rośnie i to jest najważniejsze! Miewam czasmi jeszcze skurcze i jakieś inne lekkie boleści ale da się wytrzymać Pozdrawiamy serdecznie i przesyłamy buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.08.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Pozdrowionka zostawiam dla mamusi i dzidziusia:) Mój połówek cały czas powtarzał, że dziewczynkę chce... że żeby zdrowe było... a jak mu (nam) lekarz powiedział na USG, że będzie chłop... to się chłopu mojemu oczka spociły... naprawdę... To były jedyne kropelki jakie widziałam w jego oczach... kiedykolwiek... Dzięki Arcticzko :) Coś czuję,że w przypadku Artura wilgotne oczka w tym wypadku też są bardzo prawdopodobne :) Ściskamy mocno ciocię Arcticę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.08.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A lecimy do Turcji a dokładnie Alanya :)na 2 tyg. Przy wyborze miejsca braliśmy po uwagę przede wszystkim dzieciaki, bo jak one będą miały co robić i to i my będziemy mieć święty spokój Tak też hotel ma kilka basenów, kilkanaście zjeżdżalni, plaże pod nosem i ogólnie przystosowany do rodzin z dziećmi. No i Turcja z ciuszków słynie, znając mnie pewnie zaliczę jakiś pobliski targ;) Jak wrócimy zdam relację bo przecież Wy w przyszłości to już też w wakacje z dzieckiem, to może polecę Wam to miejsce:cool: Jak już ciekawość Cię zżera co do płci, to ja sobie i wielu koleżankom sprawdzałam płeć dzidziusia na kalendarzu chińskim ( Twój wiek i miesiąc poczęcia) Zresztą znajdziesz go w necie. Powiem Ci że jak na razie się sprawdzało:D:D Buziaki:hug: Ale Wam fajnie!!!! Super :) Sprawdzaj hotelik , sprawdzaj wiadomości na 100% się przydadzą Po powrocie proszę o pełny raport :) P.S Sprawdziłąm ten kalendarz chiński i według niego..... dziewczynka :) Zobaczymy za 2,5 tygodnia czy się sprawdzi Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.08.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Właśnie! Chiński kalendarz . W przypad kumojego pierwszego dziecka się sprawdziło . Karola! Wpisz w wyszukiwarkę chiński kalendarz płci dziecka i sprawdż co wg. chińczyków powinno się urodzić. I powiedź Nam koniecznie jaka płeć wypada Lady sprawdziłam Według niego... dziewczynka Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.08.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hmm, w moim przypadku chiński kalendarz nie sprawdził się - według niego powinien być synek a jest córeczka Tak czy inaczej, pozdrawiam przyszłą mamę Witam serdecznie Z ciekawości sprawdziłam, teoretycznie ma być dziewczynka, a jeżeli będzie chłopczyk to..... też SUUUPER! Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 hej Karolinko:)...wpadłam się przywitać.........potem bedę nadrabiała zległości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.08.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ale Ci fajnie, jeszcze dosłownie chwilka i będziesz miała swojego maluszka :) Wybraliście już imę ??? Mój termin wypada pod koniec stycznia... zobaczymy Ja początki miałam słabe ale nie ze względu na nudności, tylko na duże zagrożenie ciąży, szpital itp. ale teraz jest już wszystko w porządku Dzidzia rośnie i to jest najważniejsze! Miewam czasmi jeszcze skurcze i jakieś inne lekkie boleści ale da się wytrzymać Pozdrawiamy serdecznie i przesyłamy buziaki :*** Mamy kilka typów, ale pomiędzy niektórymi imionami jeszcze się wahamy O kurcze byłas w szpitalu nie wiedziałam tak mi przykro ,pewnie przez budowe i wasze wesele za dużo było stresu i załatwień ale dobrze że już jest wszystko w porzadku.Musisz bardziej na siebie uważac i więcej odpoczywac. Ja tez daję radę z niektórymi boleściami brzuszka.Jest dobrze i będzie dobrze.Tego sie trzymajmy !!! Byle do porodu .... Całujemy Cię gorąco i Twojego maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Krzys 20.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Kochani, sledzilam Wasze postepy w budowie domu, potem wykańczaniu, teraz "urzadzaniu" ogrodu i przezywaniu emocji zwiazanych z maluszkiem. Wczoraj mialam ta ogromna przyjemnosc zobaczenia na zywo efektu Waszej pracy. Artur, bardzo dziekuje za wprowadzenie mnie do Waszego Krolestwa. Dom jest boski! Z bliska i na zywo wyglada jeszcze okazalej i robi niesamowite wrazenie. Podziwiam Wasze dusze artystow, wszystko wyjatkowo dobrze dobrane, ze smakiem i co najwazniejsze - z sercem. Karolinko, żaluje iz nie mialam okazji poznac Ciebie osobiscie. Choc nie wykluczam ze wprosze sie do Was jeszcze w przyszlosci:-) Zycze Wam duzo zdrowka. Odpoczywaj i zbieraj sily i energii na styczen. Sama jestem od 1.5 roku mama wiec wiem cos o tym. Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam.Trzymajcie sie cieplutko, Marta p.s. dzien przed momentem kiedy sie dowiedzialam ze bede mama, snil mi sie maly sliczny chlopiec o imieniu Piotrus. Do 18 tyg. myslalam ze bedzie synek, a tu na usg lekarz mowi- dziewczynka. Mamy nasza mala Magdalenka i nic poza nia sie juz nie liczy. Jest najwiekszym skarbem a milosc nasza do niej jest z kazdym dniem wieksza i mocniejsza. Dziecko to najwiekszy cud swiata! Ciesze sie ze niedlugo rowniez doznacie tego szczescia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Hej Karola! Jak samopoczucie? Przejeżdzałam wczoraj koło Twojego domku . Wracaliśmy z Kmicica i oczom mym ukazał się Twój Benio .Na żywo jeszcze ładniejszy i jaką ładną zieloną trwkę macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts