Karolina i Artur 23.08.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 hej Karolinko:) ...wpadłam się przywitać.........potem bedę nadrabiała zległości!!! Cześć Kaluś Fajnie,ze jesteś! Mam nadzieję,że wypoczełaś ??? Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.08.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Kochani, sledzilam Wasze postepy w budowie domu, potem wykańczaniu, teraz "urzadzaniu" ogrodu i przezywaniu emocji zwiazanych z maluszkiem. Wczoraj mialam ta ogromna przyjemnosc zobaczenia na zywo efektu Waszej pracy. Artur, bardzo dziekuje za wprowadzenie mnie do Waszego Krolestwa. Dom jest boski! Z bliska i na zywo wyglada jeszcze okazalej i robi niesamowite wrazenie. Podziwiam Wasze dusze artystow, wszystko wyjatkowo dobrze dobrane, ze smakiem i co najwazniejsze - z sercem. Karolinko, żaluje iz nie mialam okazji poznac Ciebie osobiscie. Choc nie wykluczam ze wprosze sie do Was jeszcze w przyszlosci:-) Zycze Wam duzo zdrowka. Odpoczywaj i zbieraj sily i energii na styczen. Sama jestem od 1.5 roku mama wiec wiem cos o tym. Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam. Trzymajcie sie cieplutko, Marta p.s. dzien przed momentem kiedy sie dowiedzialam ze bede mama, snil mi sie maly sliczny chlopiec o imieniu Piotrus. Do 18 tyg. myslalam ze bedzie synek, a tu na usg lekarz mowi- dziewczynka. Mamy nasza mala Magdalenka i nic poza nia sie juz nie liczy. Jest najwiekszym skarbem a milosc nasza do niej jest z kazdym dniem wieksza i mocniejsza. Dziecko to najwiekszy cud swiata! Ciesze sie ze niedlugo rowniez doznacie tego szczescia. Witam serdecznie Nie ma problemu, było nam bardzo miło. Szkoda,że nie mogłyśmy się poznać osobiście, ale kto wie może będzie jeszcze okazja Dziękuję za tyyyyyle ciepłych słów :) Pozdrawiamy serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.08.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Mamy kilka typów, ale pomiędzy niektórymi imionami jeszcze się wahamy O kurcze byłas w szpitalu nie wiedziałam tak mi przykro ,pewnie przez budowe i wasze wesele za dużo było stresu i załatwień ale dobrze że już jest wszystko w porzadku.Musisz bardziej na siebie uważac i więcej odpoczywac. Ja tez daję radę z niektórymi boleściami brzuszka.Jest dobrze i będzie dobrze.Tego sie trzymajmy !!! Byle do porodu .... Całujemy Cię gorąco i Twojego maluszka hej W ciąże zaszłam juz po przeprowadzce, więc budowa się do tego nie przyczyniała, ale tak czy inaczej ważne,że teraz jest już ok Teraz odpoczywamy i relaksujemy się Pozdrawiamy i całujemy mocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.08.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Hej Karola! Jak samopoczucie? Przejeżdzałam wczoraj koło Twojego domku . Wracaliśmy z Kmicica i oczom mym ukazał się Twój Benio .Na żywo jeszcze ładniejszy i jaką ładną zieloną trwkę macie Cześć lady czuję się bardzo dobrze, dzięki Przejeżdzałaś i nie wstąpiłaś?? uuu... nieładnie Dziękuję baaardzo za miłe słowa Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.08.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Cześć Kaluś Fajnie,ze jesteś! Mam nadzieję,że wypoczełaś ??? Buziaki :*** jasne, że wypoczełam!!! i to jak!! :) a u Was ogród piękny powstał.........zazdraszczam!! trawka jak w katalogu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.08.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cześć Karola, Co nowego u Was jakieś zmianki w domku / ogródku? Do szóstego niedaleku już pewnie nie możesz się doczekać. Oczywiście daj znać ciociom Jak tam druga łazienka, robi się ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnpat 25.08.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 przepiękny dom! ogromnie podoba mi się kolorystyka na zewnątrz. czy mogłabym prosić o namiary na kolor elewacji zewnętrznej. będę wdzięczna.gratuluję również przyszłym rodzicom! dzieci to ogromny skarb!pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.08.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 puk puk.........jak po weekendzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.08.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Cześć Karola, Co nowego u Was jakieś zmianki w domku / ogródku? Do szóstego niedaleku już pewnie nie możesz się doczekać. Oczywiście daj znać ciociom Jak tam druga łazienka, robi się ? Pozdrowionka Czsść Hmm... schodki przed domem wejściowe zostały skończone, zaległe silikonowanie dolnej łazieneczki tez już mamy za sobą Łazienka dzidziusia będzie skończona we wrześniu, narazie nadal czeka ... W ogrodzie w tym roku już nie planujemy rzadnych nasadzeń. Prawdopodobnie w tym tygodniu przyjedzie pan by spryskać cały nasz trawnik, ponieważ pojawiło sie sporo chwastów ... tyle tylko,że nie moze wtedy padać a u nas w najblizszych dniach deszczu ma nie zabraknąć ... Teraz maleństwo głównie zajmuje nasze myśli a domek zdecydowanie zszedł na dalszy plan.... Ostatnio czuję ruchy maleństwa tak baaaaardzo się cieszę :) Oczywiście nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty ..... i o ile maleństwo będzie współpracować nareszcie się dowiemy jaki dzidziuś tam mieszka !!! Będziemy mogli wtedy zastanawiać się nad urządzaniem pokoiku i innymi zakupami Oczywiście jak juz będę wiedziała, natychmiast sie podzielę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.08.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 przepiękny dom! ogromnie podoba mi się kolorystyka na zewnątrz. czy mogłabym prosić o namiary na kolor elewacji zewnętrznej. będę wdzięczna. gratuluję również przyszłym rodzicom! dzieci to ogromny skarb! pozdrawiam! Witam serdecznie!!! Dziękuję baaardzo za wszystkie ciepłe słowa! W tej chwili zupełnie nie pamiętam numeru koloru elewacji... bardzo mi przykro ale nie mam też w domu już żadnych opakowań... Natomist kiedyś już komuś podawałam tą nazwę, więc gdzieś u mnie w dzienniku lub komentarzach napewno jest, jeżeli znajdziesz chwilkę to spróbuj poszukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.08.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 puk puk.........jak po weekendzie?? Cześć Kaluś Po weekendzie pełen luzik, mieliśmy dwie pary odwiedzające przyszłych "Beniowiczów" bardzo sympatyczne wizyty :) Teraz za oknem zimno, pada więc z przyjemnością siedzę w domku przy ciepłym ogniu kominka Cudowne uczucie bo rok temu nie było nawet pozwolenia na budowę i tylko się marzyło o takich wieczorkach... Pozdrawiam serdecznie i ściskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Karola,mam prosbe : czy mozesz mi uprościć szukanie koloru twojej elewacji tzn numer i firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.09.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hej Karola! Dlaczego u nas tak pada i pada .Aż Ci zazdroszczę,że nie musisz nigdzie w tę pogodę biegać-tylko się wylegujesz przed kominkiem . Czy wiadomo już kto mieszka w Twoim brzusiu? Pozdr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.09.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Karola, mam prosbe : czy mozesz mi uprościć szukanie koloru twojej elewacji tzn numer i firma ? Znalazłam..... " Tynk akrylowy, producent Majster Pol Kamińscy sp.j. kolor 1060 - rodzaj jasny. " To wszystko co znalazłam u mnie w komentach na temat tej elewacji. Mam nadzieję,że to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.09.2010 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hej Karola! Dlaczego u nas tak pada i pada .Aż Ci zazdroszczę,że nie musisz nigdzie w tę pogodę biegać-tylko się wylegujesz przed kominkiem . Czy wiadomo już kto mieszka w Twoim brzusiu? Pozdr1 Hej lady No właśnie, końca tego deszczu nie widać Chociaż mi przy takiej pogodzie zdecydowanie łatwiej się "oszczędzać" bo wiadomo, ładna pogoda kusi i zachęca do biegania W poniedziałek mam wizytę i wszystko będzie jasne :wiggle: Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.09.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Czekamy z utęsknieniem na płeć kolejnego "forumka":)Ale nie jest to aż tak ważne przy pierwszym podejściu!!:)Najważniejsze ,że dobrze się czujesz i oby tak dalej....Serdecznie pozdrawiam ...A ogródek...???-marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Cześć Kaluś Po weekendzie pełen luzik, mieliśmy dwie pary odwiedzające przyszłych "Beniowiczów" bardzo sympatyczne wizyty :) Teraz za oknem zimno, pada więc z przyjemnością siedzę w domku przy ciepłym ogniu kominka Cudowne uczucie bo rok temu nie było nawet pozwolenia na budowę i tylko się marzyło o takich wieczorkach... Pozdrawiam serdecznie i ściskam mocno:hug: ..szkoda, że mam TAK daleko ..bo też bym wpadła z wizytą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Karolino ja jeszcze Ci nie pogratulowałam waszego " bąbelka" więc teraz to czynię DUUUUUUUUUUŻE GRATULACJE!!!!! i zdrówka życze ,odpoczywaj jak najwięcej w BENIU ( tego wam zazdroszczę :) ) buziaki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.09.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Hej Karolino! Mam do Ciebie prośbę .Nie chciałam robić Ci kłopotu-więc przejrzałam jeszcze raz cały Twój wątek komentarzy aby samemu znaleśc firmę i tel która robiła Wam kute balustrady.Pamiętam,że pisałaś,że balustrady na balkonach robiła Wam firma w dobrej cenie .Szukałam,szukałam-znalazłam wszystkie namiary firm które polecałaś-i nie wiem ........ .Przegapiłam? Jeśli nie problem podaj mi jeszcze raz namiary na tą firmę Czekam do poniedziałku (na Twoje USG) aby zobaczyć czy wygrałam zakład i czy chiński kalendzarz się nie myli Buziaki! Edytowane 3 Września 2010 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.09.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cześć Beauty Dzięki ogromne! jakomś cudem nam się to wszytko udaje Ale jeszcze całe mnóstwo pracy!!! Troche szczęścia, dużo energii, ciut strategii, ogromna wiara w to ,że się uda i jakoś leci... Ale sama wiesz,że nie raz mieliśmy pod górkę, jak to podczas budowy różnie bywa... Co raz jakieś jajko niespodzianka nam się pokazuje ale udaje się poprawić , odkręcić i biec do przodu. Głowa do góry za chwilkę będzie Ci się tam tak cudownie mieszkało,że zapomnisz w ciągu chwili o wszytkich przygodach, przestojach i niedogodnościach! Suknię pokażę chyba... może wrzucę fotkę po weselu na 1 dzień na bloga .... Jeżeli chodzi o naszą balustradę to płaciliśmy coś ok 180zł / m ... z montażem i malowaniem oczywiście Znalazłam :) :) :)Jestem uparta-przejrzałam komentarze jeszcze raz i znalazłam Tylko plisssss-proszę o namiary na wykonawcę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts