MarJel 03.09.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Wróciłam:) Ja też w takim razie czekam z niecierpliwością na poniedziałek, no ciekawe, ciekawe:rolleyes: Wracając do moich wakacji w Turcji , udane jak najbardziej, wypoczęłam naładowałam baterie, było super! Miejsce zdecydowanie polecam, przystosowane dla rodzin z dziećmi. Także Karolcia jakby kiedyś Was naszła ochota na Turcję to podam namiar. Wygrzałam się opaliłam, miałam nadzieję że w Polsce po szpanuję trochę opalenizną w letnich sukienkach, a tu ups:jawdrop: golf i kalosze wygrzebałam z szafy:rolleyes: brrry W przyszłym tygodniu jedziemy oglądać płytki, podobno paradyż ma nową kolekcję, słyszałam że ładna, zobaczy się. Także bierzemy się ostro do roboty i wykańczamy dom, bo na wiosnę planuję już zamieszkać To do poniedzialku w takim razie , nie obstawiam co będzie bo przy pierwszym to wszystko jedno, alllllllllllleeeeee za to przy drugim to już można po planować , podziałać i pokombinować żeby mieć np. parkę. Znam kilka sposobów które zastosowałam żeby mieć chłopca i dziewczynkę, udało się więc coś w tym jest ( a tak na marginesie moja koleżanka ma 3 córki, chciała mieć 4 dzieci i zaczeła sie starać, dałam jej receptę na syna, mówię spróbuj przecież nie masz nic do stracenia..... Franek właśnie skończył 6 miesięcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.09.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 ..szkoda, że mam TAK daleko ..bo też bym wpadła z wizytą !! Kaluś, daleko rzecz względna! Kiedyś musisz mnie odwiedzić i już!!! ;P Ja w każym razie zapraszam serdecznie!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.09.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Znalazłam :) :) :)Jestem uparta-przejrzałam komentarze jeszcze raz i znalazłam Tylko plisssss-proszę o namiary na wykonawcę.... Hej Ja oczywiście jak tylko jutro się dowiem, daję znać! A to telefon do pana od balustrad. Pan Wróblewski tel. 603 446 774 Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.09.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Karolino ja jeszcze Ci nie pogratulowałam waszego " bąbelka" więc teraz to czynię DUUUUUUUUUUŻE GRATULACJE!!!!! i zdrówka życze ,odpoczywaj jak najwięcej w BENIU ( tego wam zazdroszczę :) ) buziaki dla was Hej jessi Dzięki ogromne!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.09.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Wróciłam:) Ja też w takim razie czekam z niecierpliwością na poniedziałek, no ciekawe, ciekawe:rolleyes: Wracając do moich wakacji w Turcji , udane jak najbardziej, wypoczęłam naładowałam baterie, było super! Miejsce zdecydowanie polecam, przystosowane dla rodzin z dziećmi. Także Karolcia jakby kiedyś Was naszła ochota na Turcję to podam namiar. Wygrzałam się opaliłam, miałam nadzieję że w Polsce po szpanuję trochę opalenizną w letnich sukienkach, a tu ups:jawdrop: golf i kalosze wygrzebałam z szafy:rolleyes: brrry W przyszłym tygodniu jedziemy oglądać płytki, podobno paradyż ma nową kolekcję, słyszałam że ładna, zobaczy się. Także bierzemy się ostro do roboty i wykańczamy dom, bo na wiosnę planuję już zamieszkać To do poniedzialku w takim razie , nie obstawiam co będzie bo przy pierwszym to wszystko jedno, alllllllllllleeeeee za to przy drugim to już można po planować , podziałać i pokombinować żeby mieć np. parkę. Znam kilka sposobów które zastosowałam żeby mieć chłopca i dziewczynkę, udało się więc coś w tym jest ( a tak na marginesie moja koleżanka ma 3 córki, chciała mieć 4 dzieci i zaczeła sie starać, dałam jej receptę na syna, mówię spróbuj przecież nie masz nic do stracenia..... Franek właśnie skończył 6 miesięcy) Cześć Martusia!!! Cieszę się bardzo,że wakacje się udały i wypoczeliscie! Z namiarów w Turcji będziemy z pewnością korzystać Ja oczywiście nie mogę się doczekać jutrzejszego badania i tej długo wyczekiwanej wiadomości Super,że wkraczacie w fazę wykończeniówki!!! to najprzyjemniejszy etap A Ty kiedy kochana mnie odwiedzisz??? Obiecujesz, obiecujesz i co??? Pozdrawiam serdecznie!!! P.S załóż dziennik chociaz na wykończeniówkę, chętnie będę podglądać :) :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.09.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Czesc Karola, Juz po badaniu? Jesli nie to zycze milej wizyty u lekarza i czekam na wiadomosc Pozdrawiam i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.09.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Jaś czy Małgosia ?????? Karolcia czekamy na wieści:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.09.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Cześć kochane Wizytę mam dopiero o 18.00 .... więc jeszcze troche.... Wieczorek napiszę co i jak Buźka :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.09.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Nareszcie po badaniu i już wszystko jasne!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 06.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 gratuluję i oby się sprawdziło, u nas na pierwszym badaniu pani widziała chłopca a potem już tylko dziewczynkę, no i mamy córeczkę, ma już 3,5 roku i szaleje w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a imie już wybrane ,a na kiedy kochana masz termin porodu ??? buziaki dla WAS dziewczyny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.09.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Dzięki wielkie!!!! :) Termin mam na drugą połowę stycznia .... jeszcze dużo czasu A imię dla córeczki hmmm .... chyba Julia albo Maja .... Pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.09.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Gratuluję!!!!!!!! i bardzo się cieszę Ja oczywiście obstawiam Maja, (z wiadomych względów), ale wiadomo to już Wasza decyzja. Trzymajcie się zdrowo dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Nareszcie po badaniu i już wszystko jasne!!!!! :) ciesze sie, że to będzie dziewczynka!! ja mam dwie :) są fajne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.09.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Martusia , Kaluś ..... dzięki ogromne Jestem taka szczęśliwa !!!! :) Oczywiście najważniejsze,że dzidzia jest zdrowa i ślicznie rośnie waży całe 220 g BUZIAKI DZIEWCZYNKI :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 07.09.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 GRATULACJE DZIEWCZYNKI !!!!!!!! hmm moja żona jest tez w ciązy i też chce dziewczynki bo chlopak roznosi juz mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Chiński kalendarz sprawdził się po raz kolejny No to powolutku można myśleć nad pokojem dla malutkiej, pewnie będzie to ten na przeciwko Waszej sypialni? Z pokojem dla dziewczynki to można poszaleć i prawie zawsze wychodzi fajniej niż dla chłopca;) Odpoczywaj Karolcia w ciąży jak najwięcej bo za chwilę znowu zacznie się dziać, ale przecież Ty to lubisz i pewnie nie możesz się już doczekać Buziaki Kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Karolinko i ja dołączam sie do gratulacji.Na pewno przy pierwszym dziecku nie jest taka istotna płeć jak np.przy czwartym,ale dziewczynki sa taaaakie słodkie!! chociaż t i tak będzie to królewna tatusia,znając życie:D:Dno t pewnie niedługo będzie odsłona pokoiku dla Małej?Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Widzę Karola-,że przegrałam kawę .Stawiałam na chłopca.Wobec tego zapraszam na kawę-zważywszy na to,że jestęsmy z jednego miasta nie będzie to niewykonalne.Uwielbiam kawę w Vanilla-mniam ;D Gratuluję i cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.09.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witaj Karolinko, Ale fajnie, że będzie córeczka. Ja mam dwóch synków Nie narzekam, ale uwielbiam kupować śliczne dziewczęce ciuszki na prezent...No i jest znacznie więcej opcji zrobienia fajnego pokoiku Niech teraz malutka zdrowo się rozwija, do stycznia ma jeszcze trochę czasu buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts