Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Wróciłam:)

Ja też w takim razie czekam z niecierpliwością na poniedziałek, no ciekawe, ciekawe:rolleyes:

Wracając do moich wakacji w Turcji , udane jak najbardziej, wypoczęłam naładowałam baterie, było super! Miejsce zdecydowanie polecam, przystosowane dla rodzin z dziećmi. Także Karolcia jakby kiedyś Was naszła ochota na Turcję to podam namiar.

Wygrzałam się opaliłam, miałam nadzieję że w Polsce po szpanuję trochę opalenizną w letnich sukienkach, a tu ups:jawdrop: golf i kalosze wygrzebałam z szafy:rolleyes: brrry

W przyszłym tygodniu jedziemy oglądać płytki, podobno paradyż ma nową kolekcję, słyszałam że ładna, zobaczy się. Także bierzemy się ostro do roboty i wykańczamy dom, bo na wiosnę planuję już zamieszkać:)

To do poniedzialku w takim razie , nie obstawiam co będzie bo przy pierwszym to wszystko jedno, alllllllllllleeeeee za to przy drugim to już można po planować , podziałać i pokombinować żeby mieć np. parkę. Znam kilka sposobów które zastosowałam żeby mieć chłopca i dziewczynkę, udało się więc coś w tym jest ( a tak na marginesie moja koleżanka ma 3 córki, chciała mieć 4 dzieci i zaczeła sie starać, dałam jej receptę na syna, mówię spróbuj przecież nie masz nic do stracenia..... Franek właśnie skończył 6 miesięcy):cool:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znalazłam :) :) :) :) :)Jestem uparta-przejrzałam komentarze jeszcze raz i znalazłam :)

Tylko plisssss-proszę o namiary na wykonawcę....

Hej :)

Ja oczywiście jak tylko jutro się dowiem, daję znać! ;)

A to telefon do pana od balustrad.

Pan Wróblewski tel. 603 446 774 :)

Pozdrawiam!!!

Wróciłam:)

Ja też w takim razie czekam z niecierpliwością na poniedziałek, no ciekawe, ciekawe:rolleyes:

Wracając do moich wakacji w Turcji , udane jak najbardziej, wypoczęłam naładowałam baterie, było super! Miejsce zdecydowanie polecam, przystosowane dla rodzin z dziećmi. Także Karolcia jakby kiedyś Was naszła ochota na Turcję to podam namiar.

Wygrzałam się opaliłam, miałam nadzieję że w Polsce po szpanuję trochę opalenizną w letnich sukienkach, a tu ups:jawdrop: golf i kalosze wygrzebałam z szafy:rolleyes: brrry

W przyszłym tygodniu jedziemy oglądać płytki, podobno paradyż ma nową kolekcję, słyszałam że ładna, zobaczy się. Także bierzemy się ostro do roboty i wykańczamy dom, bo na wiosnę planuję już zamieszkać:)

To do poniedzialku w takim razie , nie obstawiam co będzie bo przy pierwszym to wszystko jedno, alllllllllllleeeeee za to przy drugim to już można po planować , podziałać i pokombinować żeby mieć np. parkę. Znam kilka sposobów które zastosowałam żeby mieć chłopca i dziewczynkę, udało się więc coś w tym jest ( a tak na marginesie moja koleżanka ma 3 córki, chciała mieć 4 dzieci i zaczeła sie starać, dałam jej receptę na syna, mówię spróbuj przecież nie masz nic do stracenia..... Franek właśnie skończył 6 miesięcy):cool:

Cześć Martusia!!!

Cieszę się bardzo,że wakacje się udały i wypoczeliscie! Z namiarów w Turcji będziemy z pewnością korzystać ;) :)

Ja oczywiście nie mogę się doczekać jutrzejszego badania i tej długo wyczekiwanej wiadomości ;) :)

Super,że wkraczacie w fazę wykończeniówki!!! to najprzyjemniejszy etap :)

A Ty kiedy kochana mnie odwiedzisz??? Obiecujesz, obiecujesz i co??? ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

P.S załóż dziennik chociaz na wykończeniówkę, chętnie będę podglądać :) :) :wiggle::wiggle::wiggle:

Chiński kalendarz sprawdził się po raz kolejny ;)

No to powolutku można myśleć nad pokojem dla malutkiej, pewnie będzie to ten na przeciwko Waszej sypialni? Z pokojem dla dziewczynki to można poszaleć i prawie zawsze wychodzi fajniej niż dla chłopca;)

Odpoczywaj Karolcia w ciąży jak najwięcej bo za chwilę znowu zacznie się dziać, ale przecież Ty to lubisz i pewnie nie możesz się już doczekać:)

Buziaki Kochane

Karolinko i ja dołączam sie do gratulacji.Na pewno przy pierwszym dziecku nie jest taka istotna płeć jak np.przy czwartym,ale dziewczynki sa taaaakie słodkie!! chociaż t i tak będzie to królewna tatusia,znając życie:D:Dno t pewnie niedługo będzie odsłona pokoiku dla Małej?Pozdrawiam serdecznie