Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chiński kalendarz sprawdził się po raz kolejny ;)

No to powolutku można myśleć nad pokojem dla malutkiej, pewnie będzie to ten na przeciwko Waszej sypialni? Z pokojem dla dziewczynki to można poszaleć i prawie zawsze wychodzi fajniej niż dla chłopca;)

Odpoczywaj Karolcia w ciąży jak najwięcej bo za chwilę znowu zacznie się dziać, ale przecież Ty to lubisz i pewnie nie możesz się już doczekać:)

Buziaki Kochane

No sprawdza się , sprawdza! ;)

Pokoik będzie ten od ogrodu... trzeba zacząć się zastanawiać nad wystrojem ;) Ale z urządzaniem wstrzymam się do dłuuugich listopadowo-grudniowych wieczorów :rolleyes:

Odpoczywam, ale wiadomo odkąd czuję sie dobrze, energia zdecydowanie mnie roznosi!!! :) Uważam oczywiście na siebie bo moja maleńka dzidzia jest najważniejsza .... :) Siedzę w necie rozglądam się za wózkami itp. byłam nawet w niedziele na targach : "Brzuszek i maluszek" ;)

Pozdrawiam serdecznie Martusia :) :***

Karolinko i ja dołączam sie do gratulacji.Na pewno przy pierwszym dziecku nie jest taka istotna płeć jak np.przy czwartym,ale dziewczynki sa taaaakie słodkie!! chociaż t i tak będzie to królewna tatusia,znając życie:D:Dno t pewnie niedługo będzie odsłona pokoiku dla Małej?Pozdrawiam serdecznie

Cześć Beauty :)

Dziękuję bardzo!!!! Pewnie,że dziewczynki są słodziutkie ;) :)

A tatuś już dumnie wszystkim głosi,że to będzie córeczka tatusia ;) :) :)

Odsłona pokoju Malutkiej na pewno będzie,ale to jeszcze chwilkę.... zacznę działać w listopadzie, by w grudniu byl gotowy ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Widzę Karola-,że przegrałam kawę ;).Stawiałam na chłopca.Wobec tego zapraszam na kawę-zważywszy na to,że jestęsmy z jednego miasta nie będzie to niewykonalne.Uwielbiam kawę w Vanilla-mniam ;D

Gratuluję i cieszę się razem z Wami

Nie ma sprawy, kawkę zawsze chętnie wypiję ;) Zapraszam również na kawkę w Beniu :) :)

Pozdrawiam!!!

Witaj Karolinko,

Ale fajnie, że będzie córeczka. :wiggle:

Ja mam dwóch synków :)

Nie narzekam, ale uwielbiam kupować śliczne dziewczęce ciuszki na prezent...No i jest znacznie więcej opcji zrobienia fajnego pokoiku :)

Niech teraz malutka zdrowo się rozwija, do stycznia ma jeszcze trochę czasu :)

buźka :)

Cześć Aniu :)

Dziękuję Ci serdecznie!!!

Zawsze bardzo chciałam mieć córeczkę, oczywiście mógł być pierwszy synek ale marzyłam by kiedyś mieć córeczkę :rolleyes::)

A Niunia ma jeszce sporo czasu na wylegiwanie się w brzuszku :)

Pozdrawiam!!!

Cześć Aniu :)

Dziękuję Ci serdecznie!!!

Zawsze bardzo chciałam mieć córeczkę, oczywiście mógł być pierwszy synek ale marzyłam by kiedyś mieć córeczkę :rolleyes::)

A Niunia ma jeszce sporo czasu na wylegiwanie się w brzuszku :)

Pozdrawiam!!!

Przy pierwszym dziecku było mi kompletnie wszystko jedno, urodził się synek. Potem chciałam drugiego synka i mam. A teraz to bym dziewczynkę chciała, tylko mąż już nie chce słyszeć o trzecim ...

Po pierwsze ogromne gratulacje dla mamusi :wave:

Po drugie - rany, jaki Wasz domek jest piękny! Macie cudną kuchnię i tyle przestrzeni dookoła! Chyba ściągnę od Was parę pomysłów, bo juz strasznie mnie korci:razz:

Wokół domu też wszystko ślicznie wygląda - teraz to juz chyba Wam zostało patrzeć jak wszystko pięknie rośnie :)

No sprawdza się , sprawdza! ;)

Pokoik będzie ten od ogrodu... trzeba zacząć się zastanawiać nad wystrojem ;) Ale z urządzaniem wstrzymam się do dłuuugich listopadowo-grudniowych wieczorów :rolleyes:

Odpoczywam, ale wiadomo odkąd czuję sie dobrze, energia zdecydowanie mnie roznosi!!! :) Uważam oczywiście na siebie bo moja maleńka dzidzia jest najważniejsza .... :) Siedzę w necie rozglądam się za wózkami itp. byłam nawet w niedziele na targach : "Brzuszek i maluszek" ;)

Pozdrawiam serdecznie Martusia :) :***

czyżby imię wybrane ???

Serdecznie gratuluję córeczki!!!

Ciągle Was podczytuję i oczywiście podziwiam domek i postępy w realu przejeżdzając obok ;) Ostatnio przeglądając portal z nieruchomościami na sprzedaż, natknęłam się na WASZEGO BENIA i szczerze nie mogłam uwierzyć że chcecie go sprzedac! :jawdrop:Naprawdę piękny dom i z pewnością nie będzie trudno!!!

Pozdrawiam!!!

Serdecznie gratuluję córeczki!!!

Ciągle Was podczytuję i oczywiście podziwiam domek i postępy w realu przejeżdzając obok ;) Ostatnio przeglądając portal z nieruchomościami na sprzedaż, natknęłam się na WASZEGO BENIA i szczerze nie mogłam uwierzyć że chcecie go sprzedac! :jawdrop:Naprawdę piękny dom i z pewnością nie będzie trudno!!!

Pozdrawiam!!!

COOOOOOO?Sprzedać?:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Znaczy się nowa budowa będzie Karolciu?

Po pierwsze ogromne gratulacje dla mamusi :wave:

Po drugie - rany, jaki Wasz domek jest piękny! Macie cudną kuchnię i tyle przestrzeni dookoła! Chyba ściągnę od Was parę pomysłów, bo juz strasznie mnie korci:razz:

Wokół domu też wszystko ślicznie wygląda - teraz to juz chyba Wam zostało patrzeć jak wszystko pięknie rośnie :)

Witam ! :) :) :)

Baaaardzo serdecznie dziękuję !!!!:)

Ściągaj kochna co tylko chcesz ;)

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam częściej ;) :)

Hej Karolinko

a co tam u Was słychac ,a ty jak się czujesz ???? buziaczki przesyłam dla Was

Cześć jessi :)

U nas wszystko w porządku ;) Ja czuję się świetnie, brzuszek waz z dzidzią roooośnie :) To dopiero druga połowa 5 miesiąca a ja już nie mogę się doczekać kiedy nasza Maleńka będzie z nami!!!! :rolleyes: :) :)

Pozdrawiamy serdecznie!!!! :)