coffee82 08.09.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Karolina GRATULUJĘ córci (chłopczyka tak samo bym gratulowała ) Jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.09.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 hej Karolinka hm.....córeczka .....gratuluję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Córeczki są fajne. Serdecznie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.09.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 GRATULACJE DZIEWCZYNKI !!!!!!!! hmm moja żona jest tez w ciązy i też chce dziewczynki bo chlopak roznosi juz mieszkanko Dziękujemy baaardzo W takim razie,życzę Wam tym razem dziewczynki Będzie komplet Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.09.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Chiński kalendarz sprawdził się po raz kolejny No to powolutku można myśleć nad pokojem dla malutkiej, pewnie będzie to ten na przeciwko Waszej sypialni? Z pokojem dla dziewczynki to można poszaleć i prawie zawsze wychodzi fajniej niż dla chłopca;) Odpoczywaj Karolcia w ciąży jak najwięcej bo za chwilę znowu zacznie się dziać, ale przecież Ty to lubisz i pewnie nie możesz się już doczekać Buziaki Kochane No sprawdza się , sprawdza! Pokoik będzie ten od ogrodu... trzeba zacząć się zastanawiać nad wystrojem Ale z urządzaniem wstrzymam się do dłuuugich listopadowo-grudniowych wieczorów Odpoczywam, ale wiadomo odkąd czuję sie dobrze, energia zdecydowanie mnie roznosi!!! Uważam oczywiście na siebie bo moja maleńka dzidzia jest najważniejsza .... Siedzę w necie rozglądam się za wózkami itp. byłam nawet w niedziele na targach : "Brzuszek i maluszek" Pozdrawiam serdecznie Martusia :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.09.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Karolinko i ja dołączam sie do gratulacji.Na pewno przy pierwszym dziecku nie jest taka istotna płeć jak np.przy czwartym,ale dziewczynki sa taaaakie słodkie!! chociaż t i tak będzie to królewna tatusia,znając życie:D:Dno t pewnie niedługo będzie odsłona pokoiku dla Małej?Pozdrawiam serdecznie Cześć Beauty Dziękuję bardzo!!!! Pewnie,że dziewczynki są słodziutkie A tatuś już dumnie wszystkim głosi,że to będzie córeczka tatusia :) Odsłona pokoju Malutkiej na pewno będzie,ale to jeszcze chwilkę.... zacznę działać w listopadzie, by w grudniu byl gotowy Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.09.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Widzę Karola-,że przegrałam kawę .Stawiałam na chłopca.Wobec tego zapraszam na kawę-zważywszy na to,że jestęsmy z jednego miasta nie będzie to niewykonalne.Uwielbiam kawę w Vanilla-mniam ;D Gratuluję i cieszę się razem z Wami Nie ma sprawy, kawkę zawsze chętnie wypiję Zapraszam również na kawkę w Beniu :) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.09.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witaj Karolinko, Ale fajnie, że będzie córeczka. Ja mam dwóch synków Nie narzekam, ale uwielbiam kupować śliczne dziewczęce ciuszki na prezent...No i jest znacznie więcej opcji zrobienia fajnego pokoiku Niech teraz malutka zdrowo się rozwija, do stycznia ma jeszcze trochę czasu buźka Cześć Aniu Dziękuję Ci serdecznie!!! Zawsze bardzo chciałam mieć córeczkę, oczywiście mógł być pierwszy synek ale marzyłam by kiedyś mieć córeczkę A Niunia ma jeszce sporo czasu na wylegiwanie się w brzuszku Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.09.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Karolina GRATULUJĘ córci (chłopczyka tak samo bym gratulowała ) Jak samopoczucie? Dziękuję :) Na szczęście czuję się bardzo dobrze i mam nadzieję ,ze tak już będzie do końca Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.09.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 87anam87, Dorfi .... DZIĘKUJĘ WAM SERDECZNIE!!!! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.09.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Cześć Aniu Dziękuję Ci serdecznie!!! Zawsze bardzo chciałam mieć córeczkę, oczywiście mógł być pierwszy synek ale marzyłam by kiedyś mieć córeczkę A Niunia ma jeszce sporo czasu na wylegiwanie się w brzuszku Pozdrawiam!!! Przy pierwszym dziecku było mi kompletnie wszystko jedno, urodził się synek. Potem chciałam drugiego synka i mam. A teraz to bym dziewczynkę chciała, tylko mąż już nie chce słyszeć o trzecim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 12.09.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Po pierwsze ogromne gratulacje dla mamusi Po drugie - rany, jaki Wasz domek jest piękny! Macie cudną kuchnię i tyle przestrzeni dookoła! Chyba ściągnę od Was parę pomysłów, bo juz strasznie mnie korci:razz: Wokół domu też wszystko ślicznie wygląda - teraz to juz chyba Wam zostało patrzeć jak wszystko pięknie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hej Karolinko a co tam u Was słychac ,a ty jak się czujesz ???? buziaczki przesyłam dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.09.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 No sprawdza się , sprawdza! Pokoik będzie ten od ogrodu... trzeba zacząć się zastanawiać nad wystrojem Ale z urządzaniem wstrzymam się do dłuuugich listopadowo-grudniowych wieczorów Odpoczywam, ale wiadomo odkąd czuję sie dobrze, energia zdecydowanie mnie roznosi!!! Uważam oczywiście na siebie bo moja maleńka dzidzia jest najważniejsza .... Siedzę w necie rozglądam się za wózkami itp. byłam nawet w niedziele na targach : "Brzuszek i maluszek" Pozdrawiam serdecznie Martusia :*** czyżby imię wybrane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 14.09.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Serdecznie gratuluję córeczki!!! Ciągle Was podczytuję i oczywiście podziwiam domek i postępy w realu przejeżdzając obok Ostatnio przeglądając portal z nieruchomościami na sprzedaż, natknęłam się na WASZEGO BENIA i szczerze nie mogłam uwierzyć że chcecie go sprzedac! :jawdrop:Naprawdę piękny dom i z pewnością nie będzie trudno!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.09.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Serdecznie gratuluję córeczki!!! Ciągle Was podczytuję i oczywiście podziwiam domek i postępy w realu przejeżdzając obok Ostatnio przeglądając portal z nieruchomościami na sprzedaż, natknęłam się na WASZEGO BENIA i szczerze nie mogłam uwierzyć że chcecie go sprzedac! :jawdrop:Naprawdę piękny dom i z pewnością nie będzie trudno!!! Pozdrawiam!!! COOOOOOO?Sprzedać?:jawdrop: Znaczy się nowa budowa będzie Karolciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 to chyba jakaś pomyłka z tą sprzedażą, aż mi się wierzyć nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.09.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Po pierwsze ogromne gratulacje dla mamusi Po drugie - rany, jaki Wasz domek jest piękny! Macie cudną kuchnię i tyle przestrzeni dookoła! Chyba ściągnę od Was parę pomysłów, bo juz strasznie mnie korci:razz: Wokół domu też wszystko ślicznie wygląda - teraz to juz chyba Wam zostało patrzeć jak wszystko pięknie rośnie Witam ! :) Baaaardzo serdecznie dziękuję !!!! Ściągaj kochna co tylko chcesz Pozdrawiam serdecznie i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.09.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Hej Karolinko a co tam u Was słychac ,a ty jak się czujesz ???? buziaczki przesyłam dla Was Cześć jessi U nas wszystko w porządku Ja czuję się świetnie, brzuszek waz z dzidzią roooośnie To dopiero druga połowa 5 miesiąca a ja już nie mogę się doczekać kiedy nasza Maleńka będzie z nami!!!! :) Pozdrawiamy serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.09.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 czyżby imię wybrane ??? Hej Cały czas się zastanawiamy pomiędzy imieniem Julia i Maja Chyba teraz nam troszkę bliżej do Mai ale decyzja ciągle nie zapadła..... Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts