Karolina i Artur 15.09.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Serdecznie gratuluję córeczki!!! Ciągle Was podczytuję i oczywiście podziwiam domek i postępy w realu przejeżdzając obok Ostatnio przeglądając portal z nieruchomościami na sprzedaż, natknęłam się na WASZEGO BENIA i szczerze nie mogłam uwierzyć że chcecie go sprzedac! :jawdrop:Naprawdę piękny dom i z pewnością nie będzie trudno!!! Pozdrawiam!!! Hej Dziękuję baaardzo To prawda wystawiliśmy naszego Benia na sprzedaż .... Było to zupełnie nie zaplanowane !!! Mam nadzieję ,że mój kochany Benio trafi w przyszłości w dobre ręce Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Hej Dziękuję baaardzo To prawda wystawiliśmy naszego Benia na sprzedaż .... Było to zupełnie nie zaplanowane !!! Mam nadzieję ,że mój kochany Benio trafi w przyszłości w dobre ręce Pozdrawiam serdecznie!!!! hej kAROLA co sie stało ,kurcze przeciez tak się cieszyłaś na ten domek !!! może żle sie w nim mieszka ,szkoda a juz myslałam ze bede ogladac fotki ze swiąt :cry::cry:jak fajowo je spedzacie w domku ,pamietam jak sie doczekać nie umiałaś szkoda ,smutno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.09.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 (edytowane) COOOOOOO?Sprzedać?:jawdrop: Znaczy się nowa budowa będzie Karolciu? hej Beauty No pewnie!!! Jeżeli tylko dojdzie do sprzedaży Benia, zaraz ruszamy z NOWĄ BUDOWĄ!!!! :) Już powoli rozglądamy się za działką .... Teraz już wiem ,że BUDOWANIE UZALEŻNIA podobnie jak FM więc może przy kolejnej budowie też będzie mi towarzyszyło kochane forum Wiem to wszystko wygląda na szaleństwo ale to właśnie my w całej okazałości Totalnie tego nie planowaliśmy, pomysł pojawił się nagle, w zasadzie częściowo przyśnił się Arturowi decyzję o budowie Benia podjeliśmy podczas 20 minutowej rozmowy... teraz było podobnie, chociaż trwało chwilkę dłużej bo cały wieczór.... Stwierdziliśmy ,że skoro nam się chce.... skoro możemy na tym troszkę zarobić .... skoro podoba nam się nowy inny projekt a nawet 3 .... skoro teraz nie mielibyśmy juz żadnych kredytów... TO DLACZEGO NIE ???? Możemy się przenieść nawet zaraz do 100 m apartamentu i spokojnie tam mieszkać na czas budowy... więc zobaczymy jak się to wszystko potoczy ....??? Wiadomo sprzedaż domu to nie byle co, i nie sprzedaje się go z dnia na dzień tym bardziej że wystawiamy go od tygodnia, ale nam się nie spieszy! Mieszka się w Beniu cuuuuudownie , więc czy on się sprzeda z miesiąc, pół roku czy rok ... nie ma to większego znaczenia Jest nowy pomysł, nowy cel i już sama ta świadomość daje mi dużo radości Znowu pojawiają się motylki w brzuchu..... Edytowane 15 Września 2010 przez Karolina i Artur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.09.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 hej kAROLA co sie stało ,kurcze przeciez tak się cieszyłaś na ten domek !!! może żle sie w nim mieszka ,szkoda a juz myslałam ze bede ogladac fotki ze swiąt :cry::cry:jak fajowo je spedzacie w domku ,pamietam jak sie doczekać nie umiałaś szkoda ,smutno mi Hej jessi W beniu mieszka się cudownie!!!! Tak jak pisałam przed chwilką beauty, to nie jest powód pomysłu sprzedaży W tym domku wszystko robiliśmy "pod siebie" kto jak kto ale forumowicze o tym wiedzą! Ale u nas jest tak.... żre jak pojawia sie jakaś szansa, pomysł to zgodnie skaczemy na głęboką wode... my to poprostu lubimy... A nasz dom.... jest tam gdzie my Pozdrawiam serdecznie!!!! :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.09.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Jessi a co do świąt to wątpie,że sprzeda się wcześniej, więc pewnie zobaczysz kochana takie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 To mówisz że zakładasz nastepny dziennik budowy domku to pokaż jakie wybraliście projekty bo jestem bardzo ciekawa ihhihhi buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.09.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ale miała nosa !!:)Coś tam mi w środku podpowiadało ,że będziecie budować drugi dom... Jeżeli macie możliwośc zarobienia na tym przedsięwzięciu i pozbycia się jakichkolwiek kredytów ,to z całego serca będę Cię wspierać ,abyście szybko go sprzedali.Powiem Ci szczerze ,że mój m jest takim uzależnionym budowniczym ,ciągle coś buduje i twierdzi ,że jakby trafił się jakiś napalony kupiec to nie wahałby się ani chwili....Ze mną jest troszkę inaczej...Ja juz mam dość tych ekip pseudofachowców no i potrzebuję już jakiejś stabilizacji.Ale przed Wami to całe życie i możliwości bez liku...Ciekawi mnie jaki projekt teraz chodzi wam po głowie ?Pozdrawiam całą trójeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.09.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Jessi , Beauty niedługo Wam pokoażę pierwsze pomysły projektów Pierwsza opcja jest taka by wybudować jeszcze raz Benedykta III tylko nieco go powiększyć konkretnie jakieś 2-3 metry w głąb... pomysł budowy benia raz jeszcze jest najmniej prawdopodobny chyba że warunki zabudowy będą tylko na dom parter+ użytkowe poddasze.... jeżeli będzie można budować dom parter+piętro taki właśnie będzie nasz nowy dom, raczek "kawderatowy" nowoczesny... Wiem ,że w nowym domu chce kuchnię o pow min. 20 metrów, najlepiej 25 , jeszcze większy salon i moją sypialnię też jakieś 30 metrów, reszta może być tak jak jest Jednym słowem nowy domek będzie nieco większy chcemy jakieś 260-290 metrów... ale kochane to tylko plany narazie Nasze marzenia... którek kochamy spełniać mam nadzieję,że mnie nie opuścicie przy kolejnej budowie?! Buziaki dziewczynki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.09.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 mnie też marzy się domek piętrowy bez tych wszystkich skosów, prosty a zarazem mający to coś, ostatnio zauroczył mnie projekt Majorka z domowych klimatów a najpiękniejsze są w nim schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.09.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 My kiedyś przymierzaliśmy sie do tego projektu ,po przeróbkach.nie chcieliśmy garażu.http://www.domoweklimaty.pl/fileadmin/APA/houses/2071/nthumb.jpg Bardzo ładny dom ,mój m był w nim zakochany .Tylko ja się upierałam przy dworku i tak zostało.Ale teraz zrezygnowałabym z niego ,właśnie ze względu na skosy.Moze i przytulnie jest na poddaszu ,ale w ogóle nieustawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Boziu Karolcia!!!:jawdrop:! No wariaci jak nic. Ale to Wy wiecie najlepiej co robicie. My też marzyliśmy o tak zwanym nowoczesnym klocku, no ale wyszedł benedykt V, brat benka III. Salon faktycznie w benku mały, ale Karolcia chcecie mieć jeszcze większy dom?, przecież ten już jest olbrzymi. Tak czy inaczej kibicuję Wam, niech się spełnią Wasze plany. W jakich okolicach szukacie działki, a może by tak gdzieś nie daleko Nałęczowskiej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 (edytowane) My kiedyś przymierzaliśmy sie do tego projektu ,po przeróbkach.nie chcieliśmy garażu .http://www.domoweklimaty.pl/fileadmin/APA/houses/2071/nthumb.jpg Bardzo ładny dom ,mój m był w nim zakochany .Tylko ja się upierałam przy dworku i tak zostało.Ale teraz zrezygnowałabym z niego ,właśnie ze względu na skosy.Moze i przytulnie jest na poddaszu ,ale w ogóle nieustawnie. Dokładnie domki w stylu tym co pokazała Beauty są świetne mój m też o takim marzył tyle że o nowoczesnym moze bardziej, właśnie między innymi aby uniknąć skosów. Edytowane 15 Września 2010 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 hej Karola my tez na początu chcielismy budowac dom nowoczesny zauroczył nas TOPAZ ten co buduje LIDSZU ,i do ostatniej chwili mielismy go budow\c ale niestety warunki zabudowy okaza ł się inne i kąt dachu musielibyśmy zmienic a to już by nie fajnie w nim wyglądało więc musieliśmy z niego zrezygnować ale był naprawdę boski w srodku duża przestrzen i na poddaszu duża sypialnia małżeńska trzymam mocno kciuki i czekam na twoje propozycje w wyborze projektów i mam nadzieje ze znów bedziesz prowadzic dziennik buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.09.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Oj Karola, ale szalejecie Ale skoro tak lubicie, to czemu nie... W sumie gdyby mi się trafiła okazja budować nowy dom, to też bym się nie wahała. Bo mam w głowie koncepcje na przynajmniej dwa kolejne Tak więc trzymam kciuki za rychłą sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 O rany, dawno nie zaglądałam, a tu TAAAKIIIEEEE nowiny Po pierwsze gratuluję córeczki. Ja mam dwie i nie wiem, czy zamieniałabym się teraz na parkę, chociaż o takim modelu rodziny marzyłam od zawsze. Moje córy czasami dają w kość, ale są tak słodkie i cukierkowe (szczególnie młodsza), że nie chciałabym innych Po drugie dopiero się wprowadziliście, a już przymierzacie się do sprzedaży domu ? Wariaci My budujemy Topaza http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz3/index.php i powiem, że bardzo mi ten projekt odpowiada. Naszym podstawowym wymogiem było pełne piętro, ponieważ u moich rodziców mieszkam pod skosami i mam już ich po ponad 20 latach serdecznie dosyć. Bardzo dużo powierzchni się przez nie traci na poddaszu i pokoje nie zawsze są łatwe do urządzenia. Pozostaje mi trzymać kciuki za urzeczywistnienie marzeń i rozpoczęcia kolejnej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.09.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 AJA123, Beauty projekty o których mówicie są bardzo fajne, Majorka rzeczywiście ma piękne schody Tylko nasz domek ma mieć minimum 250m ... Jak Wam coś wpadnie w oko dajcie znać kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.09.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Boziu Karolcia!!!:jawdrop:! No wariaci jak nic. Ale to Wy wiecie najlepiej co robicie. My też marzyliśmy o tak zwanym nowoczesnym klocku, no ale wyszedł benedykt V, brat benka III. Salon faktycznie w benku mały, ale Karolcia chcecie mieć jeszcze większy dom?, przecież ten już jest olbrzymi. Tak czy inaczej kibicuję Wam, niech się spełnią Wasze plany. W jakich okolicach szukacie działki, a może by tak gdzieś nie daleko Nałęczowskiej:cool: Cześć kochana!!! Działki szukamy w okolicach zalewu, okolice ul. Raszyńskiej, ul. Lazurowej ( boczna Kraśnickich) ale także wasza okolica Tylko my potrzebujemy działki o szerokości min. 29 metrów a najlepiej szerszej może być szersza niż głębsza lub np w kwadracie.... bo w przyszłym domu jest duże prawdopodobieństwo tarasu z boku... Także gdybyś o jakiejś działeczce słyszała dawaj Martusia znać !!! :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.09.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Oj Karola, ale szalejecie Ale skoro tak lubicie, to czemu nie... W sumie gdyby mi się trafiła okazja budować nowy dom, to też bym się nie wahała. Bo mam w głowie koncepcje na przynajmniej dwa kolejne Tak więc trzymam kciuki za rychłą sprzedaż. Hej To dopiero "szaleńcze plany " Dzięki za kciuki na pewno się przydadzą! A co do Waszej przyszłej, ewentualnej budowy to najważniejsze że są gotowe pomysły! :) Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.09.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 O rany, dawno nie zaglądałam, a tu TAAAKIIIEEEE nowiny Po pierwsze gratuluję córeczki. Ja mam dwie i nie wiem, czy zamieniałabym się teraz na parkę, chociaż o takim modelu rodziny marzyłam od zawsze. Moje córy czasami dają w kość, ale są tak słodkie i cukierkowe (szczególnie młodsza), że nie chciałabym innych Po drugie dopiero się wprowadziliście, a już przymierzacie się do sprzedaży domu ? Wariaci My budujemy Topaza http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz3/index.php i powiem, że bardzo mi ten projekt odpowiada. Naszym podstawowym wymogiem było pełne piętro, ponieważ u moich rodziców mieszkam pod skosami i mam już ich po ponad 20 latach serdecznie dosyć. Bardzo dużo powierzchni się przez nie traci na poddaszu i pokoje nie zawsze są łatwe do urządzenia. Pozostaje mi trzymać kciuki za urzeczywistnienie marzeń i rozpoczęcia kolejnej budowy Cześć Lidziu Fajnie,że mnie odwiedziłaś! Dziękuję baaaardzo, zawze marzyłam o córeczce Wasz TOPAZ jest suuuper! Góra jest dla mnie idealna! Wasza supialnia jest bardzo duża połączona z łazienką i garderobą, podobnie pozostałe sypialnie i dodatkowa łazienka. Górę biorę w ciemno! Tylko dół chciałabym troszke wiekszy.... .... kuchnia mi sie marzy taka 20- 25 metrów i wielki salon... Trzymaj kciuki, trzymaj... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 hej Beauty No pewnie!!! Jeżeli tylko dojdzie do sprzedaży Benia, zaraz ruszamy z NOWĄ BUDOWĄ!!!! :) Już powoli rozglądamy się za działką .... Teraz już wiem ,że BUDOWANIE UZALEŻNIA podobnie jak FM więc może przy kolejnej budowie też będzie mi towarzyszyło kochane forum Wiem to wszystko wygląda na szaleństwo ale to właśnie my w całej okazałości Totalnie tego nie planowaliśmy, pomysł pojawił się nagle, w zasadzie częściowo przyśnił się Arturowi decyzję o budowie Benia podjeliśmy podczas 20 minutowej rozmowy... teraz było podobnie, chociaż trwało chwilkę dłużej bo cały wieczór.... Stwierdziliśmy ,że skoro nam się chce.... skoro możemy na tym troszkę zarobić .... skoro podoba nam się nowy inny projekt a nawet 3 .... skoro teraz nie mielibyśmy juz żadnych kredytów... TO DLACZEGO NIE ???? Możemy się przenieść nawet zaraz do 100 m apartamentu i spokojnie tam mieszkać na czas budowy... więc zobaczymy jak się to wszystko potoczy ....??? Wiadomo sprzedaż domu to nie byle co, i nie sprzedaje się go z dnia na dzień tym bardziej że wystawiamy go od tygodnia, ale nam się nie spieszy! Mieszka się w Beniu cuuuuudownie , więc czy on się sprzeda z miesiąc, pół roku czy rok ... nie ma to większego znaczenia Jest nowy pomysł, nowy cel i już sama ta świadomość daje mi dużo radości Znowu pojawiają się motylki w brzuchu..... co takiego???????????????????????? wariaci, wariaci poprostu :):) ..młodzi jesteście.......możecie jeszcze ze 3 razy się budować!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts