Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

superowe zakupki poczyniłaś, kupowanie dla swojego maleństwa to największa frajda i przyjemność,

wózek bardo fajny i ma chyba skrętne kółeczka z przodu? ja miałam dla córci trójkołowiec X-landera

http://allegro.pl/x-lander-xt-mega-zestaw-kurier-gratis-w-wa-i1253756463.html

o taki tylko kolor inny, jak dla mnie był idealny, skrętne koła to najlepszy wynalazek w wózkach

superowe zakupki poczyniłaś, kupowanie dla swojego maleństwa to największa frajda i przyjemność,

wózek bardo fajny i ma chyba skrętne kółeczka z przodu? ja miałam dla córci trójkołowiec X-landera

http://allegro.pl/x-lander-xt-mega-zestaw-kurier-gratis-w-wa-i1253756463.html

o taki tylko kolor inny, jak dla mnie był idealny, skrętne koła to najlepszy wynalazek w wózkach

hej :)

Tak ten też ma skrentne kółeczka i juz widzę,że to rewelacja :)

Hmmm.... kiedy będą te spacerki ????? :rolleyes: Już nie mogę sie doczekać :wiggle:

Pozdrawiam!!!

oj czas szybko leci nim się obejrzysz już będziesz tuliła swoje maleństwo, a potem pierwszy uśmiech, słowo, kroczek ...

ja też nie mogłam się doczekać kiedy urodzę, zwłaszcza że pod koniec moja mała tak się rozpychała że ja nie mogłam sobie znaleźć pozycji do spania, wydaje mi się że to było tak niedawno a tymczasem mam już w domu dzielnego przedszkolaczka :)

oj czas szybko leci nim się obejrzysz już będziesz tuliła swoje maleństwo, a potem pierwszy uśmiech, słowo, kroczek ...

ja też nie mogłam się doczekać kiedy urodzę, zwłaszcza że pod koniec moja mała tak się rozpychała że ja nie mogłam sobie znaleźć pozycji do spania, wydaje mi się że to było tak niedawno a tymczasem mam już w domu dzielnego przedszkolaczka :)

Hmm... więc niedługo Twoja Malutka poprosi o rodzeństwo :rolleyes::wiggle:

Pozdrawiam serdecznie!!! ;) :)

Witam serdecznie!

Niedawno trafiłam na Wasze forum i muszę przyznać, że urzekł mnie Wasz 'benio' :) rewelacja po prostu :)

Widzę, że już się pożegnałaś, ale zanim jednak znikniesz z forum na dobre, mam pytanie odnośnie koloru elewacji Waszego domku. Jaki to numer i jakiego producenta, bo nie wynalazłam takiej informacji w dzienniku? Dokładnie w takim kolorze chcemy z mężem zrobić elewację :) ogólnie rzecz biorąc będzie w takim stylu :)

PS. zainspirowało mnie wykończenie łukowe wokół drzwi :) super pomysł :) podpatrzyłam i też sobie taki zażycze :D

Gratuluję domku i trzymam kciuki za jego rychłą sprzedaż :)

Pozdrawiam ;))

Hej Karola!

Gratuluję - "widziałam " Was dziś w muratorze :) Specjalnie dla Was kupiłam tę gazetę.Bardzo symparyczny artykuł . I taki "budujący" dla tych ,którzy nie wierzą :)

A te pożegnania to proszę wykasować i być tu cały czas z nami- i nas wspierać i doradzać :p.Przecież możesz nam wrzucać fotki dodaktów które kupujesz,zmian w ogodzie i wszystkie inne które Ci przyjdą na myśl.A później może i nowej budowy -której sama nie wiem czy Ci życzyć :D.Działkę znależliście już?

A jak się czujecie?

Pozdrawiam serdecznie!

Hej Karola!

Gratuluję - "widziałam " Was dziś w muratorze :) Specjalnie dla Was kupiłam tę gazetę.Bardzo symparyczny artykuł . I taki "budujący" dla tych ,którzy nie wierzą :)

A te pożegnania to proszę wykasować i być tu cały czas z nami- i nas wspierać i doradzać :p.Przecież możesz nam wrzucać fotki dodaktów które kupujesz,zmian w ogodzie i wszystkie inne które Ci przyjdą na myśl.A później może i nowej budowy -której sama nie wiem czy Ci życzyć :D.Działkę znależliście już?

A jak się czujecie?

Pozdrawiam serdecznie!

Hej Lady :)

Dziękuję Ci baaaardzo :oops: :)

Ponieważ są szanse,że domek niedługo będzie sprzedany , to tym samym przynajmniej narazie nie ma sensu "dopieszczać" Benia.... a moje myśli w kwestiach budowlanych krążą bliżej przyszłego zakupu działki i nowej budowy a nie Benia :oops: ....

Działeczki szukamy , tak na pół gwizdka.... ;) bo najpierw musimy sprzedać Benia, zaintreresowanie jest baaaardzo duże ale wiadomo, potrzeba konkretow, mamy 2 chętnich bardzo konkretnych ale im też musi się pare rzeczy powyjaśniać w ciągu najbliższych tygodni i wtedy zobaczymy....:rolleyes:

Jak domek się sprzeda, to bedzie nowy dziennik i nowy bój budowlany ;) ;P

A Wam zawsze będę kibicować i odwiedzać!!!! :) :) :)

Z dzidzią czujemy się super, powoli zaczyna nam się 7 miesiąc więc jeszcze trochę... :rolleyes:

Na razie Niunia szaleje w moim brzuchu :) :)

Pozdrawiam!!!

1. Biegnę zaraz po muratora i przy okazji gratuluję:):

2. Proszę wykasować pożegnanie i mi tu jaj sobie nie robić:p

3. Pozdrawiam i buziole:hug:

Cześć Martusia :)

Dzięki za gratulacje ;) Nic wielkiego ale pamiątka fajna ;)

Historia Benia dobiega końca więc i dzienniczek się kończy .... ale mam nadzieję,że pojawi sie szybko nowa inwestycja a wtedy nowy dziennik ??? :rolleyes:

Buziaki kochana :****