Karolina i Artur 04.10.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Karolinko.........cudna ta kołyska!! ..już widze w wyobraźni jaki śliczny pokoik stworzysz dla swojej małej niuni!! :) Dzięki Kaluś Z pewnością będę się starać Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 04.10.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 kołyska super sprawa nasz Ignaś do 3 miesiąca tylko w niej spał(zwykłej drewnianej na kółeczkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.10.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 kołyska super sprawa nasz Ignaś do 3 miesiąca tylko w niej spał(zwykłej drewnianej na kółeczkach) Hej Mam nadzieję,że naszej Malutkiej też się przyda Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.10.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 superowe zakupki poczyniłaś, kupowanie dla swojego maleństwa to największa frajda i przyjemność, wózek bardo fajny i ma chyba skrętne kółeczka z przodu? ja miałam dla córci trójkołowiec X-landera http://allegro.pl/x-lander-xt-mega-zestaw-kurier-gratis-w-wa-i1253756463.htmlo taki tylko kolor inny, jak dla mnie był idealny, skrętne koła to najlepszy wynalazek w wózkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.10.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 superowe zakupki poczyniłaś, kupowanie dla swojego maleństwa to największa frajda i przyjemność, wózek bardo fajny i ma chyba skrętne kółeczka z przodu? ja miałam dla córci trójkołowiec X-landera http://allegro.pl/x-lander-xt-mega-zestaw-kurier-gratis-w-wa-i1253756463.html o taki tylko kolor inny, jak dla mnie był idealny, skrętne koła to najlepszy wynalazek w wózkach hej Tak ten też ma skrentne kółeczka i juz widzę,że to rewelacja Hmmm.... kiedy będą te spacerki ????? Już nie mogę sie doczekać Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 06.10.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 oj czas szybko leci nim się obejrzysz już będziesz tuliła swoje maleństwo, a potem pierwszy uśmiech, słowo, kroczek ... ja też nie mogłam się doczekać kiedy urodzę, zwłaszcza że pod koniec moja mała tak się rozpychała że ja nie mogłam sobie znaleźć pozycji do spania, wydaje mi się że to było tak niedawno a tymczasem mam już w domu dzielnego przedszkolaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.10.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 oj czas szybko leci nim się obejrzysz już będziesz tuliła swoje maleństwo, a potem pierwszy uśmiech, słowo, kroczek ... ja też nie mogłam się doczekać kiedy urodzę, zwłaszcza że pod koniec moja mała tak się rozpychała że ja nie mogłam sobie znaleźć pozycji do spania, wydaje mi się że to było tak niedawno a tymczasem mam już w domu dzielnego przedszkolaczka Hmm... więc niedługo Twoja Malutka poprosi o rodzeństwo Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.10.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Cześć Karolina, Mam nadzięję, że czujesz się dobrze i maleństwo też Widziałam mebelki i bardzo mi się podobają . Widzę że zakupy się udały i teraz zostaje tylko czekać do rozwiązania:wiggle: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.10.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Cześć mariomili Bardzo Ci dziękuję!!! Czujemy się z dzidzią dobrze Jeszcze 3 miesiące i Maleńka będzie z nami :) Dzisiaj pożeganałam sie z forumowiczami w moim dzienniczku.... Pozdrawiam Cię serdecznie!!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.10.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dzisiaj pożeganałam sie z forumowiczami w moim dzienniczku.... Ale zaglądać będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.10.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 mamy nadzieję że nie tylko zaglądać ale też pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Karolinko GRATULUJE !!!!!!!!!!....kupiłam Muratora i przeczytałam tam o Was:)buziaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.10.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 aniahubi, AJA123 kochane oczywiście ,że czasem bede zaglądac przecież nie tak łatwo wygrać z uzależnieniem Kaluś dziękuję Ci baaardzo Będziemy mieli beniową pomiątkę BUZIAKI :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikarafal 17.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam serdecznie! Niedawno trafiłam na Wasze forum i muszę przyznać, że urzekł mnie Wasz 'benio' rewelacja po prostu Widzę, że już się pożegnałaś, ale zanim jednak znikniesz z forum na dobre, mam pytanie odnośnie koloru elewacji Waszego domku. Jaki to numer i jakiego producenta, bo nie wynalazłam takiej informacji w dzienniku? Dokładnie w takim kolorze chcemy z mężem zrobić elewację ogólnie rzecz biorąc będzie w takim stylu PS. zainspirowało mnie wykończenie łukowe wokół drzwi super pomysł podpatrzyłam i też sobie taki zażycze Gratuluję domku i trzymam kciuki za jego rychłą sprzedaż Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.10.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 hej, dziękuję za miłe słowa. co do koloru elewacji znajdziesz go na 31 stronie komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.10.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Hej Karola! Gratuluję - "widziałam " Was dziś w muratorze Specjalnie dla Was kupiłam tę gazetę.Bardzo symparyczny artykuł . I taki "budujący" dla tych ,którzy nie wierzą A te pożegnania to proszę wykasować i być tu cały czas z nami- i nas wspierać i doradzać .Przecież możesz nam wrzucać fotki dodaktów które kupujesz,zmian w ogodzie i wszystkie inne które Ci przyjdą na myśl.A później może i nowej budowy -której sama nie wiem czy Ci życzyć .Działkę znależliście już? A jak się czujecie? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 1. Biegnę zaraz po muratora i przy okazji gratuluję: 2. Proszę wykasować pożegnanie i mi tu jaj sobie nie robić 3. Pozdrawiam i buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.10.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 hej Karolinka hm..... co to za pożegnanie? wszyscy wiemy że teraz będziesz miała coraz mniej czasu na forum ale wpadaj tu jak najczęściej i nie żegnaj się, bo aż mi się smutno zrobiło ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.10.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Hej Karola! Gratuluję - "widziałam " Was dziś w muratorze Specjalnie dla Was kupiłam tę gazetę.Bardzo symparyczny artykuł . I taki "budujący" dla tych ,którzy nie wierzą A te pożegnania to proszę wykasować i być tu cały czas z nami- i nas wspierać i doradzać .Przecież możesz nam wrzucać fotki dodaktów które kupujesz,zmian w ogodzie i wszystkie inne które Ci przyjdą na myśl.A później może i nowej budowy -której sama nie wiem czy Ci życzyć .Działkę znależliście już? A jak się czujecie? Pozdrawiam serdecznie! Hej Lady Dziękuję Ci baaaardzo Ponieważ są szanse,że domek niedługo będzie sprzedany , to tym samym przynajmniej narazie nie ma sensu "dopieszczać" Benia.... a moje myśli w kwestiach budowlanych krążą bliżej przyszłego zakupu działki i nowej budowy a nie Benia .... Działeczki szukamy , tak na pół gwizdka.... bo najpierw musimy sprzedać Benia, zaintreresowanie jest baaaardzo duże ale wiadomo, potrzeba konkretow, mamy 2 chętnich bardzo konkretnych ale im też musi się pare rzeczy powyjaśniać w ciągu najbliższych tygodni i wtedy zobaczymy.... Jak domek się sprzeda, to bedzie nowy dziennik i nowy bój budowlany ;P A Wam zawsze będę kibicować i odwiedzać!!!! :) Z dzidzią czujemy się super, powoli zaczyna nam się 7 miesiąc więc jeszcze trochę... Na razie Niunia szaleje w moim brzuchu :) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.10.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 1. Biegnę zaraz po muratora i przy okazji gratuluję: 2. Proszę wykasować pożegnanie i mi tu jaj sobie nie robić 3. Pozdrawiam i buziole:hug: Cześć Martusia Dzięki za gratulacje Nic wielkiego ale pamiątka fajna Historia Benia dobiega końca więc i dzienniczek się kończy .... ale mam nadzieję,że pojawi sie szybko nowa inwestycja a wtedy nowy dziennik ??? Buziaki kochana :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts