DarekJ. 22.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzięki za tak szybką odpowiedź.Naszego benia budujemy przy ul. Leszka 22, jadąc ul. Wojciechowską (tak jak na Lipniak) trzeba skręcic w prawo w ul. Gnieźnieńską a potem w lewo w ul. Leszka przejechac ok 150m i po lewej stronie będzie nasz benio. Numer tel wyślę na priv, jak będziecie chcieli przyjechac i wejsc do środka to dajcie znac. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej! Płytki do łazienek dla dzieci??? Jakich dzieci??? A podróż poślubna bajeczna!!! Zdradź proszę co to za hotel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 wow pochwal się gdzie jest tak ślicznie! oj będzie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej! Płytki do łazienek dla dzieci??? Jakich dzieci??? A podróż poślubna bajeczna!!! Zdradź proszę co to za hotel?? No Iwonko, dla przyszłych dzieci tych planowanych Na dobry początek wystarczy jedno hihihi Będzie domek, będą starania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 OKI, CZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 OKI, CZEKAM Już oficjalnie podane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 wow pochwal się gdzie jest tak ślicznie! oj będzie miło Egipcik - Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No, no... chyba zacznę męczyć męża żebyśmy w końcu gdzieś wyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No, no... chyba zacznę męczyć męża żebyśmy w końcu gdzieś wyjechali Koniecznie Iwonko! Rób co w Twojej mocy ( a kobiety maja wielka moc ) I w drogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a ja sie zapytowywuje.........czy nie chcecie mnie zabrać ze sobą tam??? ....wybraliście cudne, miejsce wymarzone na podróż poślubną, prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a ja sie zapytowywuje.........czy nie chcecie mnie zabrać ze sobą tam??? ....wybraliście cudne, miejsce wymarzone na podróż poślubną, prawda??? Spoko Kala bierz urlop na maj i lecimy Nam też to miejsce sie BARDZO PODOBA wygląda bajkowo i zapowiadają się cudowne dwa tygodnie Byliśmy w Egipcie w listopadzie 2008r. i było cuuudownie 37C , fajny hotelik i dużo zwiedzania więc i tym razem myślę,że będzie super a nawet lepiej bo to podróż poślubna A do zwiedzenia w Egipcie jeszcze troszkę nam zostało wybieramy się na wycieczkę do Palestyny, Izraela (czyli klasycznie: ściana płaczu, Betlejem itp. więc weź wygodne buciki! ) Pozdrawiamy :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No proszę proszę,ale Wam ten Beniu rośnie :D chyba go nieźle podlewacie Super widzieć tyle zmian A miejsce na podróż poślubną to bajeczne........możesz mi napisać na PW,jak rezerwowaliście i skąd lecicie? Może może coś by mi się udało załatwić,bo my też mamy ślub w przyszłym roku i taka podróż poślubna to marzenie każdego :D:wink: Tak,że czekam na info P.S. fajnie Was widzieć na NK ....od Miśki trafiłam do galerii Ani (Arctica) i tam znalazłam Was Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Egipt naprawde super!!! fajne miejsce wybraliście!! ....ja od wielu lat jezdże do Chorwacji.....kocham ten kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No proszę proszę,ale Wam ten Beniu rośnie :D chyba go nieźle podlewacie Super widzieć tyle zmian A miejsce na podróż poślubną to bajeczne........możesz mi napisać na PW,jak rezerwowaliście i skąd lecicie? Może może coś by mi się udało załatwić,bo my też mamy ślub w przyszłym roku i taka podróż poślubna to marzenie każdego :D:wink: Tak,że czekam na info P.S. fajnie Was widzieć na NK ....od Miśki trafiłam do galerii Ani (Arctica) i tam znalazłam Was Pozdrowionka Witam Benio podlewany jest tylko deszczem na szczęście oststni rzadko Na PW wysłałam Ci wszystkie namiary na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Egipt naprawde super!!! fajne miejsce wybraliście!! ....ja od wielu lat jezdże do Chorwacji.....kocham ten kraj My też będziemy chcieli wybrać się do Chorwacji bo baaardzo dużo dobrego słyszeliśmy o tym kraju... może w kolejne wakacje się tem wybierzemy I gdybym miała pytania, to rozumiem Kalu ,że mogę na Ciebie liczyć jako na eksperta w dziedzinie Chorwacji? P.S na nk w Twojej galerii widziałam TE WIDOCZKI Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 hej kochana to zdrowiej nam i to szybciutko mam pytanko co to za hotel do którego sie wybieracie nasz mi namiary na pr. przepiękne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ojej, cudne są te zdjęcia hotelu. Takie bajkowe. Muszę pokazać je mężowi.My nie mieliśmy podróży poślubnej, bo była praca i nie było możliwości otrzymania urlopu. Potem też ciągle była tylko praca, a potem znowu praca, a jak już męża wycisnęli jak cytrynę to go zwolnili bo stwierdzili, że jest za stary (faktycznie, w wieku 35 lat byl najstarszy w firmie). I po co mu to było? Cała młodość mu w tej firmie zleciała i nawet nie zauważył kiedy. A na stare lata nie będziemy mieli co wspominać, bo nigdy nigdzie nie byliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 hej kochana to zdrowiej nam i to szybciutko mam pytanko co to za hotel do którego sie wybieracie nasz mi namiary na pr. przepiękne miejsce Dzięki jessi Staram się zdrowieć, mam nadzieję,że szybko mi przejdzie Namiary na priv wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ojej, cudne są te zdjęcia hotelu. Takie bajkowe. Muszę pokazać je mężowi. My nie mieliśmy podróży poślubnej, bo była praca i nie było możliwości otrzymania urlopu. Potem też ciągle była tylko praca, a potem znowu praca, a jak już męża wycisnęli jak cytrynę to go zwolnili bo stwierdzili, że jest za stary (faktycznie, w wieku 35 lat byl najstarszy w firmie). I po co mu to było? Cała młodość mu w tej firmie zleciała i nawet nie zauważył kiedy. A na stare lata nie będziemy mieli co wspominać, bo nigdy nigdzie nie byliśmy. Witaj Dorfi Nigdy nie jest za późno na nadrobienie zaległości w kwesti podrózy nawet tej poślubnej Takze wszystko jeszcze przed Wami A co do takich firm i pracy to niestety dość częste i wielkie DRAŃSTWO! Pozdrawiam i życzę szybkiego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witajcie ! Koleżanki przyciągnęły mnie do Was. Piękny domek budujecie i widzę ,ze dokładnie macie wszystko zaplanowane.Gratuluję ,będę podglądać i trzymać kciuki ,aby wszystko poszło zgodnie z zamierzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts