Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

hej Karolinka :)

hm..... co to za pożegnanie? wszyscy wiemy że teraz będziesz miała coraz mniej czasu na forum ale wpadaj tu jak najczęściej i nie żegnaj się, bo aż mi się smutno zrobiło ;(

Aniu tak czy inaczej postaram się Was odwiedzać i kibicować :) :) :)

Pozdrawiam serdecznie!

Buziaki :***

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuje, cieszę się że się podoba:)

Mamy już wylewki, od wtorku zaczynają ocieplać poddasze, wyjątkowo ekipa goni nas , a nie my ich:jawdrop: Nam się koncepcje co chwila zmieniają, ciężko się na coś zdecydować i zamówić jakiś materiał.

Na razie mieliśmy farta z ekipami, zero problemów i wszystko solidnie wykonane i na czas:)

Prawdopodobnie u dzieci w łazience damy płytki z paradyża, te co Was:D, mają takie wesołe kolorki i lepszych nie spotkałam, skończyliście może tą łazienke, jak one się prezentują? Zadowolona jesteś z tego wyboru?

Jak samopoczucie, to już chyba trzeci trymestr? :hug:

Dziękuje, cieszę się że się podoba:)

Mamy już wylewki, od wtorku zaczynają ocieplać poddasze, wyjątkowo ekipa goni nas , a nie my ich:jawdrop: Nam się koncepcje co chwila zmieniają, ciężko się na coś zdecydować i zamówić jakiś materiał.

Na razie mieliśmy farta z ekipami, zero problemów i wszystko solidnie wykonane i na czas:)

Prawdopodobnie u dzieci w łazience damy płytki z paradyża, te co Was:D, mają takie wesołe kolorki i lepszych nie spotkałam, skończyliście może tą łazienke, jak one się prezentują? Zadowolona jesteś z tego wyboru?

Jak samopoczucie, to już chyba trzeci trymestr? :hug:

Martusia skoro ekipy wam się sprawdziły to murarzy na kolejną budowę od Was pożyczymy ;) :)

Łazienka jest skończona( brak jeszcze fugowania ;) ) jest piękna! i zdecydowanie polecam te płyteczki!!!

Ja ogólnie czuję się bardzo dobrze, ale zdarzają się i troche gorsze dni ....

Siódmy miesiąc się juz rozpoczął więc 3 trymestr trwa ;)

już nei moge się doczekać naszej małej kruszynki.... narazie niunia buszuje po moim brzuchu :) Jeszcze troche musi tam posiedzieć.... ale już bliżej niż dalej :)

prawie cała wyprawka skompletowana a to TAKA FRAJDA!!! :cool: :) :)

Buziaki dla całej Rodzinki :****

Cześć Karolina,

Jak tam sprzedaż Benia i poszukiwania nowego projektu?

Fajnie, ze masz już wszystko dla córeczki teraz pewnie chcialabys juz ja miec i ubierac w te malutkie ubranka ;)

Hej :)

W kwestii Benia cały czas coś się dzieje, ale pewnych konkretów brak ;) nam się na szczęście się nie spieszy.

Mieszka sie cuuudownie w domku i mozemy się niem nacieszyć.

Chętnie spędze tu święta :)

jeżeli chodzi o projekt nowego domku to na 99% będzie to projekt indywidualny.... wnętrza może na bazie projektu "południowy" z MG Projekt :)

Dla dzidzi mamy prawie wszystko ale jeszcze troszkę zostalo do kupienia m.in elektroniczna niania, kosmetyki do pielegnacji, kilka innych małych gażetów... i jeszcze ciut ;)

Do stycznia jest jeszcze troche czasu więc napewno damy rade ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Fajnie że macie już wszystko skompletowane, bo jak malutka się urodzi, to nie będzie tyle czasu na latanie po slepach, tylko na spokojnie będziesz mogła delektować się tą małą kruszynką.

Gratulacje :) Piękny domek.

Hej :)

Dziękuję bardzo!!! :)

Teraz zakupy sprawiają mi MEGA przyjemność :) więc spokojnie sie mogę tym delektować, jak urodzi sie Niunia to tak jak piszesz wszystko będzie się kręcić wokół niej a ja juz nie moge się tego doczekać!!! :)

Pozdrawiam serdecznie!!!

hej

Z przyjemnością przeczytałam Wasz dziennik budowy - tylko nie wyświetlają się u mnie zdjęcia :-( Szkoda bo bardzo jestem ich ciekawa.

Czy to wina mojego komputera czy nie mam jakiegoś wymaganego dostępu do tych zdjęć ?

Pozdrawiam

Witaj Saly :)

Bardzo dziękuję za miłe słowa!!! Cieszę się ,że odwiedziłaś nasz dziennik :)

mam nadzieję,ze teraz juz widzisz wszystkie fotki ???

Pozdrawiam!

jak samopoczucie przyszłej mamy??

Cześć :)

Dziękuję baaaardzo, czuje się bardzo dobrze (odpukać ;) ) :)

Oczywiście co jakiś czas dopadnie mnie zgaga albo jakieś skurcze ale nic poważnego się nie dzieje ;)

Teraz wszytskie myśli krażą wokół Niuni.

Malutka waży ponad kilogram a mi brzuszek rośnie i rośnie..... strach się bać ;)

W poniedzialek idziemy ją podgladać na USG :)

A ja już nie mogę się doczekać pierwszych Świąt Bożego Narodzenia w Beniu!

Jakoś tak mnie napadło,ze juz najchętniej ubierałabym choinkę :jawdrop: i wogóle ozdabiała świątecznie domek :yes: .... hmmm może to te hormony ??? ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

• 2 weeks później...

Cześć dziewczyny :)

Jestem, jestem ;)

U mnie.... a raczej u nas ;) wszystko w porządku, dzidzia rosnie i czas kiedy będzie już z nami zbliża się coraz większymi krokami ;)

Termin mamy ok 20 stycznia... juz nie moge sie doczekać! Ponieważ będę musiała mieć CC na początku stycznia poznam prawdopodobnie konkretna datę i być może będzie to ciut wcześniej :rolleyes:

Chciałam dzisiaj wrzucić kilka fotek zimowego domku i pokoju Dzidzi ale fotosik nie chciał współpracować ;) Zrobiłam co trzeba i mam nadzieję, ze uda się jutro wieczorem ;) :rolleyes:

Pozdrawiam serdecznie!!! :)