Karolina i Artur 19.10.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 hej Karolinka hm..... co to za pożegnanie? wszyscy wiemy że teraz będziesz miała coraz mniej czasu na forum ale wpadaj tu jak najczęściej i nie żegnaj się, bo aż mi się smutno zrobiło ;( Aniu tak czy inaczej postaram się Was odwiedzać i kibicować :) Pozdrawiam serdecznie! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.10.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Karolcia, widziałam artykuł, super pamiątka! Normalnie w ramki i na ścianę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.10.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dzięki Marusia Co tam u Was słychać ??? Widziałam w niedziele Waszego Benia! Pieknie wygląda z tą elewacją!!! Super gzymsik, dachóweczka, ogólnie rzecz borąc CUD MIÓD !!!! Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.10.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dziękuje, cieszę się że się podoba:) Mamy już wylewki, od wtorku zaczynają ocieplać poddasze, wyjątkowo ekipa goni nas , a nie my ich:jawdrop: Nam się koncepcje co chwila zmieniają, ciężko się na coś zdecydować i zamówić jakiś materiał. Na razie mieliśmy farta z ekipami, zero problemów i wszystko solidnie wykonane i na czas:) Prawdopodobnie u dzieci w łazience damy płytki z paradyża, te co Was:D, mają takie wesołe kolorki i lepszych nie spotkałam, skończyliście może tą łazienke, jak one się prezentują? Zadowolona jesteś z tego wyboru? Jak samopoczucie, to już chyba trzeci trymestr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.10.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dziękuje, cieszę się że się podoba:) Mamy już wylewki, od wtorku zaczynają ocieplać poddasze, wyjątkowo ekipa goni nas , a nie my ich:jawdrop: Nam się koncepcje co chwila zmieniają, ciężko się na coś zdecydować i zamówić jakiś materiał. Na razie mieliśmy farta z ekipami, zero problemów i wszystko solidnie wykonane i na czas:) Prawdopodobnie u dzieci w łazience damy płytki z paradyża, te co Was:D, mają takie wesołe kolorki i lepszych nie spotkałam, skończyliście może tą łazienke, jak one się prezentują? Zadowolona jesteś z tego wyboru? Jak samopoczucie, to już chyba trzeci trymestr? Martusia skoro ekipy wam się sprawdziły to murarzy na kolejną budowę od Was pożyczymy Łazienka jest skończona( brak jeszcze fugowania ) jest piękna! i zdecydowanie polecam te płyteczki!!! Ja ogólnie czuję się bardzo dobrze, ale zdarzają się i troche gorsze dni .... Siódmy miesiąc się juz rozpoczął więc 3 trymestr trwa już nei moge się doczekać naszej małej kruszynki.... narazie niunia buszuje po moim brzuchu Jeszcze troche musi tam posiedzieć.... ale już bliżej niż dalej prawie cała wyprawka skompletowana a to TAKA FRAJDA!!! :) Buziaki dla całej Rodzinki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.10.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Cześć Karolina, Jak tam sprzedaż Benia i poszukiwania nowego projektu? Fajnie, ze masz już wszystko dla córeczki teraz pewnie chcialabys juz ja miec i ubierac w te malutkie ubranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 31.10.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Fajnie że macie już wszystko skompletowane, bo jak malutka się urodzi, to nie będzie tyle czasu na latanie po slepach, tylko na spokojnie będziesz mogła delektować się tą małą kruszynką. Gratulacje Piękny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.11.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Cześć Karolina, Jak tam sprzedaż Benia i poszukiwania nowego projektu? Fajnie, ze masz już wszystko dla córeczki teraz pewnie chcialabys juz ja miec i ubierac w te malutkie ubranka Hej W kwestii Benia cały czas coś się dzieje, ale pewnych konkretów brak nam się na szczęście się nie spieszy. Mieszka sie cuuudownie w domku i mozemy się niem nacieszyć. Chętnie spędze tu święta jeżeli chodzi o projekt nowego domku to na 99% będzie to projekt indywidualny.... wnętrza może na bazie projektu "południowy" z MG Projekt Dla dzidzi mamy prawie wszystko ale jeszcze troszkę zostalo do kupienia m.in elektroniczna niania, kosmetyki do pielegnacji, kilka innych małych gażetów... i jeszcze ciut Do stycznia jest jeszcze troche czasu więc napewno damy rade Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.11.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Fajnie że macie już wszystko skompletowane, bo jak malutka się urodzi, to nie będzie tyle czasu na latanie po slepach, tylko na spokojnie będziesz mogła delektować się tą małą kruszynką. Gratulacje Piękny domek. Hej Dziękuję bardzo!!! Teraz zakupy sprawiają mi MEGA przyjemność więc spokojnie sie mogę tym delektować, jak urodzi sie Niunia to tak jak piszesz wszystko będzie się kręcić wokół niej a ja juz nie moge się tego doczekać!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.11.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 hej Z przyjemnością przeczytałam Wasz dziennik budowy - tylko nie wyświetlają się u mnie zdjęcia Szkoda bo bardzo jestem ich ciekawa. Czy to wina mojego komputera czy nie mam jakiegoś wymaganego dostępu do tych zdjęć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 09.11.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 jak samopoczucie przyszłej mamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.11.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 hej Z przyjemnością przeczytałam Wasz dziennik budowy - tylko nie wyświetlają się u mnie zdjęcia Szkoda bo bardzo jestem ich ciekawa. Czy to wina mojego komputera czy nie mam jakiegoś wymaganego dostępu do tych zdjęć ? Pozdrawiam Witaj Saly Bardzo dziękuję za miłe słowa!!! Cieszę się ,że odwiedziłaś nasz dziennik mam nadzieję,ze teraz juz widzisz wszystkie fotki ??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.11.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jak samopoczucie przyszłej mamy?? Cześć Dziękuję baaaardzo, czuje się bardzo dobrze (odpukać ) Oczywiście co jakiś czas dopadnie mnie zgaga albo jakieś skurcze ale nic poważnego się nie dzieje Teraz wszytskie myśli krażą wokół Niuni. Malutka waży ponad kilogram a mi brzuszek rośnie i rośnie..... strach się bać W poniedzialek idziemy ją podgladać na USG A ja już nie mogę się doczekać pierwszych Świąt Bożego Narodzenia w Beniu! Jakoś tak mnie napadło,ze juz najchętniej ubierałabym choinkę i wogóle ozdabiała świątecznie domek .... hmmm może to te hormony ??? Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 fajnie Karola że tu - bądź co bądź do siebie - zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.11.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 fajnie Karola że tu - bądź co bądź do siebie - zaglądasz Cześć Zuzanko Staram sie zagladać Teraz będę miała troszkę więcej czasu, więc częściej będę zaglądac i kibicować Wam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.11.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witaj Karolinko:)ciesze sie, że przyszła mamusia czuje sie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 22.11.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 pup puk jest tam ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.11.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Karola? Odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.11.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Cześć dziewczyny Jestem, jestem U mnie.... a raczej u nas wszystko w porządku, dzidzia rosnie i czas kiedy będzie już z nami zbliża się coraz większymi krokami Termin mamy ok 20 stycznia... juz nie moge sie doczekać! Ponieważ będę musiała mieć CC na początku stycznia poznam prawdopodobnie konkretna datę i być może będzie to ciut wcześniej Chciałam dzisiaj wrzucić kilka fotek zimowego domku i pokoju Dzidzi ale fotosik nie chciał współpracować Zrobiłam co trzeba i mam nadzieję, ze uda się jutro wieczorem Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.11.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 19 styczeń to dobry termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts