Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a jak niunia będzie miała na imię Maja czy Julka a może jeszcze jakieś imię wam się spodobało ;)

Hej :)

No właśnie z imieniem mamy lekki problem ;)

Podoba nam się kilka imion, ale kiedy chodzi o imię dla swojego dziecka jest jakoś trudniej i żadne nie pasuje ;)

Tak więc ciągle się wahamy międzi Julią i Mają .... hmmm może jakieś głosowanie ogłosze ???? ;) :)

Pozdrawiam!!!

Hej Karola! Widzę ,że dylemat masz nie lada.Na szybko glosuję na Majkę .Wszystkie Julki jakie znam są "za spokojne":DPozdrawiam i przesyłam całuski dla obydwu pań

Cześć Beauty :)

Obawiam sie,że naszej córeczce ze względu na geny swoich rodziców bycie "za spokojną" bez względu na imię nie grozi ;) :) :lol2:

Strach się bać, ale wole się już nastawić ;)

Dzięki za oddany głos!!! :)

hej Karolinka :)

wow nie było mnie tu całe wieki, ostatnio nawet zastanawiałam się jak Ty się czujesz :)

Karolinka oba imiona śliczne :) więc ja nie będę głosować. :) a hm....... jeśli chodzi o datę to wytrzymaj do 23 stycznia :) to jest dobra data :) hahhahhahaa

ok a tak serio to pokoik cudowny :) a domek w zimę wygląda bajkowo :)...... Karolinka chyba Cię zatrudnię du urządzania mojego domu :)

pozdrawiam

hej Karolinka :)

wow nie było mnie tu całe wieki, ostatnio nawet zastanawiałam się jak Ty się czujesz :)

Karolinka oba imiona śliczne :) więc ja nie będę głosować. :) a hm....... jeśli chodzi o datę to wytrzymaj do 23 stycznia :) to jest dobra data :) hahhahhahaa

ok a tak serio to pokoik cudowny :) a domek w zimę wygląda bajkowo :)...... Karolinka chyba Cię zatrudnię du urządzania mojego domu :)

pozdrawiam

Cześć Aniu :)

Dziękuje Ci baaardzo ;)

Nasz domek nie został dopieszczony tak jakm planowaliśmy... bo kiedy sprzedaż jest w planach.... to nie ma sensu i już troche sie nie chce ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Buziaki :***

• 2 weeks później...