Karolina i Artur 29.11.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 19 styczeń to dobry termin Hehehe Tak mówisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.11.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Będę miała z kim świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 29.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no to czekamy na fotki i trzymamy kciuki za jakąś piękną styczniową datę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 29.11.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 a jak niunia będzie miała na imię Maja czy Julka a może jeszcze jakieś imię wam się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.11.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 a jak niunia będzie miała na imię Maja czy Julka a może jeszcze jakieś imię wam się spodobało Hej No właśnie z imieniem mamy lekki problem Podoba nam się kilka imion, ale kiedy chodzi o imię dla swojego dziecka jest jakoś trudniej i żadne nie pasuje Tak więc ciągle się wahamy międzi Julią i Mają .... hmmm może jakieś głosowanie ogłosze ???? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 29.11.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 u nas poród na koniec lutego i wybieramy Julke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.11.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Hej Karola! Widzę ,że dylemat masz nie lada.Na szybko glosuję na Majkę .Wszystkie Julki jakie znam są "za spokojne":DPozdrawiam i przesyłam całuski dla obydwu pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.11.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 u nas poród na koniec lutego i wybieramy Julke:) Hej! No to tez już niedługo Niewielka różnica będzie między dzieciaczkami Dzięki za "oddany głos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.11.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Hej Karola! Widzę ,że dylemat masz nie lada.Na szybko glosuję na Majkę .Wszystkie Julki jakie znam są "za spokojne":DPozdrawiam i przesyłam całuski dla obydwu pań Cześć Beauty Obawiam sie,że naszej córeczce ze względu na geny swoich rodziców bycie "za spokojną" bez względu na imię nie grozi Strach się bać, ale wole się już nastawić Dzięki za oddany głos!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzenio20007 30.11.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Co prawda to prawda że w Lbn drogi wczoraj były fatalne jadąc do szpitala na Chodźki 4 od strony Kocka, wjeżdzałem do lbn cos ok. 2 h a przekląłem ją kilka razy ;d a jaka jazda była w centrum, emocje jak na rybach były ;D A co do imienia jestem za Mają :]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Głosuję na Maję!!! Buziaki Dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.12.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dzięki za kolejne głosy Skutki śnieżycy w naszym najbliższym otoczeniu widać na fotkach w dzienniku Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.12.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ja głosuję za Mają, a pokoik śliczny i domek w zimowej scenerii również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 ja głosuję za Mają, a pokoik śliczny i domek w zimowej scenerii również Dzięki Pozdawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.12.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 hej Karolinka wow nie było mnie tu całe wieki, ostatnio nawet zastanawiałam się jak Ty się czujesz Karolinka oba imiona śliczne więc ja nie będę głosować. a hm....... jeśli chodzi o datę to wytrzymaj do 23 stycznia to jest dobra data hahhahhahaa ok a tak serio to pokoik cudowny a domek w zimę wygląda bajkowo ...... Karolinka chyba Cię zatrudnię du urządzania mojego domu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 hej Karolinka wow nie było mnie tu całe wieki, ostatnio nawet zastanawiałam się jak Ty się czujesz Karolinka oba imiona śliczne więc ja nie będę głosować. a hm....... jeśli chodzi o datę to wytrzymaj do 23 stycznia to jest dobra data hahhahhahaa ok a tak serio to pokoik cudowny a domek w zimę wygląda bajkowo ...... Karolinka chyba Cię zatrudnię du urządzania mojego domu pozdrawiam Cześć Aniu Dziękuje Ci baaardzo Nasz domek nie został dopieszczony tak jakm planowaliśmy... bo kiedy sprzedaż jest w planach.... to nie ma sensu i już troche sie nie chce Pozdrawiam serdecznie!!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.12.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Pięknie,pięknie Karola! "Twoja" zima wygląda jak z bajkowej scenerii Pozdrawiam serdecznie:) Ja jestem pól na pól -i Majka i Julka fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.12.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Pięknie,pięknie Karola! "Twoja" zima wygląda jak z bajkowej scenerii Pozdrawiam serdecznie:) Ja jestem pól na pól -i Majka i Julka fajnie Cześć Lady Dzięki ogromniaste Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.12.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 piękna ta Wasza choineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.12.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kochani....... zapraszam Was tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...00#post4453000 OTWÓRZCIE SWOJE SERCA I PORTFELE KOCHANI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts