AJA123 01.01.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Szczęścia, zdrowia, pomyślności,Mądrej władzy, niskich podatków,Podwyżki w pracy, spokoju w domu,Oraz zadowolenia w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.01.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 wszystkiego najlepszego w nowym roku http://img708.imageshack.us/img708/8906/nowyrok2009.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.01.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Kochani dziękuję Wam BARDZO!!! Ja przed świętami musiałam troche więcej (aż dziw ,że da sie więcej! )lezeć i odpoczywać.... Teraz jest wszystko ok i w tym miesiącu będzie już z nami nasz kochany, wyczekiwany SKARB!!!! Oczywiście nie możemy się doczekać W środe idę do lekarza i prawdopodobnie poznam dokładną datę cesarskiego cięcia.... Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Już nie możemy się doczekać maleństwa, trzymam kciuki za Was Kochane! Ja córkę rodziłam naturalnie, a synka cesarką i muszę powiedzieć że zdecydowanie milej wspominam cesarkę to znaczy jeżeli chodzi o ból, bo jeden i drugi poród to oczywiście nie zapomniane przeżycie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.01.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A zatem Karolinko trzymam za Was kciuki i życzę wszystkiego naj ,naj ,dla całej Waszej Trójeczki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.01.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Już nie możemy się doczekać maleństwa, trzymam kciuki za Was Kochane! Ja córkę rodziłam naturalnie, a synka cesarką i muszę powiedzieć że zdecydowanie milej wspominam cesarkę to znaczy jeżeli chodzi o ból, bo jeden i drugi poród to oczywiście nie zapomniane przeżycie:lol2: Cześć Martusia Trzymaj kciuki trzymaj! Napewno sie przydadzą Mam nadzieje,że jakoś pójdzie.... Martuś w jakim Wy byliscie hotelu w Turcji w tym roku??? Bo my sie za czyms rozglądamy właśnie Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.01.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 A zatem Karolinko trzymam za Was kciuki i życzę wszystkiego naj ,naj ,dla całej Waszej Trójeczki!!! Dziękuję Beauty Trzymaj mocno Pozdrawiam serdecznie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Hotel TTH Pegasos Planet Incekum - tu byliśmy przez biuro itaka, szczerze polecam:D Karolcia wysyłam Ci na priva moj nr. tel i bardzo proszę o smsa jak urodzisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 06.01.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 no i kiedy będziemy witać maleńką ????/??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.01.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dzięki Martuś!!! Tel zapisałam, jak "coś" dam znać Hej AJA123 ja od wczoraj jestem w szpitalu... było gorąco! Ale sytuacja już opanowana... Lekarz chce przytrzymać dzidzie jeszcze 2 tygodnie... a jak wyjdzie zobaczymy Pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.01.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) piękny dom, gratulacje Edytowane 7 Stycznia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.01.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Czekamy więc na wiadomość o narodzinach:yes: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 07.01.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 no to pewnie już byś chciała żeby maleńka była z Wami bo jak wiadomo leżenie w szpitalu to nie to samo co domek czekamy i kciuki trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 i ja trzymam kciuki:) co to za fioletowe , śliwkowe(?) fronty w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Karolcia, czy ta lampa w wiatrołapie to Acrylio z Azzardo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Karolcia ciort z lampą pisz jak się macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Karolinko......daj znac jak sie czujesz??wszystko gra???buziakikala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.01.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Część Kochane!!! Ja spędziłam tydzień w szpitalu, od kilku dni jestem w domu. Czuję się nie najgorzej... ale biore leki i brzuch często mnie boli.... ale jeszcze te kilka dni wytrzymam W poniedziałek idę na konsultację do swojego lekarza i lada dzień będzie cc. Nareszcie nasza kruszynka będzie z nami :) Oczywiście nie moge się doczekać!!! Jak będzie po wszystkim oczywiście dam znać Martusia lampa z wiatrołapu była kupiona w OBI lub LM, nazwy nie pamiętam.... cena ok 500zł. Pozdrawim Was serdecznie!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Hej Karola, Oczywiście czekamy niecierpliwie na wieści! Jeszcze kilka dni i będziecie razem, Trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.01.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Byłam dzisiaj u lekarza.... Jutro jeszcze będę miała wykonane juedno badanie i w zależności od jego wyniku, poród odbędzie się albo w piątek 21.01 albo w poniedziałek 24.01 :) Tak czy inaczej za tydzień nasza córeczka będzie już z nami !!! Nie moge się doczekać i boje się jednocześnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts