MarJel 18.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 To ja jeszcze tu na starych śmieciach się wpiszę, póki nie przyzwyczaję się że jest już nowy dziennik:P Karolcia!!!!!! ja teraz mieszkam na Czubach przy wąwozie:jawdrop::jawdrop: Kochana to my już jesteśmy sąsiadkami!!!! Lady in red Ty też na Czubach ?:jawdrop: Dobra, o której i gdzie na kawę się umawiamy, daleko do siebie nie mamy:) Karolinko super by było gdybyście w okolicach Szerokiego kupili tą działkę, dla nas jest to idealne miejsce, blisko do centrum i przepiękna okolica, a przede wszystkim już byś miała pierwszą sąsiadkę. Lady też gdzieś nie daleko, wybudowała domek w moich rejonach chyba. No suuuper po prostu:rotfl: Czekam na zdjęcia łazienki byłej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.03.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 W związku z tym,że mieszkamy nie tylko w jednym mieście,ale również (jeszcze) na jednym osiedlu KONIECZNIE musimy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.zak-torun.edu.pl/upload/image/obrazki%20%C5%9Bwi%C4%85teczne/wielkanoc2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 czy Benio juz sprzedany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 07.11.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam. No i masakra !!! Zdjęć nie widać :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 15.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam, mam zamiar budować benedykta ale się troszke obawiam czy nie jest za duży, czy mogę odwiedzić taki dom? Bardzo mi zależy na tym by zobaczyć jak to wygląda w środku. Mogę odwiedzić województwa pomorskie i okolice i warmińsko- maz i okolice. Proszę o kontakt : iwona.new+++gmail.com (+++ czyli to jest @) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 15.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 adres @ tu jest właściwy literka ,,s,, Witam, mam zamiar budować benedykta ale się troszke obawiam czy nie jest za duży, czy mogę odwiedzić taki dom? Bardzo mi zależy na tym by zobaczyć jak to wygląda w środku. Mogę odwiedzić województwa pomorskie i okolice i warmińsko- maz i okolice. Proszę o kontakt : iwona.news+++gmail.com (+++ czyli to jest @) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts