Karolina i Artur 23.11.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witajcie ! Koleżanki przyciągnęły mnie do Was. Piękny domek budujecie i widzę ,ze dokładnie macie wszystko zaplanowane.Gratuluję i,będę podglądać i trzymać kciuki ,aby wszystko poszło zgonie z zamierzeniami Witaj Beauty Bardzo nam miło Co do naszych planów to wprawdzie są precyzyjne... ale z ich realizacją może byc ciut gorzej Ale oczywiście jeszcze w plany te wierzymy! A trzymanie kciuków bardzo się przyda! My już kilkakrotnie odwiedzaliśmy Twój śliczny domek domek Kuchnię macie rewelacyjną! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Obsuwy na budowie muszą być ,bo inaczej nie byłoby tak atrakcyjnie i....za monotonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No tak Beauty... Z pewnością było by zbyt pięknie Człowiek nie wiedziałby,że się buduje... i pomyślał,ze to SAMA PRZYJEMNOŚĆ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 hej kochana to zdrowiej nam i to szybciutko mam pytanko co to za hotel do którego sie wybieracie nasz mi namiary na pr. przepiękne miejsce Dzięki jessi Staram się zdrowieć, mam nadzieję,że szybko mi przejdzie Namiary na priv wysłane no to zdrowiej P.S nic nie widze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no to zdrowiej P.S nic nie widze na priv Nie wiem kochana dlaczego nie dostałaś na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Widzę ,że lecicie do Sharmu? Byłas tam juz ,czy pierwszy raz? ja byłam w tym roku i owszem jest fajnie ,ale w morzu jest bardzo płytko,trzeba iść i iść ,żeby sobie normalnie popływać .Rafa natomiast jest piękna i jeżeli nurkujecie ,to będzie to dla Was raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Widzę ,że lecicie do Sharmu? Byłas tam juz ,czy pierwszy raz? ja byłam w tym roku i owszem jest fajnie ,ale w morzu jest bardzo płytko,trzeba iść i iść ,żeby sobie normalnie popływać .Rafa natomiast jest piękna i jeżeli nurkujecie ,to będzie to dla Was raj Bylismy w Sharmie dokładnie rok temu w listopadzie, było super bo u nas plucha a tam 37C Tyle tylko,że wtedy byliśmy 7 a teraz mamy być 14 dni:D Masz racje Beauty nie są to rewelacyjna warunki do pluskania ale rafy są tam fantastyczne i na tym się skupimy jezeli chodzi o morze A pływanie i pluskanie przewiduję raczej w tych cudnych basenach hotelowych, popijając drinki z parasolką Już się nie moge doczekać Byłaś może na wycieczce w Palestynie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nie byłam na wycieczce ,bo egipt odwiedzaliśmy w lipcu i,wiec sama rozumiesz... Skupiałam się jedynie na odpoczynku i tych drinkach z parasolką.W sierpniu natomiast byliśmy na Cran Canarii i i już wiem ,ze to jest to ,co mi najbardziej odpowiada.W przyszłym roku lecimy na pewno w te same regiony ,ale będzie to inna wyspa.Zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Może skusimy sie następnym razem na zmiane regionu Narazie chcemy dokończyć zwiedzanie Egiptu, bo ostatnio zaliczylismy Kair, a teraz marzy nam się Palestyna.... My kiedy jedziemy do jakiegoś kraju zawsze coś zwiedzamy a potem błogie lenistwo W maju bylismy w Tunezji, podobało nam się i ciesze się,że ją odwiedziliśmy ale więcej chyba się tam nie wybiorę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Zwiedzajcie ,jak najwięcej ,jeżeli tylko macie taką możliwość i póki jeszcze malutkich dzieci nie macie,bo później trza zrobić sobie lekka pauzę.My bardzo dużo podróżujemy ,ale ja i tak ludziom podróży zazdraszczam .W zasadzie tylko tego ,bo ja z natury wędrująca jestem i na miejscu z tyłkiem nie mogę usiedzieć. ale u nas zasada jest taka ,ze jak jedziemy na tydzień to nastawiamy się albo na zwiedzanie ,albo na lenistwo. Jeżeli leniuchujemy to i tak wracamy ,ażeby się powycieczkować .Fajne są te wyjazdy 7 dni zwiedzania+7 dni lenistwa,bo wszystko się zaliczy. Życzę Wam wszystkiego dobrego i coraz to nowych szlaków do przecierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dzięki Beauty Masz rację,że jak pojawi się maluszek to będzie chwilowy postój My uwielbiamy jeździć i zwiedzać więc korzystamy ile tylko możemy ,więc nas rozumiesz Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No i poniedziałek zaczął się dla mnie chorobowo Nafaszerowałam się ferwexami, cholinexami itp piję herbate z sokiem malinowym i grzeję się w łóżku... a tym czasem na budowie panowie się zmagają z naszą więźbą.... a ja tego nie widze! witam jestem tu żeby cie pocieszyć choroba szybko minie i wrócisz żeby zobaczyć swojego Benia! to tylko więźba nas nie ma praktycznie przy niczym fundamentów nie widziałam na oczy !!smutno no ale...... wiec wracaj do zdrowia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Egipt naprawde super!!! fajne miejsce wybraliście!! ....ja od wielu lat jezdże do Chorwacji.....kocham ten kraj My też będziemy chcieli wybrać się do Chorwacji bo baaardzo dużo dobrego słyszeliśmy o tym kraju... może w kolejne wakacje się tem wybierzemy I gdybym miała pytania, to rozumiem Kalu ,że mogę na Ciebie liczyć jako na eksperta w dziedzinie Chorwacji? P.S na nk w Twojej galerii widziałam TE WIDOCZKI Pozdrawiam! jezdże tam od 10 lat więc co nieco mogę podpowiedzieć ....a nawet pośrednicze w wynajęciu prywatnych apartamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Egipt naprawde super!!! fajne miejsce wybraliście!! ....ja od wielu lat jezdże do Chorwacji.....kocham ten kraj My też będziemy chcieli wybrać się do Chorwacji bo baaardzo dużo dobrego słyszeliśmy o tym kraju... może w kolejne wakacje się tem wybierzemy I gdybym miała pytania, to rozumiem Kalu ,że mogę na Ciebie liczyć jako na eksperta w dziedzinie Chorwacji? P.S na nk w Twojej galerii widziałam TE WIDOCZKI Pozdrawiam! jezdże tam od 10 lat więc co nieco mogę podpowiedzieć ....a nawet pośrednicze w wynajęciu prywatnych apartamentów No kochana to na 100% będę się do Ciebie kierować w razie wyjazdu Mianuję Cię specjalistą do spraw wakacji w Chorwacji :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 23.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Aż mi się wakacji zachciało jak na te zdjęcia popatrzyłam, przez to budowanie nie byliśmy nigdzie w tym roku Ja Chorwację też polecam bardzo,jest piękna i fajnie się pływa na żaglach tam, jak po dużym jeziorku Niestety, Tunezja i Egipt chyba nie dla mnie, jakoś się boję wsiąść do samolotu, co się pewnie wyda dziwne w dzisiejszych czasach Ale jakoś tak mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No i poniedziałek zaczął się dla mnie chorobowo Nafaszerowałam się ferwexami, cholinexami itp piję herbate z sokiem malinowym i grzeję się w łóżku... a tym czasem na budowie panowie się zmagają z naszą więźbą.... a ja tego nie widze! witam jestem tu żeby cie pocieszyć choroba szybko minie i wrócisz żeby zobaczyć swojego Benia! to tylko więźba nas nie ma praktycznie przy niczym fundamentów nie widziałam na oczy !!smutno no ale...... wiec wracaj do zdrowia pozdrawiam Dziękiuję za pocieszenie Masz racje, to tylko chwilka mojej nieobecności na budowie, ale ja się jakoś uzależniłam od "nadzorowania każdego szczegółu" budowy Benia No ale wy nie nadzorowaliście osobiście a taki śliczny domek wam powstał, to i jest szansa,że nasz bez mojego chwilowego nadzoru przeżyje Jeszcze raz dzięki i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 jasne że przeżyje! i ekipa odpocznie ha a Ty pojedziesz zobaczyć benia z jeszcze większą radością pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Aż mi się wakacji zachciało jak na te zdjęcia popatrzyłam, przez to budowanie nie byliśmy nigdzie w tym roku Ja Chorwację też polecam bardzo,jest piękna i fajnie się pływa na żaglach tam, jak po dużym jeziorku Niestety, Tunezja i Egipt chyba nie dla mnie, jakoś się boję wsiąść do samolotu, co się pewnie wyda dziwne w dzisiejszych czasach Ale jakoś tak mam.... Spokojnie Agatko nadrobicie jeszcze wakacyjne wyjazdy pocieszeniem jest napewno fakt,że rezygnuje się z nich dla cuuudownego celu jakim jest WŁASNY DOM A co do latania samolotem, to ja latam od dziecka i teoretycznie powinnam być po tylu razach oswojona, a ja boję się za kazdym razem bardziej No ale chęć zwiedzania i ciekawośc jest silniejsza, dla pocieszenia przypominam sobie też statystyki, ze latanie jest dość bezpieczne Co do Chorwacji to juz widzę,ze to będzie nasz kolejny cel podróży Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Podpatrzyłam fotki Benia ( te z komóreczki) bo moja Gabryśka jest podobna do twojego projektu, wiec oblukałam elewację i dach i będę tu zaglądać żeby podpatrzeć, pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Karolinko dbaj o siebie i zdrowiej!!!! życze szybkiego powrotu do zdrowia!! i na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts