Karolina i Artur 24.11.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Podpatrzyłam fotki Benia ( te z komóreczki) bo moja Gabryśka jest podobna do twojego projektu, wiec oblukałam elewację i dach i będę tu zaglądać żeby podpatrzeć, pogadać I bardzo dobrze podglądaj, podglądaj Będzie mi bardzo miło A ja lece zobaczyć twój domek Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.11.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Karolinko dbaj o siebie i zdrowiej!!!! życze szybkiego powrotu do zdrowia!! i na budowe Dzięki Kaluś Odrazu czuję się lepiej No i muszę się przyznać,że przed chwilą byłam na budowie... wiem, że nie powinnam bo ledwo żyje, ale ubrałam sie cieplutko i jak Artur wrócił z pracy skoczyliśmy na chwilkę ... Normalnie stęskniłam się Pstryknełam kilka fotek, wstawię później Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Podpatrzyłam fotki Benia ( te z komóreczki) bo moja Gabryśka jest podobna do twojego projektu, wiec oblukałam elewację i dach i będę tu zaglądać żeby podpatrzeć, pogadać I bardzo dobrze podglądaj, podglądaj Będzie mi bardzo miło A ja lece zobaczyć twój domek Pozdrawiam! rozczarujesz się trochę bo ja razem z jessi startuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 hej Karolcia ,mam ogromną prośbe masz może wiecej zdjec ze środka ,bardzo prosze o wstawienie jak masz plisssssssssssssssss!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.11.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 hej Karolcia ,mam ogromną prośbe masz może wiecej zdjec ze środka ,bardzo prosze o wstawienie jak masz plisssssssssssssssss!!! Jessi mam tylko jeszcze jedno zdjęcie za chwilkę wstawie Straszny tam mamy bałagan, bo te wszystkie blaty, belki, doki po prostu po pas wszystkiego i nie było jak robić ale w czwartek porobię więcej zdjęć i wstawię na pewno Buźka:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Karolinko.... to nie bałagan!!!!! To alternatywna aranżacja przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Podpatrzyłam fotki Benia ( te z komóreczki) bo moja Gabryśka jest podobna do twojego projektu, wiec oblukałam elewację i dach i będę tu zaglądać żeby podpatrzeć, pogadać I bardzo dobrze podglądaj, podglądaj Będzie mi bardzo miło A ja lece zobaczyć twój domek Pozdrawiam! rozczarujesz się trochę bo ja razem z jessi startuję Szkoda,ze dopiero na wiosnę zaczynacie, bo już jestem ciekawa jak wasz domek będzie się prezentowal, bo zapowiada się bardzo fajnie Ale widzę,że wy też tak jak my lekko szaleni jesteście ( i dobrze! ) i już szukacie i kupujecie rzeczy do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Karolinko.... to nie bałagan!!!!! To alternatywna aranżacja przestrzeni No chwilowo jedyna dostępna opcja Mam nadzieję,że szybko sie zmieni Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to licze na słowo i czekam cierpliwie na zdjecia ihihiih buzka sorki ale sie wczoraj pomyliłam i wpisałam u Ciebie w dzienniku ale juz usunełam posta i przeniosłam tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 cześc Karola ,i jak tam zdrówko ,mam nadzieję ze juz lepiej się czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 cześc Karola ,i jak tam zdrówko ,mam nadzieję ze juz lepiej się czujesz hej jessi Dzięki juz troche lepiej , ale czeka mnie jeszcze dzień w łóżku Ale jutro śmigam na budowę i działam z fotorelacją Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 cześc Karola ,i jak tam zdrówko ,mam nadzieję ze juz lepiej się czujesz hej jessi Dzięki juz troche lepiej , ale czeka mnie jeszcze dzień w łóżku Ale jutro śmigam na budowę i działam z fotorelacją Buziaki :*** no to super ze juz lepiej się czujesz pewnie sie doczekać nie umisz zeby na budowe popedzieć hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no to super ze juz lepiej się czujesz pewnie sie doczekać nie umisz zeby na budowe popedzieć hihihi Dokładnie, a najbardziej nie moge doczekać wstawienia okien i drzwi, bo to bardzo zmieni wygląd domku! no i czekam na szbkie zalanie schodów i TARASU! żeby juz zobaczyć jego wymiary ... hmm ... juz chcę! A poczekać muszę jeszcze do przyszłego tygodnia Niby tylko do poniedziałku... ale mówię Ci Jessi człowiek coraz bardziej zachłanny na tą budowę się staje i im więcej jest zrobione tym chce jeszcze więcej... jeszcze szybciej... No masakra Sama zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dzień dobry przyszłam z rewiztywą Gratuluję rozpoczęcia budowy i tak szybkich postępów Naprawdę idziecie jak burza i już prawie mnie dogoniliście, chociaż ja zaczęłam dwa miesiące wcześniej . Co do podciągów, to zauważyłam, że to bardzo charakterystyczna cecha projektów MGProjekt. U mnie też masa podciągów, a ilość stali jaka poszła jest porażająca , bo dodatkowo u mnie jest strop wylewany (ale akurat z tego jestem zadowolona ). Macie bardzo ambitny plan z wykończeniem i zamieszkaniem i będę trzymać kciuki, aby wszystko ułożyło się po waszej myśli pozdrawiam i będę śledzić wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dzień dobry przyszłam z rewiztywą Gratuluję rozpoczęcia budowy i tak szybkich postępów Naprawdę idziecie jak burza i już prawie mnie dogoniliście, chociaż ja zaczęłam dwa miesiące wcześniej . Co do podciągów, to zauważyłam, że to bardzo charakterystyczna cecha projektów MGProjekt. U mnie też masa podciągów, a ilość stali jaka poszła jest porażająca , bo dodatkowo u mnie jest strop wylewany (ale akurat z tego jestem zadowolona ). Macie bardzo ambitny plan z wykończeniem i zamieszkaniem i będę trzymać kciuki, aby wszystko ułożyło się po waszej myśli pozdrawiam i będę śledzić wasze postępy Dziękujemy za odwiedziny Bardzo nam miło Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 26.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ale porządek macie Teraz to się wydaje strasznie duży ten Wasz domek...ale to chyba ja w porównaniu do mojego patrzę i dlatego i bardzo jestem ciekawa ogrodu, kiedy planujecie go robić? Sama się trochę zajmuję ogrodami (bardziej zamiłowania bo wykształcenia w tym kierunku nie mam) i wszystko co z nimi związane mnie ciekawi, widziałam Wasz projekt i teraz się nie mogę doczekać realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ale porządek macie Teraz to się wydaje strasznie duży ten Wasz domek...ale to chyba ja w porównaniu do mojego patrzę i dlatego i bardzo jestem ciekawa ogrodu, kiedy planujecie go robić? Sama się trochę zajmuję ogrodami (bardziej zamiłowania bo wykształcenia w tym kierunku nie mam) i wszystko co z nimi związane mnie ciekawi, widziałam Wasz projekt i teraz się nie mogę doczekać realizacji Domek nie jest ogromny, ale całkiem spory ma 210m2 powieżchni uzytkowej. Salon z jadalnią i holem ma 75m2 Co do ogrodu Agatko to projekt byl dla nas inspiracją i na jego podstawie wprowadziliśmy trochę własnych zmian Pierwszą fazę prac przewidujemy jak tylko pogoda pozwoli na wiosnę, koniec marca początek kwietnia... Wtedy wyrównamy działeczkę zrobimy kostkę brukową, oświetlenie ogrodu, większość nasadzeń wysypiemy część powierzchni żwirem.... także zaczynamy w kwietniu i działamy do skutku czyli pewnie przynajmniej do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzien doberek wekeend (prawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hej Karolcia widziałam zdjęci rewelacja domek ,jeszcze scianki działowe i super ,można już mniej więcej wyobraznią ustawiać mebelki do domku hihihih ,a tynki wewnętrzne na kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzien doberek wekeend (prawie) Witam Ja już się czuję weekendowo A ten weekend to raczej wionenny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts