Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

Podpatrzyłam fotki Benia ( te z komóreczki) bo moja Gabryśka jest podobna do twojego projektu, wiec oblukałam elewację i dach

i będę tu zaglądać żeby podpatrzeć, pogadać :D

I bardzo dobrze :) podglądaj, podglądaj :wink: :D

Będzie mi bardzo miło :D

A ja lece zobaczyć twój domek 8)

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karolinko dbaj o siebie i zdrowiej!!!! :p

życze szybkiego powrotu do zdrowia!! i na budowe :lol: :lol: :lol:

Dzięki Kaluś :) Odrazu czuję się lepiej :wink:

No i muszę się przyznać,że przed chwilą byłam na budowie... :oops:

wiem, że nie powinnam bo ledwo żyje, ale ubrałam sie cieplutko i jak Artur wrócił z pracy skoczyliśmy na chwilkę :oops: ... Normalnie stęskniłam się :lol: Pstryknełam kilka fotek, wstawię później :wink:

Buziaki :***

Podpatrzyłam fotki Benia ( te z komóreczki) bo moja Gabryśka jest podobna do twojego projektu, wiec oblukałam elewację i dach

Pozdrawiam!

rozczarujesz się trochę bo ja razem z jessi startuję

hej Karolcia ,mam ogromną prośbe masz może wiecej zdjec ze środka :roll: ,bardzo prosze o wstawienie jak masz :wink: :D :D plisssssssssssssssss!!!

Jessi mam tylko jeszcze jedno zdjęcie za chwilkę wstawie :wink:

Straszny tam mamy bałagan, bo te wszystkie blaty, belki, doki po prostu po pas wszystkiego i nie było jak robić ale w czwartek porobię więcej zdjęć i wstawię na pewno :D

Buźka:***

Pozdrawiam!

rozczarujesz się trochę bo ja razem z jessi startuję

Szkoda,ze dopiero na wiosnę zaczynacie, bo już jestem ciekawa jak wasz domek będzie się prezentowal, bo zapowiada się bardzo fajnie :)

Ale widzę,że wy też tak jak my lekko szaleni jesteście ( i dobrze! :lol: ) i już szukacie i kupujecie rzeczy do domku :lol: :lol: :lol:

cześc Karola ,i jak tam zdrówko :wink: ,mam nadzieję ze juz lepiej się czujesz :wink: :p

hej jessi :)

Dzięki juz troche lepiej :wink: , ale czeka mnie jeszcze dzień w łóżku :-?

Ale jutro śmigam na budowę i działam z fotorelacją :wink: :lol:

Buziaki :***

no to super ze juz lepiej się czujesz :D :D :D

pewnie sie doczekać nie umisz zeby na budowe popedzieć hihihi :D :D :lol: :lol: :lol:

no to super ze juz lepiej się czujesz :D :D :D

pewnie sie doczekać nie umisz zeby na budowe popedzieć hihihi :D :D :lol: :lol: :lol:

Dokładnie, a najbardziej nie moge doczekać wstawienia okien i drzwi, bo to bardzo zmieni wygląd domku! :D

no i czekam na szbkie zalanie schodów i TARASU! żeby juz zobaczyć jego wymiary :roll: ... hmm ... juz chcę! :D A poczekać muszę jeszcze do przyszłego tygodnia :-?

Niby tylko do poniedziałku... ale mówię Ci Jessi człowiek coraz bardziej zachłanny na tą budowę się staje :lol: i im więcej jest zrobione tym chce jeszcze więcej... jeszcze szybciej... :wink: No masakra :lol: :lol: :lol:

Sama zobaczysz! :wink:

Dzień dobry :D

przyszłam z rewiztywą :D :D

Gratuluję rozpoczęcia budowy i tak szybkich postępów :D Naprawdę idziecie jak burza i już prawie mnie dogoniliście, chociaż ja zaczęłam dwa miesiące wcześniej :lol: .

Co do podciągów, to zauważyłam, że to bardzo charakterystyczna cecha projektów MGProjekt. U mnie też masa podciągów, a ilość stali jaka poszła jest porażająca :-? , bo dodatkowo u mnie jest strop wylewany (ale akurat z tego jestem zadowolona 8) ).

Macie bardzo ambitny plan z wykończeniem i zamieszkaniem i będę trzymać kciuki, aby wszystko ułożyło się po waszej myśli :D

pozdrawiam i będę śledzić wasze postępy

Dzień dobry :D

przyszłam z rewiztywą :D :D

Gratuluję rozpoczęcia budowy i tak szybkich postępów :D Naprawdę idziecie jak burza i już prawie mnie dogoniliście, chociaż ja zaczęłam dwa miesiące wcześniej :lol: .

Co do podciągów, to zauważyłam, że to bardzo charakterystyczna cecha projektów MGProjekt. U mnie też masa podciągów, a ilość stali jaka poszła jest porażająca :-? , bo dodatkowo u mnie jest strop wylewany (ale akurat z tego jestem zadowolona 8) ).

Macie bardzo ambitny plan z wykończeniem i zamieszkaniem i będę trzymać kciuki, aby wszystko ułożyło się po waszej myśli :D

pozdrawiam i będę śledzić wasze postępy

Dziękujemy za odwiedziny :D

Bardzo nam miło :wink:

Pozdrawiamy!

Ale porządek macie :lol: Teraz to się wydaje strasznie duży ten Wasz domek...ale to chyba ja w porównaniu do mojego patrzę i dlatego :wink: :lol: i bardzo jestem ciekawa ogrodu, kiedy planujecie go robić? Sama się trochę zajmuję ogrodami (bardziej zamiłowania bo wykształcenia w tym kierunku nie mam) i wszystko co z nimi związane mnie ciekawi, widziałam Wasz projekt i teraz się nie mogę doczekać realizacji

:lol:

Ale porządek macie :lol: Teraz to się wydaje strasznie duży ten Wasz domek...ale to chyba ja w porównaniu do mojego patrzę i dlatego :wink: :lol: i bardzo jestem ciekawa ogrodu, kiedy planujecie go robić? Sama się trochę zajmuję ogrodami (bardziej zamiłowania bo wykształcenia w tym kierunku nie mam) i wszystko co z nimi związane mnie ciekawi, widziałam Wasz projekt i teraz się nie mogę doczekać realizacji

:lol:

Domek nie jest ogromny, ale całkiem spory ma 210m2 powieżchni uzytkowej.

Salon z jadalnią i holem ma 75m2 :wink:

Co do ogrodu Agatko to projekt byl dla nas inspiracją i na jego podstawie wprowadziliśmy trochę własnych zmian :wink:

Pierwszą fazę prac przewidujemy jak tylko pogoda pozwoli na wiosnę, koniec marca początek kwietnia... Wtedy wyrównamy działeczkę zrobimy kostkę brukową, oświetlenie ogrodu, większość nasadzeń wysypiemy część powierzchni żwirem.... także zaczynamy w kwietniu i działamy do skutku :wink: czyli pewnie przynajmniej do jesieni :lol: